Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Umaniste încurajează interes și cercetare în multe domenii multi-disciplinare, cu programe de la cultură și de a colonialismului Studii irlandeze, engleză, Istorie, Filosofie sau irlandeză veche la film și Digital Media. Abilitățile de analiză critică, rezolvarea problemelor și alte abilități transferabile sunt atinse prin programele noastre de predare inovative. Astfel, absolvenții sunt echipate pentru a deveni cetățeni responsabili și membri ai societății evaluate.

Despre universitate

Cu peste 17.000 de studenți și peste 2.400 de angajați, NUI Galway are o reputație distins pentru predare și excelenței în cercetare.

Reputatia noastra

NUI Galway a câștigat recunoaștere națională și internațională ca o universitate de cercetare conduse cu un angajament de a teaching. cea mai bună calitate

Campus nostru

Campusul nostru a fost transformat în ultimii zece ani, prin 400 de milioane de € programul nostru de capital. Cu peste 90 de clădiri pe 105 de hectare de teren, Universitatea este chiar în inima orașului Galway.

Cum Suntem unic

Din poziția noastră pe marginea foarte Europei, am ajunge la lume, și avem corp student cele mai diverse în Irlanda. În limba irlandeză și cultură, precum și de voluntariat și comunitate de mobilizare joacă un rol important în experiența de student aici.

The Irish Limba

Limbajul are o poziție unică în cadrul Universității, în principal ca urmare a apropierii sale de Connemara Gaeltacht - cea mai mare regiune de limbă irlandeză în Irlanda.

Istoria noastră

Din Queens College a National University of Ireland, trecut Universității se împletește cu istoria Galway și Ireland.

Studenti În plus față de subiecții tradiționale, cum ar fi limba engleză, Istorie și Filozofie, elevii din umaniste asemenea, sunt oferite pentru a dezvolta domeniul de aplicare domenii de interes, cum ar fi studii irlandeze, Jurnalism, Creative Writing, film sau Drama și Studii de Teatru. Gama noastra de programe universitare combina Arte Subiecții tradiționale cu aceste specializări oferind astfel un element suplimentar pentru student calificare.

Postuniversitari Scoala noastra are o comunitate de cercetare de student vibrante cu peste 120 de doctoranzi. Elevii sunt potrivite cu un supraveghetor în domeniul lor de interes și să aibă acces la resurse de arhivă mare și o comunitate largă de cercetare. Multe conferințe interactive, colaborări și inițiative avea loc în fiecare semestru promovarea unei comunități dinamice de cercetatori.

În plus, Umanistice are douăzeci și unu de programe de masterat predate diferite oferind multe o punte de cercetare de doctorat sau, în special pentru programele de axate mai profesional, a crescut șansele de angajare. Multe dintre programele noastre de masterat sunt oferite fie pe un full-time sau o bază part-time.

International Students Cursurile noastre engleză, Istorie și Filozofie sunt populare cu studenții internaționali, cu câteva sute de în fiecare an a lua clase. Clasele noastre în grupuri mici pentru a permite schimbul de idei și schimbul de culturi diferite. Cele mai multe dintre programele noastre de masterat predate au un grup de studenți internaționali care creează o dinamică interesantă și amestec de perspective în grupuri de clasă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

National University of Ireland Galway School of Humanities

MA în Cultură și colonialismului explorează literatura, politica si cultura din Irlanda în India, și din Africa în Orientul Mijlociu. Acesta este un Maestru multi-discipl ... [+]

MA în Cultură și colonialismului explorează literatura, politica si cultura din Irlanda în India, și din Africa în Orientul Mijlociu. Acesta este un Maestru multi-disciplinare a învățat program Arte, adresează absolvenților de la Arte, Umanistice și Științe sociale. Elevi să analizeze ascendent imperiale, rasă și teorii rasiale, mișcările naționaliste, experiențe postcoloniale, creșterea de neo-coloniale gândire, multiculturalismul și interculturalitate, iar implicațiile globalizării și dezvoltării pentru lumea modernă.

Acest MA permite elevilor să combine specializarea cercetare postuniversitară cu formarea abilităților adaptabile de o abordare multi-disciplinară. Studenții beneficiază de moștenirea unui program de Master înființată în anul 1994; programul a continuu se re-inventat in schimbarea climate ideologice menținând în același timp obiectivul principal: de a oferi o educație critice în discursurile culturale ale puterii.... [-]

Irlanda Galway
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză