Mary Immaculate College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1898, Mary Immaculate College ( MIC ) este un Colegiu Catolic de Educație și Arte Liberale . Colegiul oferă o gamă largă de programe în educație și arte liberale atât la nivel universitar, cât și postuniversitar și peste 3.000 de studenți sunt angajați în studii aici.

7666_rsz_7534_evening_tara.png

fundație

Când piatra de temelie a Mary Immaculate College fost pusă în 1899, intenția a fost de a oferi o instituție dedicată pregătirii profesionale a profesorilor de sex feminin pentru sistemul școlar național catolic. Astăzi, cu peste 3.000 de tineri bărbați și femei înscriși la Colegiu și participând la o multitudine de programe MIC acade, MIC continuă să îmbrățișeze viziunea fondatoare a Catherine McAuley, care a stabilit Sora Catolice a Mercy drept campioane pentru cei mai marginalizați din societate cu convingerea că educația era esențială pentru calitatea vieții la care ar trebui să aibă dreptul toți indivizii. Aceste valori durabile rămân consfințite în Declarația misiunii colegiului, întrucât Mary Immaculate conduce un nou curs în secolul XXI.

4602_rsz_4539_school_page_2.png

Declarația de misiune

Comunitatea colegiului promovează excelența în predare, învățare și cercetare la nivel universitar și postuniversitar. Acesta urmărește să favorizeze dezvoltarea intelectuală, spirituală, personală și profesională a studenților într-un mediu susținător și provocator care să garanteze libertatea intelectuală a personalului și a studenților.

În special, Colegiul urmărește să încurajeze în studenții săi un spirit de dreptate și compasiune în slujba altora, împreună cu o deschidere către tradiția și valorile religioase ale fiecărui individ.

Colegiul promovează un sentiment de identitate îmbogățit de o conștientizare a tradiției sale catolice, a culturilor, limbilor și tradițiilor din Irlanda și angajamentul său special pentru limba irlandeză.

Mary Immaculate College respectă diversitatea culturală. Se străduiește să promoveze echitatea în societate și să ofere un mediu în care toți au libertate și oportunitate de a-și atinge potențialul maxim.

7665_rsz_7535_group_at_train_station.jpg

Locații

Limerick

Mary Immaculate College

Address
Mary Immaculate College,
South Circular Road

Limerick, Jud. Limerick, Irlanda
Număr de telefon
+353 61 204 300

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră