Citește Descrierea Oficială

Hibernia College , este un lider stabilit în dezvoltarea de noi tehnologii educaționale și adoptarea schimbării în lumea în continuă evoluție a educației.

Fondată de doctorul Sean Rowland la începutul noului mileniu, Hibernia College urmează o strategie ambițioasă și gânditoare în perspectivă, pentru a juca un rol de lider în educație pentru viitor. Dr. Rowland și-a adunat colegii din colectivitățile sociale, educaționale și tehnologice pentru a crea Hibernia College , o instituție de învățământ online acreditată.

Credem că programele noastre ar trebui măsurate nu numai pe baza rigurozității academice, ci și pe baza eficacității lor de a ajuta elevii noștri să facă față provocărilor cu care se confruntă în fiecare zi în viața profesională.

După 18 ani, putem fi mândri de facultatea noastră remarcabilă, cu o echipă specializată de peste 350 de facultăți cu normă întreagă / part-time. Încredințate în domeniile lor și în întreaga industrie, ele includ Facultatea de la Harvard, Colegiul Regal de Chirurgi din Irlanda, Unitatea de Cercetare pentru Siguranța Medicamentului din Dublin, IE Business School, Madrid și alte instituții distinse.

Hibernia College a dezvoltat un model de educație online, care are succes, deoarece este dedicat sprijinirii profesioniștilor în a-și îndeplini provocările actuale de lucru și prin construirea continuă pe interacțiunile studenților și facultăților.

Educăm profesioniști din întreaga lume care doresc accesul la cea mai bună educație online disponibilă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Hibernia College

Master în învățământul primar - Maestru Profesional de Învățământ în învățământul post-primar a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să considere preda ... [+]

Maestrul în învățământul primar - Maestru profesional de educație în învățământul post-primar a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să considere predarea în învățământul primar ca profesie, oferind o cale mai flexibilă pentru a deveni un profesor complet calificat și nu este o cerință au experiență de predare înainte de a fi eligibil pentru a aplica pentru acest curs.Datorită structurii programului și criteriilor de eligibilitate a finanțării, putem accepta numai cereri din Irlanda.

Amestecat Master Online în învățământul primar

Proiectarea masterului în învățământul primar, combinarea online și a școlarizării față în față, este ideală pentru oricine nu are acces ușor la unul dintre furnizorii de educație tradiționali sau care nu are timp să petreacă transportul la și de la prelegeri zilnic.... [-]

Irlanda Dublin
Aprilie 2020
Part time
18 - 24 găsește juris doctor
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Hibernia College

Învățământul primar Hibernia College - Master of Professional Education a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare predarea ca profesi ... [+]

Învățământul primar Hibernia College - Master of Professional Education a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare predarea ca profesie, oferind un traseu mai flexibil pentru a deveni un profesor complet postliceal.

Datorită structurii programului și criteriilor de eligibilitate a finanțării, putem accepta numai cereri din Irlanda.

Amestecat master online de educație profesională

Programul, care îmbină conținutul online, mediile virtuale de învățare și livrarea față în față, este conceput pentru a dezvolta profesioniști și experți care sunt poziționați ca lideri în domeniul educației post-primare. Programul este ideal pentru oricine care nu are acces ușor la unul dintre furnizorii de educație tradițional sau care nu are timp să-și petreacă naveta la și de la prelegeri de zi cu zi.... [-]

Irlanda Dublin
Aprilie 2020
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irlanda
Website
Număr de telefon
+353 1 661 0168