Citește Descrierea Oficială

De peste 200 de ani RCSI a jucat un rol important in educatie medicala si de formare in Irlanda. Fondata in 1784 de a instrui chirurgii, astăzi Colegiul oferă educație vastă și de formare în profesiile de asistenta medicala la nivel universitar și postuniversitar.

Învățământul pre-universitar Scoala medical în RCSI este una dintre lumi lider scolile medicale internaționale și este cea mai mare scoala medicala in Irlanda. Colegiul oferă de asemenea cursuri universitare în farmacie și fizioterapie.

Training de studii postuniversitare RCSI oferă formare postuniversitară și educație prin intermediul acestuia Facultăți de Radiologie, Stomatologie, Sports & Exercise Medicina, Scoala de Studii Postuniversitare, Institutul de Conducere și Centrul Național de Formare chirurgicale.

Institutul de Cercetare Institutul de Cercetare RCSI este unul dintre IrlandaE centre de cercetare în primul rând. RCSI se angajează să realizeze un nivel ridicat de activitate de cercetare, la comercializarea de proprietate intelectuală care decurge din cercetările sale, și de a dezvolta legături de colaborare cu industria, instituțiile de învățământ și de cercetare, atât la nivel național și internațional.

Internațional Mai mult de 60 de țări sunt reprezentate pe RCSIE organism internațional de student. Colegiul are o prezență internațională puternică cu școli din Malaezia, Dubai și un Universitatea din Bahrain. Royal College of Surgeons din Irlanda este independent, internațional și progresivă.

Această școală oferă și:

MSc

Royal College of Surgeons Ireland

Având în vedere provocările cu care se confruntă organizațiile moderne, de conducere este în curs de dezvoltare ca fiind elementul cel mai important în determine în care ... [+]

Master în conducere

Având în vedere provocările cu care se confruntă organizațiile moderne, de conducere este în curs de dezvoltare ca fiind elementul cel mai important în determine în care va reuși și care va eșua. Calități de lider pe care le afișați va determina nu numai succesul organizației dumneavoastră, dar, de asemenea, de natura traiectoria carierei tale. Acest Master în program de Leadership-ul este conceput pentru a crește în mod semnificativ capacitatea de conducere, astfel încât să poată funcționa cu încredere a crescut și a maximiza impactul și influența ta.

Este acest program pentru tine?

Master în programul de Leadership-ul este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să dezvolte în mod semnificativ capacitatea lor de conducere, crește lor de auto-înțelegere și a maximiza impactul lor asupra altora și asupra organizațiilor lor.... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Part time
2 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză