Trinity College Dublin - Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bine ați venit la Trinity Business School. Absolvenții noștri beneficiază de care au câștigat un grad de ultimă oră de afaceri dintr-o universitate care este atât de bine cunoscute și apreciate în întreaga lume.

Trinity College Dublin este singura universitate irlandeză clasat în topul QS 100 de universități din lume (2015-16), iar noi nu suntem prea surprins pentru a vedea campusul nostru uimitoare enumerate în Top 500 Cele mai bune locuri Lonely Planet lui de pe planeta avem peste 160.000 de turisti vizitează în fiecare an.

TCD

Trinity College Dublin are o reputație solidă ca o universitate internațională de conducere, care se întinde pe parcursul a patru secole. Treimii Business School a fost infiintata in anul 1925 si a avut un rol inovator în domeniul educației de management și de cercetare, care servesc și industria de influență. De-a lungul anilor, Școala noastră a jucat un rol de pionierat în aducerea MBA în Europa și a creat unul dintre Europa cele mai căutate după gradul de programe de licență de afaceri. Avem o serie de top clasate programe de Master și gradul nostru inovator de afaceri de licență (Bachelor of Business Studies, BBS) vor lua în primii studenți în 2016/17. De asemenea, avem un program de doctorat vibrant cu absolvenți de succes care lucrează în întreaga lume și de a genera un impact prin intermediul lor de cercetare.

Abordarea noastră la educație este unică, de înaltă calitate și ceva ce se îmbunătățesc constant. Noi ne conduse de dorința de a livra cinci obiective-cheie care se bazează pe pasiunea noastră pentru a fi parte a unei școli de afaceri de consecință:

Educație axat pe carieră și performanța de afaceri. Programele care creează o carieră mare pentru absolvenții noștri și performanțe excelente pentru afacerile în care sunt angajate. Absolvenții noștri să învețe de ultimă oră din lumea reală de management de atat cercetatori de conducere si directori de afaceri de înaltă performanță și antreprenori.

Un set de valori - "pus în mai mult decât te scot afară". Avem o atitudine profundă și responsabilă a termenului "performanței în afaceri", care creează o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei globale și societate. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "pună în mai mult decât scoate" din economie și societate, de-a lungul carierei lor.

TCD

Dezvoltarea personală și bunăstarea studenților noștri. Noi vă oferim oportunități pentru studenții noștri să exploreze și să dezvolte afacerea și potențialul personal pe programele noastre de gradul, precum și pentru a le pregăti pentru o carieră existență sănătoasă într-un mediu de lucru dinamic, dar de multe ori stresant astăzi.

Un real de afaceri mediul educațional. Universitatea este situat chiar în centrul vibrant și prietenos Dublin City. Suntem adiacente: Centrul irlandez de Servicii Financiare (IFSC), de capital, de stat și sediu de gestionare a sectorului public, un oraș centru de vânzare cu amănuntul, servicii profesionale industria industriilor digitale din Europa și sectoarele industriei culturale ale Irlandei. Pur și simplu, am de ultimă oră, corporații globale și de înaltă performanță noi societăți la ușa noastră. Suntem cu sediul într-o universitate foarte antreprenorială și să ofere studenților cu educația pe care au nevoie pentru a excela în întreprinderi stabilite și noi. Un hub antreprenorial va fi amplasat în centrul noii noastre clădiri de școală de afaceri și deja oferim studenților cu posibilități excelente de a dezvolta noi asocieri.

de cercetare care serveste si Riguroase critic evalueaza de afaceri. Crearea și apoi diseminarea de cercetare care se adresează întrebări care servesc și să se angajeze în mod critic cu practica reală de afaceri și de ordine publică.

campus
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Masterat în Management Internaţional

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Clasat pe locul cel mai bun a 5-Management Internațional în Europa de Vest, acest program este conceput pentru absolvenții de afaceri pentru a dezvolta cunoștințe de ultimă oră la nivel mondial de afaceri. [+]

clasat pe locul 5-a cea mai bună Internațional de Management în Europa de Vest, acest program este conceput pentru absolvenții de afaceri pentru a dezvolta cunoștințe de ultimă oră la nivel mondial de afaceri. Acest program este conceput pentru persoanele fizice de carieră timpurie care au o diplomă de licență în afaceri sau a unei discipline conexe. Ne concentrăm pe dezvoltarea tinerilor manageri care doresc să urmeze o carieră internațională. Cohorta internațională de colegii se concentreze pe învățarea de ultimă oră abilități globale de afaceri și teoria de management internațional. Informații Program Acest program permite studenților să experimenteze un mediu internațional și trans-culturale autentice. Caracterul global al programului, este module și săptămână de rezidență oferă oportunități pentru schimburi interpersonale și interculturale precum și dezvoltarea rețelei de cariera ta. Precum și o pregătire fundamentală în toate aspectele legate de gestionarea într-un mediu internațional, elevii pot personaliza programul lor în domenii cum ar fi marketing internațional, finanțe internaționale sau antreprenoriat social internațional. Cine căutăm? Trinity Business School elevii provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții noștri ambițioși sunt gata să se angajeze pe o cale de carieră de succes și care îndeplinesc în afaceri prin învățarea unor noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau departe o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei globale și societate. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "pună în mai mult decât scoate" din economie și societate, de-a lungul carierei lor.... [-]

Master în Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Proiectat pentru studenții inovatoare care doresc să înceapă propria afacere, acest program va dota studenții cu perspicacitatea de care este nevoie pentru a reuși. [+]

Master în antreprenoriat Proiectat pentru studenții inovatoare care doresc să înceapă propria afacere, acest program va dota studenții cu perspicacitatea de care este nevoie pentru a reuși. Programul de Prezentare generală Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe de specialitate și capacitatea practică de a începe sau de a sprijini noi afaceri. Cu un puternic accent pe antreprenoriat tehnologic și internațional, elevii vor învăța cum să exceleze în demararea de noi asocieri, sprijinirea și finanțarea întreprindere sau utilizarea unui set de minte antreprenorială și abordare în întreprinderile existente care doresc o creștere. Conceput pentru cei cu un set de minte antreprenorială, programul este unic în abordarea comportamentului etic, precum și bunăstarea antreprenorului în mijlocul naturii stresante de noi de dezvoltare a întreprinderii. Elevii vor atinge abilitățile de carieră pentru a începe mai bine un nou proiect, finanțe noi start-up-uri, susține o nouă dezvoltare a întreprinderii sau la scară și să crească afacerile existente. Colegiul Trinity este 1 în Europa pentru producerea de antreprenori și start-up-uri. PROGRAM ÎN VEDERE Data începerii: septembrie 2017 Durata: 12 luni Livrare: 10 module predate. Veți fi evaluat printr-un amestec de examene scrise și evaluări continue NFQ Level: 9 Informații Program Programul include lecții interactive, ateliere și proiecte de grup. Elevii pot efectua, de asemenea, de cercetare sub forma unui proiect de societate în locul tezei standard de. Admitere Cine căutăm? studenți treimii Business School provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții... [-]

Master în Strategia De Marketing Digital,

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Acest program este conceput pentru a oferi studenților competențele analitice și perspicacitatea de afaceri necesare pentru a reuși în lumea digitală. Elevii vor absolvi strategi de marketing digitale de înaltă calificare. [+]

Acest program este conceput pentru a oferi studenților competențele analitice și perspicacitatea de afaceri necesare pentru a reuși în lumea digitală. Elevii vor absolvi strategi de marketing digitale de înaltă calificare. Elevii vor fi introduse în ansamblu ecosistemului digital marketing cu accent pe abilitățile de care aveți nevoie pentru a planifica în mod eficient, design și strategii care adaugă valoare organizațiilor să pună în aplicare. Informații Program Strategia Digital Marketing MSC se concentrează pe design digital și experiența utilizatorului, precum și digitalizarea interacțiunilor dintre clienți plătitori, utilizatorii liberi și de afaceri pentru a înțelege modul în care corporațiile fac afaceri într-o lume digitală. Elevii vor efectua, de asemenea, certificări profesionale, cum ar fi certificatul AdWords avansată Google și certificatul Google Analytics. Programul are o puternică orientare spre industrie și o abordare de parteneriat cu companiile digitale și de marketing din Dublin, care găzduiește centrul tehnologic și de pornire al Europei numit "Docks Silicon". Lectorii lectorului și vorbitorii includ foști și actuali directori din companii multinaționale, printre care Google, Facebook, Twitter, HubSpot și Microsoft. Cine căutăm? Trinity Business School elevii provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții noștri ambițioși sunt gata să se angajeze pe o cale de carieră de succes și care îndeplinesc în afaceri prin învățarea unor noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau departe o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei globale și societate. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "pună... [-]

MSc în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Locul 3 Cel mai bun Master în Corporate Finance în Europa de Vest, acest program de specialitate este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte carierele lor în arena serviciilor financiare. [+]

clasat pe locul Cele mai bune 3-a Master în Corporate Finance în Europa de Vest, acest program de specialitate este proiectat pentru studenții care doresc să dezvolte carierele lor în arena serviciilor financiare. Extrem de lecții interactive vor provoca o discuție și de a oferi oportunități de a dezvolta abilitățile de prezentare, se ocupă cu studii de caz reale de viață și de a lucra în misiuni de grup. 91% dintre studenții noștri primesc o ofertă de muncă în termen de 3 luni de la absolvire (Eduniversal Ancheta absolvenților 2014/15). Informații Program Livrat de facultate de experți și practicieni finanțe de conducere, studenții vor primi cel mai mare de formare analitică și practică posibilă. Trinitate Business School este un parteneriat cu Alternative Investment Analyst (CAIA), Asociația Chartered și Institute (CFA) Chartered Financial Analyst - ambele din care au recunoscut abilitățile de rigoare și industrie relevante academice predate elevilor. Cine căutăm? Trinity Business School elevii provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții noștri ambițioși sunt gata să se angajeze pe o cale de carieră de succes și care îndeplinesc în afaceri prin învățarea unor noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau departe o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei globale și societate. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "pună în mai mult decât scoate" din economie și societate, de-a lungul carierei lor. Cerințe de intrare Un onoruri de gradul I sau superior de clasa... [-]

Msc în Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Clasat 1st Cel mai bun Master în Management General în Europa de Vest, acest program este conceput pentru absolvenții de studii non-business. Acesta va completa gradul dumneavoastră de licență și de a vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul actual de afaceri globalizată. [+]

clasat pe locul 1st Cel mai bun de masterat în Management General în Europa de Vest, acest program este conceput pentru absolvenții de studii non-business. Acesta va completa gradul dumneavoastră de licență și de a vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul actual de afaceri globalizată. Concepute în primul rând pentru absolvenții de bază non-business, acest program completează gradul dumneavoastră de licență și vă echipează cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul actual de afaceri globalizată. Cursul acoperă toate aspectele cheie ale managementului, de la oameni de gestionare a finanțării pentru planificarea și operațiile strategice. Informații Program Echipa noastră academică aduce o bogăție de cunoștințe și experiență într-o serie de sectoare, oferind o perspectivă cu adevărat globală. Prin intermediul învățării practice, simulări, dezbateri, studii de caz și vorbitori invitați, elevii vor învăța să analizeze problemele reale de afaceri. De asemenea, programul se concentrează pe negociere și de conducere pentru a ajuta elevii să gestioneze conflictele și să dezvolte stilul lor de conducere. De asemenea, veți obține pentru a adapta în continuare gradul dumneavoastră cu electives. Aceste opțiuni sunt revizuite în fiecare an, pe baza feedback-angajator și cerințele pieței. Cine căutăm? Trinity Business School elevii provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții noștri ambițioși sunt gata să se angajeze pe o cale de carieră de succes și care îndeplinesc în afaceri prin învățarea unor noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau... [-]

MSc în Managementul Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă 8 luni September 2018 Irlanda Dublin

Acest program dublu-acreditat pregătește studenții cu un fundal non-business pentru provocările de afaceri, care este extrem de important pentru organizațiile care operează într-o lume din ce în ce dinamică și complexă. [+]

MSc în managementul resurselor umane Acest program dublu-acreditat pregătește studenții cu un fundal non-business pentru provocările de afaceri, care este extrem de important pentru organizațiile care operează într-o lume din ce în ce dinamică și complexă. Programul de Prezentare generală Master în Managementul Resurselor Umane este conceput pentru studenții care nu au un fundal de afaceri. Unicitatea programului este combinație mare între cercetare și practică. Structura programului este conceput pentru a construi cunoștințele elevilor și înțelegerea managementului resurselor umane și de a oferi, de asemenea, studenților oportunități mari de a merge dincolo de clasă și să le permită să învețe managementul resurselor umane în organizațiile reale prin intermediul Managementul Resurselor Umane în modulul Practice. Studenților li se oferă posibilitatea de a efectua fie o disertație de cercetare sau de un proiect pe bază de companie, care a construi din nou capacitatea elevilor de a aplica teoria în practică. Programul dintr-o ochire Data începerii: Septembrie 2017 Durata: 8 luni Livrare: 12 module predate. Veți fi evaluat printr-un amestec de examene scrise și o evaluare continuă. Este necesară o disertație Nivel NFQ: 9 Informații Program Programul include lecții interactive, proiecte de grup și ateliere de practică în cadrul organizațiilor. Elevii se pot efectua, de asemenea, un proiect de companie în locul modulului de disertație. Programul a fost aprobat de către cele două următoarele organisme profesionale mari HR: SHRM, Societatea Managementul Resurselor Umane, SUA , pe baza cu 285.000 de membri în peste 165 de țări HRCI, HR Certified Institute, de asemenea ,... [-]

Msc în Managementul Riscului Financiar

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Acest program riguros vă introduce instrumentele și abilitățile de management moderne a riscului financiar, maximizarea potențialului cariera ta în această industrie interesant. [+]

Acest program riguros vă introduce instrumentele și abilitățile de management moderne a riscului financiar, maximizarea potențialului cariera ta în această industrie interesant. Acest program este conceput pentru elevii cu un fundal cantitativ care doresc să exploreze modul în care instrumentele financiare pot fi utilizate pentru a diminua riscurile pentru corporații și societate. Studenții învață cum să interpreteze și să evalueze riscul de instrumente financiare individuale și active, în timp ce criticare finanțelor moderne din perspectiva riscului. Informații Program profesioniștii din industrie, practicieni și consultanți din întreaga lume preda elevilor cum să prognoza, să reacționeze și în câmpul de risc minimaliza lor ales. Pe tot parcursul programului, elevii vor învăța despre cei trei piloni de risc care influențează industriile din întreaga lume: Risc de piață Riscul de credit Risc operațional Elevii vor avea posibilitatea de a beneficia de formare pe Bloomberg prin terminalele noastre specializate Bloomberg. Programul se pregătește, de asemenea, studenții pentru examenele FRM. FRM este desemnarea profesională recunoscută la nivel global pentru managerii de risc financiar, oferind studenților un avantaj competitiv pe piața mondială. Colegiul Trinity este, de asemenea, un partener al Asociației Internaționale a Professional managerii de risc ", unul dintre organismele de conducere de management al riscului din lume. Canary Wharf Internship Cel mai inalt elev performante la tranzacționare de comportament va câștiga o excursie la Canary Wharf din Londra, unde vor învăța de la practicanți de tranzacționare într-un mediu viu și să câștige experiență fără precedent pentru a merge mai departe în cariera lor. Cine căutăm?... [-]

MSc în Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Acest program se concentrează pe strategia de marketing, branding, psihologia consumatorului și abilitățile de comunicare necesare pentru absolvenții de a excela în alegerea carierei de marketing specializate. [+]

Acest program se concentrează pe strategia de marketing, branding, psihologia consumatorului și abilitățile de comunicare necesare pentru absolvenții de a excela în alegerea carierei de marketing specializate. Acest program intensiv este conceput pentru a dota studenții cu abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în alegerea carierei de marketing. Elevii vor învăța specialisms de marketing-cheie, cum ar fi strategia și branding precum și dezvoltarea competențelor în domeniile de comunicare, planificare și analiză, social media marketing și analiză de date. Informații Program formare analitică și practică pe bază este livrat de facultate de experți și directori de companii multinationale de top, cum ar fi Google și Microsoft. Acest program are un puternic accent industrie și oferă conexiuni corporative pentru industriile de marketing și de marketing digital, al cărui sediu se află la doar câteva minute distanță de campus. Lecțiile noastre extrem de interactive provoca o discuție și să ofere oportunități de a dezvolta abilități de comunicare și negociere, se ocupă cu studii de caz din viața reală, lucrul în grupuri mici pentru misiuni, să ia parte activă în simulări digitale și analitice, precum și să participe la seminarii periodice cu vorbitori care lucrează în toate aspectele legate de practica de marketing și de gândire. Cine căutăm? Trinity Business School elevii provin dintr-o gamă diversă de discipline universitare și de a ajunge din locații de pe tot globul. Studenții noștri ambițioși sunt gata să se angajeze pe o cale de carieră de succes și care îndeplinesc în afaceri prin învățarea unor... [-]

Msc în Operațiuni și Managementul Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Irlanda Dublin

Acest program echipează studenții cu instrumentele și expertiza pentru a gestiona procesele lanțului de aprovizionare și operațiunile conexe într-o piață globală și din ce în ce mai digitală. Monitorizarea riscurilor, stimularea inovării și gestionarea colaborării reprezintă câteva din temele principale incluse în acest program. [+]

Operațiunile și managementul lanțului de aprovizionare sunt domenii importante pentru înțelegerea întreprinderilor pentru a-și livra produsele și serviciile cât mai eficient și mai eficient posibil.

Acest program echipează studenții cu instrumentele și expertiza pentru a gestiona procesele lanțului de aprovizionare și operațiunile conexe într-o piață globală și din ce în ce mai digitală. Monitorizarea riscurilor, stimularea inovării și gestionarea colaborării reprezintă câteva din temele principale incluse în acest program.

Informații Program

Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare se concentrează pe o introducere riguroasă și cuprinzătoare a instrumentelor, tehnicilor și cadrelor de bază care pot fi utilizate pentru a stimula eficiența resurselor și a fluxurilor în procesele de operațiuni și lanțul de aprovizionare, atât în ​​mediile de producție, cât și în cele dominate de servicii. ... [-]


Videoclipuri

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Contactează

Trinity Business School

Adresă, linia 1 Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, Irlanda
website http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000