Trinity College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Treime

Trinity College Dublin , Universitatea din Dublin, fondată în 1592, este o universitate de premiere din Irlanda și se situează în mod constant ca una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Timp de peste 400 de ani, această universitate istorică a fost un lider mondial în educație de înaltă calitate, recunoscută pe plan internațional. Trecând prin arcul Trinity iconic, în căile cobblestone ale campusului istoric al Trinității, veți urma pe urmele a patru secole de absolvenți care au format și continuă să modeleze istoria Irlandei și a lumii mai extinse. Astăzi, această tradiție de excelență susține fiecare prelegere, fiecare experiment și fiecare descoperire de cercetare în instalațiile noastre de ultimă oră.

Universitatea găzduiește o comunitate vibrantă și diversă de aproape 17.000 de studenți și 2.860 de membri ai personalului. Campusul istoric al Universității este alături de facilitățile sale de ultimă generație și de centrele de excelență de renume mondial, unde au loc cercetări de vârf, cu impact global. Tinitas 24 de școli academice oferă cursuri în discipline variind de la limbi și literatură la nanoștiință și inginerie biomedicala.

Viață de student

Universitatea găzduiește o comunitate diversă, curioasă și de susținere a studenților și facultăților din inima orașului Dublin. Profesorii cu adevărat accesibili și încurajați îi încurajează pe elevi să se angajeze în viața colegiului și să se angajeze cu orașul, țara și continentul dincolo de porțile campusului. Viața studenților la Trinity este mult mai mult decât educație: cu peste 170 de cluburi sportive și societăți, de la atletism până la tenis, dezbateri pentru investiții și dramă pentru science fiction, există ceva care să se potrivească fiecărui interes.

Trinity este una dintre singurele universități din lume care oferă tuturor studenților licențiați un tutore personal - un membru al facultății dedicate, care poate oferi îndrumare academică, personală și profesională pe toată durata programului de studii de patru ani. O gamă largă de servicii pentru studenți, incluzând dezvoltarea și susținerea învățării, mentoringul, consilierea și consilierea în carieră, asigură că toți elevii au sprijinul de care au nevoie pentru a reuși în Trinitate și dincolo.

Trinity are relații strategice cu unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, inclusiv aceste parteneriate oferă studenților Trinity schimburi și studii de neegalat în străinătate, în întreaga lume

Cariere

Locația invidioasă a Trinity poziționează universitatea chiar în inima centrului de activitate al companiei - Silicon Valley din Irlanda - unde studenții sunt recrutați pentru stagii, locuri de muncă de vară și carieră absolventă de la angajatori care privesc Trinity ca furnizor cheie de absolvenți de cea mai bună calitate. După absolvirea cu succes a unui program de studii universitare sau postuniversitare la Trinity, studenții au posibilitatea de a rămâne în Irlanda pentru a lucra timp de un an la cel de-al treilea nivel postuniversitar. Serviciul Cariera Trinity a fost clasat pe locul a 2 - aîn Europa (ISB 2015) , cu 95% dintre absolvenți Trinity în ocuparea forței de muncă sau la studii în termen de 6 luni de la terminarea studiilor. În 2019, Trinity sa clasat pe locul întâi în Irlanda pentru rata de ocupare a absolvenților și rezultatele absolvenților (QS World Rankings University for Graduate Employability 2019). Acasă la sediul european al unor companii precum Google, eBay, AirBnB, Microsoft, PayPal, LinkedIn și Facebook, Dublin este un loc ideal pentru studenții și absolvenții interesați să lucreze în aceste corporații de lider mondial.

O educație a Trinității

De-a lungul timpului, la Trinity, elevii noștri beneficiază de oportunități de a dezvolta și de a demonstra realizarea unei game de atribute de absolvent care susțin creșterea lor academică. Atributele de bază ale absolventului Trinității de a acționa în mod responsabil, de a gândi independent, de a comunica eficient și de a dezvolta în mod continuu pot fi atinse în activități academice și co-și extrașcolare.

Dublin

Campania aglomerată de 47 de acri din Trinity este o oază în inima orașului Dublin, o capitală europeană vibrantă și sigură. Locația centrului universității oferă studenților o oportunitate unică de a îmbina un program academic riguros cu o gamă de experiențe culturale, sociale și profesionale. O multitudine de muzee, teatre, galerii, cafenele, restaurante și situri turistice istorice sunt situate chiar pe ușa Trinity.

Locații

Dublin

Trinity College Dublin

Address
Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Număr de telefon
+353 1 896 1000

Acreditări

EFMD Equis Accredited