Citește Descrierea Oficială

Prin cercetare, predare și implicare publică, Institutul UCD Clinton promovează un studiu avansat al Statelor Unite și al relațiilor sale globale.


Institutul Clinton al Colegiului Universitar din Dublin a fost înființat în 2003 pentru a oferi un accent deosebit pentru cercetarea și predarea postuniversitară în domeniul studiilor americane. Oferă masterat și doctorat în acest și Media

Istorie

În mai 2001, guvernul Irlandei a recomandat înființarea unui Institut pentru Studii Americane în Irlanda. De asemenea, a decis că va fi numită pentru cel de-al 42-lea președinte al statului american, președintele William Jefferson Clinton, ca recunoaștere a rolului său atât personal, cât și al Guvernului Statelor Unite, al Congresului și al poporului, în procesul iranian de pace.

Colegiul Universitar Dublin a participat cu succes la proiect, iar Institutul Clinton pentru Studii Americane a fost înființat oficial la UCD. Succesul ofertei a fost mult datorită susținerii și imaginației entuziaste a profesorului Maurice Bric de la Școala de Istorie și Arhivă și a doctorului Ron Callan de la Școala de Engleză, Studii de Teatru și Film. Profesorul Bric a fost primul director în exercițiu al Institutului și a jucat un rol cheie în stabilirea fundațiilor, cum ar fi introducerea programului de masterat al Institutului în Studii Americane.

În 2004, profesorul Liam Kennedy a fost numit director, responsabil pentru programele de predare, cercetare și programe de informare ale Institutului. El a supravegheat extinderea și diversificarea programelor de bază și internaționalizarea predării și cercetării noastre. Acest lucru a inclus înființarea unei Școli de vară internaționale, a programelor de masterat - în media și conflictul internațional și în politica americană și politica externă - și un program de doctorat în studiile americane.

Președintele Clinton a sprijinit cu căldură înființarea Institutului, efectuând mai multe vizite și adresându-i studenților la prelegeri memorabile.

Programe academice

Institutul Clinton oferă programe postuniversitare - Diplomă, MA și Doctorat - care introduc studenții la un studiu avansat al Statelor Unite și al relațiilor sale globale.

Programele oferă oportunități de a studia Statele Unite într-o serie de discipline - inclusiv istorie, literatură, științe media, studii vizuale, politică și relații internaționale - și de a dezvolta abilități în analiză, gândire critică și tehnici de cercetare primară. Programele oferă studenților un grad considerabil de flexibilitate pentru a cartografia un curs de studiu bazat pe interesele lor. Aceștia pot selecta module din mai multe școli, precum și din cadrul Institutului și pot lucra cu facultate de bază și afiliate (inclusiv cu invitați) pentru a-și dezvolta tezele.

Studenții noștri absolvenți sunt un element esențial și valoros al culturii de cercetare a Institutului; încurajăm participarea elevilor la proiecte de cercetare, conferințe și seminarii și prin publicarea lucrărilor științifice.

Cercetare

Institutul Clinton promovează cercetarea interdisciplinară asupra Statelor Unite prin dezvoltarea unui program amplu de proiecte de cercetare, seminarii și evenimente.

Programul de semestru în străinătate

Programul SUA și Afacerile Internaționale semestru în străinătate.

Programul Clinton Institute semestru în străinătate este un program semestru de primăvară de module adaptate pentru studenții din SUA care doresc să obțină o perspectivă internațională asupra țării lor.

Studiu în străinătate la Institutul Clinton de la Institutul UCD Clinton pe Vimeo.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

UCD Clinton Institute for American Studies

Din cauza statutului de neegalat al Statelor Unite în lumea de astăzi, dezbaterile privind valorile americane și misiunea democrației americane au devenit o chestiune de ... [+]

"Efectuarea unui Master în Studii Americane la Institutul Clinton al UCD a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut. Fiecare dintre clasele oferite a fost interesant, angajat și mi-a lăsat o înțelegere mai profundă a problemelor politice americane. Acum pun tot ceea ce am învățat la Institut pentru o bună utilizare prin lucrul în Washington DC și aș recomanda cu siguranță programul pentru oricine îl consideră "- Niamh Ní Aonghusa

Din cauza statutului de neegalat al Statelor Unite în lumea de astăzi, dezbaterile privind valorile americane și misiunea democrației americane au devenit o chestiune de interes mondial. Acest program introduce studenții la studiul avansat al culturii și politicii americane, atât în contexte interne, cât și internaționale. Este un program multidisciplinar care promovează studiul interacțiunilor factorilor culturali și sociali culturali. Scopul său este de a aprofunda și de a lărgi cunoștințele studenților cu privire la subiecte și probleme majore, precum și pentru a le permite acestora să dezvolte o măsură semnificativă de expertiză în subiectul ales pentru teză. Programul de masterat se bazează pe expertiza facultății UCD din mai multe departamente, precum și pe cea a profesorului de studii americane și a contribuției vizitatorilor.... [-]

Irlanda Dublin
September 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCD Clinton Institute for American Studies

Acest program MA în Media și conflicte internaționale este conceput pentru a permite studenților să dezvolte o înțelegere a modului în care mass-media interacționează cu ... [+]

"Studiul la Institutul Clinton a fost o experiență minunată. Clasele sunt mici, ceea ce înseamnă că într-adevăr cunoașteți toată lumea și că există o atmosferă foarte confortabilă. O gamă largă de subiecte a asigurat că toată lumea a avut șansa să studieze și să discute despre domeniile despre care sunt pasionați. Dezbaterile pline de viață au fost normele !. Acest masterat a fost o călătorie fascinantă prin istorie, afacerile actuale, politica și mass-media. Acesta a oferit o mare oportunitate de a construi cercetări puternice, de a scrie și de a prezenta abilități, cu ajutorul unui personal harnic și angajat al Institutului. Aș face totul din nou, dacă aș putea! "- Karen Dunne... [-]

Irlanda Dublin
September 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCD Clinton Institute for American Studies

MA în politica americană și politica externă încurajează studenții să înțeleagă modul și motivul subiectului. Pe parcursul modulelor, veți întâlni diverse perspective, da ... [+]

"După ce am petrecut ani de zile în știri, întotdeauna am vrut să ajung în spatele titlurilor. Acest maestru oferă o perspectivă fascinantă asupra politicilor, ideologiilor și a oamenilor care au format SUA și, astfel, ordinea noastră mondială ". - Niam Sammon (fost student)

MA în politica americană și politica externă încurajează studenții să înțeleagă modul și motivul subiectului. Pe parcursul modulelor, veți întâlni diverse perspective, dar accentul va fi pus pe citirile și discuțiile orientate spre învățătură și / sau politici.

MA Politica SUA

Cariere

MA în politica americană și politica externă este conceput pentru cei care planifică, sau care sunt deja angajați în, o carieră în serviciul diplomatic, jurnalism, organizații internaționale sau organizații neguvernamentale. Acest master vă va pregăti, de asemenea, pentru o carieră în politică, analiză a riscurilor politice, mediul academic și think-tank-uri.... [-]

Irlanda Dublin
September 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bill Clinton Keynote Address