Burren College of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea și valorile Burren College of Art

Pentru a fi o seră caldă pentru artiști, condus de artiști - reflectorizant și provocator; la distanță și conectate; la confluența culturilor.

Respectul pentru individ; Angajamentul față de excelență; Sprijin pentru studenți și colegi;

Furnizarea de timp, spațiu și inspirație pentru artiști în unic peisajul Burren este principiul fondator al Colegiului Burren de art. Eliberarea de programare rigidă și posibilitatea de concentrare intensa a ajutat mulți artiști care au studiat la colegiu pentru a găsi vocea lor artistică.

În timp ce reflecție și introspectie sunt esențiale pentru procesul de creație, perspectivă unică a artistului contemporan este relevant numai când se conectează cu și se angajează lumea largă. Burren, un microcosmos al societății, oferă un context bogat din care să se conecteze cu probleme mai largi.

MAE / MA MAE oferă o educație captivantă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent AMF vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a prospera ca un artist practica. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică.

AM oferă o educație de nivel de master în arta corespunzătoare la o gamă diversă de aplicații. Ca un absolvent de Master vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică.

Structura cursului Studio de cercetare formează nucleul AMF și AM și este format din mentorat individual de studio pe bază și critici riguroase de grup. Module de cercetare studio prevăd experimentare pe bază de studio și de inovare, ceea ce duce la producerea unui corp substanțial de muncă. Module istorice și critice Studiile vă implicați în discursul critic intensiv asupra artei contemporane. Module Studii profesionale facilitează dezvoltarea abilităților personale, conceptuale, tehnice și organizatorice necesare pentru practica profesională ca artist. Ele sunt livrate prin seminarii, simpozioane și vizite educaționale la Dublin, Londra și Berlin.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Diplome Avansate » Vedea An Fundațional » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MAE / MA în Art

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Irlanda Galway

AMF în art [+]

AMF în art

MA vă oferă o educație de masterat în artă orientată ecologic, care este adecvată pentru o gamă variată de aplicații. Ca absolvent de masterat veți realiza o expoziție finală, a cărei calitate va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică.

Studiul de studio prevede dezvoltarea unei practici artistice alături de studenții MAE / MA în Studio Art. Aceste module oferă studii experimentale și inovații bazate pe studiouri care duc la producerea unui volum mare de lucrări.

Metodologiile de studio sunt o serie de cursuri de studio studiate care examinează metodologia din Art

Teoria și arta

MAE / MA Art

Cererile sunt acceptate în mod continuu. Termenul limită de depunere a cererilor este 1 februarie anual, deși cererile târzii pot fi acceptate dacă toate locurile nu au fost completate. Toți candidații eligibili sunt intervievați fie personal, fie prin telefon.... [-]


MAE / MA în Studio Art

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Irlanda Galway

MAE oferă o educație imersivă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent al MAE, veți realiza o expoziție finală, a cărei calitate va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a dezvolta în calitate de artist practicant. [+]

Obiectivele MAE / MA în Studio Art

MAE oferă o educație imersivă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent al MAE, veți realiza o expoziție finală, a cărei calitate va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a dezvolta în calitate de artist practicant. Veți demonstra, de asemenea, capacități pentru cercetarea critică prin intermediul artei plastice, cu capacitatea de a vă evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de cauză a preocupărilor sociale, culturale și teoretice care modelează discursul privind cercetarea și practica artei contemporane contemporane.

MA oferă o educație la nivel de masterat în artă, adecvată unei game variate de aplicații. Ca absolvent de masterat veți realiza o expoziție finală, a cărei calitate va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică. Veți demonstra, de asemenea, capacități pentru cercetarea critică prin intermediul artei plastice, cu capacitatea de a vă evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de cauză a preocupărilor sociale, culturale și teoretice care modelează discursul privind cercetarea și practica artei contemporane contemporane.... [-]


Videoclipuri

Graduate Studies

Undergraduate Study Abroad

Burren College of Art - An Introduction

Contactează

Adresă, linia 1 Newtown Castle, Ballyvaughan, Co. Clare
000000 Galway, Irlanda