RCSI Institute of Leadership

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre RCSI Institute of Leadership

RCSI dezvoltă lideri în medicină și asistență medicală încă de la înființarea sa în 1784. Angajat să conducă lumea spre o mai bună sănătate, RCSI este un lider mondial în domeniul educației pentru sănătate.

Programele noastre se caracterizează prin flexibilitate, viteză de reacție, servicii pentru clienți și o abordare de învățare mixtă care permite studenților noștri să învețe în timp ce continuă să lucreze.

Institutul de Leadership este singura instituție din Irlanda, dedicată exclusiv dezvoltării capacității de conducere și de gestionare a profesioniștilor din domeniul sănătății. În timp ce operează ca o instituție academică, Institutul de Leadership menține legături strânse cu lumea furnizării de asistență medicală, iar echipa noastră înțelege dezvoltarea profesională și nevoile educaționale ale profesioniștilor din domeniul sănătății.

Cu campusurile din Dublin, Dubai și Bahrain, putem oferi studenților posibilitatea de a obține perspective reale internaționale de la facultate și colegi. Peste 1.000 de profesioniști din domeniul sănătății sunt înregistrați anual pe programele noastre acreditate de dezvoltare academică și executivă, axate pe leadership, managementul sănătății, managementul resurselor umane, îmbunătățirea calității și procesului și siguranța pacienților.

De ce RCSI Institute of Leadership ?

  • Se concentrează exclusiv asistența medicală
  • Îmbătrânită în livrarea asistenței medicale la nivel național și internațional, cu campusuri din Dublin, Dubai și Bahrain
  • O perspectivă profundă asupra sectorului sănătății
  • Experiență educațională personalizată
  • Mediu sigur, susținut, orientat către asistență medicală
  • Furnizarea flexibilă, care răspunde angajamentelor de viață ale profesioniștilor din domeniul sănătății ocupați

117628_rsz_adobestock_171442912.jpg

Locații

Dublin

Address
RCSI Reservoir House Ballymoss Road Sandyford Dublin 18
Dublin, Jud. Dublin, Irlanda

Dubai

Address
Mohammed Bin Rashid Academic Medical Center Building 14, Office 203 PO Box 505095 Dubai Healthcare City
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Busaiteen

Address
PO Box 15503 Building 2441 Road 2835 Block 228 Busaiteen
Busaiteen, Muharraq Guvernorat, Bahrain

Programe

Această școală oferă și: