The University of Jordan - School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Iordania este atât o modernă cât și vechea instituție de învățământ superior din Iordania. Infiintata in anul 1962, Universitatea a, de atunci, se aplică la progresul cunoașterii nu mai puțin decât diseminării .żn capacității ca instituție cuprinzătoare de predare, cercetare și comunitate de serviciu, Universitatea din Iordania permite studenților săi de a alege de la o gamă largă de Programs- mai mult de 3500 de cursuri diferite sunt oferite de aproximativ 18 facultăți.

Școala noastră de afaceri este la fel de veche ca universitatea însăși și este în prezent al doilea ca mărime. Suntem mandri de a fi lider scoala de afaceri din Iordania, jucând un rol important în absolvirea managerii și liderii de mâine. Iordania a lovit întotdeauna peste greutatea sa în lumea afacerilor. Suntem o țară cu un accent tradițional pe sectorul serviciilor, dar ultimii ani au văzut apariția unei generații de antreprenori care oferă soluții pentru Iordania, din regiune și din lume. Aici, la prima universitate din Iordania, Școala de Afaceri joacă un rol esențial în formarea acestor lideri de afaceri din viitor. Ne-am angajat la construirea pe fundații noastre curente puternice, și continuând să fie o școală efectuarea de cercetări, care oferă soluții reale pentru provocările timpurilor noastre, și de predare, care caută să se angajeze studenți și să le echipeze pentru tot felul de carieră.

Viziunea noastra

Pentru a fi un lider School of Business, la nivel regional influent și respectat la nivel global.

Misiunea noastră

Școala de Business de la Universitatea din Iordania se angajează să ofere programe de afaceri academice de înaltă calitate și facilități de cercetare, care vor permite personalului și absolvenților săi pentru a excela prin îmbunătățirea continuă în procesul de învățare, consolidarea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților și serviciile comunitare păstrând în același timp valorile națiunii și cultură.

Obiectivele noastre

Menținerea și consolidarea eminența și reputația școlii lucrând spre realizarea asigurării calității standardelor locale și internaționale.

Locații

Amman

Address
The University of Jordan
Queen Rania str

11942 Amman, Amman Governorate, Iordania