Citește Descrierea Oficială

rth

Din moment ce a deschis pentru prima dată în septembrie 1970, IT Sligo A fost unul dintre Irlanda„Lider instituțiile de nivel terțiar. Studenții sunt în centrul a ceea ce facem. Acesta este acasa, la 6.000 de elevi din intreaga programe full-time, part-time și ucenicie Institutului. Dintre acestea, 2000 sunt studiază on-line.

5ey7jLa IT Sligo, Veți ajunge să cunoască lectori dumneavoastră, precum și colegii dumneavoastră. Aici se va forma o rețea de prietenie care va dura o viață întreagă.

IT Sligo este locul pentru a vă ajuta să obțineți înainte în lumea muncii, cu o destinație de plasare industrie. Datorită contactelor noastre strânse și colaborărilor de cercetare cu companii importante și angajatori majori, vă putem oferi o mare varietate de oportunități.

IT Sligo este, de asemenea, o instituție cu înverșunare ambițios al treilea nivel. Lucrând în vederea redezvoltării ca universitate tehnologică, o investiție de 60 de milioane de euro în spații de campus din ultimul deceniu a creat un mediu uimitor de învățare din secolul al XXI-lea.

Nu există nici în picioare încă. Peste institutului trei școli de învățare în afaceri și științe sociale; Inginerie & Design; și Știință, IT Sligo Își dezvoltă în mod constant și îmbunătățește cursurile și facilitățile pentru a oferi un pachet general care să corespundă nevoilor studenților de azi - și de mâine.

e57j

Șase motiv de a alege IT Sligo

  1. Relevanța și varietatea cursurilor noastre - Lucrăm îndeaproape cu industria pentru a adapta cursurile noastre , astfel încât atunci când vei absolvi, ai o calificare pe care angajatorii recunosc și doresc.
  2. Personalul nostru de predare - studenții actuale subliniază în mod constant calitatea personalului didactic și cursuri ca fiind unul dintre cele mai mari forte IT Sligo lui.
  3. Este personal - dimensiuni mici clasa medie studenții beneficiază de o atenție individuală și de sprijin din partea personalului nostru dedicat.
  4. Campusul cool - Campusul nostru unic, moderne, de 72 de acri, "universitar-simt", evoluează în mod constant pentru a reflecta nevoile studenților din secolul XXI. Totul se află la câțiva pași - inclusiv centrul orașului Sligo
  5. Ambitiile World Class - În afară de a fi recunoscută nr 1 destinație Irlanda pentru Digital (Online) Educație, IT Sligo a produs recunoscut pe plan internațional inovatoare de cercetare în domeniul științei și Arheologie în ultimele 12 luni.
  6. Un Home From Home - Ca un loc de a trăi, Sligo are una dintre opțiunile de stil de viață mai accesibile, atractive și vibrante. Aici, există ample de cazare elev de înaltă calitate.
GM
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Institute of Technology Sligo

Sectorul timpurie al Irlandei are un viitor dinamic, interesant și provocator. Este nevoie de lideri eficienți și încrezători în domeniile practicii, politicii, advocacy, ... [+]

Sectorul timpurie al Irlandei are un viitor dinamic, interesant și provocator. Este nevoie de lideri eficienți și încrezători în domeniile practicii, politicii, advocacy, reglementării, educației și dezvoltării profesionale.

Ai ceea ce este nevoie să fii unul dintre acei lideri? Doriți să vă dezvoltați abilitățile și capacitățile de leadership și advocacy în moduri care să reflecte și să construiască capacitatea sectorului timpuriu? Doriți să faceți parte dintr-o comunitate de practică care va influența și va conduce sectorul viitorului timpuriu în viitor?

În cazul în care răspunsul la aceste întrebări este da și aveți o diplomă de diplomă în ECCE sau o disciplină înrudită și aveți o experiență de cel puțin doi ani care lucrează în sectorul primii ani sau într-un domeniu conex la terminarea programului post-absolvent, atunci Institutul de Tehnologie Sligo are programul de nivel 9 care vă va ajuta să vă îndepliniți aceste ambiții.... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Institute of Technology Sligo

Master of Science și Post Graduate Diploma (PGD) în Bioprocessing au fost dezvoltate de Institutul de Tehnologie Sligo (IT Sligo) pentru a răspunde nevoilor în creștere a ... [+]

Master of Science (MSc) și Diplomă Post Graduate (PGD) în Bioprocessing Au fost dezvoltate de Institutul de Tehnologie Sligo (IT Sligo) pentru a satisface nevoile în creștere ale industriei biofarmaceutice.

Produsele biofarmaceutice, cunoscute și sub denumirea de produse biologice (al) medicale sau biologice, sunt orice produs medicamentos farmaceutic fabricat în, extras din sau sintetizat din surse biologice. Biotehnologie Medical și sectoarele Biotehnologii sunt printre cea mai rapidă creștere din zona Life Sciences nivel național și internațional.

IT Sligo împreună cu Institutul Național pentru Cercetare și Instruire în Bioprocesare (NIBRT) * au furnizat un Master Online și PGD cu frecvență parțială în Biopharmaceutical Science din 2008 (www.nibrt.ie/masters). Aceste cursuri (concepute în colaborare extensivă cu industria) sunt destinate absolvenților de știință și inginerie cu experiență industrială care doresc să facă abilități sau abilități pentru o carieră în biofarmaceutice și în mod normal să ia 2,5 ani pentru a finaliza. Cursurile s-au dovedit a fi extrem de reușite în rândul persoanelor cu abilități de perfecționare și încrucișare, care lucrează sau speră să treacă la sectorul biofarmaceutic. Cu toate acestea, există încă o diferență de competențe în domeniul bioprocesării, ceea ce înseamnă că este nevoie de absolvenți suplimentari din cadrul programelor industriale concentrate. Într-un studiu recent din 2016 "Trends in Biopharma", recrutarea și dezvoltarea talentului a apărut ca o amenințare majoră pentru creșterea viitoare a sectorului (1).... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză