Yarmouk University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Yarmouk

viziune

Conducere și excelență în domeniile educației și cercetării și a comunității de servicii științifice; Universitatea Yarmouk să ocupe un loc proeminent iordanian, regional și global.

mesaj

Pregătirea competențelor științifice în diverse domenii de cunoștințe și știință prin furnizarea de educație de calitate, precum și producția de cercetare științifică servi creativ comunității și să contribuie la construirea unei economii bazate pe cunoaștere, prin crearea unui mediu academic stimulativ pentru creativitate și, prin libertatea de gândire, de exprimare, și pentru a răspunde cerințelor societății și dezvoltarea științifică.

700x450-crop-90-20140318_101533-2

Pronunțându valori ale Universității

Succesul planului strategic al Universitatii de a identifica un set de guvernare valori care reprezintă premisa de bază care reglementează comportamentul copiilor ai universității toate impune, ci pur și simplu identificarea acelor valori mai lungi în sine suficient pentru a realiza planul, acesta trebuie să fie pentru acele valori ale operațiunilor sunt de consolidare în curs de desfășurare, în scopul trecerii de la simple sloganuri la acte puternice și influente și o bază solidă pentru comercializarea toate nivelurile universitare. Academic de excelență Președintele valorilor axa Universității de guvernământ, iar aceste valori sunt 1. Angajamentul social și moral: Universitatea Yarmouk urmărește să atingă cele mai înalte niveluri sociale și morale de angajament și consolidarea moderație și valorile de egalitate, în conformitate cu învățăturile religiei a religiei înalte, obiceiurile și tradițiile de cai arabi, idealuri umane supreme.

  1. Afiliere: Universitatea se străduiește să realizeze cea mai mare apartenență națională sinceră studenților săi și nivelurile de personal prin: consolidarea spiritului național, și a pus interesul public mai presus de toate interesele personale.

  2. World Vision: Universitatea adoptă o viziune globală în ceea ce privește principiile și standardele umanitare internaționale și caută să interacționeze pozitiv cu toate culturile, și să deschidă ușile de cooperare cu toate universitățile internaționale și centrele de cercetare de excelență.

  3. Inclusivitatea: universitatea urmărește să realizeze incluziunea în integrarea diferitelor forme de cunoaștere, precum și extinderea intereselor de cercetare interdisciplinare axate pe ele.

  4. Calitatea: Universitatea se angajează la standarde educaționale la nivel înalt, care caută întotdeauna să dezvolte procesul educațional, cercetarea științifică și în folosul comunității, în conformitate cu cele mai înalte niveluri de calitate și de calitate.

  5. Răsplătiți performanțe deosebite și responsabilitate: Universitatea consideră că un comportament pozitiv și excelență pentru toți membrii comunității universitare trebuie să fie susținută de planurile universității de a recompensa o performanță remarcabilă pentru angajații lor. De asemenea, universitatea va face sistemul de responsabilitate pentru lucrători, în special liderii academice și administrative.

  6. Transparența și libertatea academică: universitatea încurajează deschiderea și interacțiunea cu ceilalți, și subliniază interesul justiției, integritatea academică și valorile libertății.

  7. Descentralizare: Universitatea crede în necesitatea ca toate părțile să participe la universitate de luare a deciziilor și procesul de adoptare. Acest lucru se realizează prin consolidarea deciziilor privind nivelurile de departamente, colegii și unități administrative și studenți. Universitatea sprijină tendința către o mai mare descentralizare în procesul de luare a deciziilor și să ia.

  8. O instituție educată: Universitatea consideră că un progres tangibil poate fi atins doar prin ajustarea practicilor universitare pentru a se adapta la evoluțiile în domeniul științei și tehnologiei moderne și aplicațiile sale în domeniile de predare și de cercetare științifică.
700x450-crop-90-received_1697429547196228
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Arabic (Jordan)

Vedea Health Licenţă » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Videoclipuri

فيلم جامعة اليرموك