International House Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International House Dublin este un membru al Organizației Internaționale Mondiale Casa fondată în 1953. Ne sunt acreditate de către Departamentul irlandez al Educației și Științei ca o școală pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, și sunt inspectate de către ambele ACELS (Consiliul consultativ pentru limba engleză Școli de limbi străine) și International House lume.

Noi oferim o varietate de cursuri pentru toate vârstele și nivelurile și satisface pentru ambele grupuri și studenți individuali din întreaga lume, inclusiv:

Cursuri de limba engleza pentru adulti Programe de pregătire de examinare Programe de limba engleză și de lucru Programe de vară Junior - Homestay și rezidențial Programul High School Program de mini-sejur pentru grupuri Mare program de integrare școlară pentru grupuri Programele de formare a cadrelor didactice, inclusiv CELTA și DELTA

La IH Dublin știm că fiecare aspect al programului este important motiv pentru care am grijă în plus, cu designul de cursurile noastre, selectarea familiilor noastre gazdă, precum și organizarea programului nostru social și cultural. Scopul nostru este de a oferi de învățare rapidă, eficientă și plăcută într-un mediu de susținere.

Școala noastră fantastic situat chiar în inima de centrul orașului, oferă studenților o experiență unică de învățare a studia în același campus ca studenți Irish College.

Top calitate Junior Programe de vară furnizarea de programe complete de pachete cu cazare rezidential de lux sau Homestay disponibil în Dublin și Cork.

Elevii pot alege, de asemenea, să ia parte la un excelent program High School pentru un an academic sau semestru întreg unic si avem parteneriate cu școlile de top din intreaga Irlanda.

Locații

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, Jud. Dublin, Irlanda

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: