Read the Official Description

Hibernia College , este un lider stabilit în dezvoltarea de noi tehnologii educaționale și adoptarea schimbării în lumea în continuă evoluție a educației.

Fondată de doctorul Sean Rowland la începutul noului mileniu, Hibernia College urmează o strategie ambițioasă și gânditoare în perspectivă, pentru a juca un rol de lider în educație pentru viitor. Dr. Rowland și-a adunat colegii din colectivitățile sociale, educaționale și tehnologice pentru a crea Hibernia College , o instituție de învățământ online acreditată.

Credem că programele noastre ar trebui măsurate nu numai pe baza rigurozității academice, ci și pe baza eficacității lor de a ajuta elevii noștri să facă față provocărilor cu care se confruntă în fiecare zi în viața profesională.

După 18 ani, putem fi mândri de facultatea noastră remarcabilă, cu o echipă specializată de peste 350 de facultăți cu normă întreagă / part-time. Încredințate în domeniile lor și în întreaga industrie, ele includ Facultatea de la Harvard, Colegiul Regal de Chirurgi din Irlanda, Unitatea de Cercetare pentru Siguranța Medicamentului din Dublin, IE Business School, Madrid și alte instituții distinse.

Hibernia College a dezvoltat un model de educație online, care are succes, deoarece este dedicat sprijinirii profesioniștilor în a-și îndeplini provocările actuale de lucru și prin construirea continuă pe interacțiunile studenților și facultăților.

Educăm profesioniști din întreaga lume care doresc accesul la cea mai bună educație online disponibilă.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Hibernia College

Educație Primar Hibernia College Post - Maestru profesional al Educației a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare predarea ca o prof ... [+]

Hibernia College post învățământul primar - Maestru profesională Educației a fost stabilit pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare de predare ca o profesie, oferind o cale mai flexibil pentru a deveni un profesor de școală primară mesaj complet calificat.

Datorită structurii programului și criteriile de eligibilitate finanțare putem accepta doar cererile de la Irlanda.

De master profesional on-line amestec de educație

Programul, care îmbină conținut on-line, medii de învățare virtuale și livrare față-în-față, este conceput pentru a dezvolta profesioniști și experți care sunt poziționate pentru a fi lideri în domeniul educației post-primar. Programul este ideal pentru oricine care nu are acces ușor la unul dintre furnizorii de educație tradiționale sau care nu au timp să-și petreacă naveta la și de la cursuri de zi cu zi. ... [-]

Irlanda Dublin
April 2019
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Hibernia College

Master în învățământ primar - Maestru Profesional de Educație în Educație post primar a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare preda ... [+]

O maestru în învățământul primar - Professional Master of Education în post învățământul primar a fost stabilit pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare de predare școală primară ca o profesie prin furnizarea de o cale mai flexibil pentru a deveni un profesor pe deplin calificat și nu este o cerință de a avea o experiență de predare înainte de a fi eligibile pentru a aplica pentru acest curs.

Datorită structurii programului și criteriile de eligibilitate finanțare putem accepta doar cererile de la Irlanda.

Blended online Maestru în învățământul primar

Designul de master în învățământul primar, de amestecare online și față-în-față de școlarizare, este ideal pentru oricine care nu are acces ușor la unul dintre furnizorii de educație tradiționale sau care nu are timp să-și petreacă naveta la și de la cursuri zilnic. ... [-]

Irlanda Dublin
September 2019
Part time
18 - 24 
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irlanda
Website
Număr de telefon
+353 1 661 0168