Trinity College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, Universitatea din Dublin, fondat in 1592, este una dintre cele mai importante universitati din lume si este in mod constant clasat în top 1% din instituții la nivel mondial. De peste 400 de ani, această universitate istorică a fost un lider mondial în domeniul de înaltă calitate, educație recunoscută pe plan internațional. Cu o reputație la nivel mondial pentru excelență, Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți.
Universitatea reunește o comunitate internațională vibrantă de aproape 17.000 de studenți și 2.860 de membri ai personalului. campus uimitoare clădiri istorice și alei pietruite universității este juxtapus cu facilitățile sale de stat-of-the-art și centre de renume mondial de excelență în care are loc cercetarea de ultimă oră. Cu 24 de școli academice, Trinity oferă cursuri în discipline variind de limbi și literatură pentru nanostiinta si inginerie biomedicala.

Viață de student Universitatea reunește o comunitate diversă, curios și de susținere a studenților și a facultății, în inima orașului. Cadrele didactice cu adevărat accesibile și dedicate încuraja studenții să se implice activ în viața colegiu și orașul dincolo de porțile campus. viața de student la Trinity este mult mai mult decât educația: cu peste 200 de cluburi sportive și societăți variind de la atletism la tenis, de a dezbate pentru a investi și teatru pentru science-fiction, există ceva pentru a se potrivi cu fiecare interes.

Treimea este una dintre singurele universități din lume pentru a oferi tuturor studentilor cu un tutore personal - un membru al facultatii dedicat, care poate oferi îndrumare academică, personală și profesională pe tot parcursul programului de studii de patru ani. O gamă largă de servicii pentru studenți, inclusiv dezvoltarea de învățare și de sprijin, mentorat la egal la egal, consiliere și consiliere în carieră, se asigură că toți studenții au sprijinul de care au nevoie pentru a reuși în Trinity și dincolo.

Universitatea este una din doar douăzeci și două colegii publice "Best Buy" din lume (Fiske Ghid pentru colegii 2015).

Treimii are relații strategice cu unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, inclusiv Universitatea Fudan, Universitatea din Beijing și Universitatea Tsinghua din China; Institutul Indian de Management din Bangalore, India; Brown University si Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii.

Afaceri, inovație și spirit antreprenorial Trinitate Business School este cotat ca fiind unul dintre școli de afaceri de top 30 în lume (Eduniversal 2015/16) și a fost de pionierat de ultimă oră de cercetare, predare și învățare în management și antreprenoriat pentru aproape un secol. Treimii în sine a produs mai mulți antreprenori decât orice altă universitate din Europa, generând 180 de companii, care produc 192 de antreprenori și de creștere a 2.166 milioane $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raport 2016-2017), deci este locul ideal pentru studenții să se angajeze gradul lor de afaceri .

Treimii Business School a lansat recent un curs inovatoare de afaceri noi pentru studenți, Bachelor în Studii de afaceri de ieri. Acesta este un program unic, conceput pentru studenții care doresc să se concentreze pe afaceri de la bun început de gradul lor. Inovația, antreprenoriatul și învățarea prin experimentare sunt pilonii principali ai acestui nou program dinamic. Programul pune un accent pe învățarea mixtă, în cazul în care excelența academică întâlnește experiența în domeniu. Elevii câștiga primă mână abilități practice de afaceri pe tot parcursul programului de către întreprinderea de stagii, în curs de dezvoltare un start-up sau de a lua un rol de conducere într-una dintre societățile studențești de afaceri Trinity. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere rang de top. Pentru mai multe informații accesați: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Cariere locație de invidiat Trinity poziționează universitatea chiar în inima centrul de activitate de afaceri la nivel mondial - Irlanda Silicon Valley - în cazul în care studenții sunt recrutați pentru stagii, locuri de muncă de vară și cariere absolvent de la angajatorii care privesc la Trinity ca un furnizor important de absolvenți de calitate superioară. După finalizarea cu succes a unui student sau program de studii postuniversitare la Trinity, elevii au posibilitatea de a rămâne în Irlanda pentru a lucra timp de un an la Schema Absolvent al treilea nivel. Serviciul Cariera Trinity a fost clasat pe locul 2 în Europa (ISB 2015), cu 95% din absolvenții Trinity la locul de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. Sediul european al companiilor, cum ar fi Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn și Facebook, Dublin, este un loc ideal pentru studenți și absolvenți interesați să lucreze în aceste corporații la nivel mondial.

Dublin plin de viață campusul de 47 de acri Trinity este o oază în inima orașului Dublin, un oraș european capitală vibrantă și în condiții de siguranță. locație oraș-centru al universității oferă studenților o oportunitate unică de a combina un program academic riguros, cu o serie de neegalat de experiențe culturale, sociale și profesionale. O multitudine de muzee, teatre, galerii, cafenele, restaurante și site-uri turistice istorice sunt situate chiar la ușa Trinity.

trinity Clasamente

• În partea de sus a lumii 100 și universitatea numărul unu în Irlanda. 1 • Un număr de clasamentele noastre subiecte specifice, figurează în topul mondial 50 și 100, care consolidează poziția noastră de clasă mondială. 2 • Am demonstrat punctele forte deosebite în domeniile de reprezentare a studenților, reprezentare facultate și de cercetare referințe bibliografice internaționale pe membru al facultatii. 3 Research World Class în centrul unei Trinități de educație • predare a condus-Research este unul dintre factorii distinctive ale unei educații Trinity. • Trinity cercetatorii sunt câștigătoare fonduri de cercetare competitive la nivel european și mondial, cu recunoaștere internațională semnificativă. • Irlanda este a doua națiune cea mai de succes în Uniunea Europeană, la atragerea de cercetare și de finanțare pentru a sprijini noi progrese interesante și descoperiri, care, la un impact randul sau schimbare la nivel mondial. Aproape 50% din aceste fonduri a fost atribuit de Trinity. • Opt din top zece 2016 descoperiri de cercetare din Irlanda sunt asociate cu Trinity College în conformitate cu Republica Silicon. 4

Inovație și Antreprenoriat • Suntem pe locul 1 în Europa pentru producerea de antreprenori și sunt singura universitate europeană să figureze în topul mondial 50. 5 • Trinity promovează creativitatea și gândirea inovatoare în studenți. • Trinity se angajează să ofere un mediu care să permită inovarea și spiritul antreprenorial în întreaga universitate. Trinity a stabilit o serie de inițiative precum inovație și spirit antreprenorial Hub, Launchbox, Blackstone Launchpad și Launchlabs pentru a construi și de a susține o comunitate care oferă valori economice, sociale și culturale.

Ocupabilității și Serviciul de carieră • 95% dintre absolvenții Trinity sunt în ocuparea forței de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. • Serviciul Cariera Trinity este pe locul 2 in Europa6. studenții Trinity se pot aștepta ca cea mai bună calitate a sprijinului atunci când urmăresc perspectivele lor post-universitare. • Dincolo de experiența Trinity, o educație Trinity oferă o cale de a deveni un absolvent de clasă mondială. • angajatori internaționali de top-țintă în mod activ absolvenți Trinity. • Locatia este un avantaj major atunci când vine vorba de planificare o carieră după Trinity. Dublin este acasa, la sediul central european al multor lider mondial de corporații internaționale. • Investiții în Excelență Academică • Trinity a alocat 16 milioane € pentru o campanie de recrutare internationala pentru a umple 40 de posturi noi Ussher profesori asistenți din mai multe discipline. Oportunitățile de știință se întind, inginerie si medicina la arte și umaniste. • Trinity continuă să atragă talente la nivel mondial din străinătate, în scopul de a consolida perspectivele și conexiunile în educație și cercetare la nivel mondial a universității. 40% din facultatea noastră este internațională.

Apendice

1 Trinity este în top 1% din universități, cu toate colegii de prestigiu, cum ar fi Cambridge, Oxford si Sf. Andrei. Topul QS 2016/17. 2 din Top 50 exemple includ în limba engleză și literatură, Limbi moderne, Științe Politice și Nursing și în lume Top 100 exemple includ Stiinte Biologice, Farmacie si Farmacie, Chimie si Stiinta Materialelor, Istorie, Drept juridic și Studii, Sociologie, Politică Socială și Administrare. 3 Performanța a fost excepțională în indicatori principali specifici, devansand alte colegii de prestigiu: • reprezentare internațională facultate (98), Cambridge (97.6) și Kings College din Londra (97.6) • reprezentare internațională de student (85.9), Harvard (70) și Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity a generat 180 de companii, a produs 192 antreprenori și a ridicat 2166000 $ in ultimii zece ani (Pitchbook Universități Raportează 2016-2017) 6 Barometrul international Student.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health MSc »

Programe

Această școală oferă și:


M.Phil. în istoria internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Cursul M. Phil în istoria internațională oferă studenților șansa de a urmări cercetarea istorică în afara granițelor statului-națiune. Elevii vor fi instruiți în abordări transnaționale, comparative și internaționale la istorie și vor avea posibilitatea de a studia limbi străine, culturi și societăți. Subiectele posibile de focalizare includ mișcarea culturii, a oamenilor și a ideilor dincolo de frontierele naționale și aspecte precum imperialismul, globalizarea, mișcările sociale și rădăcinile războiului și conflictelor internaționale. [+]

Cursul M. Phil în istoria internațională oferă studenților șansa de a urmări cercetarea istorică în afara granițelor statului-națiune. Elevii vor fi instruiți în abordări transnaționale, comparative și internaționale la istorie și vor avea posibilitatea de a studia limbi străine, culturi și societăți. Subiectele posibile de focalizare includ mișcarea culturii, a oamenilor și a ideilor dincolo de frontierele naționale și aspecte precum imperialismul, globalizarea, mișcările sociale și rădăcinile războiului și conflictelor internaționale. De-a lungul cursului studenții vor fi încurajați să reflecteze asupra rădăcinilor istorice ale problemelor actuale care depășesc granițele naționale, cum ar fi criza refugiaților, răspândirea politicilor radicale, serviciile de securitate și de informații, economia internațională și alte probleme critice care se pregătesc pentru o carieră în domenii precum politica globală, ONG-uri, jurnalism sau pentru studii postuniversitare ulterioare.... [-]


M.Phil. în rasă, etnie și conflict

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest curs examinează în mod critic tehnicile utilizate de state pentru a gestiona mișcarea și conflictul populației, impactul lor social și cultural și răspunsurile pe care le generează. Este unic în modul în care aplică teorii rasiale critice, culturale și postcoloniale la rasializarea, mișcarea populației, conflictele și pacificarea. Este destinat persoanelor care lucrează sau doresc să lucreze în oricare dintre aceste domenii și / sau care se gândesc la cercetarea doctorală. Se pune accentul pe Irlanda, Europa (inclusiv Balcanii), SUA și Orientul Mijlociu. [+]

Acest curs examinează în mod critic tehnicile utilizate de state pentru a gestiona mișcarea și conflictul populației, impactul lor social și cultural și răspunsurile pe care le generează. Este unic în modul în care aplică teorii rasiale critice, culturale și postcoloniale la rasializarea, mișcarea populației, conflictele și pacificarea. Este destinat persoanelor care lucrează sau doresc să lucreze în oricare dintre aceste domenii și / sau care se gândesc la cercetarea doctorală. Se pune accentul pe Irlanda, Europa (inclusiv Balcanii), SUA și Orientul Mijlociu.

Cursul are trei componente:

Trei module de bază: teoria critică, metodele de cercetare și colonialismul, conflictul și intervenția liberală.Module opționale care acoperă subiecte precum curățirea etnică și migrația forțată; etnicitate și politică socială; drepturile omului și problemele internaționale; gen, rasă și conflict; migrația și piața europeană a muncii; migrația și educația; reprezentare și rezistență; mișcările sociale și solidaritatea internațională. (Subiectele pot varia de la an la an).O disertație de 20.000 de cuvinte cercetată și scrisă sub supravegherea unui membru al personalului cu expertiză relevantă.... [-]

M.Phil. în Studiile Internaționale de Pace [FT / PT]

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Studiile internaționale privind pacea examinează sursele de război și conflictele armate și sugerează metode de prevenire și soluționare a acestora prin procese de întărire a păcii și de consolidare a păcii. Cursul combină perspective din relațiile internaționale, etică și rezolvarea conflictelor pentru a reflecta critic asupra gamei largi de probleme sociale, politice și economice asociate cu pacea și violența politică. O școală de vară de mediere săptămânală oferă o oportunitate de a dezvolta abilități practice în domeniul soluționării conflictelor și al medierii. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa la diverse excursii în țară și în străinătate. [+]

Studiile internaționale privind pacea examinează sursele de război și conflictele armate și sugerează metode de prevenire și soluționare a acestora prin procese de întărire a păcii și de consolidare a păcii. Cursul combină perspective din relațiile internaționale, etică și rezolvarea conflictelor pentru a reflecta critic asupra gamei largi de probleme sociale, politice și economice asociate cu pacea și violența politică. O școală de vară de mediere săptămânală oferă o oportunitate de a dezvolta abilități practice în domeniul soluționării conflictelor și al medierii. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa la diverse excursii în țară și în străinătate.... [-]


Master în Drept și Finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Master în Drept și Finanțe va asigura că absolvenții sunt deosebit de bine plasate pentru a face față provocărilor de afaceri cu o înțelegere atât a aspectelor juridice și financiare, care este crucială pentru organizațiile care operează într-o lume din ce în ce dinamică și complexă. Aceasta va fi benefică pentru avocații care lucrează în domeniul dreptului societăților comerciale, al finanțelor corporative, al fondurilor, al valorilor mobiliare, al reglementării financiare, precum și al celor care lucrează în sectorul serviciilor financiare. Mulți dintre cei angajați în finanțarea corporativă în băncile de investiții au un background în drept, făcând programul o alegere populară pentru cei care lucrează în domeniul bancar, al gestionării activelor sau al reglementării. Acesta va oferi indivizilor abilitățile și modurile de gândire necesare pentru a reuși în domenii de drept și de servicii financiare. [+]

Studiul interdisciplinar la nivel postuniversitar este recunoscut pe scară largă ca un atribut extrem de dorit pentru angajatori. Master în Drept și Finanțe oferă o calificare avansată pentru absolvenți în afaceri, economie sau drept. Acesta este predat cu normă întreagă pe parcursul unui an și cuprinde 60 ECTS din modulele predate și o disertație de 30 ECTS, 90 ECTS în total.

Cursul va dezvolta abilitățile elevilor de a aplica teoria în practică, de a rezolva problemele de afaceri și de a ajuta organizațiile să își dezvolte în mod continuu și să își îmbunătățească performanțele în aceste discipline. Cursul este structurat pentru a include materialele fundamentale și avansate necesare pentru a construi cunoștințele studenților și a înțelegerii legii și a finanțelor, pentru a oferi studenților capacitatea de a accepta schimbări actuale și viitoare, cum ar fi reglementarea financiară, legislația UE și inovarea financiară, "abilități tehnice în înțelegerea conceptelor financiare și juridice și a competențelor analitice pentru a aplica aceste abilități.... [-]


Master în Inginerie (Energie Durabilă)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare de studii postuniversitare de masterat conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate într-unul din ingineria mediului; Inginerie structurală; Ingineria transporturilor; sau inginerie energetică durabilă. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile. [+]

Acesta este un curs de un an cu normă întreagă sau cu doi ani de studii postuniversitare de masterat postuniversitare, conceput pentru a oferi inginerilor absolvenți cu o înțelegere de specialitate în: Ingineria mediului; Inginerie structurală; Ingineria transporturilor; sau inginerie energetică durabilă. În plus, cursul oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe în domenii complementare în domeniul ingineriei civile.

Organizarea cursurilor

Cursul MSc poate fi realizat fie ca un curs de un an cu normă întreagă sau de doi ani de studii postuniversitare cu fracțiune de normă.

Programul de diplomă este împărțit în trei părți: doi termeni de cursuri predate (septembrie - aprilie inclusiv), cu o medie de 18 prelegeri pe săptămână. O disertație majoră se desfășoară în a doua jumătate a cursului (aprilie - august inclusiv). Este posibil să lucrați cu normă întreagă și să faceți cursul ca o opțiune part-time, cu condiția să aveți acordul angajatorului dumneavoastră.... [-]


Master în științe energetice

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Acest curs este destinat studenților din disciplinele științifice și de inginerie care sunt interesați de știința și socio-economia utilizării globale a energiei. În special, acest curs se va concentra pe modul în care este satisfăcută cererea și pe modul în care resursele și tehnologiile convenționale de energie pot sau nu pot fi înlocuite cu resurse și tehnologii mai durabile. [+]

Acest curs este destinat studenților din disciplinele științifice și de inginerie care sunt interesați de știința și socio-economia utilizării globale a energiei. În special, acest curs se va concentra pe modul în care este satisfăcută cererea și pe modul în care resursele și tehnologiile convenționale de energie pot sau nu pot fi înlocuite cu resurse și tehnologii mai durabile.

Elevii trebuie să completeze șase module obligatorii învățate, începând cu modulul introductiv "Introducere în știința energiei", înainte de a se angaja; Surse și tehnologii convenționale de energie, generarea și distribuția energiei electrice, sursele și tehnologiile energetice durabile I și II și gestionarea impactului utilizării energiei. Fiecare modul predat conține componente de examinare continuă și examinare. Elevii pregătesc de asemenea o disertație bazată pe cercetările efectuate de un grup de cercetare al uneia dintre școlile de fizică, chimie sau de la Departamentul de Geologie, Școala de Științe Naturale.... [-]


MPhil în studiile medievale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Irlanda Dublin + 1 mai mult

Noul M. Phil în Studiile Medievale oferă studenților o imagine de ansamblu asupra Evului Mediu, prin colecția excelentă de manuscrise medievale a Trinității, în același timp în care permite studenților să se specializeze în una din cele trei domenii: istorie, limbă și literatură sau cultură și civilizație. [+]

Noul M. Phil în Studiile Medievale oferă studenților o imagine de ansamblu asupra Evului Mediu, prin colecția excelentă de manuscrise medievale a Trinității, în același timp în care permite studenților să se specializeze în una din cele trei domenii: istorie, limbă și literatură sau cultură și civilizație.

Istorie

Noul M.Phil în Studiile Medievale are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în Studii Medievale una dintre cele trei specializări: Istorie, Limbă și Literatură, Cultură și Civilizație.

În primul semestru, studenții dobândesc o bună bază în sursele care stau la baza studiului Evului Mediu și încep să exploreze exploatațiile Trinity de cărți și documente medievale. Ei învață, reîmprospătează sau avansează cunoștințele lor despre limba latină și aleg un modul de opțiune. În cel de-al doilea semestru, ei continuă să-și dezvolte expertiza în gestionarea surselor medievale, să beneficieze de instruire aprofundată în paleografie și să aleagă un alt modul din gama largă de opțiuni oferite în fiecare an. În semestrul final, elevii își scriu disertația pe un subiect la alegere, cu supravegherea experților.... [-]


MSc în Informatică - Realitatea augmentată și virtuală

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în Computing specializată într-una din cele patru domenii interesante: Data Science, Sisteme inteligente, realitate augmentată și virtuală și sisteme viitoare în rețea. [+]

URL-ul cursului

https: //www.scss. TCD / Postuniversitare / msc-cs /

Director de curs

Prof. Donal O'Mahony

Număr de telefon

353-1-896 3692

E-mail pentru curs

postuniversitare @ SCSS. TCD

Următorul aport

Septembrie 2018

Data limită31 iulie 2018Opțiuni

Noul MSc în Informatică are un set comun de criterii de intrare și conduce la o diplomă de master în informatică specializată într-una din cele patru domenii interesante: TCD.ie / postgraduate / msc-cs / prospective / date-science-strand.php "țintă = "_ blank" rel = "noopener noreferrer"> Știință date , TCD .ie / postuniversitare / msc-CS / prospective / inteligente-sisteme-strand.php“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> sisteme inteligente , TCD .ie / postuniversitare / msc-CS / prospective / grafică și-vision-tehnologii-strand.php“target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Augmented și realitate virtuală și TCD .ie / postuniversitare / msc-cs / prospective / future-networked-systems-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Sisteme viitoare în rețea .... [-]


MSc în Știința Mediului

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Irlanda Dublin

Cursul oferă studenților o gamă largă de cunoștințe și abilități legate de subiectul extins al Științei Mediului. Scopul său este de a oferi o înțelegere științifică fermă a problemelor de mediu actuale, care vor fi relevante pentru cei interesați de managementul mediului și domeniile conexe. Cursul oferă o bază de înțelegere a politicilor și legislației actuale în materie de mediu și se bazează pe acestea cu cursuri practice și teoretice care includ subiecte precum gestionarea oceanelor și a litoralului, resursele de apă și poluarea, schimbările climatice și evaluarea impactului asupra mediului. [+]

Învățătorul M.Sc. în științele mediului, ca primă de acest tip în Irlanda, are un pedigree stabilit, atragerea de studenți cu medii academice diverse din Irlanda și din străinătate. Acest curs intensiv este destinat lucrătorilor administrativi și științifici și absolvenților noștri cu experiență în domeniul științei mediului, cu toate că sunt binevenite și cererile absolvenților cu medii diferite. Acesta cuprinde o serie de module predate care cuprind o varietate de teme de mediu actuale, urmate de un proiect de cercetare de cinci luni. Există, de asemenea, posibilitatea de a opta pentru un curs de diplomă în științele mediului, care constă numai din modulele predate.... [-]


Videoclipuri

TCD

Contactează

Trinity College Dublin

Adresă, linia 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irlanda
website http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000