Citește Descrierea Oficială

AIT învățare și predare Unitatea a fost stabilit pe 05 decembrie de 2006. Unitatea vine în competența grefierului, dr Joseph Ryan. Unitatea este dedicat suportului și progresul de învățare și predare în Athlone Institute of Technology. Unitatea va lucra in colaborare pentru a continua să dezvolte o cultură care:

Respectă și sprijină diferențele individuale dintre elevi. Încurajează dezvoltarea de centrate pe elev medii de învățare în care elevii pot învăța diverse și Excel. Valorile și recompense de predare. Suporta personal în cercetarea educațională. Assist cu diseminarea de bune practici în învățământul superior. Încurajează punerea în aplicare a inițiativelor pedagogice / inovații. Promovează și susține obiectivele și măsurile menționate în Planul strategic Institutul, care se referă la excelență și inovație în învățare și predare.

Business School de la AIT este format din trei departamente: studii de afaceri, de contabilitate și de afaceri de calcul, și ospitalitate, turism și petrecerea timpului liber Studii. Cursurile oferite de Școala acoperă o gamă largă de domenii de la contabilitate la management, psihologie de afaceri pentru a mass-media sociale de marketing, turism de sport de management și mult mai mult. Veți avea posibilitatea de a dobândi cunoștințe, aptitudini și să cultive dezvolta atitudini care vă va ajuta să își îndeplinească potențialul dumneavoastră și pentru a maximiza perspectivele de carieră.

Business este un domeniu interesant, provocator și dinamic în care să lucreze. Când ia în considerare impactul asupra cât de mult de afaceri asupra vieții noastre cotidiene, este ușor pentru a vedea relevanța și beneficiul unei calificări în acest domeniu. Succesul într-un studii de afaceri sau de program relevant poate fi un pașaport pentru o cariera plina de recompense și interesant.

Procesul de învățare în cadrul Școlii de Afaceri are loc într-un mediu în care aveți acces la resurse moderne, cunoștințe de specialitate a personalului, link-uri cu angajatorii și cele mai recente tehnologii. Sistemul "scara" a calificărilor va permite sa progreseze de la certificatul de mare până la onoruri diplomă de licență, precum și la studii postuniversitare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Athlone Institute of Technology

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținut ... [+]

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținute deja la onoruri Bachelor of Business (sau discipline conexe) la nivel. Curriculum-ul oferă o bogăție și varietate de învățare, care se va asigura că elevul dezvoltă și demonstrează o serie de cunoștințe și abilități la nivel înalt în domenii precum cercetarea, gândire strategică și de învățare reflexivă, stabilind astfel bazele unei cariere de afaceri de succes, așa cum precum și pentru a continua dezvoltarea academică și profesională.

Absolvenții sunt de așteptat să aibă:... [-]

Irlanda Athlone
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Athlone Institute of Technology