Setanta College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Setanta College , un centru renumit de excelență în toate aspectele forței

Fondată în 2006, pasiunea noastră este de a ajuta oamenii să-și realizeze întregul potențial prin cursuri personalizate, în care oferim atât abilitățile tehnice, cât și cele interpersonale, care permit oamenilor noștri să strălucească în carieră.

Vino să ne alături - și să vedem ce putem realiza împreună.

O scurtă istorie a Setanta College

45764_1.jpgDr. Liam Hennessy, directorul Academiei Setanta College

Dr. Liam Hennessy FRAMI este un antrenor de exerciții fizionolog, rezistență și condiționare și fost atlet internațional. Liam a preluat funcția de Director de Fitness împreună cu IRFU în anul 2000, având misiunea de a crea structuri și metodologii de încorporare pentru a ajuta concurenții irlandezi să concureze în era profesională. Rolul a cuprins supravegherea Fitness și Forța și Condiționarea echipei de elită și, de asemenea, recrutarea de personal pentru a crea și a lucra în cadrul academiilor pentru a dezvolta jucători mai tineri în întreaga țară.

În timpul procesului de recrutare a personalului necesar de 30 plus, sa dovedit dificil să se găsească profesioniști cu experiență academică și practică de coaching necesară pentru aceste roluri cheie. Pentru a pune în aplicare filozofia Dr. Hennessy și a se concentra asupra dezvoltării pe termen lung a jucătorilor, personalul a trebuit să înțeleagă principiile cheie din Știința performanței și puterea și condiționarea, dar și să aibă capacitatea de a aplica aceste principii și antrenor.

Soluția

45765_2.jpg

Dr. Hennessy a dezvoltat o serie de module de instruire care conțin cele mai recente gândiri în domeniul științei performanței și a rezistenței și condiționării, dar și cu accent pe aplicarea practică și coaching-ul. Sub îndrumarea și îndrumarea personalului Dr. Hennessy au fost instruiți folosind aceste module unice. Mulți dintre absolvenții acestui sistem IRFU au preluat roluri în Premier League, NFL, World Rugby și la fel ca multe alte organizații sportive profesionale la nivel mondial.

Setanta College fost fondat

45766_3.jpg

Folosind modulele de formare pe care le-a dezvoltat și le-a dezvoltat în cadrul IRFU, dr. Hennessy a fondat Setanta College în 2006. Aceste module au fost apoi acreditate la nivel de certificat și de diplomă pentru învățământul combinat cu jumătate de normă prin QQI (Quality and Qualifications Ireland) recunoscut organism de acreditare.

Prin intermediul unui parteneriat cu modulele Mondiale Rugby, au fost dezvoltate module on-line și sunt acum utilizate ca Global Gold Standard de Aur pentru Coaching și Strength and Conditioning. Pana in prezent, 35.000 de participanti din intreaga lume s-au inscris in aceste programe.

Asociația Națională de Forță și Condiționare cu sediul în Colorado USA cu 30.000 de membri plus Institutul Performanceist Titular cu sediul în California, SUA, cu peste 15.000 de profesioniști certificați, recunosc și aprobă programele Setanta College .

Setanta College a colaborat cu companii de tehnologie sportivă la nivel global, cum ar fi Orreco, StatSports, ForceDeck și Organic Motion, și are un consiliu consultativ prezidat de Padraig Harrington, alcătuit din experți și practicieni de renume mondial.

Știința și forța de performanță

45767_4.jpg

Știința performanței și rezistența și condiționarea devin o lume recunoscută ca o Pathway profesională în domeniul sportului și al industriei generale de wellness. Programele noastre acoperă o gamă largă de subiecte de la screening-ul funcțional, formarea de rezistență și mișcarea fundamentală până la nutriție, abilități de coaching și tehnologie sportivă.

Programele, atât full-time, cât și part-time (online) sunt concepute pentru a acoperi cele mai recente gândire academică și cercetare, dar cu accent pe aplicarea practică. Modulele sunt actualizate la fiecare doi ani, ceea ce este unic în industria educațională.

Pe lângă furnizarea de programe online, Setanta College colaborează cu universități, atât în Irlanda, cât și pe plan internațional, pentru a oferi programe academice cu normă întreagă. Lucrăm, de asemenea, cu instituții academice și companii de tehnologie din întreaga lume, care desfășoară activități de cercetare și validare și testarea celor mai recente tehnologii.

Serviciile de incendiu din Irlanda au sponsorizat un student de masterat pentru a înțelege cum S

Asigurarea calității la Setanta College

Setanta College oferă un program de diplomă și atât calificări minore, cât și speciale, care sunt validate și acordate de Quality and Qualifications Ireland (QQI).

Colegiul a elaborat politici și proceduri detaliate și riguroase pentru a asigura calitatea programelor sale și a altor servicii. În mod colectiv, acestea sunt denumite manualul de asigurare a calității (manualul de asigurare a calității).

Politica de asigurare a calității include angajamentul colegiului de a publica într-un mod accesibil informații referitoare la politicile și rapoartele de asigurare a calității.

Orice feedback cu privire la politicile și procedurile conținute în manual este binevenit și trebuie transmis prin e-mail la adresa admin@setantacollege.com în atenția Registratorului, cu asigurarea calității ca titlu de e-mail.

Pathway spre succes

Indiferent de sportul pe care îl implicați sau domeniul de interes, avem o serie de cursuri care vă vor oferi calificarea de care aveți nevoie.

Locații

Irlanda online

Address
The SportsLab, Thurles
Jimmy Doyle Road, Co. Tipperary, Ireland

E41 T6K5 Irlanda online, Irlanda

Programe

Această școală oferă și: