Srishti Institute of Art, Design and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

aboutus_banner

Srishti Institutul de Artă, Design și tehnologie este o instituție non-rezidențiale fondat în 1996 de către Ujwal Trust, cu obiectivul de a oferi artă și educație de proiectare într-un mediu de creativitate pentru a maximiza individului potential.The Ujwal Trust administrează, de asemenea, instituția sora srishti lui, prestigioasa Mallya Aditi International School.

Misiune

Misiunea srishti este facilitată prin structura sa organizatorică - o "comunitate de elevi" care cuprinde facultate-industrie cu experiență și studenții energice, care explora în mod continuu și să experimenteze cu pedagogii de arta si design, estetica, valori și practici inovatoare.

Valorile

Noi credem că educația este dincolo de instruire și de calificare; că cunoașterea este în mod inerent integrată și complexă și, prin urmare, învățarea trebuie să fie integrate în probleme reale și situații.

Noi credem în căutarea dincolo de originile referințe și citate din texte științifice și reviste; referințele artiștilor și practicienilor din neantrenat contribuie, de asemenea, la învățare.

Noi credem în extinderea educației dincolo de "gated" și "conservate"; ar trebui să fie "permeabil" și "poros", care să permită studenților să lucreze la nivelul străzii și bazarul, și de a explora și experimenta cu texturi de urban și rural.

ABORDARE

Cultura srishti încurajează gândirea, sub semnul întrebării și experimentarea de a valorifica potențialul artistic și intelectual al fiecărui individ și plasează instituția de la marginea conducătoare a artei contemporane și a discursului de design.

O abordare multidisciplinară incalculează învățare auto-inițiată și gândirea independentă și extinde perspectivele de percepție. interacțiunea regulată cu studiouri de design, centre de producție și distribuție, proiecte comunitare, unitățile de vânzare cu amănuntul și forme de industrie o punte de legătură vitală între Srishti și lumea.

Srishti are o pregătire culturală autohtonă puternică în predarea artelor vizuale și oferă, de asemenea, un curriculum de arte liberale comparabil cu instituțiile reputate în Occident. Srishti este în strânsă legătură cu instituțiile din întreaga lume, cu o viziune și angajamentul pentru educație de calitate prin intermediul noilor tehnologii și pedagogii.

Prin intermediul Artistilor-in-Residence programe asociat de cercetare și, Srishti sprijină inovațiile noi și critice în domeniul artei și culturii, folosind proiecte din lumea reală, pentru a permite o cunoastere integrata a arena de proiectare și de comunicare, facilitând uneori un mediu în care se poate " câștiga și să învețe ".

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

M.A. in Digital Humanities

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Acest grad va permite studenților să examineze și să răspundă în mod creativ riguros la starea de a fi digitale, cu o atenție deosebită fiind acordată relevanței contexte regionale, locale, precum și cel al global.

[-]

M.A. in Knowledge Systems and Practice

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Practică de vară (practică), cu o organizație, un centru sau un laborator de la Srishti sau a unui proiect de auto initiat, este o parte integrantă a învățării, și demonstrând capacitatea elevilor de a se integra și de a sintetiza într-un domeniu, context sau mediu.

Dezvolte cadre analitice, Abilitatea de a discerne diferențele în domeniile cunoașterii și practicii, ... [-]

M.A. in Land & Livelihood Studies

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Practică de vară (practică), cu o organizație, un centru sau un laborator de la Srishti sau a unui proiect de auto initiat, este o parte integrantă a învățării, și demonstrând capacitatea elevilor de a se integra și de a sintetiza într-un domeniu, context sau mediu.

[-]

M.A. in Professional Practice in Experience Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Atunci când elevii sunt capabili să aplice teorii și cadre la ceea ce ei de proiectare ei nu numai valoare cercetarea și construcțiile create de alții, dar, de asemenea, întrebarea și reformularea normelor în vigoare.

[-]

M.A. in Public History and Heritage Interpretation

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Ateliere de a oferi o platformă de dezbatere și de răsărire, printr-un dialog între a face materiale și gândirea critică.

[-]

M.A. in Screen Studies

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Abordarea de învățare

[-]

Ma In Estetica Si Culturile Vizuale

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

MA în Estetica și culturi vizuale permite studenților să se angajeze cu o serie de practici artistice și culturale, inclusiv artele vizuale, artele spectacolului, film și video. Acesta vă permite să înțelegeți istoriile și teoriile acestor practici într-un indian precum și contextul internațional, astfel încât studenții sunt echipate pentru a lucra în domeniul mai larg al artelor și culturii ca curatori muzeu / galerie / festival, cercetători, factorii de decizie politică, consultanți sau antreprenori. [+]

Programul PG Professional în estetică și culturi vizuale

MA în Estetica și culturi vizuale permite studenților să se angajeze cu o serie de practici artistice și culturale, inclusiv artele vizuale, artele spectacolului, film și video. Acesta vă permite să înțelegeți istoriile și teoriile acestor practici într-un indian precum și contextul internațional, astfel încât studenții sunt echipate pentru a lucra în domeniul mai larg al artelor și culturii ca curatori muzeu / galerie / festival, cercetători, factorii de decizie politică, consultanți sau antreprenori. Unice metode de învățare și de predare pe acest MA combină o înțelegere teoretică solidă a disciplinelor relevante, cu practica de studio activă, precum și stagii și proiecte cu instituții culturale de artă și care va oferi studenților cu o înțelegere mai profundă și prima parte a ecologiei culturale indiene . Mai degrabă decât ca urmare a unui cadru convențional istoric al artei, cursul este atent la cerințele și posibilitățile lumii noastre contemporane, care este în flux constant și are nevoie de metode inter-disciplinare, și gândirea creativă pentru a aborda problemele sociale și politice prin intermediul practicii artistice sau culturale. Note despre dezvăluirea (realității) reală "la Galeria Imperiilor Shrine din New Delhi - OCTOMBRIE 2010.... [-]


Ma în Practica Profesională și De Proiectare în Educație

Campus Cu normă întreagă July 2018 India Bangalore

Acest curs concepe un viitor de învățare, care este în idei și prim plan principiile de sisteme de gândire, mindfulness în practică, concretizată și cunoștințe tacite. Este conceptualizată de a oferi oportunități de profesioniști pentru a alimenta o sensibilitate de design în cadrul locul lor de muncă și de practica lor. [+]

MA în practică profesională și Design în Educație

În lumea în schimbare rapidă a secolului 21, worldviews emergente de învățare și educație furnizează un impuls de urgență pentru profesioniști de a re-defini ei înșiși și practica lor. profesioniștii de astăzi și de mâine se confruntă cu noi cerințe și așteptări în modul în care acestea și să navigați Realitățile oportunități complexe pentru vârful de lance atât de transformare personală și în lumea învățării.

Cum ne hrăni în noi înșine o conștiință de a se adapta, îmbrățișează incertitudinile, devin facilitatori, iar liderii de transformare?

Anticipăm practica profesională și Design în Educație ca o oportunitate de învățare pentru profesioniștii care doresc să răspundă nevoilor dinamice și de schimbare ale societăților de învățare și să caute un vehicul pentru sprijinirea practica lor critică și reflexivă. Prin urmare, viziunea PPDE este aceea de a dezvolta profesioniști în educație și domenii conexe de învățare care sunt:... [-]


MA în Practică Profesională în Design Comunicare Vizuală

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Construiți pe baza și înțelegerea designului ca disciplină.

[-]

MA în Practică Profesională în Istorie Orală

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Practica Profesională în Istoria Orală (PPOH) este un program de masterat. Programul este adaptat pentru profesioniștii care lucrează în domeniul istoriei, etnografiei, filmului și practicilor de predare și a altor discipline și practici, altele decât cele umaniste. [+]

[-]

în Pedagogia și Arta Publică

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Atunci când învățarea este o experiență estetică, ea devine înrădăcinată în versurile spiritului unei persoane doar într-un moment de recepție pasivă. Programul de pedagogie publică și masterat de practică artistică dezvoltă pedagogii publici care facilitează actele de învățare publică cu sensibilitate prin intermediul practicilor culturale. [+]

Pedagogia publică și practica artistică (M.Cr.A.)

"Planeta nu are nevoie de oameni mai de succes. Planeta are nevoie disperată de mai mulți pacificatori, vindecători, restauratori, povestitori și iubitori de tot felul " - Dalai Lama

Misiune

Atunci când învățarea este o experiență estetică, ea devine înrădăcinată în versurile spiritului unei persoane doar într-un moment de recepție pasivă. Programul de pedagogie publică și masterat de practică artistică dezvoltă pedagogii publici care facilitează actele de învățare publică cu sensibilitate prin intermediul practicilor culturale. Programul dezvoltă capacitatea de a lucra cu practicile transdisciplinare ca oportunități de învățare și participare civică. Artele au capacitatea transformatoare de a încuraja și de a promova schimbările pozitive. Mai ales în India, unde Kalakaar este adesea considerat a fi o parte integrantă a societății și este acceptat ca creator al rasei, cel care atinge inima și spiritul inimii noastre.... [-]


Masterat

M.des. în Designul, Planificarea și Managementul Patrimoniului

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Deschis pentru studenții din toate disciplinele de proiectare, cursul își propune să infuzeze o înțelegere profundă a patrimoniului cultural construit și imaterial și mediul natural în design. Și îmbogăți, interpreta, planul, și să se integreze locuri de patrimoniu, cu un design sensibil și compatibil. Master of Design din patrimoniul de proiectare, planificare, și Management pregătește studenții cu abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a identifica, documentul, să evalueze, să protejeze, să gestioneze, să interpreteze patrimoniul cultural și natural. [+]

M.Des. în designul, planificarea și managementul patrimoniului

Identificarea elementelor importante ale arhitecturii, clădirilor, siturilor - naturale și culturale din Belur - exerciții academice întreprinse de elevul din Srishti în cadrul colaborării SUI-Srishti (Sursa: SUI-Srishti; Jyoti Hosagrahar) Într-o lume în rapidă schimbare și rapidă, globalizarea, unicitatea și identitatea locului devin o resursă importantă și neregenerabilă. patrimoniul cultural și natural sunt bine arcuri pentru ambele practici tradiționale și contemporane creative înrădăcinate în localitate și loc. Cum putem identifica și evalua patrimoniul cultural (material și imaterial) și de mediu a unui loc? Cum putem gestiona și de a proteja aceste resurse valoroase? Cum putem îmbunătăți astfel de locuri și beneficiul comunităților lor în moduri care sunt compatibile cu valorile de patrimoniu? Cum se poate locuri, bunurile culturale și naturale să informeze și să inspire design și practici creative? Cum ne putem sprijini comunitățile locale de a gestiona moștenirea lor? Deschis pentru studenții din toate disciplinele de proiectare, cursul își propune să infuzeze o înțelegere profundă a patrimoniului cultural construit și imaterial și mediul natural în design. Și îmbogăți, interpreta, planul, și să se integreze locuri de patrimoniu, cu un design sensibil și compatibil. Master of Design din patrimoniul de proiectare, planificare, și Management pregătește studenții cu abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a identifica, documentul, să evalueze, să protejeze, să gestioneze, să interpreteze patrimoniul cultural și natural. Ei vor planifica soluții creative cu intervenții minime și durabile pentru îmbunătățirea infrastructurii de bază, prezentarea locurilor și unicitatea lor în beneficiul comunităților locale. De asemenea,... [-]


M.Cr.A. in Digital Media Arts

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

Elevii încep prin scrierea propunerea lor de proiect și definirea domeniului de aplicare al proiectului lor și ei sunt instruit de către profesioniști facultate / proiectare.

[-]

M.Cr.A. în Artă Contemporană Practica

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Programul de Artă Contemporană la nivel de masterat subliniază întâlnirea publicului ¬- fie că este vorba în muzeu sau piața publică, auto inițiate sau organizate de curatori - pentru a crea un cadru pentru o istorie individuală a practicii. Dialoguri cu Srishti facultate, practicanți din întreaga lume, arhitecți, horticultorii, oameni de știință, designeri și mai mult să dezvolte o platformă pentru construirea de practici și a rețelelor de artă pe toată durata vieții. Efectuarea și gândirea critică sunt fundamentale pentru obiectivele programului. [+]

M.Cr.A. în practica artei contemporane

Arta contemporană Practica se schimbă dramatic. Forța creatoare a artistului de a produce nu numai artefacte, dar, de asemenea, pentru a efectua și de a activa, a extins posibilitatea artiștilor de a intra în diverse domenii. Artiști reacționează la observațiile lumii în care trăim, traducerea experiență în producția de artă și intervenții. Contopirea genuri și mass-media exemplu de desen cu -pentru înregistrarea sunetului, sau arta de teren cu video - creează noi contexte pentru extinderea domeniului de practica artei. Programul de Artă Contemporană la nivel de masterat subliniază întâlnirea publicului ¬- fie că este vorba în muzeu sau piața publică, auto inițiate sau organizate de curatori - pentru a crea un cadru pentru o istorie individuală a practicii. Dialoguri cu Srishti facultate, practicanți din întreaga lume, arhitecți, horticultorii, oameni de știință, designeri și mai mult să dezvolte o platformă pentru construirea de practici și a rețelelor de artă pe toată durata vieții. Efectuarea și gândirea critică sunt fundamentale pentru obiectivele programului. Imbogatindu curiozitatea în cadrul programului în proiecte și obiective concrete se realizează prin oportunități unice de a se angaja cu mass-media și progresele tehnologice, precum și practicile tradiționale ambarcațiunile de luare a deciziilor. Studenții se intersectează cu mai multe perspective, experiment în noi domenii ale cunoașterii, și pentru a obține perspective în potențialul lor de a acționa și a impactului prin practica artei.... [-]


M.cr.a. în Documentarul Creativ

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Primul film făcut vreodată a fost un documentar. De atunci, practica de filmare, în special a filmului documentar, a suferit o transformare uriașă. Noile tehnologii au făcut loc unor povești diferite și au apărut voci neaștepte și împreună au evoluat într-o varietate de forme, stiluri și genuri care permit interpretări extrem de individualizate și creative ale realității pe care o prezintă. Aceasta constituie baza programului de masterat în documentarul creativ de la Srishti. [+]

M.Cr.A. în Documentar Creativ

Primul film făcut vreodată a fost un documentar. De atunci, practica de filmare, în special a filmului documentar, a suferit o transformare uriașă. Noile tehnologii au făcut loc unor povești diferite și au apărut voci neaștepte și împreună au evoluat într-o varietate de forme, stiluri și genuri care permit interpretări extrem de individualizate și creative ale realității pe care o prezintă. Aceasta constituie baza programului de masterat în documentarul creativ de la Srishti. Angajând cu contexte sociale, politice, culturale și navigând procesele de cercetare, elevii vor învăța să identifice materiale cinematice din lumea din jurul lor. Grappling cu aspectele hsitorice, teoretice, etice, tehnice și practice ale filmului documentar, vor lucra la prezentarea unui documentar de teză realizat profesional.... [-]


M.Cr.A. în Experimentale Media Art Practici

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Master în Creative Arts în Experimental Media Art (EMA) este un domeniu al practicii artistice, dialog și anchetă, care integrează arte, științe și tehnologie. Încorporează experimentarea teoretică și practică pentru a promova utilizări experimentale ale tehnologiilor, mass-media și modalități. Transdiciplinarity cursului încurajează colaborarea, inovarea și abordări durabile pentru a exprima și de a crea experiențe. [+]

M.Cr.A. în practicile de artă media experimentală

Master în Creative Arts în Experimental Media Art (EMA) este un domeniu al practicii artistice, dialog și anchetă, care integrează arte, științe și tehnologie. Încorporează experimentarea teoretică și practică pentru a promova utilizări experimentale ale tehnologiilor, mass-media și modalități. Transdiciplinarity cursului încurajează colaborarea, inovarea și abordări durabile pentru a exprima și de a crea experiențe. Programul se adresează practicienilor de artă creative interesate într-o varietate de medii și modalități. În mod specific, programul invită studenții și practicienii interesați să exploreze aspectele cognitive, vizuale, experimentale, științifice, interactive și narative ale științelor și tehnologiei. Elevii dintr-o varietate de medii, cum ar fi artele, ingineria calculatoarelor, umaniste, științele și științele sociale sunt încurajate să continue acest program de masterat interdisciplinar. De doi ani M.Cr.A. încorporează cercetare studio și explorarea unui subiect de alegere a studenților, cu scopul de a produce un corp rafinat de muncă, care culminează într-un M.Cr. A. expoziţie. Principalele domenii ale practicii artistice și de cercetare includ: istoria artelor electronice "și practica, arta de sunet, interfața om și mașină, sisteme naturale și biologice complexe și adaptive, cartografie de creație, știință cetățean, materiale inteligente, și bio-arte. Printr-o combinație de studio, teorie și proiecte, elevii își dezvoltă aspectele formale, intelectuale și conceptuale ale practicii lor de artă și de proces. Există, de asemenea, oportunități pentru artiști de a dezvolta practica lor artistice prin programe de artist in rezidenta pe termen lung și scurt. În primul an al programului, elevii sunt scufundate în cursurile de... [-]


M.Des. în Arte De Informare și De Informații De Proiectare Practică

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Information Arte și Informații de proiectare curs la Srishti va explora ideea că toate datele sunt narativ. Informații este narativ, dar cu intenționalitate. A crea povestiri identitatea noastră, se vindeca, informează, provocare și sunt lucruri de care viețile noastre sunt realizate din. [+]

M.Des. în Arte Informaționale și Practică în Designul Informațiilor

Conservam și transmite cultura, limba și toate înregistrările istorice, fie mit sau reală, folosind puterea narațiunii. Narativă sau povești care nu sunt doar orale și scrise, dar în artă, în dans, muzică și teatru, filosofie îmbrățișează, istorie, politica, mediul și științele sociale. Information Arte și Informații de proiectare curs la Srishti va explora ideea că toate datele sunt narativ. Informații este narativ, dar cu intenționalitate. Povestirile îți construiesc identitatea, vindecă, informează, provoacă și sunt lucrurile din care fac parte viețile noastre. granițele tradiționale ale narațiunii sunt în mod constant rupte în interfețele globale și locale, tradiționale și contemporane. Accesul la informații face ca limitele fizice ale lumii în care trăim să fie permeabile. Cu mai multe ecrane, conectivitate constantă, social media și masa a luat o formă complet nouă. Narativul a devenit tot-omniprezent, fie că este vorba de date complexe, care urmează să fie diseminate în mod eficient la un public divers, folosind diverse medii, sau să fie folosit ca un instrument de cercetare cu comunitățile în flux. În Spaces este o călătorie poetică prin peisajul pitoresc al Andamanilor. Chaitali Pai a folosit acuarele pentru a ilustra fluiditatea apei și picturile de ceară dezvăluie mișcările de nisip și apă în timpul mareelor. De la o societate bazată pe cunoaștere, provocarea este să trecem la o societate bazată pe înțelepciune. În acest scop, vom căuta să găsim modalități de a atrage perfect din esența și spiritul bufonului, bard și menestrelii rătăcesc... [-]


M.Des. în Arte Industriale și Design Practici

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Noi facilitează proiectarea și arta profesioniștilor din viitor, care pot lucra în mai multe contexte, face conexiuni complexe, conduce și gestiona schimbarea. Noi facilita și inculcate de lucru cu autonomie față de o auto-poziție clară, fie că este vorba ca un antreprenor, un avans de design sau ca un practician creativ independent. [+]

M.Des. în artele industriale și practicile de proiectare

Viitorul "cum, de ce și în cazul în care lucrurile sunt făcute" se schimbă rapid cu noile tehnologii și posibilități emergente în fiecare zi. Ce inseamna asta pentru proiectantul viitorului? Cum putem folosi puterea de noi tehnologii, împreună cu tradiția unică de a face noi am în India, pentru a crea un nou limbaj în design și artă? Facilităm designul și profesioniștii din domeniul artei viitorului, care pot lucra în mai multe contexte, pot face conexiuni complexe, pot conduce și gestiona schimbările. Facilităm și încurajăm să lucrăm cu autonomie spre o poziție clară a propriei persoane, fie ca antreprenor, conducător de proiect sau ca un practicant independent. Cursul combină cele mai bune practici din metodologiile de artă și de proiectare, care permite studenților o navigare complexă între explorare, conceptualizare și traducere. Valorile comune ale artei și se află în proiectare înțelegere riguroasă și îmbrățișând de a gândi și de a face practici folosind instrumente, cum ar fi cartografierea, sistemele de înțelegere, a face alegeri în cunoștință de cauză cu privire la materiale și procese, precum și traducerea abstract în formă concretă, etc. Practica artistică permite să se dezvolte sensibilități explorarea mai multe materiale, tehnici și tehnologii, ambarcațiunile și industriile producătoare de masă care să conducă la o căutare riguroasă pentru forma și conținutul. Programul deschide posibilități de a stabili un dialog între mass-media multiple, pragul de semnificație și rigoarea conceptuală. Cursul vă permite să construiască o practică creativă, bazată pe educația... [-]


M.Des. în Design A Condus Inovare

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Programul de design-Led Inovația este conceput ca o alternativă mai bună în comparație cu un MBA și este axat pe punerea în aplicare a practicilor de proiectare ca o capabilitate de management care stimulează inovația și modelul de afaceri de design în cadrul organizațiilor. Este o abordare în curs de dezvoltare care conduce competitivitatea la nivel mondial, prin înțelegere profundă a contextului și a ecosistemului. [+]

M.Des. în design condus de inovare

Programul de design-Led Inovația este conceput ca o alternativă mai bună în comparație cu un MBA și este axat pe punerea în aplicare a practicilor de proiectare ca o capabilitate de management care stimulează inovația și modelul de afaceri de design în cadrul organizațiilor. Este o abordare în curs de dezvoltare care conduce competitivitatea la nivel mondial, prin înțelegere profundă a contextului și a ecosistemului. Dacă doriți să creați inovații pe care utilizatorii nu le așteptau și sunt atât de diferite de cele care domină piața, pe care oamenii le place în cele din urmă și care sunt pasionați de utilizare; Dacă doriți să creați soluții care nu sunt doar dorite, ci și viabile și responsabile, atunci programul Design-Led-Innovation este pentru dvs. Viziunea acestui program este de a crea inovatori care vor explora și să aplice înțelegerea comportamentului, context, strategia umană de afaceri și tehnologie pentru crearea de produse și servicii inovatoare și durabile, cu potențialul de a conduce o schimbare pozitivă atât individual, cât și la o mai mare nivel social. La Srishti, Design-Led Innovation se concentrează pe o experiență inovatoare fizică-digitală a utilizatorilor . Ne gândim la design-Led Inovația nu la fel ca și "design driven" în sensul său tradițional, dar mai mult despre "proiectarea pentru utilizări și tehnologii emergente", pentru a proiecta și a prevedea ce poate fi. Noi luăm cele mai bune practici din mai multe discipline și de a promova arta creativă și design gândire fundamentate în umaniste... [-]


M.des. în Designul Centrat Pe Om

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Viziunea acestui program este de a crea designeri care vor explora empatic și să aplice înțelegerea comportamentului uman, context și tehnologie spre crearea de produse și servicii care îmbunătățesc viața digitală a utilizatorilor. Ei nu numai că vor, ceea ce David Kelly, IDEO spune: "Ai un vis, care merge dincolo de ceea ce există, mai degrabă decât de stabilire a ceea ce există", dar, de asemenea, seama acest vis. [+]

m.des. în design centrat umane

Viziunea acestui program este de a crea designeri care vor explora empatic și să aplice înțelegerea comportamentului uman, context și tehnologie spre crearea de produse și servicii care îmbunătățesc viața digitală a utilizatorilor. Ei nu numai că vor, ceea ce David Kelly, IDEO spune: "Ai un vis, care merge dincolo de ceea ce există, mai degrabă decât de stabilire a ceea ce există", dar, de asemenea, seama acest vis. Design-ul este uman Centrat despre păstrarea se concentreze pe "oameni", în timp ce crearea de produse și servicii. Este vorba de crearea de experiențe bogate ale utilizatorilor care au ca scop rezolvarea problemelor existente, crearea de încântare pentru oameni și realizarea de produse și servicii ușor de utilizat și utile. La Design Centrat Srishti uman se concentrează pe design de interacțiune și User Experience Design. Ne gândim la proiectarea centrată pe om ca nu doar în sensul său tradițional "orientate spre utilizator", dar mai multe despre "proiectarea pentru utilizari emergente". Promovăm o combinație de gândire creativă și artistică, alături de gândirea critică a Umanistice pentru a explora un design centrat pe om, care nu numai că produce soluții digitale excelente, ci și pune întrebări critice și explorează modalități viitoare de interacțiune cu tehnologia digitală și implicațiile acesteia. Design-ul centrat pe om la Srishti nu acoperă doar aspectele tradiționale reductive ale design-ului centrat pe utilizator și al interacțiunii om-calculator, cum ar fi... [-]


M.des. în Designul Spațiului Public

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Programul promovează designeri empatica și reflectoare capabile de a se angaja cu teoria și ordinea publică. Aceasta se dezvoltă capacitatea de a face față complexității și să navigați în straturile de contexte fizice fizice și non care definesc spațiile publice. Scopul este de a utiliza această înțelegere holistică pentru proiectarea intervențiilor dinamice, inclusive și sensibile. [+]

m.des. în proiectarea spațiului public

Elevii afișează munca lor dintr-un curs de design public spațial, care a explorat Planificarea Urbană prin cartografiere. Curs: Crearea locurilor Locurile publice sunt uneori locurile pentru conflicte de rasă, clasă, gen și economie. Dar ele sunt, de asemenea, locuri de sinergie și colectiv în care indivizii și comunitățile pot interacționa unii cu alții. În contextul indian în care comunitățile pastorale considera pășuni ca teren comun pe care vitele fiecăruia pot pasc în sau străzi care devin fac piețele de schimbare în cazul în care vânzătorii de stradă au început în mod tradițional pentru a se adunau vinde produsele lor. Cu tehnologiile emergente, cum ar fi internetul lucrurilor și cloud computing ne vom conecta din ce în ce toată lumea și totul într-o rețea fără sudură, în continuare estomparea granițele dintre public și privat. Toate acestea adaugă dimensiuni variate cuvântului "public". Este important să înțelegem această dinamică schimbare a spațiului public. Programul promovează designeri empatica și reflectoare capabile de a se angaja cu teoria și ordinea publică. Aceasta se dezvoltă capacitatea de a face față complexității și să navigați în straturile de contexte fizice fizice și non care definesc spațiile publice. Scopul este de a utiliza această înțelegere holistică pentru proiectarea intervențiilor dinamice, inclusive și sensibile.... [-]


M.des. în Educația și Comunicarea Pământului

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Acest curs este construit și livrat cu un accent pe învățarea experiențială cu site-urile alese servind ca laboratoare. Elevii își dezvoltă un cadru contextual prin extragerea și extrapolând implicarea în timp real, într-un loc specific, cu un anumit context. In aceste site-uri, o explorare este de aproximativ un hands-on angajament cu oamenii și viața lor, flora și fauna locală și terenurile în sine. [+]

m.des. în educație pământ și comunicare

Educația pentru mediu oscilează în mod tradițional, între extreme de o perspectiva sumbra la starea pământului la o celebrare plină de bucurie minunea care este natura. Cursul de educație pământ la Srishti este centrată în mod conștient în măreția magică a lumii naturale, în scopul de a ajuta pe elevi obține inspirat de o conexiune naturala la tot, atât de viață și nonliving. Acest curs este construit și livrat cu un accent pe învățarea experiențială cu site-urile alese servind ca laboratoare. Elevii își dezvoltă un cadru contextual prin extragerea și extrapolând implicarea în timp real, într-un loc specific, cu un anumit context. In aceste site-uri, o explorare este de aproximativ un hands-on angajament cu oamenii și viața lor, flora și fauna locală și terenurile în sine. Arta inspirată de animale în acțiune (Ananya Singh. Zoo Project), Photo courtesy: Anupama Arun Curentul academic vorbind se concentrează pe separarea economiei și eticii în timp ce dezbate problemele de mediu. În plus, există o tendință de a privi, fie într-un loc într-un mod de oameni centrate sau altceva într-o manieră de natură centrice. Acest curs este o încercare de a explora modul în care acestea polarizat, `vederi siloz-superspecializate 'poate fi făcută să vină treptat împreună și se suprapun, dizolvarea percepțiilor pe bază de disciplină și idei preconcepute. Scopul acestui curs este de a inspira artiști, designeri din diverse discipline, educatori, regizori, arhitecți, agronomi, absolvenți de afaceri și factorii de decizie care doresc să construiască practicile lor... [-]


M.Plan. în Design Urban, Durabilitate și Conservare

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Master de Planificare în Design Urban, durabilitate și de conservare, pregătește studenții cu cunoștințe și abilități de a înțelege și de a analiza zonelor urbane ca structuri spațiale, rețele sociale, peisaje culturale, și a sistemelor de servicii, precum și pentru a proiecta o mai bună și mai durabilă și favorabilă incluziunii mediile urbane sensibile la anumite identități naturale și culturale și moștenirea locului. Acest curs invită elevii să se angajeze cu orașe într-un mod multidisciplinar de a propune soluții locale la problemele globale, cum ar fi schimbările climatice și migrația, precum și pentru protejarea valorilor de patrimoniu. Acesta oferă o abordare pluridisciplinară pentru proiectarea urbană și de conservare care se angajează în mod critic, cu idei de durabilitate și capacitatea de adaptare, urbană și regională, precum și dezvoltarea și comunității. [+]

M.Plan. în urbanism, durabilitate și conservare

De la cartiere mici la centre metropolitane mari, zonele urbane din India astăzi sunt într-o stare de creștere rapidă și de transformare. urbanizarea rapidă și globalizarea neobosit amenință să erodeze, de a diminua, și șterge patrimoniul cultural (tangibil și intangibil), împreună cu distrugerea ireparabile mediului natural al locurilor. Noi credem că o înțelegere mai profundă și angajamentul cu patrimoniul cultural și mediul natural și ecologia anumitor locații va duce la strategii creative și inovatoare pentru a proteja valorile de patrimoniu în timp ce atingerea unor obiective incluzive și durabile în proiectarea peisajelor urbane. Master de Planificare în Design Urban, durabilitate și de conservare, pregătește studenții cu cunoștințe și abilități de a înțelege și de a analiza zonelor urbane ca structuri spațiale, rețele sociale, peisaje culturale, și a sistemelor de servicii, precum și pentru a proiecta o mai bună și mai durabilă și favorabilă incluziunii mediile urbane sensibile la anumite identități naturale și culturale și moștenirea locului. Acest curs invită elevii să se angajeze cu orașe într-un mod multidisciplinar de a propune soluții locale la problemele globale, cum ar fi schimbările climatice și migrația, precum și pentru protejarea valorilor de patrimoniu. Acesta oferă o abordare pluridisciplinară pentru proiectarea urbană și de conservare care se angajează în mod critic, cu idei de durabilitate și capacitatea de adaptare, urbană și regională, precum și dezvoltarea și comunității. Cursul este un program al catedrei UNESCO în Cultură, Habitat și dezvoltare durabilă la Srishti. Ca atare, elevii vor dobândi... [-]


MINT in Professional Practice in Impact Entrepreneurship

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

[+]

webinare On Line Master Classes Tutoriale pe linie

MENTORING Fiecare student va primi un mentor care este un expert în domeniu. Formatul de bootcamps și ateliere de lucru cu învățarea la distanță și îndrumare, permite practicarea antreprenori de impact, antreprenori de pornire de impact, lideri ai ONG-urilor, profesioniști din domeniul CSR și directori de companii care lucrează în BOP (baza piramidei economice) piețele să urmeze o calificare profesională în timp ce construirea întreprinderii lor. O metodă practică de a învăța-experiență-apply- în timp ce construirea modelului lor de afaceri și testarea acestuia în domeniu aduce o nemijlocirea învățării.... [-]


Program Postuniversitar în Design Strategic și Leadership De Brand

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Bangalore

Programul de studii postuniversitare în design strategic și Brand Leadership-promovează un design și lider strategic cu abilități profesionale agil, care este în mod semnificativ de resurse și orientate în domeniul strategiei de proiectare și de conducere de brand proces. Acest program combină cadrul de design de gândire cu abilități de branding și de conducere într-o metodologie de strategie de proiectare. [+]

M.Des. în designul strategic și liderul de marcă Programul de studii postuniversitare în design strategic și Brand Leadership-promovează un design și lider strategic cu abilități profesionale agil, care este în mod semnificativ de resurse și orientate în domeniul strategiei de proiectare și de conducere de brand proces. Acest program combină cadrul de design de gândire cu abilități de branding și de conducere într-o metodologie de strategie de proiectare. Cheie de diferențiere-factor în programul de strategie de design de nivel postuniversitar de perfecționare este lider construirea componentei academice. Cursul își propune să dezvolte capacitatea de conducere prin creșterea propriei înțelegere a domeniului de proiectare și pentru a închide decalajul dintre această înțelegere și acțiune semnificativă. Această abordare academică te face un agent de schimbare pentru viitoarele provocări în proiectarea între diferitele culturi și frontiere. Acest proces de învățare și practică de transformare vă va permite să stabilească direcții clare pentru a vă merge mai departe în cariera ta. În cazul în care vă înscrieți în acest curs, cu un fundal sau interes deosebit într-un domeniu specific, cum ar fi arta, design, mass-media, afaceri, economie, inginerie, management, finanțe, ai putea deplasa spre un plan de dezvoltare sa concentrat pentru a spori cariera ta prin integrarea gândire de proiectare și design strategic. Acest curs va permite un absolvent de orice disciplina de a dobândi, asimila și practică cunoștințele în domeniu cu un set de capabilități adăugat prin aplicarea gândirii de design si branding strategic pentru a atinge nivelul de lider în orice industrie,... [-]

Contactează

Srishti Institute of Art, Design and Technology

Adresă, linia 1 Srishti Institute of Art, Design and Technology No. 40/D, 2nd Cross, 5th Main Marilingiah Building Shiva Mandir Road (Near 5th Phase Bus Stop) KHB Industrial Area, Yelahanka
506106 Bangalore, Karnataka, India
website http://www.srishti.ac.in
Telefon undefined