University College Cork Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University College Cork (UCC) este dedicat pentru a asigura studenților săi sunt cele mai bune pot fi; o promisiune susținută de tehnici de predare-premiate, acreditările de cercetare de ultimă oră și lunga istorie a gândirii independente de geniu matematic George Boole și dincolo. Toată lumea la UCC, de la lectorii la personalul administrativ, sa angajat sa sprijine studentii, oferindu-le combustibilul să-și îndeplinească potențialul lor și modela lumea în care trăim. După terminarea unui program la UCC, elevii nu sunt doar locul de muncă gata, dar lumea gata.

Topul și Premii

Clasat pe locul în top 2% din universitățile din întreaga lume, pe baza calității cercetării și la egal la egal stima de Primul universitate Irlanda de cinci stele (QS Stars 2011) CWTS Leiden Clasament 2015: deține acum locul 16 în Europa și în poziția 52 la nivel mondial. Topul U-Multirank (martie 2015): UCC a fost Universitatea de sus performante la nivel internațional, pe baza obținerea cel mai mare număr de scoruri "A". Universitatea QS Lumea Topul de subiect (aprilie 2015): 13 domenii oferind la etajul superior la nivel global și Farmacie & Farmacologie enumerate în top 50 la nivel mondial. Singura universitate irlandeză care a primit Universitatea Anului de către The Sunday Times de patru ori, inclusiv unul în 2016.

Programele Absolvent Online

Programe online UCC au fost dezvoltate pentru a oferi atât de învățare de cercetare conduse și practice bazate pe pentru a oferi studenților abilitățile și încrederea de care au nevoie pentru a reuși într-un mediu din lumea reala.

BSC Nursing si asistenta medicala de imbunatatire a calitatii

on-line Nursing BSC și a programului de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate si moase un mijloc flexibil de a stăpâni principiile de bază ale profesiei cruciale pentru practica medicala de astăzi, oferind abilitățile de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a reuși într-o lumea reală setare ingrijirea pacientului.

MSC Nursing si asistenta medicala de imbunatatire a calitatii

on-line Nursing Master și programul de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate un mijloc flexibil pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a progresa în roluri de conducere mai prosperă și satisfăcătoare. O parte esențială a programului este dezvoltarea de abilități critice-evaluare și de inovare în practica clinică. O echipă dedicată de profesori ajută hrăni aceste abilități, ceea ce este esențial pentru optimizarea timpului de studiu și, în cele din urmă, care să permită studenților de succes a profita de numeroasele oportunități pentru asistente medicale calificate la nivel global.

Maestru de Sănătate Publică

Maestrul on-line de Sănătate Publică oferă teoria și viața reală necesară aplicarea bazată pe dovezi a sănătății publice pentru a oferi studenților abilitățile practice și încrederea necesare pentru a face o diferenta pentru problemele de sănătate ale populației.

MSc în Medicina Muncii

Master în sănătate ocupațională la UCC are o abordare integrată unică de a sănătății și securității ocupaționale, explorarea factori psihologici, alături de mai mulți factori de risc tradiționali fizice, pentru a ajuta pe elevi să dezvolte strategii pentru a îndeplini nevoile de la locul de muncă moderne. Acest program online de 100% asigură un mijloc flexibil pentru ca elevii să dobândească abilități de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a dezvolta o carieră în multi-industrie si domeniul multidisciplinar sănătății în muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MSc » Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat »