Trinity College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, Universitatea din Dublin, fondat in 1592, este una dintre cele mai importante universitati din lume si este in mod constant clasat în top 1% din instituții la nivel mondial. De peste 400 de ani, această universitate istorică a fost un lider mondial în domeniul de înaltă calitate, educație recunoscută pe plan internațional. Cu o reputație la nivel mondial pentru excelență, Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți.
Universitatea reunește o comunitate internațională vibrantă de aproape 17.000 de studenți și 2.860 de membri ai personalului. campus uimitoare clădiri istorice și alei pietruite universității este juxtapus cu facilitățile sale de stat-of-the-art și centre de renume mondial de excelență în care are loc cercetarea de ultimă oră. Cu 24 de școli academice, Trinity oferă cursuri în discipline variind de limbi și literatură pentru nanostiinta si inginerie biomedicala.

Viață de student Universitatea reunește o comunitate diversă, curios și de susținere a studenților și a facultății, în inima orașului. Cadrele didactice cu adevărat accesibile și dedicate încuraja studenții să se implice activ în viața colegiu și orașul dincolo de porțile campus. viața de student la Trinity este mult mai mult decât educația: cu peste 200 de cluburi sportive și societăți variind de la atletism la tenis, de a dezbate pentru a investi și teatru pentru science-fiction, există ceva pentru a se potrivi cu fiecare interes.

Treimea este una dintre singurele universități din lume pentru a oferi tuturor studentilor cu un tutore personal - un membru al facultatii dedicat, care poate oferi îndrumare academică, personală și profesională pe tot parcursul programului de studii de patru ani. O gamă largă de servicii pentru studenți, inclusiv dezvoltarea de învățare și de sprijin, mentorat la egal la egal, consiliere și consiliere în carieră, se asigură că toți studenții au sprijinul de care au nevoie pentru a reuși în Trinity și dincolo.

Universitatea este una din doar douăzeci și două colegii publice "Best Buy" din lume (Fiske Ghid pentru colegii 2015).

Treimii are relații strategice cu unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, inclusiv Universitatea Fudan, Universitatea din Beijing și Universitatea Tsinghua din China; Institutul Indian de Management din Bangalore, India; Brown University si Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii.

Afaceri, inovație și spirit antreprenorial Trinitate Business School este cotat ca fiind unul dintre școli de afaceri de top 30 în lume (Eduniversal 2015/16) și a fost de pionierat de ultimă oră de cercetare, predare și învățare în management și antreprenoriat pentru aproape un secol. Treimii în sine a produs mai mulți antreprenori decât orice altă universitate din Europa, generând 180 de companii, care produc 192 de antreprenori și de creștere a 2.166 milioane $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raport 2016-2017), deci este locul ideal pentru studenții să se angajeze gradul lor de afaceri .

Treimii Business School a lansat recent un curs inovatoare de afaceri noi pentru studenți, Bachelor în Studii de afaceri de ieri. Acesta este un program unic, conceput pentru studenții care doresc să se concentreze pe afaceri de la bun început de gradul lor. Inovația, antreprenoriatul și învățarea prin experimentare sunt pilonii principali ai acestui nou program dinamic. Programul pune un accent pe învățarea mixtă, în cazul în care excelența academică întâlnește experiența în domeniu. Elevii câștiga primă mână abilități practice de afaceri pe tot parcursul programului de către întreprinderea de stagii, în curs de dezvoltare un start-up sau de a lua un rol de conducere într-una dintre societățile studențești de afaceri Trinity. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere rang de top. Pentru mai multe informații accesați: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Cariere locație de invidiat Trinity poziționează universitatea chiar în inima centrul de activitate de afaceri la nivel mondial - Irlanda Silicon Valley - în cazul în care studenții sunt recrutați pentru stagii, locuri de muncă de vară și cariere absolvent de la angajatorii care privesc la Trinity ca un furnizor important de absolvenți de calitate superioară. După finalizarea cu succes a unui student sau program de studii postuniversitare la Trinity, elevii au posibilitatea de a rămâne în Irlanda pentru a lucra timp de un an la Schema Absolvent al treilea nivel. Serviciul Cariera Trinity a fost clasat pe locul 2 în Europa (ISB 2015), cu 95% din absolvenții Trinity la locul de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. Sediul european al companiilor, cum ar fi Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn și Facebook, Dublin, este un loc ideal pentru studenți și absolvenți interesați să lucreze în aceste corporații la nivel mondial.

Dublin plin de viață campusul de 47 de acri Trinity este o oază în inima orașului Dublin, un oraș european capitală vibrantă și în condiții de siguranță. locație oraș-centru al universității oferă studenților o oportunitate unică de a combina un program academic riguros, cu o serie de neegalat de experiențe culturale, sociale și profesionale. O multitudine de muzee, teatre, galerii, cafenele, restaurante și site-uri turistice istorice sunt situate chiar la ușa Trinity.

trinity Clasamente

• În partea de sus a lumii 100 și universitatea numărul unu în Irlanda. 1 • Un număr de clasamentele noastre subiecte specifice, figurează în topul mondial 50 și 100, care consolidează poziția noastră de clasă mondială. 2 • Am demonstrat punctele forte deosebite în domeniile de reprezentare a studenților, reprezentare facultate și de cercetare referințe bibliografice internaționale pe membru al facultatii. 3 Research World Class în centrul unei Trinități de educație • predare a condus-Research este unul dintre factorii distinctive ale unei educații Trinity. • Trinity cercetatorii sunt câștigătoare fonduri de cercetare competitive la nivel european și mondial, cu recunoaștere internațională semnificativă. • Irlanda este a doua națiune cea mai de succes în Uniunea Europeană, la atragerea de cercetare și de finanțare pentru a sprijini noi progrese interesante și descoperiri, care, la un impact randul sau schimbare la nivel mondial. Aproape 50% din aceste fonduri a fost atribuit de Trinity. • Opt din top zece 2016 descoperiri de cercetare din Irlanda sunt asociate cu Trinity College în conformitate cu Republica Silicon. 4

Inovație și Antreprenoriat • Suntem pe locul 1 în Europa pentru producerea de antreprenori și sunt singura universitate europeană să figureze în topul mondial 50. 5 • Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți. • Trinity se angajează să ofere un mediu care să permită inovarea și spiritul antreprenorial în întreaga universitate. Trinity a stabilit o serie de inițiative precum inovație și spirit antreprenorial Hub, Launchbox, Blackstone Launchpad și Launchlabs pentru a construi și de a susține o comunitate care oferă valori economice, sociale și culturale.

Ocupabilității și Serviciul de carieră • 95% dintre absolvenții Trinity sunt în ocuparea forței de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. • Serviciul Cariera Trinity este pe locul 2 in Europa6. studenții Trinity se pot aștepta ca cea mai bună calitate a sprijinului atunci când urmăresc perspectivele lor post-universitare. • Dincolo de experiența Trinity, o educație Trinity oferă o cale de a deveni un absolvent de clasă mondială. • angajatori internaționali de top-țintă în mod activ absolvenți Trinity. • Locatia este un avantaj major atunci când vine vorba de planificare o carieră după Trinity. Dublin este acasa, la sediul central european al multor lider mondial de corporații internaționale. • Investiții în Excelență Academică • Trinity a alocat 16 milioane € pentru o campanie de recrutare internationala pentru a umple 40 de posturi noi Ussher profesori asistenți din mai multe discipline. Oportunitățile de știință se întind, inginerie si medicina la arte și umaniste. • Trinity continuă să atragă talente la nivel mondial din străinătate, în scopul de a consolida perspectivele și conexiunile în educație și cercetare la nivel mondial a universității. 40% din facultatea noastră este internațională.

Apendice

1 Trinity este în top 1% din universități, cu toate colegii de prestigiu, cum ar fi Cambridge, Oxford si Sf. Andrei. Topul QS 2016/17. 2 din Top 50 exemple includ în limba engleză și literatură, Limbi moderne, Științe Politice și Nursing și în lume Top 100 exemple includ Stiinte Biologice, Farmacie si Farmacie, Chimie si Stiinta Materialelor, Istorie, Drept juridic și Studii, Sociologie, Politică Socială și Administrare. 3 Performanța a fost excepțională în indicatori principali specifici, devansand alte colegii de prestigiu: • reprezentare internațională facultate (98), Cambridge (97.6) și Kings College din Londra (97.6) • reprezentare internațională de student (85.9), Harvard (70) și Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity a generat 180 de companii, a produs 192 antreprenori și a ridicat 2166000 $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raportează 2016-2017) 6 Barometrul international Student.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Diplome » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:


M.Phil. în istoria internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Cursul M. Phil în istoria internațională oferă studenților șansa de a urmări cercetarea istorică în afara granițelor statului-națiune. Elevii vor fi instruiți în abordări transnaționale, comparative și internaționale la istorie și vor avea posibilitatea de a studia limbi străine, culturi și societăți. Subiectele posibile de focalizare includ mișcarea culturii, a oamenilor și a ideilor dincolo de frontierele naționale și aspecte precum imperialismul, globalizarea, mișcările sociale și rădăcinile războiului și conflictelor internaționale. [+]

Cursul M. Phil în istoria internațională oferă studenților șansa de a urmări cercetarea istorică în afara granițelor statului-națiune. Elevii vor fi instruiți în abordări transnaționale, comparative și internaționale la istorie și vor avea posibilitatea de a studia limbi străine, culturi și societăți. Subiectele posibile de focalizare includ mișcarea culturii, a oamenilor și a ideilor dincolo de frontierele naționale și aspecte precum imperialismul, globalizarea, mișcările sociale și rădăcinile războiului și conflictelor internaționale. De-a lungul cursului studenții vor fi încurajați să reflecteze asupra rădăcinilor istorice ale problemelor actuale care depășesc granițele naționale, cum ar fi criza refugiaților, răspândirea politicilor radicale, serviciile de securitate și de informații, economia internațională și alte probleme critice care se pregătesc pentru o carieră în domenii precum politica globală, ONG-uri, jurnalism sau pentru studii postuniversitare ulterioare.... [-]


M.Phil. în Muzică și Tehnologii Media

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

O caracteristică particulară a acestui program este abordarea echilibrată a subiectelor muzicale și tehnologice. Din punct de vedere muzical, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților compoziționale adaptabile, în timp ce subiectele tehnologice sunt abordate atât din punct de vedere al stației de lucru / expunere în studio, cât și din baza matematică și științifică fundamentală, care se axează pe aspecte relevante din punct de vedere muzical. [+]

Ca recunoaștere a unui interes comun în tehnologia informației și o conștientizare a relevanței sale pentru muzică, Inginerie electronică și electrotehnică și muzică a inițiat un program de masterat în Tehnologia Muzică și Tehnologie în Trinity în 1996.

O caracteristică particulară a acestui program este abordarea echilibrată a subiectelor muzicale și tehnologice. Din punct de vedere muzical, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților compoziționale adaptabile, în timp ce subiectele tehnologice sunt abordate atât din punct de vedere al stației de lucru / expunere în studio, cât și din baza matematică și științifică fundamentală, care se axează pe aspecte relevante din punct de vedere muzical.... [-]


M.Phil. în rasă, etnie și conflict

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest curs examinează în mod critic tehnicile utilizate de state pentru a gestiona mișcarea și conflictul populației, impactul lor social și cultural și răspunsurile pe care le generează. Este unic în modul în care aplică teorii rasiale critice, culturale și postcoloniale la rasializarea, mișcarea populației, conflictele și pacificarea. Este destinat persoanelor care lucrează sau doresc să lucreze în oricare dintre aceste domenii și / sau care se gândesc la cercetarea doctorală. Se pune accentul pe Irlanda, Europa (inclusiv Balcanii), SUA și Orientul Mijlociu. [+]

Acest curs examinează în mod critic tehnicile utilizate de state pentru a gestiona mișcarea și conflictul populației, impactul lor social și cultural și răspunsurile pe care le generează. Este unic în modul în care aplică teorii rasiale critice, culturale și postcoloniale la rasializarea, mișcarea populației, conflictele și pacificarea. Este destinat persoanelor care lucrează sau doresc să lucreze în oricare dintre aceste domenii și / sau care se gândesc la cercetarea doctorală. Se pune accentul pe Irlanda, Europa (inclusiv Balcanii), SUA și Orientul Mijlociu.

Cursul are trei componente:

Trei module de bază: teoria critică, metodele de cercetare și colonialismul, conflictul și intervenția liberală.Module opționale care acoperă subiecte precum curățirea etnică și migrația forțată; etnicitate și politică socială; drepturile omului și problemele internaționale; gen, rasă și conflict; migrația și piața europeană a muncii; migrația și educația; reprezentare și rezistență; mișcările sociale și solidaritatea internațională. (Subiectele pot varia de la an la an).O disertație de 20.000 de cuvinte cercetată și scrisă sub supravegherea unui membru al personalului cu expertiză relevantă.... [-]

M.Phil. în studiile chinezești

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Studiile chinezești reprezintă un domeniu multidisciplinar de studiu, care se bazează pe discipline precum istoria, lingvistica, politica, politica socială, studiile culturale și studiile de traducere. Cursul se concentrează asupra Chinei astăzi și a Chinei în ultimul secol. Acest curs oferă o experiență educațională unică și vibrantă, care îi pregătește pe studenți să fie cetățeni globali. [+]

Detaliile Cursului

Studiile chinezești reprezintă un domeniu multidisciplinar de studiu, care se bazează pe discipline precum istoria, lingvistica, politica, politica socială, studiile culturale și studiile de traducere. Cursul se concentrează asupra Chinei astăzi și a Chinei în ultimul secol. Acest curs oferă o experiență educațională unică și vibrantă, care îi pregătește pe studenți să fie cetățeni globali. M.Phil. programul oferă posibilitatea de a se implica în aspectele cheie ale Chinei contemporane, inclusiv peisajul politic și economic, istoria modernă, societatea, cultura și limba populară. Având în vedere impactul economic al Chinei și impactul internațional al Chinei, acest curs îi pregătește pe absolvenți să se angajeze profund cu China contemporană. Caracterul multidisciplinar al cursului poate găzdui studenți dintr-o gamă largă de medii.... [-]


M.Phil. în Studiile Internaționale de Pace [FT / PT]

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Studiile internaționale privind pacea examinează sursele de război și conflictele armate și sugerează metode de prevenire și soluționare a acestora prin procese de întărire a păcii și de consolidare a păcii. Cursul combină perspective din relațiile internaționale, etică și rezolvarea conflictelor pentru a reflecta critic asupra gamei largi de probleme sociale, politice și economice asociate cu pacea și violența politică. O școală de vară de mediere săptămânală oferă o oportunitate de a dezvolta abilități practice în domeniul soluționării conflictelor și al medierii. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa la diverse excursii în țară și în străinătate. [+]

Studiile internaționale privind pacea examinează sursele de război și conflictele armate și sugerează metode de prevenire și soluționare a acestora prin procese de întărire a păcii și de consolidare a păcii. Cursul combină perspective din relațiile internaționale, etică și rezolvarea conflictelor pentru a reflecta critic asupra gamei largi de probleme sociale, politice și economice asociate cu pacea și violența politică. O școală de vară de mediere săptămânală oferă o oportunitate de a dezvolta abilități practice în domeniul soluționării conflictelor și al medierii. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa la diverse excursii în țară și în străinătate.... [-]


M.Phil. în teologia creștină

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acest MPhil în teologia creștină oferă studenților posibilitatea de a dobândi o cunoaștere aprofundată a disciplinelor de bază ale teologiei și de a dezvolta abilitățile gândirii critice în raport cu ele. Accentul său, pe studiile teologice pluraliste și critice constructive de cea mai înaltă calitate academică, va permite studenților să contribuie la dezbateri publice pe teme religioase / teologice în societățile contemporane. [+]

Problemele religioase reprezintă o parte importantă a dezbaterii publice în societățile pluraliste contemporane. Multe probleme sociale și politice esențiale sunt afectate de preocupările religioase, iar dezbaterile politice fundamentale necesită expertiză și alfabetizare în concepte, tradiții și practici religioase și teologice. La nivel global, european și irlandez, o înțelegere critică a tradiției creștine este imperativă, având în vedere influența istorică și continuă a acestei tradiții.

Acest MPhil în teologia creștină oferă studenților posibilitatea de a dobândi o cunoaștere aprofundată a disciplinelor de bază ale teologiei și de a dezvolta abilitățile gândirii critice în raport cu ele. Accentul său, pe studiile teologice pluraliste și critice constructive de cea mai înaltă calitate academică, va permite studenților să contribuie la dezbateri publice pe teme religioase / teologice în societățile contemporane.... [-]


M.Phil. în teologie interculturală și studii interreligioase [FT / PT}

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Teologia interculturală și studiile interreligioase integrează o varietate de discipline teologice și de altă natură pentru a explora relații semnificative și complexe în interiorul și între comunitățile religioase și tradițiile lor. Aceste domenii de studiu participă îndeaproape la conexiunile și tensiunile cu care se confruntă, deoarece religiile se confruntă cu resurse sociale, politice și culturale alternative ale sensului și identității. [+]

Introducere

Teologia interculturală și studiile interreligioase integrează o varietate de discipline teologice și de altă natură pentru a explora relații semnificative și complexe în interiorul și între comunitățile religioase și tradițiile lor. Aceste domenii de studiu participă îndeaproape la conexiunile și tensiunile cu care se confruntă, deoarece religiile se confruntă cu resurse sociale, politice și culturale alternative ale sensului și identității. Acest curs se concentrează pe posibilitățile practice și teoretice ale dialogului intercultural și pe provocările susținerii comunităților în care pragma pacii și reconcilierea cu ceilalți are o întruchipare concretă.... [-]


Master. în domeniul biodiversității și al conservării

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest program a fost conceput pentru a oferi studenților o bază temeinică teoretică și practică în știința diversității biologice și conservarea acesteia. Programul este predat în module și acestea sunt grupate în componente teoretice, abilități practice de cercetare și module care se ocupă cu proiecte individuale de cercetare pe bază de birou și experimentale. [+]

Acest program a fost conceput pentru a oferi studenților o bază temeinică teoretică și practică în știința diversității biologice și conservarea acesteia. Programul este predat în module și acestea sunt grupate în componente teoretice, abilități practice de cercetare și module care se ocupă cu proiecte individuale de cercetare pe bază de birou și experimentale. Cursul este predat printr-o varietate de metode - cursuri, cursuri practice, învățarea pe teren, grupuri de lectură și discuții ghidate și metode bazate pe web. Sunt utilizate o varietate de proceduri de evaluare - scrierea de eseuri, prezentări orale, teste web, examinări și dizertații. Abordarea este de a dezvolta progresiv un grad înalt de gândire independentă și de excelență academică la studenții care finalizează cursul.... [-]


Master în Ingineria Informației Electronice

Campus Cu normă întreagă 2 semestre September 2019 Irlanda Dublin

Acest curs are ca scop echiparea absolvenților cu o cunoaștere profundă și înțelegere a instrumentelor de proiectare pentru produsele și sistemele computerizate moderne. Absolvenții se specializează în teoria fundamentală și aplicații legate de generarea, distribuția, analiza și utilizarea informațiilor în inginerie și știință. [+]

Acest curs are ca scop echiparea absolvenților cu o cunoaștere profundă și înțelegere a instrumentelor de proiectare pentru produsele și sistemele computerizate moderne. Absolvenții se specializează în teoria fundamentală și aplicații legate de generarea, distribuția, analiza și utilizarea informațiilor în inginerie și știință.

Suntem în următoarea revoluție industrială, iar provocarea cu care se confruntă absolvenții este aceea de a reuși într-o epocă de automatizare. Nu există niciun aspect al vieții moderne, care nu este acum modificat de motoarele de procesare a informațiilor. Exemplele includ învățarea (învățarea și evaluarea online), automobilele (mașini fără șofer și sistemele electronice de control), economia (comerțul automatizat de mare viteză), divertismentul și cumpărăturile (asistenții virtuali și motoarele de recomandare), sănătatea (diagnosticarea automată și scanarea neinvazivă a corpului ) și umaniste digitale.... [-]


Master în Inginerie (Energie Durabilă)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare de studii postuniversitare de masterat conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din ingineria mediului; Inginerie structurală; Ingineria transporturilor; sau inginerie energetică durabilă. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile. [+]

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare de masterat postuniversitare, conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate în: Ingineria mediului; Inginerie structurală; Ingineria transporturilor; sau inginerie energetică durabilă. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile.

Organizarea cursurilor

Cursul MSc poate fi realizat fie ca un curs de un an cu normă întreagă sau de doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă.

Programul de diplomă este împărțit în trei părți: doi termeni de cursuri predate (septembrie - aprilie inclusiv), cu o medie de 18 prelegeri pe săptămână. O disertație majoră se desfășoară în a doua jumătate a cursului (aprilie - august inclusiv). Este posibil să lucrați cu normă întreagă și să faceți cursul ca o opțiune part-time, cu condiția să aveți acordul angajatorului dumneavoastră.... [-]


Master în Inginerie (Structural și Geotehnică)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile. [+]

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile.

Organizarea cursurilor

Cursul MSc poate fi realizat fie ca un curs de un an cu normă întreagă sau de doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă.

Programul de diplomă este împărțit în trei părți: două semestre de cursuri predate (septembrie - aprilie inclusiv), cu o medie de 18 prelegeri pe săptămână. O disertație majoră se desfășoară în a doua jumătate a cursului (aprilie - septembrie inclusiv).... [-]


Master în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 semestre September 2019 Irlanda Dublin

Master în Inginerie Mecanică este conceput pentru a oferi un traseu flexibil la o calificare de masterat pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență. Acesta abordează subiecte avansate pe o gamă largă de subiecte de inginerie mecanică și de fabricație. [+]

Master în Inginerie Mecanică este conceput pentru a oferi un traseu flexibil la o calificare de masterat pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență. Acesta abordează subiecte avansate pe o gamă largă de subiecte de inginerie mecanică și de fabricație. În cadrul MSc, există o gamă largă de opțiuni de module și o oportunitate excelentă de a se angaja în cercetare de top cu grupuri de cercetare de conducere în cadrul Școlii de Inginerie, ca o parte importantă a acestui program este o disertație de cercetare, care se bazează direct pe unele dintre conținutul modulelor.

Structura cursului

Masteratul M.Sc. in Inginerie Mecanică constă în module de predare și un proiect împreună în valoare de 90 ECTS. Componenta predată cuprinde module în valoare de 50 de credite ECTS. În primul semestru, elevii trebuie să ia module în valoare de cel puțin 20 de credite, iar soldul creditelor în al doilea semestru. M.Sc. studenții vor completa, de asemenea, un proiect de cercetare substanțială și vor prezenta o dizertație care reprezintă încă 40 de credite pentru a fi eligibili pentru acordarea diplomei. Cei care nu desfășoară dizertația (sau care au absolvit-o parțial) pot, cu aprobarea Directorului de curs, să ia modulul de Proiectare alternativă (10ECTS) pentru a fi eligibili pentru acordarea diplomei postuniversitare.... [-]


Master în științe energetice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acest curs este destinat studenților din disciplinele științifice și de inginerie care sunt interesați de știința și socio-economia utilizării globale a energiei. În special, acest curs se va concentra pe modul în care este satisfăcută cererea și pe modul în care resursele și tehnologiile convenționale de energie pot sau nu pot fi înlocuite cu resurse și tehnologii mai durabile. [+]

Acest curs este destinat studenților din disciplinele științifice și de inginerie care sunt interesați de știința și socio-economia utilizării globale a energiei. În special, acest curs se va concentra pe modul în care este satisfăcută cererea și pe modul în care resursele și tehnologiile convenționale de energie pot sau nu pot fi înlocuite cu resurse și tehnologii mai durabile.

Elevii trebuie să completeze șase module obligatorii învățate, începând cu modulul introductiv "Introducere în știința energiei", înainte de a se angaja; Surse și tehnologii convenționale de energie, generarea și distribuția energiei electrice, sursele și tehnologiile energetice durabile I și II și gestionarea impactului utilizării energiei. Fiecare modul predat conține componente de examinare continuă și examinare. Elevii pregătesc de asemenea o disertație bazată pe cercetările efectuate de un grup de cercetare al uneia dintre școlile de fizică, chimie sau de la Departamentul de Geologie, Școala de Științe Naturale.... [-]


MPhil în Filosofie

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest lucru de un an curs de normă întreagă oferă fundamentul pentru cercetări avansate în filozofie. MPhil în filosofie este un curs larg și provocator intelectual postuniversitare pentru studenții cu un fundal în filozofie sau discipline conexe, cu o componentă puternică filozofie. [+]

Departamentul de Filosofie este incantata sa anunte ca o Facultatea de Arte, Umanistice și Științe sociale Masters Studentship va fi acordat un student de intrare în MPhil în Filosofie program în anul universitar 2016/17.

Valoarea studentiei este o contribuție de 5.000 € către MPhil taxelor de studii de Filosofie (UE sau non-UE) pentru anul universitar 2016/17. studentiei Facultății își propune să sprijine și să dezvolte studenți postuniversitare talentați în artele, științele umaniste și sociale.

Eligibilitatea este disponibil Acest studentiei nou intrate pe piață (UE și non-UE) la MPhil în Filosofie program, pentru admiterea în septembrie în 2016. Pentru a fi eligibili, solicitanții trebuie să dețină și au acceptat în mod oficial oferta de un loc Necondiționat în acest program până la 15 iunie în 2016.... [-]


MSc Informatică - Sisteme inteligente

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în informatică, specializată în una din cele patru domenii interesante: Știința Datelor, Sisteme Inteligente, Tehnologii Grafică și Vision și Sisteme Viitoare în Rețea. Cursul este conceput și predat de către personalul care este lider de cercetare renumit în domeniile lor. Conținutul cursului este inspirat de munca lor de vârf, precum și de contactele cu cercetători din industria de top din întreaga lume. [+]

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în informatică specializată într-una din cele patru domenii interesante: TCD.ie / postgraduate / msc-cs / prospective / date-science-strand.php "țintă = "_ blank" rel = "noopener noreferrer"> Știință date , TCD .ie / postuniversitare / msc-CS / prospective / inteligente-sisteme-strand.php“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> sisteme inteligente , TCD Tehnologii de grafică și viziune și TCD .ie / postgraduate / msc-cs / cs / postgraduate / msc-cs / prospective / grafice-și-viziune-tehnologii-strand.php " prospective / future-networked-systems-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Sisteme viitoare în rețea .... [-]


MSc în Informatică - Realitatea augmentată și virtuală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în Computing specializată într-una din cele patru domenii interesante: Data Science, Sisteme inteligente, realitate augmentată și virtuală și sisteme viitoare în rețea. [+]

URL-ul cursului

https: //www.scss. TCD / Postuniversitare / msc-cs /

Director de curs

Prof. Donal O'Mahony

Număr de telefon

353-1-896 3692

E-mail pentru curs

postuniversitare @ SCSS. TCD

Următorul aport

Septembrie 2018

Data limită31 iulie 2018Opțiuni

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în informatică specializată într-una din cele patru domenii interesante: TCD.ie / postgraduate / msc-cs / prospective / date-science-strand.php "țintă = "_ blank" rel = "noopener noreferrer"> Știință date , TCD .ie / postuniversitare / msc-CS / prospective / inteligente-sisteme-strand.php“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> sisteme inteligente , TCD .ie / postuniversitare / msc-CS / prospective / grafică și-vision-tehnologii-strand.php“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Augmented și realitate virtuală și TCD .ie / postuniversitare / msc-cs / prospective / future-networked-systems-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Sisteme viitoare în rețea .... [-]


MSc în Inginerie (Mediu)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile. [+]

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile.

Organizarea cursurilor

Cursul MSc poate fi realizat fie ca un curs de un an cu normă întreagă sau de doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă.

Programul de diplomă este împărțit în trei părți: două semestre de cursuri predate (septembrie - aprilie inclusiv), cu o medie de 18 prelegeri pe săptămână. O disertație majoră se desfășoară în a doua jumătate a cursului (aprilie - septembrie inclusiv).... [-]


MSc în Inginerie (prin Modul)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

MSc (de modul) este conceput pentru a oferi un traseu flexibil la o calificare de masterat pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență. Gradul cuprinde o serie de discipline. Fiecare student alcătuiește un grup coerent de module care se concentrează pe o anumită temă, cu îndrumarea și aprobarea unui comitet de studiu. Aceasta facilitează o abordare multidisciplinară a studiilor lor și, în special, a proiectului lor de cercetare. [+]

Descrierea cursului

MSc (de modul) este conceput pentru a oferi un traseu flexibil la o calificare de masterat pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență. Gradul cuprinde o serie de discipline. Fiecare student alcătuiește un grup coerent de module care se concentrează pe o anumită temă, cu îndrumarea și aprobarea unui comitet de studiu. Aceasta facilitează o abordare multidisciplinară a studiilor lor și, în special, a proiectului lor de cercetare.

Masteratul (cu modul) are un apel mai larg la studenții din UE și din afara UE care doresc să facă o diplomă de master în alte domenii decât cele de masterat specializate oferite în prezent. Structura va atrage studenții care doresc să facă o diplomă generală și, de asemenea, celor care sosesc cu un anumit domeniu de interes care necesită o abordare mai flexibilă și multidisciplinară.... [-]


MSc în Inginerie (Transport)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile. [+]

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din Ingineria mediului; Inginerie structurală; sau ingineria transporturilor. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile.

Organizarea cursurilor

Cursul MSc poate fi realizat fie ca un curs de un an cu normă întreagă sau de doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă.

Programul de diplomă este împărțit în trei părți: două semestre de cursuri predate (septembrie - aprilie inclusiv), cu o medie de 18 prelegeri pe săptămână. O disertație majoră se desfășoară în a doua jumătate a cursului (aprilie - septembrie inclusiv).... [-]


MSc în medii digitale interactive

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest Master. oferă o bază în tehnologiile și mass-media relevante pentru sectorul media digital. Cursul se desfășoară cu normă întreagă pe o perioadă de douăsprezece luni. Învățământul formal este împărțit în două semestre de douăsprezece săptămâni. [+]

Acest Master. oferă o bază în tehnologiile și mass-media relevante pentru sectorul media digital. Cursul se desfășoară cu normă întreagă pe o perioadă de douăsprezece luni. Învățământul formal este împărțit în două semestre de douăsprezece săptămâni.

Fiecare student selectează și inițiază un proiect de cercetare, care trebuie prezentat sub forma unei disertații de 12.000 de cuvinte până la jumătatea lunii martie. Elevii vor finaliza, de asemenea, un proiect final, care poate fi o dezvoltare colaborativă cu un număr de studenți din clasă. Există un accent deosebit pe teorie, mai degrabă decât pe medii sau aplicații software. Un laborator special este prevăzut pentru clasa în care studenții se pot familiariza cu aplicațiile software.... [-]


MSc în neuroștiințe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest master de un an M.Sc. cursul își propune să ofere o pregătire multidisciplinară în neuroștiințe, în subiecte variind de la molecular la comportamental. Cursul este ideal pentru studenții care doresc să își extindă cunoștințele de specialitate și pentru cei care doresc să se transforme din disciplina lor de gradul inițial. Programul va dota participanții cu abilitățile necesare pentru a progresa într-o carieră în cercetarea biomedicală, farmaceutică sau neuropsihologie. [+]

Neuroștiința este o disciplină care se ocupă de studiul științific al sistemului nervos în domeniul sănătății și bolilor. Cercetarea în neuroștiințe are un impact clinic considerabil, având în vedere efectele debilitante și costisitoare ale bolilor neurologice și psihiatrice. În acest sens, un obiectiv major al cercetării neurologice moderne este elucidarea cauzelor principale (genetice sau de mediu) ale bolilor cerebrale majore și producerea de tratamente mai eficiente pentru tulburările psihiatrice majore, cum ar fi schizofrenia și depresia, precum și tulburările neurologice cum ar fi scleroza multiplă , Boala Parkinson, boala Alzheimer, boala neuronului motor și epilepsia. Strategiile de tratament îmbunătățite pentru tulburările cerebrale se bazează în întregime pe o înțelegere sporită obținută din cercetarea care integrează aspectele moleculare, celulare și clinice ale bolii. În acest sens, este clar că abordările interdisciplinare sunt necesare pentru a înțelege procesele complexe care stau la baza creierului în sănătate și boli. Această filosofie interdisciplinară este adoptată în momentul predării disciplinei noastre M.Sc. program în Neuroscience, care este susținută de expertiza de cercetare diverse disponibile în cadrul Colegiului Trinity. Masteratul M.Sc. Curs de Neuroscience este detinut in cadrul Departamentului de Fiziologie, Scoala de Medicina, cu sediul in Trinity College Institute of Neuroscience (TCIN) si Trinity College Biomedical Sciences Institute (TBSI).... [-]


MSc în Știința Mediului

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Cursul oferă studenților o gamă largă de cunoștințe și abilități legate de subiectul extins al Științei Mediului. Scopul său este de a oferi o înțelegere științifică fermă a problemelor de mediu actuale, care vor fi relevante pentru cei interesați de managementul mediului și domeniile conexe. Cursul oferă o bază de înțelegere a politicilor și legislației actuale în materie de mediu și se bazează pe acestea cu cursuri practice și teoretice care includ subiecte precum gestionarea oceanelor și a litoralului, resursele de apă și poluarea, schimbările climatice și evaluarea impactului asupra mediului. [+]

Învățătorul M.Sc. în științele mediului, ca primă de acest tip în Irlanda, are un pedigree stabilit, atragerea de studenți cu medii academice diverse din Irlanda și din străinătate. Acest curs intensiv este destinat lucrătorilor administrativi și științifici și absolvenților noștri cu experiență în domeniul științei mediului, cu toate că sunt binevenite și cererile absolvenților cu medii diferite. Acesta cuprinde o serie de module predate care cuprind o varietate de teme de mediu actuale, urmate de un proiect de cercetare de cinci luni. Există, de asemenea, posibilitatea de a opta pentru un curs de diplomă în științele mediului, care constă numai din modulele predate.... [-]


Videoclipuri

TCD

Contactează

Trinity College Dublin

Adresă, linia 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irlanda
website http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000