Jordan University of Science and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Iordania Universitatea de Știință și Tehnologie (JUST) este o predare și cercetare centru de lider în Iordania și în Orientul Mijlociu. Studentii nostri restante, alături de facultatea noastra, face doar o instituție de distins de învățământ superior. JUST este impactul asupra științei și tehnologiei a fost resimțit la nivel local și regional, absolvenții noștri de renume ocupă poziții vitale în profesii medicale, inginerie, arhitectură, agricultură, științe, informatică și tehnologia informației.

La doar, ne sunt dedicate pentru a oferi studenților noștri cu studii de calitate superioară în toate domeniile științei și tehnologiei. Noi oferim un mediu intelectual provocator, cu o gamă largă de programe de gradul universitare și postuniversitare. Elevii pot alege dintr-o serie de specializări universitare care se potrivesc nevoilor lor individuale.

Corpul nostru student provine de la diferite naționalități care promoveaza o cultura extrem de diversă pe campusul nostru; aproximativ un sfert dintre ei sunt studenți internaționali.

JUST atrage și reține facultate restante și a personalului administrativ care sunt bine cunoscute în domeniile lor. Facultatea noastra cuprinde personal cu multiple fațete, care au variat experiență. Suntem onorați să avem astfel de membri distinsi care au adus contributii importante în domeniile lor.

Universitatea noastra este modern în ceea ce privește facilitățile și resurse care servesc atât de predare și cercetare. JUST este întotdeauna angajat la imbunatatirea toate facilitatile care va oferi mediul și oportunitățile pentru studenții pentru a excela în studiul lor. Aceste îmbunătățiri includ dotarea laboratoarelor, utilitati științifice și centre de cercetare cu mai avansate mijloace tehnologice ale educației.

În plus față de rolul său ca un institut de învățământ superior, JUST sa angajat întotdeauna pentru a servi comunitatea în orice mod posibil. Multe dintre activitățile desfășurate de către membrii facultății noastre și personalul sunt destinate să servească comunitatea locală din Iordania.

Vă invităm să vii explora JUST prin intermediul site-ului nostru pentru a afla mai multe despre programele noastre educaționale și activitățile de cercetare. Asigurați-vă că JUST este locul unde să urmeze cariera ta viitoare și îndeplini visele tale. Împreună, sperăm să putem îndeplini toate misiunea universității, de a avea absolvenți care fac o diferență în comunitățile lor și țara lor.

Facultatea de Studii Absolvent de la Iordan Universitatea de Știință și Tehnologie (JUST) oferă programe academice de înaltă calitate. Programele noastre sunt concepute pentru a se califica studenții pentru o carieră în sectorul privat și de stat care necesită abilități analitice și cantitative solide. Facultatea de studii postuniversitare conduce în educație absolvent lui, dezvoltarea profesională și lideri în toate sectoarele de competitivitate regional, național și global.

Absolvenții noastre demonstreaza grad ridicat de cunoștințe și competențe în specializări lor selectate. Academic nostru de cercetare conduită a personalului în domeniul științelor aplicate, științe ale sănătății, medicină, stomatologie, asistenta medicala, de inginerie și de agricultură. În plus, facultatea noastra oferi studenților oportunitățile de a câștiga experiență de muncă în laboratoare și clinici la universitate.

Facultatea de Studii Absolvent este însărcinată cu stabilirea regulilor și reglementările referitoare la programe postuniversitare și urmărește punerea în aplicare a acestor reglementări. Consiliul de studii postuniversitare este responsabil pentru supravegherea și evaluarea critică a programelor existente. Mai mult decât atât, Decanat este responsabil de monitorizarea programelor postuniversitare relevante în coordonare cu decanul privind punerea în aplicare a normelor și reglementărilor studii postuniversitare, gestionarea fondurilor alocate pentru a absolvi studenților și monitorizarea progresului academic de studenti absolventi.

Facultatea de povești Absolvent

Absolvenții ar trebui să ia în considerare următoarele:

Consilier-Student civilă

Consilier dvs. este responsabil pentru mai multe sarcini decât imagina. Timp consilier tau este extrem de valoros. Orice modificare în programul de studiu, subiect de cercetare, programul desigur, și de cercetare program de laborator ar trebui să fie discutat și aprobat de către consilier.

Efectuarea de cercetare

Cercetarea are nevoie de timp, deci va trebui să te pregătești pentru a petrece ore în șir proiectarea și efectuarea de experimente, analiza datelor si scris teza ta. Citiți literatura de specialitate pentru a obține fundal pentru subiect de cercetare. Efectuați de cercetare. Consilierul nu vă va spune la fiecare pas pentru a face. Consilierul va conduce doar directia de cercetare generală. Dacă întâmpinați o problemă în cercetare încerca să-l dau afară de unul singur. Încercați să se apropie problema din directii diferite. Dacă nu puteți găsi succes, programa o întâlnire cu un consilier, asigurați-vă că aveți întrebări specifice pregătit.

Ce ar trebui să fac pentru a absolvi?

Fiecare elev maestru va trebui să realizeze următoarele înainte de absolvire. Completează ore 34 de credit pentru studenți Master. Scrie și apăra o teză, în conformitate cu departament și Facultatea de Studii postuniversitare de lege (Teză Track). Trece examenul de zboruri (Comprehensive examen Track).

Locații

Irbid

JUST

Address
Jordan University of Science and Technology
P.O.Box 3030

22110 Irbid, Guvernarea Irbid, Iordania
Număr de telefon
+962 2 720 1000