Trinity College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, Universitatea din Dublin, fondat in 1592, este una dintre cele mai importante universitati din lume si este in mod constant clasat în top 1% din instituții la nivel mondial. De peste 400 de ani, această universitate istorică a fost un lider mondial în domeniul de înaltă calitate, educație recunoscută pe plan internațional. Cu o reputație la nivel mondial pentru excelență, Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți.
Universitatea reunește o comunitate internațională vibrantă de aproape 17.000 de studenți și 2.860 de membri ai personalului. campus uimitoare clădiri istorice și alei pietruite universității este juxtapus cu facilitățile sale de stat-of-the-art și centre de renume mondial de excelență în care are loc cercetarea de ultimă oră. Cu 24 de școli academice, Trinity oferă cursuri în discipline variind de limbi și literatură pentru nanostiinta si inginerie biomedicala.

Viață de student Universitatea reunește o comunitate diversă, curios și de susținere a studenților și a facultății, în inima orașului. Cadrele didactice cu adevărat accesibile și dedicate încuraja studenții să se implice activ în viața colegiu și orașul dincolo de porțile campus. viața de student la Trinity este mult mai mult decât educația: cu peste 200 de cluburi sportive și societăți variind de la atletism la tenis, de a dezbate pentru a investi și teatru pentru science-fiction, există ceva pentru a se potrivi cu fiecare interes.

Treimea este una dintre singurele universități din lume pentru a oferi tuturor studentilor cu un tutore personal - un membru al facultatii dedicat, care poate oferi îndrumare academică, personală și profesională pe tot parcursul programului de studii de patru ani. O gamă largă de servicii pentru studenți, inclusiv dezvoltarea de învățare și de sprijin, mentorat la egal la egal, consiliere și consiliere în carieră, se asigură că toți studenții au sprijinul de care au nevoie pentru a reuși în Trinity și dincolo.

Universitatea este una din doar douăzeci și două colegii publice "Best Buy" din lume (Fiske Ghid pentru colegii 2015).

Treimii are relații strategice cu unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, inclusiv Universitatea Fudan, Universitatea din Beijing și Universitatea Tsinghua din China; Institutul Indian de Management din Bangalore, India; Brown University si Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii.

Afaceri, inovație și spirit antreprenorial Trinitate Business School este cotat ca fiind unul dintre școli de afaceri de top 30 în lume (Eduniversal 2015/16) și a fost de pionierat de ultimă oră de cercetare, predare și învățare în management și antreprenoriat pentru aproape un secol. Treimii în sine a produs mai mulți antreprenori decât orice altă universitate din Europa, generând 180 de companii, care produc 192 de antreprenori și de creștere a 2.166 milioane $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raport 2016-2017), deci este locul ideal pentru studenții să se angajeze gradul lor de afaceri .

Treimii Business School a lansat recent un curs inovatoare de afaceri noi pentru studenți, Bachelor în Studii de afaceri de ieri. Acesta este un program unic, conceput pentru studenții care doresc să se concentreze pe afaceri de la bun început de gradul lor. Inovația, antreprenoriatul și învățarea prin experimentare sunt pilonii principali ai acestui nou program dinamic. Programul pune un accent pe învățarea mixtă, în cazul în care excelența academică întâlnește experiența în domeniu. Elevii câștiga primă mână abilități practice de afaceri pe tot parcursul programului de către întreprinderea de stagii, în curs de dezvoltare un start-up sau de a lua un rol de conducere într-una dintre societățile studențești de afaceri Trinity. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere rang de top. Pentru mai multe informații accesați: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Cariere locație de invidiat Trinity poziționează universitatea chiar în inima centrul de activitate de afaceri la nivel mondial - Irlanda Silicon Valley - în cazul în care studenții sunt recrutați pentru stagii, locuri de muncă de vară și cariere absolvent de la angajatorii care privesc la Trinity ca un furnizor important de absolvenți de calitate superioară. După finalizarea cu succes a unui student sau program de studii postuniversitare la Trinity, elevii au posibilitatea de a rămâne în Irlanda pentru a lucra timp de un an la Schema Absolvent al treilea nivel. Serviciul Cariera Trinity a fost clasat pe locul 2 în Europa (ISB 2015), cu 95% din absolvenții Trinity la locul de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. Sediul european al companiilor, cum ar fi Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn și Facebook, Dublin, este un loc ideal pentru studenți și absolvenți interesați să lucreze în aceste corporații la nivel mondial.

Dublin plin de viață campusul de 47 de acri Trinity este o oază în inima orașului Dublin, un oraș european capitală vibrantă și în condiții de siguranță. locație oraș-centru al universității oferă studenților o oportunitate unică de a combina un program academic riguros, cu o serie de neegalat de experiențe culturale, sociale și profesionale. O multitudine de muzee, teatre, galerii, cafenele, restaurante și site-uri turistice istorice sunt situate chiar la ușa Trinity.

trinity Clasamente

• În partea de sus a lumii 100 și universitatea numărul unu în Irlanda. 1 • Un număr de clasamentele noastre subiecte specifice, figurează în topul mondial 50 și 100, care consolidează poziția noastră de clasă mondială. 2 • Am demonstrat punctele forte deosebite în domeniile de reprezentare a studenților, reprezentare facultate și de cercetare referințe bibliografice internaționale pe membru al facultatii. 3 Research World Class în centrul unei Trinități de educație • predare a condus-Research este unul dintre factorii distinctive ale unei educații Trinity. • Trinity cercetatorii sunt câștigătoare fonduri de cercetare competitive la nivel european și mondial, cu recunoaștere internațională semnificativă. • Irlanda este a doua națiune cea mai de succes în Uniunea Europeană, la atragerea de cercetare și de finanțare pentru a sprijini noi progrese interesante și descoperiri, care, la un impact randul sau schimbare la nivel mondial. Aproape 50% din aceste fonduri a fost atribuit de Trinity. • Opt din top zece 2016 descoperiri de cercetare din Irlanda sunt asociate cu Trinity College în conformitate cu Republica Silicon. 4

Inovație și Antreprenoriat • Suntem pe locul 1 în Europa pentru producerea de antreprenori și sunt singura universitate europeană să figureze în topul mondial 50. 5 • Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți. • Trinity se angajează să ofere un mediu care să permită inovarea și spiritul antreprenorial în întreaga universitate. Trinity a stabilit o serie de inițiative precum inovație și spirit antreprenorial Hub, Launchbox, Blackstone Launchpad și Launchlabs pentru a construi și de a susține o comunitate care oferă valori economice, sociale și culturale.

Ocupabilității și Serviciul de carieră • 95% dintre absolvenții Trinity sunt în ocuparea forței de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. • Serviciul Cariera Trinity este pe locul 2 in Europa6. studenții Trinity se pot aștepta ca cea mai bună calitate a sprijinului atunci când urmăresc perspectivele lor post-universitare. • Dincolo de experiența Trinity, o educație Trinity oferă o cale de a deveni un absolvent de clasă mondială. • angajatori internaționali de top-țintă în mod activ absolvenți Trinity. • Locatia este un avantaj major atunci când vine vorba de planificare o carieră după Trinity. Dublin este acasa, la sediul central european al multor lider mondial de corporații internaționale. • Investiții în Excelență Academică • Trinity a alocat 16 milioane € pentru o campanie de recrutare internationala pentru a umple 40 de posturi noi Ussher profesori asistenți din mai multe discipline. Oportunitățile de știință se întind, inginerie si medicina la arte și umaniste. • Trinity continuă să atragă talente la nivel mondial din străinătate, în scopul de a consolida perspectivele și conexiunile în educație și cercetare la nivel mondial a universității. 40% din facultatea noastră este internațională.

Apendice

1 Trinity este în top 1% din universități, cu toate colegii de prestigiu, cum ar fi Cambridge, Oxford si Sf. Andrei. Topul QS 2016/17. 2 din Top 50 exemple includ în limba engleză și literatură, Limbi moderne, Științe Politice și Nursing și în lume Top 100 exemple includ Stiinte Biologice, Farmacie si Farmacie, Chimie si Stiinta Materialelor, Istorie, Drept juridic și Studii, Sociologie, Politică Socială și Administrare. 3 Performanța a fost excepțională în indicatori principali specifici, devansand alte colegii de prestigiu: • reprezentare internațională facultate (98), Cambridge (97.6) și Kings College din Londra (97.6) • reprezentare internațională de student (85.9), Harvard (70) și Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity a generat 180 de companii, a produs 192 antreprenori și a ridicat 2166000 $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raportează 2016-2017) 6 Barometrul international Student.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Diplome » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Informatică Msc - Sisteme Inteligente

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an Înscriere Deschisă Irlanda Dublin

Intelligent Systems Strand se concentreaza pe aplicatii inteligente, interactive web și sisteme, care devin o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi - la domiciliu, la locul de muncă, și în interacțiunea socială. Proiectarea și construirea acestor sisteme necesită cunoștințe de specialitate în domeniul inteligenței artificiale, înțelegerea limbajului uman și generare, sisteme și aplicații web, analiză de date și de cunoștințe de inginerie. Această componentă este strâns legată de grupurile de cercetare ale școlii implicate în centrul ADAPT pentru Digital Technology conținut. [+]

Conținutul cursului Împreună cu modulele de bază în primul semestru, veți obține o pregătire în domeniul tehnicilor de inteligență artificială, inclusiv modele de arhitecturi cognitive umane, tehnici de reprezentare a cunoștințelor, cum ar fi ontologiilor și modele de prelucrare a limbajului natural. În Inginerie de cunoștințe și date, veți afla mai multe despre semantic web, inclusiv proiectarea modelului, raționamentul și interogari. În cele din urmă, puteți alege un subiect (5 credite) dintr-un bazin de module de Master, permițându-vă să completeze interesele dumneavoastră de bază în sistemele inteligente.

Toți elevii din semestrul 2-a va acoperi un curs de 10 de credit în Advanced Software Engineering, care explorează metodele și tehnicile implicate în dezvoltarea de software pe scară largă care să cuprindă dezvoltarea agilă și eXtreme Programming (XP), Test-condus și Re-factoring. În Information Retrieval & Web Search, vă va examina în profunzime aspectele teoretice și practice implicate în căutarea pe web sau pe orice sau corpus mare de documente, inclusiv procesare de text, scoruri clasament, clasificarea etc. Acest curs este completat de modulul Text Analytics care demonstrează modul în care metodele de stări finite, teoria modelului și teoria categoriilor pot fi folosite pentru a analiza conținutul și de a determina sentimentul. Adaptive Modulul de aplicații este hands-on, explorarea modului în care aplicațiile se pot adapta pentru a se potrivi utilizatorilor individuali. În cele din urmă, Opțiunea 2 vă permite să extindă încă o dată abilitățile dumneavoastră de bază în domeniul sistemelor inteligente cu un modul ales dintre alte direcții în acest program... [-]


Master în Media Digitale Interactive

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Irlanda Dublin

Acest Master curs oferă o fundație în tehnologiile și mass-media relevante pentru sectorul mass-media digitale. Cursul se execută full-time pe o perioadă de douăsprezece luni. De predare formală este împărțit în două semestre douăsprezece săptămâni ... [+]

MSc în Interactive Digital Media

Acest Master curs oferă o fundație în tehnologiile și mass-media relevante pentru sectorul mass-media digitale. Cursul se execută full-time pe o perioadă de douăsprezece luni. De predare formală este împărțit în două semestre douăsprezece săptămâni.

Fiecare elev selectează și începe un proiect de cercetare, care trebuie să fie prezentate sub forma unei disertații de 12.000 de cuvinte până la mijlocul lunii martie. Elevii vor completa, de asemenea, un proiect final, care poate fi o dezvoltare de colaborare cu un număr de elevi din clasa. Se pune un accent semnificativ pe teorie, mai degrabă decât pe aplicații multimedia sau software. Un laborator special este destinat pentru clasa în care elevii pot deveni familiar cu aplicatii software.... [-]


Msc. în Conservarea Biodiversității și A

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Irlanda Dublin

Biodiversitatea este diversitatea tuturor formelor de viață pe pământ și este în prezent în curs de pierdut, la o rata de crestere. Biodiversitatea ne oferă hrană, îmbrăcăminte, combustibili, materiale de constructii, medicamente și o gamă largă de servicii ecosistemice. Noi înșine suntem parte din biodiversitatea acestei planete: noi trebuie să înțelegem și să conserve biodiversitatea pentru a asigura un viitor durabil pentru omenire ... [+]

Biodiversitatea este diversitatea tuturor formelor de viață pe pământ și este în prezent în curs de pierdut, la o rata de crestere. Biodiversitatea ne oferă hrană, îmbrăcăminte, combustibili, materiale de constructii, medicamente și o gamă largă de servicii ecosistemice. Noi înșine suntem parte din biodiversitatea acestei planete: noi trebuie să înțelegem și să conserve biodiversitatea pentru a asigura un viitor durabil pentru omenire.

Acest curs va oferi instruire în profunzime și experiență pentru cei care doresc să continue cariera lor în diverse aspecte ale biodiversității și conservarea acesteia, pentru studenții care doresc să urmeze în continuare de cercetare post-universitare în acest domeniu, precum și pentru profesioniștii care lucrează deja în biologie de conservare care doresc să obțină calificări relevante.... [-]


Msc In Neuroscience

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Irlanda Dublin

Acest de un an Master curs își propune să ofere o pregătire multidisciplinară în neurostiinte, în subiecte variind de la molecular la neurostiintele comportamentale. Cursul este ideal pentru studenții care doresc să extindă cunoștințele lor de specialitate, precum și pentru cei care doresc se convertesc la disciplina de gradul lor originală. Programul va dota participanților cu abilitățile necesare pentru a trece într-o carieră în biomedical, farmaceutic sau ... [+]

in Neuroscience msc

Acest de un an Master curs își propune să ofere o pregătire multidisciplinară în neurostiinte, în subiecte variind de la molecular la neurostiintele comportamentale. Cursul este ideal pentru studenții care doresc să extindă cunoștințele lor de specialitate, precum și pentru cei care doresc se convertesc la disciplina de gradul lor originală. Programul va dota participanților cu abilitățile necesare pentru a trece într-o carieră în biomedical, farmaceutic sau de cercetare neuropsihice.

Instrucțiuni pentru cursul este format din aproximativ 200 de ore de contact de peste doi termeni academice pentru a include prelegeri, sesiuni de laborator practice, ateliere de lucru și seminarii Club jurnal pe bază de studenți. Module sunt evaluate de către un amestec de în curs de evaluare și examene scrise.... [-]


MSc în Informatică - Grafică și Viziune Tehnologii

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an Înscriere Deschisă Irlanda Dublin

Această componentă își propune să producă absolvenți cu abilități de a contribui la industria de tehnologie de divertisment interactiv al viitorului. Este construit pe expertiza de cercetare in laborator GV2 școlii cu intrare activă din gama lor de parteneri din industrie. Studenții învață de a face, construirea unui portofoliu de lucru format din proiecte, lucrări și o disertație de cercetare semnificativ, care ar trebui să contribuie la succes viitoarele oportunități de carieră. Grafică & Vision Technologies Strand Module [+]

Împreună cu modulele de bază în primul semestru, vei alege cel puțin două module dintr-un bazin de trei. Primul dintre acestea este Computer Vision, care vă va dota cu cunoștințe a unei game de procesare a imaginii, extragerea caracteristică și reprezentarea formei și a tehnicilor de transformare. Acesta se va baza pe cursul de învățare mașină prin orientarea acestor tehnici în domeniul viziune de calculator. Grafica pe calculator se va ocupa de tehnici de modelare și algebra liniară de bază înainte de a adâncit în conducta grafica pe calculator, openGL, tehnici de proiecție și de vizionare și modele de iluminare. Al treilea modul în acest set; Matematica Light & Sound se va îngropa în matematică necesare pentru sinteza si analiza semnalelor audio și video. În cele din urmă, puteți alege un subiect (5 credite) dintr-un bazin de module de Master, permițându-vă să fie completeze interesele dumneavoastră de bază în grafica și viziune tehnologii sau mai mult în subiect se îngropa dvs. de bază.... [-]


MSc în Informatică Viitoare Sisteme De Rețea

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 1 an Înscriere Deschisă Irlanda Dublin + 1 mai mult

Rețele de calculatoare a transformat societatea de-a lungul ultimilor 20 de ani și continuă să permită noi progrese de la rețele sociale prin Internet-of-obiectelor cloud computing. Această componentă se bazează pe activitatea de cercetare in cadrul centrului de cercetare CONNECT și o lungă istorie de inovare și de companii start-up la școală. [+]

Împreună cu modulele de bază în primul semestru, vei alege două module dintr-o listă de trei. Acestea includ: sisteme distribuite - care se ocupă cu știința, concurenta tranzacțiilor distribuite, servicii web și cadre avansate pentru aplicații. În Internetul obiectelor, vom explora tehnologia care stă la baza acestei zone infloritoare, inclusiv middleware, descoperirea de servicii și compoziția și senzor și virtualizarea rețelei. exerciții practice vă va conduce prin proiectarea, implementarea si implementarea unei aplicatii end-to IoT-end. În rețelele Next Generation, vom explora tendințele viitoare în rețelele fixe și fără fir de comunicații, inclusiv acces de ultimă generație, LTE și tehnologii de rețea definite de Software. În cele din urmă, puteți alege un subiect (5 credite) dintr-un bazin de module de Master, permițându-vă să completeze interesele dumneavoastră de bază în viitor Networked Systems.... [-]


MSc în știința Informatică A Datelor Fir

Campus Înscriere Deschisă Irlanda Dublin

Știința datelor sau Big Data a devenit un subiect extrem de important în ultimii ani constatare aplicatii in domeniul asistentei medicale, Finante, Transporturi, orașe inteligente și în altă parte. În acest fir, experții Trinity în acest domeniu vă va ghida prin modul în care să se adune și să stocheze date (folosind tehnologii IO și cloud computing, proces-l (folosind statistici și tehnici, cum ar fi mașină de învățare avansate) și oferă noi perspective și cunoștințe din datele . [+]

Împreună cu modulele de bază în primul semestru, vei invata tehnicile cheie Data Mining & Analiza inclusiv tehnicile de clasificare, rețele neuronale și metode de ansamblu cu lucrări practice în limba R. Puteți alege un modul suplimentar (5 ECTS), dintr-un bazin.

Veti construi pe acest lucru în semestrul 2 cu un curs de optimizare pentru algoritmi de analiză a datelor, care va explora subiecte, cum ar fi optimizarea convexa, simulare dimensiune mare cu o oportunitate de a aplica noile abilități găsite într-un proiect folosind Python, R sau Scala. Aplicata Modelarea statistică, vă va face cu mai multe tehnici cunoscute, cum ar fi Lanțuri Markov și simulare Monte Carlo, cu o oportunitate de a aplica aceste tehnici la un set de date reale. Vei invata cum sa dezvaluie intuitii derivate din seturi mari de date din modulul de date Visualisation. În cele din urmă, vei descoperi cât de mare seturi de date pot fi colectate și manipulate în instalații mari de cloud computing în modulul de calcul scalabilă și acoperă preocupările cyrpto și de securitate esențiale în Securitate și modulul de confidențialitate. În plus, puteți alege un modul suplimentar dintr-un bazin.... [-]


MSc în Știința Mediului

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Irlanda Dublin

Acest un an, full-time calificare postuniversitară va duce la un Master of Science în științe de mediu. Cursul are drept scop de a produce oameni de știință de mediu, cu un fundal interdisciplinar capabil să abordeze cea mai largă gamă de aspecte legate de protecția mediului ... [+]

Master în Știința Mediului

Bine ați venit la Master în Știința Mediului paginile web: primul curs știința mediului dezvoltate în Irlanda.

Aici veți găsi detalii cu privire la module oferite în cadrul cursului, experiențele anterioare elevilor și detalii de aplicare.

Acest un an, full-time calificare postuniversitară va duce la un Master of Science în științe de mediu. Cursul are drept scop de a produce oameni de știință de mediu, cu un fundal interdisciplinar capabil să abordeze cea mai largă gamă de probleme de protecție a mediului.

Programul

Gradul de Master predate în Știința Mediului are un pedigree stabilit, atragerea de studenți cu medii academice diverse pentru Irlanda și în străinătate. Acest curs intensiv cu normă întreagă este destinat lucrătorilor administrative și științifice și a noilor absolvenți cu o știință biologică / pământ fundal adecvat.... [-]


Masterat

M.Phil. în Studii Chineză

Campus Cu normă întreagă September 2018 Irlanda Dublin

M.Phil. în Studii chineze urmărește să dezvolte studenților cunoștințe aprofundate și de înțelegere a Chinei, în secolul XX și XXI secole într-un context comparativ, la nivel mondial. [+]

M.Phil. în Studii de chinezi la Trinity Acest lucru interdisciplinar de doi ani a învățat Master în Studii din China oferă o oportunitate unică pentru tine de a se angaja profund și critic cu China astăzi, și pentru a oferi o bază solidă și riguroasă pentru aspirațiile de carieră. Studii de Master noastre în Studii din China urmărește să dezvolte cunoștințele studenților în profunzime și de înțelegere a Chinei, în secolul XX și XXI secole într-un context comparativ, la nivel mondial. Noi abordăm studiul Chinei dintr-o serie de perspective disciplinare, inclusiv istoria modernă chineză și gândire, politică și guvernare, limbă, cultură și societate. ... [-]


M.Phil. în Teologie Creștină

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acest lucru M.Phil în teologia creștină va permite participanților să dobândească o cunoaștere aprofundată a problemelor de bază în contemporane creștine de teologie - probleme cum ar fi Biserica și Ministerul, Teologia Bibliei, drepturi și responsabilități. [+]

M.Phil. în Teologie creștină

problemele religioase sunt o parte importantă a dezbaterii publice în societățile pluraliste contemporane. Multe chestiuni sociale și politice cruciale sunt afectate de preocupări religioase. dezbaterile politice cheie necesită expertiză și alfabetizare în conceptele religioase și teologice, tradițiile și practicile lor. Acest lucru MPhil în teologia creștină va permite participanților să dobândească o cunoaștere aprofundată a problemelor de bază în contemporane creștine de teologie - probleme cum ar fi Biserica și Ministerul, Teologia Bibliei, drepturi și responsabilități.

Studenții sunt introduse pentru bursă istorică și investigație teologică contemporană riguroasă. învățare stil seminar este o pedagogie importantă în cadrul programului. O lucrare scrisă este o parte esențială a MPhil. Acest lucru permite participanților să se angajeze în studii avansate a unui anumit subiect de interes în domeniu. Pe tot parcursul procesului de scriere, participanților li se oferă o la o supraveghere academică. Participanții la acest MPhil vor învăța abilități de cercetare, precum și analitic, în scris și abilități de comunicare verbală. Acestea sunt foarte apreciate și eficiente într-o mare varietate de cariere.... [-]


M.Phil. în Teologie Interculturală și Studii Interreligioase [ft / Pt}

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Irlanda Dublin + 1 mai mult

O varietate de module este oferit în fiecare an, extrase din lista de mai jos. Un modul pentru cercetare și metode este obligatorie; studenții selectați încă 5 module de evaluare și scrie o disertație. Predarea are loc în Dublin peste doi termeni. Un singur termen, curs de non-gradul de studiu este disponibil, care este ideal pentru cei pe sabatic, sau care prefera o perioadă mai scurtă de studiu. Există, de asemenea, opțiunea de a participa la module unice ... [+]

M. Phil. / P.Grad.Dip. în intercultural Teologie și Studii Interreligioase

O varietate de module este oferit în fiecare an, extrase din lista de mai jos. Un modul pentru cercetare și metode este obligatorie; studenții selectați încă 5 module de evaluare și scrie o disertație.

Module Autoritate, Tradiție, Experiență: Ecumenics fi Teologie intercultural Creștinismul lume și Dialogul Interreligios ®®: Semnificație și practică Religii și Etica într-o lume pluralistă Natura, Grace și Dumnezeul Treimic În curs de dezvoltare Doctrină: Identitate și schimbările în tradiția creștină Interpretarea Eclesiologie Ecumenic O Ecumenics de pierdere: Religie, Modernitate și reconciliere Crearea, Cosmologie și Ecotheology Fundamentalismul religios de îmbinare Seminte creștine în sol hindus: creștinismul în Asia de Sud Biserica din umbra de Moscheea: creștinismul în lumea Islamului Pe Ființe Umane: Antropologie Teologic din perspectiva Cross-cultural De multe chipuri ale lui Isus: hristologie și Culturi Comparativ / interreligios etică Ministerul Cross-cultural și întâlni interreligios Dumnezeu musulmani, creștini de Dumnezeu: islam și musulmani și creștini Teologie comparată Hindus Dumnezeu, Christian Dumnezeu: hinduism și Hindu-Christian Teologie comparată Iudaism și evrei creștini-Relatii Probleme în dialog budist-creștin Irlanda de Nord: Conflict, Religie si Politica de Pace Religii și Relații Internaționale Comparativ / interreligios etică ... [-]

M.Phil în Literatura Populară

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Irlanda Dublin

M.Phil în literatura populară oferă studenților o oportunitate unică pentru studiul avansat al literaturii populare și locul său extrem de important în cultura modernă. Ea urmărește istoria de genuri populare, cum ar fi groază, science-fiction, romantism, fantezie și ficțiune detectiv, și oferă o prezentare cuprinzătoare a teoriilor contemporane populare. Rețineți că cererile pentru anul universitar 2018/19 sunt acum deschise. [+]

De-a lungul ultimelor două decenii, studiul literaturii populare în toate formele sale generice a fost transformat dintr-o zonă de nișă de interes academic într-una dintre zonele cele mai vibrante și în creștere rapidă de anchetă critică în cadrul studiilor literare. Infiintata in anul 2005, în literatura populară M.Phil a fost primul (și de mai mulți ani, numai) dedicat cursului postuniversitar în acest domeniu. Oferă studenților M.Phil o oportunitate unică de a efectua studii avansate de literatură populară și locul său extrem de important în cultura modernă. Ea urmărește istoria de genuri populare, cum ar fi groază, science-fiction, romantism, fantezie și ficțiune detectiv, și oferă o prezentare cuprinzătoare a teoriilor contemporane populare. Scoala de limba engleza la Trinity College Dublin, și-a stabilit în ultimul deceniu ca un centru internațional major pentru studiul academic al literaturii populare, și atrage solicitanții din M.Phil peste tot în lume. Membrii echipei de predare de bază pe M.Phil au publicat pe larg toate genurile populare specifice și între ele, au supravegheat sute de M.Phil și dizertații universitare pe teme legate de ficțiune populare. M. Phil. oferă un punct de plecare extrem de important pentru cei care doresc să facă studii postuniversitare în continuare, dar, de asemenea, se va face apel la cei care doresc să își dezvolte abilitățile critice și cunoștințele în legătură cu un aspect important al culturii contemporane. Pana in prezent, mai mult de 200 de studenți au absolvit M.Phil, dintre care majoritatea au plecat la cariere, care sunt într-un fel legate de studiile... [-]


MPhil în Filosofie

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an September 2018 Irlanda Dublin

Acest lucru de un an curs de normă întreagă oferă fundamentul pentru cercetări avansate în filozofie. MPhil în filosofie este un curs larg și provocator intelectual postuniversitare pentru studenții cu un fundal în filozofie sau discipline conexe, cu o componentă puternică filozofie. [+]

Departamentul de Filosofie este incantata sa anunte ca o Facultatea de Arte, Umanistice și Științe sociale Masters Studentship va fi acordat un student de intrare în MPhil în Filosofie program în anul universitar 2016/17.

Valoarea studentiei este o contribuție de 5.000 € către MPhil taxelor de studii de Filosofie (UE sau non-UE) pentru anul universitar 2016/17. studentiei Facultății își propune să sprijine și să dezvolte studenți postuniversitare talentați în artele, științele umaniste și sociale.

Eligibilitatea este disponibil Acest studentiei nou intrate pe piață (UE și non-UE) la MPhil în Filosofie program, pentru admiterea în septembrie în 2016. Pentru a fi eligibili, solicitanții trebuie să dețină și au acceptat în mod oficial oferta de un loc Necondiționat în acest program până la 15 iunie în 2016.... [-]


Videoclipuri

TCD

Contactează

Trinity College Dublin

Adresă, linia 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, Irlanda
website http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000