Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Trinity Business School . Absolvenții noștri beneficiază de a fi obținut o diplomă de vârf de afaceri de la o universitate care este atât bine-cunoscut și foarte apreciat în întreaga lume.

Trinity College Dublin este clasată pe locul I în Irlanda și pe locul 104 în topul universităților din lume de QS World University Rankings și nu suntem prea surprinși să vedem campusul nostru uimitor enumerat în Top 500 cele mai bune locuri ale planetei Lonely Planet pe care le avem 160.000 de turiști care vizitează în fiecare an.

tcd

Trinity College Dublin are o reputație solidă ca o universitate internațională de lider care se întinde pe parcursul a patru secole. Trinity Business School a fost fondată în 1925 și a avut un rol inovator în educația și cercetarea în management, care servesc și influențează industria. De-a lungul anilor, Școala noastră a jucat un rol de pionierat în aducerea MBA în Europa și a creat unul dintre cele mai căutate programe europene de licență. Avem o serie de programe MSc cu rang înalt și noua noastră diplomă de licență inovatoare (Bachelor of Business Studies, BBS) va avea primii ei studenți în 2016/17. Avem, de asemenea, un program de doctorat vibrante cu absolvenți de succes care lucrează pe tot globul și care generează impact prin cercetarea lor.

Abordarea noastră la educație este unică, de înaltă calitate și ceva ce ne îmbunătățim în mod constant. Suntem condus de dorința de a furniza cinci obiective cheie care se bazează pe pasiunea noastră pentru a face parte dintr-o școală de afaceri de consecințe:

Educația sa axat pe carieră și performanțele afacerii. Programe care creează o carieră deosebită pentru absolvenții noștri și o performanță excelentă pentru întreprinderile în care sunt angajați. Absolvenții noștri învață managementul din lumea întreagă de ultimă generație, atât din partea cercetătorilor de vârf, cât și a directorilor de afaceri de înaltă performanță și a antreprenorilor.

Un set de valori - "puneți mai mult decât scoateți". Luăm o viziune profundă și responsabilă a termenului "performanță în afaceri", care creează o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei și societății. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "introducă mai mult decât să scoată" economia și societatea de-a lungul carierei.

tcd

Dezvoltarea personală și bunăstarea studenților noștri. Oferim studenților noștri oportunități de a explora și de a dezvolta potențialul lor de afaceri și potențial personal în programele noastre de studii, precum și de a le pregăti pentru o existență sănătoasă a carierei în mediul de lucru dinamic, dar de multe ori stresant.

Un mediu educațional real. Universitatea este situată chiar în centrul vibrant și prietenos Dublin City. Suntem învecinați cu Centrul de Servicii Financiare din Irlanda (IFSC), cu capitala industriilor digitale din Europa, cu sediul central al guvernului și al sectorului public, cu centrele de retail din centrul orașului, cu industriile de servicii profesionale și cu sectoarele industriei culturale din Irlanda. Destul de simplu, avem corporații globale de ultimă generație și noi companii de înaltă performanță pe usa noastră. Ne aflăm într-o universitate foarte antreprenorială și oferim studenților educația de care au nevoie pentru a excela în afacerile stabilite și noi. Un centru antreprenorial va fi situat în centrul noii noastre clădiri de școli de afaceri și oferim deja studenților oportunități excelente de a dezvolta noi aventuri.

Cercetare riguroasă care servește și evaluează critic o afacere. Crearea și apoi diseminarea cercetării care abordează chestiuni care servesc și care se implică critic în practica reală și în politica publică.

campus

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 34 în lumea antreprenoriatului (Eduniversal 2018), Master în Antreprenoriat oferit de Trinity College Dublin este destinat celor ... [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 34 în lumea antreprenoriatului (Eduniversal 2018), Master în Antreprenoriat oferit de Trinity College Dublin este destinat celor care au o mentalitate antreprenorială. Acest program va dota studenții cu cunoștințe de specialitate și abilitatea practică de a începe sau de a sprijini afacerile noi și existente.

Informații despre program

Acest program este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele de specialitate și capacitatea practică de a începe sau de a sprijini noi afaceri. Cu o concentrare accentuată pe antreprenoriatul tehnologic și internațional, studenții vor învăța cum să exceleze în inițierea de noi inițiative, sprijinirea și finanțarea întreprinderilor sau utilizarea unei mentalități antreprenoriale și a unei abordări în întreprinderile existente care caută o creștere economică.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul I în Irlanda și pe primul loc în Europa de Vest pentru Management General (Eduniversal 2018), Master în Management oferit de Trinity College Dublin este d ... [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe primul loc în Europa de Vest pentru Management General (Eduniversal 2018), Master în Management oferit de Trinity College Dublin este destinat absolvenților non-business. Acesta va completa gradul dvs. de licență și vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul de afaceri globalizat de astăzi.

Informații despre program

Echipa noastră academică aduce o mulțime de cunoștințe și experiență într-o serie de sectoare, oferind o perspectivă cu adevărat globală. Prin învățarea practică, simulările, dezbaterile, studiile de caz și vorbitorii invitați, elevii vor învăța să analizeze problemele reale de afaceri. Programul se axează, de asemenea, pe negociere și conducere pentru a ajuta studenții să gestioneze conflictele și să-și dezvolte stilul de conducere. Puteți, de asemenea, pentru a vă adapta în continuare gradul cu electives. Aceste opțiuni sunt revizuite în fiecare an pe baza feedback-ului angajatorului și a cerințelor pieței.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul 1 în Irlanda și pe locul 3 în Europa de Vest pentru Management Internațional (Eduniversal 2018), Master în Management Internațional oferit de Trinity Coll ... [+]

Clasat pe locul 1 în Irlanda și pe locul 3 în Europa de Vest pentru Management Internațional (Eduniversal 2018), Master în Management Internațional oferit de Trinity College Dublin este conceput pentru absolvenții de afaceri pentru a dezvolta cunoștințe de vârf de afaceri la nivel mondial.

Informații despre program

Acest program le permite studenților să experimenteze un mediu autentic internațional și intercultural. Natura globală a programului, modulele și săptămâna de rezidență oferă oportunități pentru schimbul interpersonal și intercultural, precum și dezvoltarea rețelei de carieră.

Pe lângă o pregătire fundamentală în toate aspectele legate de gestionarea într-un mediu internațional, elevii își pot personaliza programul în domenii precum marketingul internațional, finanțele internaționale sau antreprenoriatul social internațional.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Acest program dublu-acreditat pregătește studenții cu un background non-business pentru provocările de afaceri, care este crucială pentru organizațiile care operează într ... [+]

Suntem singurul program din Irlanda și unul dintre puțini din lume care urmează să fie aprobat în totalitate de către cele mai mari trei organisme de resurse umane din lume:

• Acreditat complet de Institutul Chartered pentru Dezvoltarea Personalului (CIPD) la Nivelul 7

• A fost aprobat în întregime de către HR Certified Institute (HRCI) ca un important furnizor de Master în Managementul Resurselor Umane

• Aliniată pe deplin Ghidului și Șabloanelor Curriculumului Curriculumului Resurse Umane al Societății pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM)

Informații despre program

Master în Managementul Resurselor Umane este conceput pentru studenții care nu au un background de afaceri. Unicitatea programului este o mare combinație de cercetare și practică. Structura programului este concepută pentru a construi cunoștințele și înțelegerea studenților despre managementul resurselor umane și, de asemenea, oferă studenților oportunități excelente de a merge dincolo de clasă și de a le permite să învețe Managementul resurselor umane în organizații reale prin modulul Managementul resurselor umane în practică. Elevilor li se oferă posibilitatea de a efectua fie o dizertație de cercetare, fie un proiect bazat pe o companie, care să redea din nou capacitatea studenților de a aplica teoria în practică.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Acest program riguros vă oferă instrumentele și abilitățile managementului modern al riscului financiar, maximizând potențialul de carieră în această industrie interesant ... [+]

Acest program riguros vă oferă instrumentele și abilitățile managementului modern al riscului financiar, maximizând potențialul de carieră în această industrie interesantă.

Acest program este destinat elevilor cu experiență cantitativă care doresc să exploreze modul în care instrumentele financiare pot fi utilizate pentru a reduce riscul pentru corporații și societate. Elevii învață să interpreteze și să evalueze riscul instrumentelor și activelor financiare individuale, criticând finanțele moderne din perspectiva riscurilor.

Informații despre program

Profesioniștii din industrie, practicienii și consultanții din întreaga lume îi învață pe elevi să prevadă, să reacționeze și să minimalizeze riscul în domeniul ales. Pe parcursul programului, elevii vor afla despre cei trei piloni ai riscului care influențează industriile din întreaga lume:... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 5 în Europa de Vest pentru Marketing (Eduniversal 2018), Master în Marketing oferit de Trinity College Dublin se axează pe strate ... [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 5 în Europa de Vest pentru Marketing (Eduniversal 2018), Master în Marketing oferit de Trinity College Dublin se axează pe strategia de marketing, branding, psihologia consumatorilor și abilitățile de comunicare necesare pentru ca absolvenții să exceleze în alegerea carierei de marketing specializate .

Informații despre program

Cursurile analitice și de practică sunt furnizate de facultate și directori de la companii multinaționale de top, cum ar fi Google și Microsoft. Acest program are o concentrație puternică asupra industriei și oferă conexiuni corporatiste cu industriile de marketing, al căror sediu se află la doar câteva minute distanță de campus.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Acest program echipează studenții cu instrumentele și expertiza pentru a gestiona procesele lanțului de aprovizionare și operațiunile conexe într-o piață globală și din c ... [+]

Operațiunile și managementul lanțului de aprovizionare sunt domenii importante pentru înțelegerea întreprinderilor pentru a-și livra produsele și serviciile cât mai eficient și mai eficient posibil.

Acest program echipează studenții cu instrumentele și expertiza pentru a gestiona procesele lanțului de aprovizionare și operațiunile conexe într-o piață globală și din ce în ce mai digitală. Monitorizarea riscurilor, stimularea inovării și gestionarea colaborării reprezintă câteva din temele principale incluse în acest program.

Informații despre program

Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare se concentrează pe o introducere riguroasă și cuprinzătoare a instrumentelor, tehnicilor și cadrelor de bază care pot fi utilizate pentru a stimula eficiența resurselor și a fluxurilor în procesele de operațiuni și lanțul de aprovizionare, atât în ​​mediile de producție, cât și în cele dominate de servicii.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Acest program este conceput pentru a oferi studenților competențele analitice și strădaniile de afaceri necesare pentru a reuși în lumea digitală. Elevii vor absolvi ca s ... [+]

Clasat pe locul 1 în lume pentru E-Business și Digital Marketing (Eduniversal 2018), Master în strategia de marketing digital oferit de Trinity College Dublin va introduce studenții la ecosistemul de marketing digital global, concentrându-se pe abilitățile de care aveți nevoie pentru a planifica, să implementeze strategii care adaugă valoare organizațiilor.

Elevii vor fi introduși în ecosistemul de marketing digital global, concentrându-se pe abilitățile de care aveți nevoie pentru a planifica, proiecta și implementa în mod eficient strategii care adaugă valoare organizațiilor.

Informații despre program

MSc Strategia de marketing digital se concentrează pe designul digital și experiența utilizatorului, precum și digitalizarea interacțiunilor dintre clienții plătitori, utilizatorii liberi și mediul de afaceri pentru a înțelege modul în care corporațiile fac afaceri într-o lume digitală. Elevii vor efectua, de asemenea, certificări profesionale, cum ar fi certificatul Google AdWords avansat și certificatul Google Analytics.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Trinity College Dublin - Business School

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 2 în Europa de Vest pentru finanțe corporative (Eduniversal 2018), Master în Finanțe oferit de Trinity College Dublin, este desti ... [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe locul 2 în Europa de Vest pentru finanțe corporative (Eduniversal 2018), Master în Finanțe oferit de Trinity College Dublin, este destinat studenților care doresc să-și dezvolte cariera în domeniul serviciilor financiare.

Informații despre program

Furnizate de facultate de experți și de medici de conducere, studenții vor primi cele mai înalte pregătiri analitice și practice. Trinity Business School este partener al Asociației Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) și al Institutului Chartered Financial Analyst (CFA) - ambii au recunoscut rigurozitatea academică și abilitățile relevante din industrie predate studenților.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Trinity Business School
Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Website
Număr de telefon
+353 1 896 1000