Citește Descrierea Oficială

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Un colegiu de la Universitatea Nationala din Irlanda, Galway, este un furnizor de educație de nivel universitar și de cercetare în nord-vestul Irlandei. În calitate de colegiu în cadrul rețelei Universității Naționale de larg suntem o creștere rapidă instituție dinamică, de învățământ care recunoaște locația noastră strategică în Sligo și Nord-Vest. Suntem receptivi la nevoile pe deplin locale / regionale și conștienți de contribuția noastră nu numai la educație de nivel universitar, dar la dezvoltarea socială și economică a regiunii.

Elevii de la Sf. Angela Colegiul, Sligo sunt oferite o calitate a învățământului universitar cu clase mici, de stat a resurselor de artă într-un mediu comunitate puternică în timp ce a fost dat oportunitățile mai largi de a fi elevi înscriși la NUI Galway.

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Se bazează pe mai mult de 400 de ani de traditie învățământ. Aceasta este o tradiție care pune atât idealurile creștine și excelență academică. În calitate de colegiu, în National University of Ireland rețea mai amplă există un mediu comunitate puternică care este recunoscut pentru prietenos sale, grijuliu, atmosfera caracterizat de respect pentru individ.

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Are o reputație bine-meritata pentru furnizarea de programe de înaltă calitate, atât la nivel universitare și postuniversitare din departamentele academice de Nursing si Studii de sanatate, Acasă Economie și educație. Colegiul oferă o gamă largă de acces, educația adulților și programe de dezvoltare profesională.

Deși a stabilit ca un colegiu de educație pentru casa si Economie profesori în ultimii ani, Colegiul sa extins mult dincolo de mandatul său original și în prezent profilul său de programe academice de studiu include, de asemenea: Nursing & Studii de sanatate, educatie, nevoi speciale de educatie, Teologie, Food and Studii de consum, stiinta, irlandeză, Economie și Studii Sociale.

Decizia guvernului irlandez de a numi St. Angela College, Sligo ca unic furnizor de Acasă Economie profesorilor în Irlanda (2003) și Departamentul de aprobare de Sanatate a noului Scoala de Nursing si Studii de sanatate a dus la o creștere dramatică a numărului de studenți în ultimii cinci ani. Numărul de studenți care participă la cafenea Colegiului sunt aproximativ 900.

Furnizarea unor astfel de o serie de oferte academice, atât la licență și la nivel postuniversitar cuplat cu poziția sa unică geografice ca unic furnizor de educație la Universitatea din Nord-Vest a condus la o creștere dramatică a numărului de studenți regional și național, cu o tot mai mare interes la nivel internațional . Este prezis că va exista o creștere semnificativă a numărului de studenți în următorii câțiva ani.

Ziua Modern Campus & Mediu

În 1952, Sf. Angela College, Sligo a fost fondată prin Ordinul Ursulinelor. Acesta a fost în jurul acestei clădiri unic piatră tăiate, frumoasa 19-lea Clogherevagh casa care campusul nostru modern, cu vedere la lac a evoluat.

În ultimii ani, Colegiul a trecut printr-o perioadă de dezvoltare rapidă infrastructurii. The Landmark Noul ARAS Michael clădire este acasa, la bine echipate McKeown Biblioteca și Departamentul de Nursing & Studii de Sanatate care încorporează stare de facilități clinice. Student Residences Sf. Angela sunt de lux de cazare elev adiacent Campus Sf Angelei, cu vedere Lough Gill și sunt disponibile pentru studenți, cadre universitare și vizitează vizitatori internaționale. Pe site-ul servicii de sprijin includ o spălătorie, sală de sport, un magazin cu ATM si parcare. (a se vedea www.sasr.info)

Noul Nursing de constructii, Biblioteca și căminele studențești demonstrează în mod clar angajamentul de a Colegiului modernizarea instalațiilor și a infrastructurii. Toate evoluțiile de infrastructură reflecta noua creștere academic si de inscriere. Planurile de investiții și dezvoltări sunt în desfășurare să întreprindă proiecte semnificative de construcție și modernizare în următorii ani, care va cuprinde: modernizarea în continuare săli de clasă, facilități ținerea de prelegeri și laboratoare de specialitate, sporturi de interior și exterior și facilități de recreere.

Noi recunoaștem și sunt mândri de faptul că campusul nostru College este situat într-una din zonele cele mai pitorești din țară pe malul Lough Gill. Noastre College Green monitoare echipei și menține modul în care interacționăm cu mediul idilic ca vom continua sa dezvolte si sa satisface o creștere a populației de student. Scopul echipei Green este să se concentreze pe resursele conservarea și creșterea reciclarea astfel un campus ecologic poate fi savurat de către studenți, personal, comunitatea și vizitatori deopotrivă.

Misiune

Sf. Angela Colegiul, Sligo, este un colegiu de la Universitatea Nationala din Irlanda, Galway, cu cursuri validate prin NUI Galway. Este un colegiu catolic fondat de Ursulinelor Congregației în 1952. Colegiul este situat în Co Sligo, Irlanda.

Noi oferim de licență și programe de studii postuniversitare pentru o serie de roluri profesionale în educație și de îngrijire a sănătății. De asemenea, oferim programe de licență de specialitate în domeniile umaniste și științele sociale. Căutăm pentru a servi nevoile comunității regionale, naționale și internaționale prin educație, cercetare și consultanță aplicată.

Filozofia noastra de învățământ este de a dezvolta întregul potențial al studenților noștri de care să răspundă nevoilor lor personale, academice și profesionale. Aceasta filozofie are ca scop de a împuternici studenții învață ca reflectorizante. Ne-am angajat să excelența în educație, pentru a practica inovatoare și la conceptul de învățare pe tot parcursul vieții.

Promovam un mediu comunitate doar, participativă, inclusivă și nediscriminatoriu pentru personal și studenți. Noi susțină valorile justiției sociale, egalității, respectul pentru diversitate și de îngrijire pentru mediul natural.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Acest Certificat De Studii Postuniversitare / Diplomă / Master Of Arts în Conducere și De Management pentru sectorul comunitar și public își propune să dezvolte o gamă de ... [+]

Acest Certificat postuniversitar / Diplomă / Master Of Arts în Conducere și De Management pentru Comunitate și sectorul public își propune să dezvolte o gamă de abilități pentru ca elevii să distingă și să analizeze de conducere, de management și guvernanță în comunitate, voluntar, non-profit, legal și sectorul public. Elevii sunt încurajați să aducă propriile lor experiențe în acest sector să se aplice resurselor teoretice și academice ale programului. Acest program flexibil, part-time, fie oferă finalizare în doi sau trei ani și este acreditat de NUI Galway.

Programul permite studenților să construiască o bază de cunoștințe și capacitatea personală în conducerea și gestionarea schimbării, guvernanța și respectarea legislativă, management organizațional și operațional și avansarea organizației. Prin combinarea seminarii de week-end, activități de învățare on-line și studiu de auto-dirijată, elevii pot dezvolta puternice abilități de conducere, analitice și de cercetare. Atribuirile de program combină practici de învățare reflexivă, analiza studiu de caz, dezvoltarea abilităților de management (de exemplu, documente de informare, prezentări) care permit studenților să extragă din propria lor experiență profesională sau de voluntariat. Sarcina de finală este o disertație de masterat de 20.000 de cuvinte pe un subiect negociat cu un supraveghetor alocat.... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Certificat postuniversitar / Diplomă / MA în Studii Istorice și Patrimoniului din Nord-Vest va permite studenților să se ocupe cu teoria și practica studiilor istorice; a ... [+]

O Certificat postuniversitar / Diplomă / MA în Studii istorice și de patrimoniu din Nord-Vest va permite studenților să se ocupe cu teoria și practica studiilor istorice; afla mai multe despre Lore, viața și mitologie în regiune; și de a stimula elevii pe teme de istorie locală, studii de muzeu și agricultură.

Programul va introduce pe elevi la o mare varietate de surse primare și alte materiale, utilizate în cercetarea folclor, istorie locală și transfrontalieră, studii de muzeu și istoria agriculturii în NV. Programul se va reflecta relația dintre teorie și practică, combinate cu principiile învățării adulților și a procesului de-a lungul vieții. Prin urmare, elevii vor fi expuse la o serie de strategii de predare și de învățare inovatoare, inclusiv experiența pe teren Certificat postuniversitar / Diploma / MA include istorie, patrimoniu, agricultură, studii de muzeu și folclor pentru a ajuta elevii să înțeleagă mai bine prezentul prin ochii trecutului.... [-]

Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză