University of Tehran, Kish International Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre CCI

Campusul internațional Kish

Campania internațională Kish a fost înființată în 2007 pentru a facilita înscrierea studenților străini. Absolvenții campusului UT Kish au abilitățile lingvistice și profesionale de a funcționa eficient într-un mediu internațional; abilitățile tehnice de a opera într-o lume tehnică din ce în ce mai complexă; capacitatea intelectuală și flexibilitatea de a se adapta la schimbările constante și potențialul de conducere pentru a aduce cât mai mult posibil contribuția la dezvoltarea comunității pentru binele poporului său. În armonie cu această misiune, Universitatea va selecta studenți iranieni și internaționali care pot reuși să valorifice diverse și moderne capacități academice și de cercetare. Prin dezvoltarea legăturilor științifice puternice cu instituțiile de învățământ și cercetare locale și străine, campusul continuă să susțină cea mai înaltă calitate a cercetării și a educației. S-au făcut eforturi pentru ca campusul să rămână la vârful științei în diferite domenii și să își adapteze strategiile pentru a răspunde cerințelor pieței. Locația campusului este frumoasa insulă de corali Kish, Perla Golfului Persic, cu toate atracțiile sale turistice și de afaceri.

Activități internaționale

Biroul Relații Internaționale furnizează informații și asistență studenților străini, membrilor facultăților și cercetătorilor. De asemenea, stabilește legături între UT și alte universități iraniene, pe de o parte, și universități străine, institute de cercetare și centre de cercetare, pe de altă parte. Biroul Relații Internaționale oferă consultanță și servicii tuturor elevilor și studenților internaționali. Oferă oportunități membrilor și studenților să participe la conferințe, seminarii și ateliere internaționale. De asemenea, se bucură de relații strânse cu numeroase asociații internaționale și cooperează în a-și oferi serviciile pentru conferințe comune, aderarea la asociații internaționale și concediul de odihnă.

Activități actuale

  • Realizarea de vizite oficiale cu demnitari universitari din întreaga lume
  • Extinderea cooperării internaționale cu cele mai bune universități din lume
  • Invită profesori și cercetători străini și străini iranieni și străini să susțină prelegeri și ateliere de lucru la campusul internațional Kish
  • Extinderea programului internațional de schimb de studenți
  • Dezvoltarea cursurilor de formare avansate și pe termen scurt și a programelor comune de formare

Fapte și cifre

Starea actuală

Personalul academic al campusului internațional Kish este alcătuit din peste 190 de profesori adjuncți și membrii afiliați. Universitatea include 3000 de studenți, studenți postuniversitari și doctoranzi.

Biblioteca Statistici

Biblioteca Campus are o colecție rezonabilă de cărți (21927), atât în ​​persană (12792) cât și în engleză (9135). Campusul se bucură, de asemenea, de o bibliotecă electronică cuprinzătoare (e-cărți și e-jurnale).

Locații

Tehran

Address
Kish International Campus, University of Tehran, Niyayesh St., Mirmohanna Blvd., Kish Island, Iran.
Tehran, Provincia Teheran, Iran