University of Tehran - Kish International Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Teheran (UT) Este cel mai vechi și cel mai mare centru educațional, științific și de cercetare din Iran, numit astfel (Universitatea de Mame). UT A fost inaugurată oficial în 1937 ca o universitate de stat. Campusul principal al UT Este situat în inima orașului Tehran, Și anume, Enghelab Avenue. Alte colegii universitare, facultăți, centre de cercetare și institute afiliate UT Sunt situate în alte părți ale Tehran și Iran.

Campusul internațional Kish (KIC) A fost creat pentru a facilita înscrierea studenților străini. Absolvenții CCI Au abilitățile profesionale de a funcționa eficient într-un mediu internațional; Abilitățile tehnice de a funcționa într-o lume tehnică din ce în ce mai complexă; Capacitatea intelectuală și flexibilitatea de a se adapta la schimbările constante și potențialul de conducere pentru a aduce cât mai mult posibil contribuția la dezvoltarea comunității pentru binele poporului său. Prin dezvoltarea legăturilor științifice puternice cu instituțiile educaționale și de cercetare locale și străine, Campusul continuă să susțină cea mai înaltă calitate atât în ​​cercetare, cât și în educație. S-au făcut eforturi pentru ca campusul să rămână la vârful științei în diferite domenii și să-și adapteze strategiile pentru a răspunde cerințelor pieței.

De ce CCI

  • Locație: Locația Campus este frumoasa insula de corali Kish, Perla Golfului Persic, cu toate atracțiile sale turistice și de afaceri.
  • Profesori calificați: Personalul academic al Campusului Internațional Kish este compus din peste 190 de profesori și membrii afiliați. Universitatea include 3000 de studenți, studenți postuniversitari și doctoranzi.
  • Rata studenților / studenților (10/1): Rata studenților la facultate este de la 10 la 1. Acest lucru poate spori beneficiile unei atenții personalizate și accesului rapid la lectori și tutori pentru consiliere și sprijin. Raportul este de 5 la 1 pentru unele departamente speciale.
  • Rata accesibilă de școlarizare și planurile de plată: În scopuri de ajutor financiar, CCI va oferi o educație de înaltă calitate la un preț accesibil în comparație cu alte universități din regiune pentru a admite studenți cu mai multă calificare. Taxele de școlarizare la CCI pentru studenții străini sunt aproximativ egale cu taxele de școlarizare pentru studenții interni.
  • Laboratoare bine echipate & specializate: Există o mulțime de laboratoare bine dotate la CCI pentru a vă oferi resursele necesare pentru a efectua cercetări excelente, cum ar fi: Mechatronică, Bioinformatică, Securitatea informațiilor, Fiziologie exercițiu, Medicină sportivă, Biotehnologii, laboratoare de biologie moleculară și biologie celulară și culturi celulare.
  • Obținerea vizelor pentru a studia la CCI vă permite să călătoriți în jurul Iranului și să vă familiarizați cu cultura profundă iraniană și să vizitați atât de multe situri istorice frumoase.

Campus Mediu

Universitatea din Teheran Kish International Campus are plăcerea de a oferi o experiență educațională plăcută într-un campus magnific, cu o bibliotecă modernă, săli de clasă moderne, site-uri de calculatoare cu conexiuni la internet și calculatoare foarte eficiente, laboratoare de cercetare, cămine, Și restaurante. Campusul se bucură de asemenea de o librărie, de un centru de sănătate și de un centru de consultanță și consultanță. Elevii au posibilitatea de a participa la o varietate de activități extrașcolare și de a participa la o gamă largă de evenimente sociale și culturale de la Universitatea. Există numeroase activități, inclusiv ciclismul în jurul insulei, mersul pe jos, tenis, baschet, volei, fotbal, arte, literatură, muzică, folclor, fotografie și așa mai departe.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Iran Teheran

Destinațiile tipice de angajare pentru absolvenții de arhitectură din domeniul arhitecturii includ practica arhitecturală, dar și alte discipline de design: media și arte. Acest curs ar permite absolvenților săi să găsească poziții în cercetare sau în mediul academic. [+]

Destinațiile tipice de angajare pentru absolvenții de arhitectură din domeniul arhitecturii includ practica arhitecturală, dar și alte discipline de design: media și arte. Acest curs ar permite absolvenților săi să găsească poziții în cercetare sau în mediul academic.

Privire de ansamblu asupra curs

Arhitectura MA oferă o serie de opțiuni de studiu diferite de la alegerile individuale ale modulelor la căi de specialitate în identitatea culturală și globalizare, istorie, teorie, medii digitale.

Interese specialeArhitectură contemporană; Expresie arhitecturală; Design arhitectural; Arhitectura în Iran; Omul și mediul; Programarea și proiectarea abordărilor; Arhitectură și dezvoltare; Construcție procedurală etc. Structura cursului ... [-]

Ma în Managementul Mass-media

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Iran Teheran

MA în Managementul Media examinează cadrele economice, manageriale, juridice și culturale în care operează organizațiile și industria media. Acest curs este potrivit pentru cei care sunt un manager media aspirant sau existent sau care au un interes puternic în sectorul mass-media. Este o combinație de medii avansate în domeniul mass-mediei și de studii legate de management, concentrându-se pe medii și comunicare, precum și pe medii și politici culturale. [+]

Disciplinele cursului vor pregăti studenții pentru o serie de cariere de conducere în sectorul media, inclusiv: economie, strategie de afaceri, politică media, drepturi de proprietate intelectuală și marketing.

Privire de ansamblu asupra curs

MA în Managementul Media examinează cadrele economice, manageriale, juridice și culturale în care operează organizațiile și industria media. Acest curs este potrivit pentru cei care sunt un manager media aspirant sau existent sau care au un interes puternic în sectorul mass-media. Este o combinație de medii avansate în domeniul mass-mediei și de studii legate de management, concentrându-se pe medii și comunicare, precum și pe medii și politici culturale.... [-]


MA în Studii Iraniene

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Iran Teheran

Absolvenții pot găsi locuri de muncă în jurnalism, servicii diplomatice, experți în studii iraniene, predarea în universități, lucrul la muzee sau biblioteci. [+]

Absolvenții pot găsi locuri de muncă în jurnalism, servicii diplomatice, experți în studii iraniene, predarea în universități, lucrul la muzee sau biblioteci.

Privire de ansamblu asupra curs

În ultimele decenii, mai ales după revoluția islamică iraniană din 1979, studiile orientale și studiile iraniene din punct de vedere vestic sunt atât de mult afectate de politică. Mass-media prezintă diferite tipuri de stereo de Iran din ceea ce este cu adevărat. De cele mai multe ori, în aceste studii, istoria bogată și cultura Iranului sunt neglijate sau uitate. Ca urmare, acest curs este conceput pentru a fi o platformă pentru studenții străini de a învăța despre adevăratul Iran, în afară de toate imaginațiile și stereotipurile inventate împotriva lui. ... [-]


În Design Industrial

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Iran Teheran

Acest program este scris dintr-o perspectivă de îmbunătățire a capacității de angajare, creând platforma pentru ca studenții să îmbrățișeze spectrul de oportunități comerciale și culturale disponibile, încurajând angajamentele din viața reală, crearea de rețele și alte activități. [+]

Acest program este scris dintr-o perspectivă de îmbunătățire a capacității de angajare, creând platforma pentru ca studenții să îmbrățișeze spectrul de oportunități comerciale și culturale disponibile, încurajând angajamentele din viața reală, crearea de rețele și alte activități.

Prezentare curs

În lumea contemporană, re-gândirea inovatoare joacă un rol important în designul industrial, prin urmare școala de artă a CCI încearcă să-și dezvolte gândirea strategică a studenților. În acest domeniu de studiu, puteți migra între diverse discipline tematice, explorând noi idei și abordări conceptuale care ne confruntă în societatea de astăzi și cea a viitorului.... [-]


MSc

Master în Inginerie De Petrol

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Iran Teheran

Inginerii de petrol dezvoltă și dezvoltă metode de extracție a petrolului și a gazelor din depozitele de sub suprafața Pământului. De asemenea, inginerii din domeniul petrolului pot găsi noi modalități de a extrage petrol și gaze din puțurile mai vechi. [+]

Inginerii de petrol dezvoltă și dezvoltă metode de extracție a petrolului și a gazelor din depozitele de sub suprafața Pământului. De asemenea, inginerii din domeniul petrolului pot găsi noi modalități de a extrage petrol și gaze din puțurile mai vechi.

Prezentare curs

Ingineria petrolului este învățarea cum să producăm rezervoare subterane de petrol, abur, gaz și apă caldă și să proiectăm instalații de eliminare a deșeurilor subterane din punct de vedere economic. Această tehnologie se bazează pe concepte de fizică, termodinamică, matematică, mecanică a fluidelor, economie, chimie și geologie.

Interese speciale

Geologie; Modele și cazuri de simulare; Ingineria rezervoarelor; Inginerie de mediu; Formarea hidrocarburilor solide; Inginerie Petrolieră; Ingineria rezervoarelor de gaz, etc. ... [-]