CMI Communications & Management Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CMI, Comunicații și Institutul de Management, este un institut de învățământ lider global, oferind industriei imobiliare part-time cursuri Diploma de specialitate, care sunt recunoscute pe plan internațional.

Din 2003, când CMI a fost înființată, mii de studenți au primit cu succes premii internaționale și naționale, de la CMI, care a stimulat enorm cariera lor.

90% din elevi nu poate fi greșit. Investiția în studiu part-time plătește pentru sine. Peste 90% din elevii din trecut sunt în prezent în ocuparea forței de muncă și mulți dețin funcții în management junior, middle si senior si altii acum lucrează în domenii profesionale specializate.

Timpul tau este pretios Proiectat pentru a maximiza timpul, CMI clase part time sunt organizate o dată pe săptămână, fie seara sau în week-end. Combinat cu învățare online, cele mai multe cursuri sunt bazate pe clasă, cu unele cursuri oferite de învățământ la distanță.

Cursuri accesibile Cursuri de CMI sunt oferite de clasă și, de asemenea, în funcție de distanța de învățare on-line. Cursuri online live sunt înregistrate pentru redare mai târziu și de vizualizare.

Practicieni de zi, masterat pe timp de noapte CMI cursuri personal, nu sunt profesori tipic. Ele sunt practicieni de lucru în timpul zilei și comandanții subiect de predare pe timp de noapte. Ei au experiența și calificarea, fără rival de alte institute de învățământ. Lectori CMI va aduce calificarea și educația dumneavoastră la nivelul următor.

Relevanță pentru locul de muncă, este vital O caracteristică a CMI cursuri cu jumătate de normă este misiuni practice și de învățare aplicată. În mediul actual dificil, este logic să investească într-un curs relevant pentru locul de muncă.

Recunoașterea internațională Mai multe organisme de calitate de atribuire foarte distinși au dat stampila lor de aprobare a CMI. Acesta este un semn al angajamentului calitate CMI și garanție pentru tine. Atunci când alegeți CMI, puteti sa va odihniti asigur că sunt alegerea institutului dreapta.

Progresul la nivelul următor CMI cursuri part time sunt situate pe diferite niveluri de diferite cadre în funcție de corp de atribuire și locația acestuia. Desigur sunt aprobate de către; Cadrul Național al Calificărilor CNC (Republica Irlanda) nivelul 5 la 8; Biroul de calificări și Examinări Regulamentul Ofqual (Anglia) nivelul 3- 6; și de SQA Scottish Qualifications Authority SQA la nivelul 6-10. Acestea sunt recunoscute pe plan internațional.

La centrul, Tu Deoarece CMI este un institut personal mic, o bună comunicare și o legătură strânsă între tine și lectori / personalul va fi parte a experienței personale.

Realiza un viitor mai luminos, de noapte Învățarea pe timp de noapte, este cel mai bun mod pentru a maximiza utilizarea de timp. Personalul CMI vă va oferi consiliere imparțială cu privire la cursul cel mai potrivit pentru tine. Vorbeste cu noi pentru a-zi și să ia acest pas pentru un viitor mai luminos.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Certificate » Vedea Online Diplome Avansate » Vedea Online Diplome de Absolvire » Vedea Online Diplomas » Vedea Online Cursuri »

Videoclipuri

About CMI