Burren College of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea și valorile Burren College of Art

Pentru a fi o seră caldă pentru artiști, condus de artiști - reflectorizant și provocator; la distanță și conectate; la confluența culturilor.

Respectul pentru individ; Angajamentul față de excelență; Sprijin pentru studenți și colegi;

Furnizarea de timp, spațiu și inspirație pentru artiști în unic peisajul Burren este principiul fondator al Colegiului Burren de art. Eliberarea de programare rigidă și posibilitatea de concentrare intensa a ajutat mulți artiști care au studiat la colegiu pentru a găsi vocea lor artistică.

În timp ce reflecție și introspectie sunt esențiale pentru procesul de creație, perspectivă unică a artistului contemporan este relevant numai când se conectează cu și se angajează lumea largă. Burren, un microcosmos al societății, oferă un context bogat din care să se conecteze cu probleme mai largi.

MAE / MA MAE oferă o educație captivantă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent AMF vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a prospera ca un artist practica. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică.

AM oferă o educație de nivel de master în arta corespunzătoare la o gamă diversă de aplicații. Ca un absolvent de Master vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică.

Structura cursului Studio de cercetare formează nucleul AMF și AM și este format din mentorat individual de studio pe bază și critici riguroase de grup. Module de cercetare studio prevăd experimentare pe bază de studio și de inovare, ceea ce duce la producerea unui corp substanțial de muncă. Module istorice și critice Studiile vă implicați în discursul critic intensiv asupra artei contemporane. Module Studii profesionale facilitează dezvoltarea abilităților personale, conceptuale, tehnice și organizatorice necesare pentru practica profesională ca artist. Ele sunt livrate prin seminarii, simpozioane și vizite educaționale la Dublin, Londra și Berlin.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Diplome Avansate » Vedea An Fundațional » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MFA / Ma Arta Si Ecologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Irlanda Galway

AMF Artă și ecologie oferă o educație captivantă în dezvoltarea unei practici profesionale ca artist orientat ecologic. [+]

O AMF în Arta și ecologie oferă o educație captivantă în dezvoltarea unei practici profesionale ca artist orientat ecologic. În calitate de absolvent AMF vă va produce o expoziție finală, atât personal de lucru și de colaborare, care va demonstra că ați dobândit abilitățile necesare pentru a supraviețui și a prospera ca un artist practicant. Vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului asupra artei contemporane și a problemelor ecologice. Vă va propune, de asemenea, și să pună în aplicare un proiect realizabil, interdisciplinar de colaborare care se angajează cu preocupările ecologice / de mediu în Burren sau pe o scară globală. MA vă oferă o educație la nivel de master în arta orientată spre punct de vedere ecologic, care este adecvat pentru o gamă diversă de aplicații. Ca un absolvent de Master vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică. de cercetare Studio prevede dezvoltarea practicii artistice alături de elevi ai MAE / MA în Art Studio. Aceste module oferă pentru experimentare pe bază de studio și de inovare care conduce la producerea unui corp substanțial de muncă. metodologii Studio sunt o serie de cursuri de studio predate care examinează metodologia de artă și ecologie, cu referire la exemple istorice. Teoria și Artă și ecologie este format din seminarii contextualizeze cadrul teoretic de artă și ecologie.... [-]

MFA / MA în Arta De Studio

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Irlanda Galway

MAE, oferă o educație captivantă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent AMF vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a prospera ca un artist practica. [+]

Scopurile AMF / MA în Art Studio MAE, oferă o educație captivantă în dezvoltarea practicii profesionale ca artist. În calitate de absolvent AMF vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dezvoltat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui și a prospera ca un artist practica. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică. AM oferă o educație de nivel de master în arta corespunzătoare la o gamă diversă de aplicații. Ca un absolvent de Master vă va produce o expoziție finală, calitatea care va demonstra că ați dobândit un nivel de masterat în practica artistică. De asemenea, vă va demonstra capabilitățile de anchetă critică prin artă plastică, cu capacitatea de a evalua munca printr-o înțelegere în cunoștință de preocupările sociale, culturale și teoretice pentru modelarea discursului privind cercetarea contemporană de artă plastică și practică. Structura cursului Studio de cercetare formează nucleul AMF și AM și este format din mentorat individual de studio pe bază și critici riguroase de grup. Module de cercetare studio prevăd experimentare pe bază de studio și de inovare, ceea ce duce la producerea unui corp substanțial de muncă. Module istorice și critice Studiile vă implicați în discursul critic intensiv asupra artei contemporane. Module Studii profesionale facilitează dezvoltarea abilităților personale, conceptuale, tehnice și organizatorice necesare pentru practica profesională ca artist. Ele... [-]

Videoclipuri

Graduate Studies

Undergraduate Study Abroad

Burren College of Art - An Introduction

Contactează

Adresă, linia 1 Newtown Castle, Ballyvaughan, Co. Clare
000000 Galway, Irlanda