St Matthew’s University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școli de medicină și medicină veterinară

„Îmbunătățirea vieții după grade”

Educație de calitate

Oferirea de educație medicală și veterinară de calitate, la prețuri accesibile, axată pe succesul studenților noștri este baza Universității Sf. Matei. Facultatea și personalul nostru sunt la fel de dedicați visurilor tale, precum și dimensiunile noastre de clasă mică înseamnă că primești o atenție personalizată.

Orientat spre succes

Din 1997, peste două mii de studenți și-au obținut diplomele de MD și DVM de la SMU. Absolvenții noștri au obținut rezidențe și / sau licență permanentă în aproape fiecare stat din SUA, Canada și în numeroase alte țări. Studenții noștri obțin un succes școlar excepțional, cu rate de trecere a examenelor de autorizare din SUA comparabile cu școlile din SUA și cu mult peste media celorlalte școli non-americane.

Locație excelentă

SMU este situat pe insula frumoasă și sigură din Caraibe, Grand Cayman. Insula oferă o infrastructură extrem de dezvoltată, incluzând trei spitale de ultimă generație, sute de restaurante, hoteluri de talie mondială și o industrie turistică înfloritoare. Grand Cayman este la o oră de zbor din Miami și are zboruri directe din multe orașe din SUA și Canada.

Diferența Universității Sf. Matei

Ce face școala de medicină a Universității Sf. Matei printre școlile de medicină din Caraibe? Iată factorii care ne diferențiază:

Calitatea dovedită a educației

Școala de Medicină a Universității St. Matthew oferă studenților o educație medicală care este complet concentrată pe succesul studenților noștri. Rezultatul este o educație dovedită de calitate.

 • Tarifele de trecere: în cei patru ani de la 1 ianuarie 2014, până la 31 decembrie 2017, studenții SMU au avut o rată de trecere pentru prima dată de 97% la Pasul 1 al examenului de licență medicală din SUA.
 • Absolvenți: Peste 2000 de absolvenți de succes care au obținut rezidențe și / sau licență permanentă în aproape toate statele din SUA, precum și în Canada și în numeroase alte țări.
 • Plasament rezidențial: plasamente de rezidență recente în programe excepționale, cum ar fi Clinica Cleveland, Clinica Mayo, Universitatea McGill, Universitatea din Florida, Johns Hopkins și Duke University. (Faceți clic aici pentru a vizualiza o listă cu destinații recente de reședință)
 • Acreditare: Departamentul de Educație al Statelor Unite recunoaște organismul nostru de acreditare ca utilizează standarde similare celor utilizate de organismul de acreditare pentru școlile de medicină din Statele Unite.
 • Licențiere: Una dintre doar un număr mic de școli non-americane trebuie aprobată atât în New York, cât și în Florida. (Faceți clic aici pentru mai multe informații despre acreditările SMU)
 • Facultate: Facultate de înaltă calificare, cu o lungă durată, cu fiecare titlu de doctorat și / sau doctorat. (Faceți clic aici pentru a vedea facultatea noastră)
 • Rotatii clinice: site-uri de instruire clinica Premier la spitale didactice de top din Statele Unite, Canada si Regatul Unit. (Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații)
 • Curriculum: program dovedit, bazat pe teme tradiționale, însoțit de pregătirea cuprinzătoare USMLE integrată în întregul curriculum.

Angajamentul pentru succesul studenților

La SMU, suntem la fel de dedicați visurilor tale ca și tine. De-a lungul celor zece semestre cu noi, vom face tot ce putem pentru a vă asigura succesul susținând toate aspectele educației și vieții voastre.

 • Raport scăzut dintre studenți și facultăți: dimensiunile clasei sunt limitate la maximum 50 de studenți, ceea ce permite o interacțiune strânsă dintre elev și profesor.
 • Valoare excelentă: Pregătirea și taxele la SMU sunt cu peste 40% sub media școlilor de medicină din SUA. (Faceți clic aici pentru mai multe informații)
 • Eligibil pentru împrumuturi din SUA: SMU este una dintre cele șapte școli de medicină din Caraibe aprobate pentru participarea la programul american de împrumut William D. Ford. (Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații)
 • Concentrați-vă pe predare: facultate dedicată, talentată, ale cărei angajamente de timp sunt axate pe predare și îndrumare.
 • Pregătirea competențelor: Curs unic de dezvoltare a studenților din primul semestru, care oferă abilități de studiu, strategii de examinare, sprijin de la egal și managementul stresului.
 • Centrul pentru îmbunătățirea învățării: oferă recenzii speciale ale facultăților și îndrumări și antrenori universitari studenți. (Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații)
 • Centrul de excelență în educația medicală: ateliere educaționale, conferințe clinico-patologice și cercetare în educația medicală. (Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații)
 • Mentori studenți: mentorii studenților înțeleg despre adaptarea la viață în școala medicală și sunt dornici să vă vadă de succes.

Locația și facilitățile

Grand Cayman nu este doar o locație frumoasă pentru campusul nostru de științe de bază; este, de asemenea, una dintre cele mai sigure și avansate insule din Caraibe. Nu există un loc mai bun pentru a studia medicina.

 • Pregătire pre-clinică: Începând cu primul lor semestru, studenții SMU sunt expuși oportunităților de umbrire clinică cu medicii Cayman în multiple spitale și clinici. (Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.)
 • Infrastructura „nord-americană”: ca al cincilea mare centru financiar din lume și cu o industrie turistică înfloritoare, Grand Cayman are o infrastructură foarte dezvoltată, care este foarte comparabilă cu SUA
 • Stil de viață: Insulele Cayman se bucură de unul dintre cele mai mari venituri pe cap de locuitor din lume. Grand Cayman are sute de restaurante, numeroase supermarketuri în stil american, cinematografe, hoteluri de clasă mondială și multe oportunități pentru scufundări, plimbări cu barca și alte recreere.
 • Siguranță: Grand Cayman are una dintre cele mai mici rate de criminalitate din Caraibe.
 • Asistența medicală: Insulele Cayman are un sistem de asistență medicală de clasă mondială, care include trei spitale de ultimă generație și se mândrește cu unul dintre cele mai mari raporturi de medici față de populația sa din Caraibe.
 • Cultură: Ca parte a Indiilor de Vest Britanice, Insulele Cayman este o țară de limbă engleză care combină civilitatea britanică, eficiența americană și farmecul din Caraibe.
 • Convenabilitate: Grand Cayman se află la mai puțin de o oră de zbor din Miami și, de asemenea, are zboruri directe din Atlanta, Chicago, Dallas, Charlotte, Houston, New York, Tampa, Toronto și alte locații internaționale.
 • Campus: Facilitățile moderne, de ultimă generație din campusul Cayman includ tehnologie wireless disponibilă în sălile luminoase, cu aer condiționat, laboratoare, bibliotecă și sălile studenților.
 • Locuință: Studenții locuiesc în apartamente de reședință primitoare, cu acces la internet, piscine și acces facil la plaja Seven Mile.

Misiune

Pentru a oferi studenților din medii diverse oportunitatea de a dobândi expertiza medicală și clinică necesară pentru o carieră de succes ca clinician, împreună cu abilitățile și încrederea necesară pentru a evalua în mod critic și a aplica noi informații.

Pentru a-și îndeplini misiunea, programul universității este structurat în jurul anumitor idealuri care întruchipează viziunea sa asupra calităților esențiale ale medicului practicant de astăzi. Aceste idealuri sunt definite în cele șase competențe adoptate de universitate și sunt rezumate mai jos:

 1. Îngrijirea pacienților: Studenții trebuie să poată oferi îngrijiri pacientului care să fie compatibile, adecvate și eficiente pentru tratamentul bolii și promovarea sănătății.
 2. Cunoștințe științifice și medicale: Studenții trebuie să demonstreze cunoștințe despre științele biomedicale, clinice și asociate și dezvoltate și aplicarea acestor cunoștințe în practica medicinii pe tot parcursul ciclului de viață.
 3. Învățare continuă, bursă și colaborare: Studenții trebuie să poată examina și evalua practicile de îngrijire a pacienților, să evalueze și să asimileze dovezi științifice și să utilizeze aceste informații pentru a-și îmbunătăți abilitățile.
 4. Profesionalism: Studenții trebuie să demonstreze angajamentul față de cele mai înalte standarde de responsabilitate profesională, respectarea principiilor etice și sensibilitate în toate interacțiunile cu pacienții, familiile, colegii și alții cu care medicii trebuie să interacționeze în viața lor profesională.
 5. Abilități de comunicare și interpersonale: Studenții trebuie să afișeze abilități interpersonale și de comunicare care favorizează schimbul eficient de informații și creează raporturi cu pacienții, familiile lor și asociații profesioniști.
 6. Contextul social și comunitar al asistenței medicale: studenții trebuie să demonstreze cunoștințe și capacitate de reacție la contextul mai larg al asistenței medicale și capacitatea de a apela eficient la resursele sistemului pentru a oferi îngrijiri care au o valoare optimă pentru sănătatea individului și a comunității.

Acreditare și aprobări

Școala de Medicină a Universității St. Matthew este o școală medicală complet acreditată.

Acreditare

Programul de Medicină din Medicina Sf. Matei este acreditat de Comisia de acreditare a colegiilor de medicină (ACCM), organismul de acreditare pentru Insulele Cayman.

Comparabilitatea cu cerințele școlii medicale din SUA

Departamentul de Educație al Statelor Unite, prin intermediul Comitetului Național pentru Educație Medicală și Acreditare Medicală (NCFMEA), examinează standardele pe care le utilizează țările pentru acreditarea școlilor de medicină. NCFMEA a stabilit că standardele de acreditare utilizate de ACCM pentru acreditarea programului medical SMU sunt comparabile cu cele utilizate de Comitetul de legătură pentru educație medicală (LCME), organismul de acreditare care acredită programele medicale care acordă MD în Statele Unite.

Aprobat pentru împrumuturi federale din SUA

Școala de Medicină a Universității Sf. Matei este una dintre școlile medicale internaționale selectate aprobate pentru a participa la programele federale ale SUA pentru ajutorul studentului.

Aprobat de New York și Florida

Școala de Medicină a Universității St. Matthew este una dintre puținele școli internaționale de medicină cu aprobări în statele cheie din New York și Florida. Aceste state au mandat de revizuire instituțională și aprobare înainte de a acorda acces la oportunități de secretariat în statele lor respective. Mai exact, următoarele organisme au aprobat, recunoscut sau autorizat Școala de Medicină a Universității St. Matthew:

 • Aprobată de Departamentul Educației de Stat din New York: Pe lângă oportunitățile de birou, aprobarea din New York oferă acces la reședințele din stat. Aprobarea este pentru o perioadă de șapte ani, care este cel mai lung termen de aprobare care poate fi acordat unei școli internaționale de medicină.
 • Licențiat de Comisia pentru Educație Independentă, Departamentul pentru Educație din Florida
Credențe suplimentare

Comisia educațională pentru absolvenții medicali străini (ECFMG) identifică Universitatea St Matthew ca o școală aprobată în Directorul Mondial al Școlilor Medicale (faceți clic aici).

Universitatea St. Matthew este membră a Asociației Internaționale a Educatorilor în Științe Medicale (IAMSE), precum și a Consorțiului Educației în Medicină de Familie (FMEC).

De ce să alegeți Universitatea Sf. Matei

Raport scăzut elev / facultate: cele mai mici clase de clasă ale oricărei școli veterinare din America de Nord. Nivele fără precedent de sprijin și atenție a facultăților

Cea mai bună valoare: cea mai accesibilă școlarizare a oricărei școli veterinare din Caraibe

Concentrați-vă pe predare: facultate dedicată, talentată, ale cărei angajamente de timp sunt concentrate pe predare și mentorat Mentori studenți: mentori studenți pentru a vă ajuta să vă adaptați la viața din școala veterinară

Absolvent în 3 ani: finalizați educația științifică de bază în 28 de luni, apoi finalizați pregătirea clinică în SUA sau Canada în puțin peste 3 ani

Facultate: Personal cu experiență de predare și conducere de la cele mai bune colegii nord-americane

Ratele de promovare: ratele de promovare pe paritate cu elevii de la școlile din SUA

Rotații clinice: locuri de instruire clinică la colegiile de medicină veterinară nord-americane de top

Recunoaștere: membru afiliat la Asociația Americană a Colegiilor Medicale Veterinare

Licențiere: închiriat integral de Ministerul Serviciilor de Sănătate și Agricultură din Insulele Cayman

Locații

West Bay

Address
Lime Tree Bay Ave
West Bay, West Bay, Insulele Cayman

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: