National College of Ireland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Colegiul Național de Irlanda în cazul în care oferim o centrată pe elev experiență distinctă de învățare, prin campusul nostru de stat-of-the-art, în inima Lui dublin vibrant centru de afaceri internaționale și în rețeaua noastră națională campus. La NCI ne-am dezvoltat tehnologii de predare și de învățare inovatoare, care sunt concepute pentru a sprijini studenții care se îmbarcă pe educație în toate etapele vieții și carierei lor. Fie că sunteți îmbarcă pe studii superioare, pentru prima dată, sau de a continua educatia ta, veți găsi un mediu extrem de susținere în care să învețe. Pentru mulți studenți, trecerea la educație al treilea nivel poate fi o provocare una; oricât de mic modelul nostru de predare grup, cu acces facil la facultate și serviciile noastre de suport studenților activi lucrează împreună pentru a se asigura că fiecare elev are cele mai bune șanse de succes.

Noi credem în potențialul nelimitat al elevilor noștri și ne mândrim în a vedea studenții noștri realiza potențialul și depășesc chiar propriile așteptări. Noi înțelegem cum educația poate transforma viețile, cum poate împuternici, accelera cariera și de a deschide noi oportunități.

NCI oferă o educație care sprijină studenții în dezvoltarea lor intelectuală, precum și dezvoltarea lor socială și, ca o instituție încurajează cetățenia activă în întreaga colegiu. NCI predare combină burse academice și cunoștințe teoretice cu experiență de business și practician comunitate pentru a oferi învățarea bazată pe practică, care se bazează pe context lumea reală.

Misiune Pentru a schimba vieți prin educație.

VISION MOTIVE NCI va oferi o experiență educațională de inspirație, care este inovatoare, receptiv și întreprindere concentrat.

Valorile

Inclusiv - ne străduim pentru a rupe barierele în studii superioare; apreciem diversitatea și incluziunea în tot ceea ce facem; oferim sprijinul de care oamenii au nevoie pentru a participa pe deplin la viața la NCI Comunitate - suntem o comunitate de învățare interdependente care împărtășește un set comun de principii în care individualitatea și libertatea de gândire și de exprimare sunt evaluate; fiecare dintre noi este încurajat să-și îndeplinească ambiția noastră și realizeze potențialul nostru Integritate - în rolurile noastre individuale și colective, ne asumăm responsabilitatea și sunt responsabili pentru acțiunile noastre; am demonstrat respect și vedere reciproc pentru fiecare alte Dinamica - suntem receptivi la nevoile elevilor noștri, colegii și partenerii și o societate în continuă schimbare; acționăm într-un mod inovator și flexibil Elevul Centrat - punem elevul în centrul a tot ceea ce facem; energiile noastre combinate sunt concentrate pe individ și, nevoile de viață lungă colective Excelenta - ca instituție, aspirăm să excelența profesională în tot ceea ce facem; am promova excelența în studenții noștri, prin experiențele lor de învățare

Locații

Dublin

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, Jud. Dublin, Irlanda