IUBH Killarney Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zona fabuloasă întâlnește ospitalitatea de clasă mondială

Un peisaj natural spectaculos, clădirile istorice și faimosul stil de viață irlandez - Killarney are multe fațete diferite. Unul dintre cele mai pitorești orașe din Irlanda de Sud-Vest și destinație turistică de top pentru vizitatori irlandezi și străini, orașul oferă o ofertă impresionantă de hoteluri, spa-uri, precum și o gamă variată de pub-uri și restaurante. În apropierea evenimentelor și a festivalurilor pe tot parcursul anului, Killarney servește drept "basecamp" pentru tot felul de activități în aer liber din Parcul Național Killarney și este o poartă spre cea mai renumită scenică scenică din Irlanda, Ring of Kerry. Trăiți și studiați într-o atmosferă unică, la poalele pârâului Macgillycuddy, cea mai înaltă zonă montană din Irlanda!

Killarney ca hotspot turistic irlandez

Turismul este de departe cea mai mare industrie din Killarney. Cu excepția Dublinului, există mai multe paturi de hoteluri în Killarney decât în ​​orice alt oraș irlandez. Parcul Național Killarney cu cel mai înalt munte al Irlandei, lacurile fascinante, pădurile și cascada Torc sunt doar câteva din numeroasele atracții din jur. Killarney marchează, de asemenea, începutul binecunoscutului Calea Kerry, un tur de drumeție de 214 km lungime, care vă duce prin cele mai frumoase peisaje din Irlanda. Excursii mai ușoare sunt traseele forestiere din jurul Castelului Ross sau cele patru ore în jurul lacului Muckross. Programul nostru de management hotelier și de restaurant se potrivește perfect turismului și ospitalității puternice din regiune.

Infrastructură și IT în Killarney
Infrastructura IT de ultimă generație pe întregul campus este o chestiune de curs pentru noi - de la WiFi la un mediu de resurse de management al campusului.
Campus WiFi
În campusul nostru din Killarney, studenții pot accesa intranetul, precum și internetul prin WiFi. Catalogul bibliotecii este disponibil în campus și în afara campusului și oferă acces la baze de date extinse de cercetare.
Campus Administrarea Resurselor Mediu (CARE)
Fiecare student are un cont propriu în mediul nostru de administrare a resurselor în campus (CARE). Acest sistem de management al campusului sprijină eficient și confortabil toate procesele din locațiile noastre din campus, de exemplu, înscrierea, orarele, întâlnirile, inscrierea la examene, descărcări de materiale de curs și multe altele.
Adresa de e-mail IUBH
Toți elevii primesc o adresă de e-mail IUBH, pentru a susține comunicarea dintre facultate și studenți.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Programe
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

Videoclipuri

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies