Hibernia College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hibernia College este un lider recunoscut la nivel național în educația profesorilor.

Dezvoltat de profesori pentru profesori, oferim o gamă largă de cursuri educaționale, inclusiv masterat în învățământul primar și primar, dezvoltarea profesională continuă (DPC) pentru profesori și un doctorat online în educație.

Hibernia College are o reputație de pionierat pentru noile metodologii de predare și pentru adoptarea schimbărilor în lumea în continuă evoluție a educației. Programele noastre sunt acreditate de calitate și calificări Irlanda și Consiliul didactic și sunt recunoscute de Departamentul Educației și Aptitudini.

Cursuri de predare accesibile oriunde în Irlanda

Natura flexibilă a cursurilor noastre de învățământ primar și post-primar vă permite să alegeți unde studiați. Datele de început sunt atât primăvara, cât și toamna.
Nu este o cerință să aveți experiență didactică anterioară pentru a fi eligibil pentru a solicita cursurile de învățământ.
Modelul nostru online are succes, deoarece se angajează să îi ajute pe studenți să își îndeplinească obiectivele academice și de carieră, fără a vă pune stilul de viață în așteptare. Aflați online - Live Offline.

Predarea școlii primare și gimnaziale - Oportunități de carieră

Există o perspectivă de angajare extrem de favorabilă pentru absolvenții noștri din învățământul primar și gimnazial.

Potrivit irlandezului independent, ministrul cheltuielilor publice, Howlin, a declarat că țara va avea nevoie de peste 3.500 de profesori în învățământul primar și gimnazial până în 2021. (29/04/2015)

Învățământul primar post - Maestru profesional în învățământ

Un masterat în învățământul primar - Maestrul profesional al educației este perfect pentru dvs. dacă doriți să faceți parte din creșterea și dezvoltarea adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Ca profesor de gimnaziu sau profesor de primar, te vei specializa în două materii și le vei preda elevilor din primul an până în al șaselea an. Entuziasmul și concentrarea dvs. pe subiecții dvs. vă vor motiva și încuraja o dragoste față de materie de către studenți, asigurându-vă astfel că vor aduce cât mai multă învățare cu ei în eforturile lor viitoare. Ca un autor necunoscut a spus cândva „Predarea este singura profesie care creează toate celelalte profesii.”

Masterat în învățământul primar

Masteratul în educația primară - Masterul profesional al educației primare este perfect pentru dvs. dacă doriți să lucrați cu copii cu vârste cuprinse între 4-12 ani .

Lucrul cu copiii mai mici este pentru acei pasionați, care înțeleg că predarea poate fi provocatoare, dar și extrem de răsplătitoare. Profesorii din învățământul primar nu numai că fac parte din dezvoltarea intelectuală a copiilor mici, dar joacă un rol cheie în dezvoltarea morală și socială.

După cum spunea odată George Lucas „Educația este cea mai importantă meserie a rasei umane”

Cursul nostru de predare, Masterat în educația primară, a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să devină profesori și oferim un traseu mai flexibil spre a deveni un profesor complet calificat, care include ateliere practice accesibile la fața locului.

Datorită structurii programului, putem accepta doar studenți absolvenți care locuiesc în Irlanda în timpul cursului.

Locații

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Număr de telefon
+353 1 661 0168