Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Institutul de Artă, Design și Tehnologie Srishti este o instituție non-rezidențială înființată în 1996 de către Ujwal Trust cu scopul de a oferi educație de artă și design într-un mediu de creativitate pentru a maximiza potențialul individului. Ujwal Trust administrează, de asemenea, instituția sora a lui Srishti , prestigioasa școală internațională Mallya Aditi .

Promisiunea noastra

"Competența creativă - înaintea curbei"

Cu peste două decenii de construire a comunităților de practică vibrante și rezistente, Srishti a dezvoltat o abordare multidimensională distinctă a dezvoltării capabilităților și se angajează să construiască competențe creative înainte de curbă.

Momentul creativ

Recunoașterea faptului că trăim într-o lume care devine din ce în ce mai conectată, conectată și interdependentă și, prin urmare, mai complexă până în prezent, are implicații semnificative asupra modului în care intervenim pentru a produce rezultate mai bune pentru toți, astăzi și durabil și durabil în viitor.

Acum există o recunoaștere mai mare a nevoii de a schimba metodele noastre și că trebuie să fie integrate, colaborative și transformative. Împreună, aceste capacități vor avea un impact creativ asupra unei game mai largi de oportunități de transformare a societății într-o manieră sistemică, multidisciplinară, condusă de valori durabile bazate pe om și exploatând pe deplin potențialul interdisciplinar al artei, designului și tehnologiei în inovatoare moduri, în cele din urmă împuternicirea societății de a realiza un viitor mai bun.

În mod colectiv și individual, de la practicieni la nivel de bază la profesioniști care lucrează și practicieni avansați, suntem implicați în realizarea unui impact creativ. Această imagine a unei lumi în care impactul creativ este practicat pe scară largă prevede un practician individual creativ care se dezvoltă într-un astfel de mediu ca o schimbare proactivă și factor de impact, având un portofoliu transferabil de capabilități care să permită o performanță eficientă în întreaga gamă de circumstanțe inevitabil - în esență, un individ înaintea curbei.

Misiune

Misiunea lui Srishti este de a influența creativ ecosistemele și de a construi noi ecosisteme care produc competențe creative înainte de curbă.

Spre această misiune, instituția își încredințează rolul de a produce capabilități prin programele sale profesionale, vocaționale și de cercetare.

Această misiune presupune o înțelegere profundă a naturii complexe a lumilor conectate pe care le locuim și care include:

 • Crearea unui viitor mai bun pentru toți
 • Permițând o competență creativă omniprezentă, cu încredere în abordarea provocărilor serioase și semnificative
 • Împuternicirea oamenilor să conducă rezultatele transformării
 • Deschiderea unor noi viziuni - sesizarea, rezolvarea și modelarea oportunităților de transformare
 • Concentrându-se pe rezultate înrădăcinate în India / lumi emergente
 • Stimularea și cultivarea ecosistemelor vibrante autonome prin platforme deschise de co-creare

valori

Credem că pot fi create mâine mai bune pentru toți membrii societății prin practicile de creare a impactului creativ.

Valorile ghidante care informează toate aspectele activității noastre sunt:

 • Să susțină o credință puternică în justiția socială și echitatea
 • A realiza societăți deschise, inclusive, împuternicite și democratice
 • Pentru a contesta ipotezele, descoperiți oportunități ascunse, împingeți limitele și dezvoltați o mentalitate proactiv activistă
 • Pentru a acționa într-o manieră ecologică și durabilă
 • Să recunoască provocările contemporane și să rămână relevante din punct de vedere contextual (în India și în sudul globului)
 • A anticipa nevoile și oportunitățile emergente și a fi informat în viitor
 • Să fii critic, optimist și pozitiv
 • Dezvoltarea unei conștiințe extinse și a dezvoltării holistice a persoanei

Dimensiuni de excelență

Promisiunea lui Srishti de a crea competențe înaintea curbei se realizează prin șapte dimensiuni de bază ale practicii. Fiecare dintre aceste dimensiuni a asociat cu el concepții și credințe unice asupra lumii, care au condus la practicarea unor concepte care deosebesc Srishti de alte instituții de învățământ superior din acest domeniu:

 1. Pentru a înțelege profund impactul creativ prin practică reală
 2. Să depună eforturi constante pentru a genera noi cunoștințe despre cum să producă capacități și învățarea elevilor
 3. Pentru a dezvolta abordări pedagogice de ultimă generație care sunt adecvate nevoilor profesiilor creative
 4. Dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, care nu numai că răspund nevoilor curente, ci și sunt concepute pentru a anticipa viitorul
 5. Pentru a oferi experiențe de învățare remarcabile și inovatoare pe tot parcursul programului elevului
 6. Să se concentreze asupra sănătății și bunăstării și asupra creșterii sinelui interior printr-o etică de îngrijire
 7. Pentru a fi operațional excelent prin cele mai bune practici inovatoare și standarde de calitate

Unice pentru Srishti, aceste dimensiuni de bază ale excelenței contribuie la capacitatea noastră de a îndeplini promisiunea de a construi competențe creative care sunt înaintea curbei.

Programe

Programele noastre academice reflectă amploarea viziunii noastre. Suntem dedicați alimentării întregului spectru și ecosistemului capabilităților. Programele noastre oferă oportunități de a face un impact creativ la diferite nivele de practică prin intermediul capacităților dezvoltate în domeniile dreptului, mediului și politicilor, artei și științelor media, educației și dezvoltării, afacerilor și umaniste.

Procesul de creare a impactului creativ este interdisciplinar și se bazează pe disciplinele artei, designului și tehnologiei sintetic. Perspectivele convenționale pentru elaborarea de simțuri, formarea de probleme și imaginarea sunt completate de noi metode și abordări care sunt informate prin intersecțiile dintre artă, design și tehnologie.

Matricea formativă a lui Srishti de artă cu înaltă calificare

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:


Srishti Institute of Art, Design and Technology

Ultimele decenii în India au fost caracterizate de transformări majore în economie, cultură, politică, mediu și tehnologii. Liberalizarea și revoluția IT au adus prosperi ... [+]

Scopul este de a permite cercetătorilor și practicienilor potențiali să investigheze și să critice natura schimbării sociale, a tehnologiei și a dezvoltării în India, folosind o serie de perspective interdependente, creând un mediu intelectual interesant pentru cercetare.

Ultimele decenii în India au fost caracterizate de transformări majore în economie, cultură, politică, mediu și tehnologii. Liberalizarea și revoluția IT au adus prosperitate economică anumitor categorii de populație pe fondul persistenței sărăciei acute, precum și a unor contestații serioase asupra naturii dezvoltării în țară. O mare parte din această schimbare a fost determinată de dezvoltarea și intervenția tehnologică, care, la fel ca majoritatea regiunilor sudice, sunt caracterizate atât de mașini de stat, cât și de mașini corporative, precum și de creativitate și improvizație indigene. Natura unică a acestui peisaj necesită anchete specifice, contextual informate, care provoacă paradigme existente care modelează studiul acestor evoluții în Occident, folosind diverse metodologii și cadre teoretice elaborate din discipline precum:... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Viziunea acestui program este de a crea designeri care vor explora empatic și vor aplica o înțelegere a comportamentului, contextului și tehnologiei umane în vederea creă ... [+]

Viziune

Designul centrat pe om (HCD), în general, este o abordare a rezolvării problemelor, păstrând în același timp preocupările oamenilor în centrul acesteia. Rezultatul abordării de rezolvare a problemelor ar putea fi fie un produs, un serviciu, un sistem sau un spațiu. HCD este din ce în ce mai folosită pentru a rezolva probleme complexe prin proiectarea de produse, servicii și sisteme digitale. Tehnologia digitală devine nucleul celor mai multe, dacă nu toate, aspecte ale experiențelor umane. Prin urmare, este esențial nu numai să se formeze tehnologia digitală în moduri care să fie în beneficiul fiecărei ființe umane, ci și să se întrebe în mod critic ipotezele inerente și limitările lor, urmărind în același timp o abordare de design centrată pe om. M.Des în HCD la Srishti promovează o cercetare independentă, autocritică, creativă și concentrată asupra experiențelor umane cu tehnologie digitală, atât existente cât și emergente. Această anchetă este condusă de activitatea de formare speculativă și critică cu materialul digital. Elevii își vor dezvolta propria practică unică a designului centrat pe om, de-a lungul intersecțiilor a trei căi. Și anume,... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Master în Arte Creative în Arte Media Experimentale (EMA) este un domeniu de practică artistică, dialog și anchetă care integrează artele, științele și tehnologia. Includ ... [+]

AMF în practica artei contemporane: specializarea - practici experimentale în domeniul artelor mediaViziune

Specializarea Experimental Media Art (EMA) este un domeniu de practică artistică, dialog și anchetă care integrează artele, științele și tehnologia. Include experimentări teoretice și practice pentru a încuraja utilizarea experimentală a tehnologiilor, a mijloacelor de informare și a modalităților. Transdisciplinaritatea cursului încurajează colaborarea, inovația și abordările durabile pentru a exprima și a crea experiențe.

Programul este destinat practicanților de artă creativă interesați de o varietate de medii și modalități. În mod specific, programul invită studenți și practicieni interesați de explorarea aspectelor cognitive, vizuale, experimentale, științifice, interactive și narative ale științelor și tehnologiei.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Abordarea de învățare ... [+]

Abordarea de învățare

[-]
India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Cursul de Arte Informatice și Informatică de la Srishti va explora ideea că toate datele sunt narative. Informația este narativă, dar cu intenție. Povestirile îți constru ... [+]

Viziune

Noi păstrăm și transmitem cultura, limba și istoricul istoric, fie mit sau real, folosind puterea narațiunii. Povestiri sau povestiri care nu sunt doar orale și scrise, ci în artă, dans, muzică și dramă, care cuprind filosofia, istoria, politica, mediul și științele sociale.

Cursul de Cursuri de Arte Informatice și Informatică de la Srishti va explora ideea că toate datele sunt narative. Informația este narativă, dar cu intenție. Mediile de identitate și informații sunt legate intrinsec.

Povestirile îți construiesc identitatea, vindecă, informează, provoacă și sunt lucrurile din care fac parte viețile noastre. În timp ce vizualizarea, interpretarea și comunicarea datelor au fost în centrul atenției domeniului artelor și designului informațional din întreaga lume, la Săriști vom săturați mai profund dialogul cu etica, conflictele, politica, realitățile ascunse și dezbaterile din jurul datelor și informațiilor. Cum poate fi folosită arta, designul și tehnologia pentru a împinge limitele informației și a crea puncte de acțiune? Ce pot oferi practicile tradiționale din diferite culturi la interpretarea datelor contemporane? Unde se pot întâlni arta și știința pentru a activa cercetarea alternativă? Cum se antrenează la un sine reflexiv în relație cu lumea să fie un povestitor care minte diverse date pentru a ajunge la adevăruri mai profunde? Aceste și mai multe întrebări servesc ca o hartă de orientare pentru angajarea și crearea în cadrul acestui program. Acest curs este o încercare de a explora modul de dizolvare a percepțiilor bazate pe disciplină asupra datelor pentru a se implica în viața reală în povestirile ei nuanțate, permițând să apară... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Facilităm designul și profesioniștii din domeniul artei viitorului, care pot lucra în mai multe contexte, pot face conexiuni complexe, pot conduce și gestiona schimbarea. ... [+]

Viziune

Viitorul "cum, de ce și unde se fac lucrurile" se schimbă rapid, cu noi tehnologii și posibilități care apar în fiecare zi. Ce înseamnă acest lucru pentru designerul viitorului? Cum putem folosi puterea noilor tehnologii, împreună cu tradiția unică de a face noi, în India, să creeze o nouă limbă în design și artă?

Facilităm designul și profesioniștii din domeniul artei viitorului, care pot lucra în mai multe contexte, pot face conexiuni complexe, pot conduce și gestiona schimbarea. Facilităm și încurajăm să lucrăm cu autonomie spre o poziție clară în sine, fie ca un antreprenor, fie ca lider de proiectare, fie ca un practicant independent de creație.... [-]

India Bengaluru
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul nostru facilitează designul și profesioniștii din domeniul artei din viitor, care pot lucra în mai multe contexte, pot face conexiuni complexe, pot conduce și g ... [+]

Viziune

Obiectele care "se comporta" și "comunică" s-au mutat rapid de pe tărâmul științei în casele, rafturile și buzunarele. Produsele nu mai sunt statice, dar sunt de așteptat să interacționeze, să informeze și să ghideze. În același sens, datele sunt acum disponibile în cantități mai mari decât cele imaginate în trecutul recent. Modelele trebuie văzute și transmise, adesea interactiv în timp real.

Facilităm designul și profesioniștii din domeniul artei viitorului, care pot lucra în mai multe contexte, pot face conexiuni complexe, pot conduce și gestiona schimbarea. Facilităm și încurajăm să lucrăm cu autonomie spre o poziție clară în sine, fie ca un antreprenor, fie ca lider de proiectare, fie ca un practicant independent de creație.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul promovează designeri empatici și reflectorizanți capabili să se angajeze cu teoria și politica publică. Dezvoltă capacitatea de a trata complexitatea și de a na ... [+]

Studiu de acțiune participativă pentru gestionarea deșeurilor solide la Gubbi - Karnataka

Viziune

Spațiile publice sunt spații interioare și exterioare, precum și spații permanente și impermanente, pentru mișcare și trecere; întâlniri și schimburi; precum și divertisment și agrement. Aceste spații depășesc limitele fizice și în realitățile virtuale, sociale, culturale și emoționale. În India, unde tradiția și modernitatea coexistă în complexitatea stratificată, aceste spații includ străzi și trotuare; parcuri, maidane și bagaani; stații de cale ferată și stații de metrou; centre comerciale și bazare; expoziții, muzee și spații de galerii. Orașele indiene se confruntă cu lupta constantă de a proiecta, menține și îmbunătăți locuirea spațiilor publice și a calităților acestora, nu doar în zonele urbane, ci și în zonele periurbane. Un oraș reușit și viabil, prin urmare, trebuie să aibă o rețea de spații publice bine concepute și incluzive.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Acest curs este construit și livrat cu accent pe învățarea experiențială cu locurile alese care servesc ca laboratoare. Elevii dezvoltă un cadru contextual prin extragere ... [+]

Studenții la fața locului, Foto courtesy: Srishti Films

Viziune

Cursul de educație și comunicare a pământului de la Srishti îi încurajează pe elevi să se inspire din relațiile pe care le formează personal cu lumea naturală, ca un sistem complex de interdependență și coexistență în mijlocul supraviețuirii și susținerii. Observăm și cercetăm granițele poroase care leagă lumile umane și mai mult decât cele umane cu minuni și sărbători. Cele mai multe preocupări legate de mediu nu se încadrează perfect într-un singur sistem de cunoștințe disciplinare. Noi acordăm o valoare semnificativă soluționării problemelor interdisciplinare și transdisciplinare. Deși există multe viziuni asupra lumii și puncte de vedere controversate în domenii aliate care abordează problemele de mediu, în acest curs ne interesează în mod critic "a fi uman" și dacă este posibil să se realizeze o relație simbiotică cu lumea naturală care evoluează în jurul nostru. Vedem oamenii ca o specie alimentată de-a lungul secolelor de evoluție și a mediului, o piesă într-un puzzle complex complex și nu în partea de sus a lanțului alimentar sau la vârful puterii. Alegem să întrebăm - Ca o specie inteligentă, cum ne implicăm conștient cu lumea naturală care lucrează în jurul nostru? Putem crea relații simbiotice care sunt conduse de inteligența corpului în relațiile sale senzoriale cu viața?... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul de inovație bazat pe design este conceput ca o alternativă mai bună în comparație cu un MBA și se axează pe implementarea practicilor de proiectare ca o capacit ... [+]

Viziune

Programul de inovație bazat pe design este conceput pentru a crea capabilități "manager-leader-doer" într-o persoană care poate implementa practici de proiectare pentru a stimula inovația și strategia de proiectare în organizații. Este o abordare emergentă care conduce competitivitatea globală printr- contextul și ecosistemul.

Dacă doriți să creați inovații pe care utilizatorii nu le așteptau și sunt atât de diferite de cele care domină piața, pe care oamenii le place în cele din urmă și care sunt pasionați de utilizare; Dacă doriți să creați soluții care nu sunt doar dorite, ci și viabile și responsabile, atunci programul Design-Led-Innovation este pentru dvs.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Deschis pentru studenți în toate disciplinele de design, cursul urmărește să infuzeze o înțelegere profundă a patrimoniului cultural construit și intangibil și a mediului ... [+]

Imagine care prezintă elemente semnificative de arhitectură și peisaje din Hoysala, documentate în timpul turului de studiu (Sursa: SUI-Srishti, Dr. Jyoti Hosagrahar)

Viziune

Acest program este unul dintre cele două programe postuniversitare stabilite în cadrul Catedrei UNESCO în domeniul Culturii, Habitatului și Dezvoltării Durabile de la Srishti. Programul este conceput pentru a familiariza cu standardele internaționale și naționale, normele și standardele de interpretare și management al patrimoniului, bazate pe fundația Convenției Patrimoniului Mondial . În plus, cursurile vor fi conduse spre explorarea unor noi procese de proiectare, gestionare și planificare pentru conservarea siturilor de patrimoniu și a mediului înconjurător; astfel încât rezultatele să fie în beneficiul comunităților locale și să stimuleze antreprenoriatul creativ în cadrul peisajelor culturale eclectice.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul de studii postuniversitare de design strategic și leadership de marcă promovează un lider de proiectare și strategică cu abilități profesionale agile, care are ... [+]

M.Des. în proiectarea strategicăViziune

Programul de studii postuniversitare de design strategic și leadership de marcă promovează un lider de proiectare și strategică cu abilități profesionale agile, care are în mod semnificativ resurse și orientate spre proces în domeniul strategiei de design și conducerii de marcă. Acest program combină cadrul gândirii de proiectare cu abilitățile de branding și leadership într-o metodologie de strategie de proiectare.

Factorul de diferențiere cheie în programul de strategie postuniversitară de planificare a strategiei este componenta academică a liderului său. Cursul își propune să dezvolte capacitatea de conducere prin creșterea înțelegerii proprii a domeniului de proiectare și pentru a elimina decalajul dintre această înțelegere și o acțiune semnificativă. Această abordare academică vă face un agent de schimbare pentru viitoarele provocări în proiectarea în întreaga cultură și graniță. Acest proces de învățare și practică de transformare vă va permite să stabiliți instrucțiuni clare pentru a vă deplasa înainte în carieră. Dacă vă înscrieți în acest curs cu un interes sau un interes deosebit pentru un anumit domeniu, cum ar fi arta, designul, mass-media, afacerea, economia, ingineria, managementul, finanțele, puteți trece la un plan de dezvoltare concentrat pentru a vă îmbunătăți cariera prin integrarea gândirii de proiectare și design strategic.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Întrucât domeniul de aplicare al practicilor noastre de design implică din ce în ce mai mult digitalul, este instructiv și intelectual responsabil să analizăm mai profund ... [+]

M.Des. în științele umaniste digitale

Elevii se ocupă de hardware-ul Arduino/>/>

Viziune

Viziunea cursului este de a încuraja cercetătorii și practicienii potențiali să înțeleagă cum tehnologiile facilitează crearea, circulația și primirea cunoștințelor și informațiilor și să exploreze și să critice aceste concepte prin moduri de a face

Întrucât domeniul de aplicare al practicilor noastre de design implică din ce în ce mai mult digitalul, este instructiv și intelectual responsabil să analizăm mai profund cum tehnologia a modela întotdeauna înțelegerile noastre din lume. Disciplina științelor umaniste digitale analizează modul în care întrebările puse în domeniul științelor umaniste sunt transformate și extinse prin intermediul tehnologiei digitale - atât prin instrumente, cât și prin epistemologie. Acest curs unic încearcă să îmbogățească atât domeniul designului, cât și al umanității, utilizând metodologii și abordări critice pentru a reflecta reciproc asupra celuilalt. În acest fel, studenții vor putea adapta modurile de cercetare și metodologiile incluse în științele umaniste, gândindu-se astfel să creeze atât aplicații tehnologice și obiecte materiale mai relevante din punct de vedere contextual, cât și receptive.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Master of Planning in Urban Design, Sustenabilitate si Conservare, pregateste studentii cu cunostintele si abilitatile de a intelege si de a analiza zonele urbane ca stru ... [+]

Arhitect, planificator și istoric, Dr. Jyoti Hosagrahar a înființat și a susținut Președinția UNESCO la Institutul Srishti din 2014-2016. În interviul ei cu Shagun Singh de la Designwala.org, ea împărtășește gândurile sale cu privire la necesitatea unei abordări mai sensibile și mai cuprinzătoare a dezvoltării urbane în orașele indiene.

Viziune

Acest program este unul dintre cele două programe postuniversitare stabilite în cadrul Catedrei UNESCO în domeniul Culturii, Habitatului și Dezvoltării Durabile de la Srishti. Programul este conceput pentru a familiariza cu standardele internaționale și naționale, normele și standardele de interpretare și management al patrimoniului, bazate pe fundația Convenției Patrimoniului Mondial . În plus, cursurile vor fi conduse spre explorarea unor abordări mai noi pentru proiectarea și susținerea orașelor și centrelor istorice, în contextul dezvoltării urbane aflate în prezent în orașele indiene de astăzi.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul de artă contemporană la nivel de masterat pune accentul pe întâlnirea publicului - să fie în muzeu sau în piața publică, inițiată sau organizată de curatori - p ... [+]

Viziune

Contemporary Art Practice se schimbă dramatic.

Forța creatoare a artistului nu doar să producă artefacte, ci și să realizeze și să activeze, a lărgit oportunitatea ca artiștii să intre în diverse domenii. Artiștii reacționează la observațiile lumii în care trăim, traducând experiența în producția și intervențiile de artă. Îmbinarea genurilor și a materialelor media - de exemplu prin desen cu înregistrare sonoră sau prin arta video cu arta - creează noi contexte pentru practica de artă extinsă.

Programul de artă contemporană la nivel de masterat pune accentul pe întâlnirea publicului - să fie în muzeu sau în piața publică, inițiată sau organizată de curatori - pentru a crea un cadru pentru o istorie individuală de practică. Dialogurile cu facultatea Srishti, practicieni din întreaga lume, arhitecți, horticultoriști, oameni de știință, designeri și mai mult dezvoltă o platformă pentru construirea de practici și rețele de artă de-a lungul vieții. Efectuarea și gândirea critică sunt fundamentale pentru obiectivele programului.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

MA în Estetica și culturi vizuale permite studenților să se angajeze cu o serie de practici artistice și culturale, inclusiv artele vizuale, artele spectacolului, film și ... [+]

Programul PG Professional în estetică și culturi vizuale

MA în Estetica și culturi vizuale permite studenților să se angajeze cu o serie de practici artistice și culturale, inclusiv artele vizuale, artele spectacolului, film și video. Acesta vă permite să înțelegeți istoriile și teoriile acestor practici într-un indian precum și contextul internațional, astfel încât studenții sunt echipate pentru a lucra în domeniul mai larg al artelor și culturii ca curatori muzeu / galerie / festival, cercetători, factorii de decizie politică, consultanți sau antreprenori. Unice metode de învățare și de predare pe acest MA combină o înțelegere teoretică solidă a disciplinelor relevante, cu practica de studio activă, precum și stagii și proiecte cu instituții culturale de artă și care va oferi studenților cu o înțelegere mai profundă și prima parte a ecologiei culturale indiene . Mai degrabă decât ca urmare a unui cadru convențional istoric al artei, cursul este atent la cerințele și posibilitățile lumii noastre contemporane, care este în flux constant și are nevoie de metode inter-disciplinare, și gândirea creativă pentru a aborda problemele sociale și politice prin intermediul practicii artistice sau culturale. Note despre dezvăluirea (realității) reală "la Galeria Imperiilor Shrine din New Delhi - OCTOMBRIE 2010.... [-]

India Bengaluru
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Specializarea în Gândirea și practicile indiene este un studiu structurat și intensiv, cu o componentă substanțială a cercetării individuale. Acest program deschide noi m ... [+]

MA în gândirea și practicile indiene

Specializarea în Gândirea și practicile indiene este un studiu structurat și intensiv, cu o componentă substanțială a cercetării individuale. Acest program deschide noi modalități de a intra în anchetele și practicile diferitelor tradiții indiene. Atât pedagogia cât și cercetarea se vor concentra pe cursant ca pe un căutător, un ucenic, care va fi condus de un practician. Căutarea nu poate lua neapărat forma unui tratat teoretic. Poate fi o operă de artă, o performanță poetică și o intervenție meditativă.

Programul pregătește studenții cu abilități de a fi cercetători independenți, de a întreprinde activități științifice, de a publica și de a continua programe de cercetare suplimentare.Practicanții de arte, meșteșuguri și științe ar putea să-și aprofundeze cercetarea interdisciplinară în tradițiile indiene.Acesta permite studenților să realizeze rezultate creative pe bază de cercetare, cum ar fi picturi, ilustrații, compoziții muzicale, spectacole și altele, ca parte a studiului lor.Structura cursuluiSeminar... [-]
India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Specializarea Animație și efecte vizuale la Srishti la nivel de masterat dezvoltă creativitatea și expresia personală, însoțite de competențe strategice pentru o industri ... [+]

Atributele imaginii în mișcare devin dificil de definit. Rândurile dintre imaginile generate de acțiunea live, animație și imaginile generate de calculator devin încețoșate. Cursul în animație și efecte vizuale încurajează inovația în domeniul imaginii în mișcare manipulată și găsirea vocii fie în medii personale, artistice sau industriale

Specializarea Animație și efecte vizuale la Srishti la nivel de masterat dezvoltă creativitatea și expresia personală, însoțite de competențe strategice pentru o industrie creatoare în creștere. Oferă un cadru pentru practicanții din diverse domenii pentru a intra în lumea animației și a efectelor vizuale și pentru a-și extinde granițele prin perspectivele și experiențele lor unice. Acest curs încurajează studenții să exploreze și să dezvolte stiluri personale, viziuni artistice și voci prin practicile lor de filme. De asemenea, încearcă să ofere o înțelegere largă a filmului de animație bazat pe practica independentă, industria și experimentarea în contextul indian. Elevii pot alege să lucreze cu diverse tehnici (2D și / sau 3D, tradiționale, experimentale, stop-mișcare etc.) pentru a-și dezvolta abilitățile ca povestitori, artiști vizuali și regizori. Curriculum-ul cuprinde intrări fundamentale în tehnicile de animație, limbajul filmului, povestirea, procesele de imagine și îmbunătățirea calificărilor. De asemenea, oferă oportunități de experimentare, inovație și colaborări creative.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Pedagogia publică și practica artistică reunește un bogat set de practici publice de activism cultural, artă publică, pedagogie experimentală, artă comunitară, artă socia ... [+]

Programul de Pedagogie Publică și Practică de Artă din Srishti reunește un bogat set de practici de activism cultural, artă publică, studii urbane și rurale și studierea sistemelor locale de cunoștințe într-un domeniu de studiu în curs de dezvoltare, care privește practicile creative tradiționale și contemporane care sunt folosite pentru educarea, inspirarea și provocarea unui public mai larg. Aceste forme se bazează pe o diversitate de angajamente publice, evocă agenția absurdă, catalizează acțiunea socială și apar din multe locuri diferite de experimentare pe teren. Acestea sunt bazate pe comunitate, multi-vârstă și se concentrează pe transformarea socială care provoacă formele principale de elită a producției de cunoștințe. Programul preia învățarea pe stradă prin înțelegerea practicilor și practicanților care au respins structurile instituționale exclusive, concentrându-se în schimb pe știința oamenilor; medicina, istoria popoarelor și educația oamenilor.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Pathway în practicile curatoriale: Film, Media ... [+]

Vizualizarea artistului Tania Candiani pentru expoziția de grup Srishti Outpost la bienala Kochi-Muziris (2017).

Institutul de Artă și Design din Srishti Această specializare se bazează pe premisa că nu există nici o separare între practică și teorie în munca curatorioasă și că curatorii operează într-o vastă ecologie a contextelor și spațiilor, de la muzeu, până la galeria comercială, spre spațiul condus de artiști, la festival, la un laborator, la noi proiecte de creație. În lumea artei de azi, rolul curatorului se amestecă deseori cu cel al artistului, editorului, cercetătorului, arhivistului și antreprenorului creativ. Acest program răspunde la o astfel de interdisciplinaritate prin oferirea de învățare bazată pe practică, care combină studiul istoriei artei, esteticii și istoriilor expoziționale cu abilitățile de dezvoltare în scrierea și gândirea critică, precum și dezvoltarea și gestionarea proiectelor. Studenții vor explora dimensiunile etice, filosofice și politice ale dezbaterilor actuale din domeniul artei și culturii contemporane și vor fi încurajați să răspundă contextelor istorice, politice și culturale din Asia de Sud. Programul adoptă metodologia de practică a artei plastice și sprijină dezvoltarea unei practici și cercetări independente. Acesta va oferi o combinație de seminarii și workshop-uri predate, împreună cu producerea de proiecte curatoriale dezvoltate individual sau în grup. Atelierele vor acoperi subiecte cum ar fi scrierea critică, citirea și practicile practice în designul expoziției și managementul de proiect. Programul va include, de asemenea, discuții și vizite cu profesioniști din sectoarele artei și culturii, iar studenții vor beneficia de conexiunile pe care le vor stabili cu artiști, curatori, galeriști... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Această specializare oferă un spațiu pentru a se implica în contexte sociale, politice și culturale în jurul nostru prin intermediul filmului. Se pune accentul pe realiza ... [+]

Această specializare oferă un spațiu pentru a se implica în contexte sociale, politice și culturale în jurul nostru prin intermediul filmului. Se pune accentul pe realizarea și învățarea continuă a modului în care tehnicile de filmare pot fi folosite creativ pentru a spune povestiri despre locurile și evenimentele oamenilor reali, prin punctul lor de vedere subiectiv.

Valori cheie în curriculumExplorarea viziunii și poziției personaleEtic și responsabil de luare a imaginiiÎntrebând noțiunea de realitateReflectând asupra condiției umaneStructura cursuluiStudiouriAteliere: oferă experiențe intense de învățare în a face și de a face, între diferitele discipline.Seminarii: oferă un spațiu pentru investigarea unei idei, a unei teme, a unei practici prin citire, scriere, luare și discuție.Studii independente: sunt întreprinse într-o zonă de interes studențesc, cu instruire minimală, prin unități de studiu special concepute.Stagiu: oferă studenților posibilitatea de a folosi abilitățile multidisciplinare și de învățare dobândite pe parcursul studiilor și de a obține contribuții profesionale care să completeze învățarea academică.opţionaleProiecte iniiate: o provocare la sfârșitul semestrului, care permite elevului să se angajeze în cercetare / anchetă într-un subiect ales.Interlude (Open Elective): este un spațiu pentru un angajament practic legat de un domeniu relevant de studiu care este creativ, reflectiv și extins.Capstone: proiect mentorat, care reprezintă o culminare a capacităților de cercetare și a cunoștințelor dobândite în ultimele trei semestreAbordarea învățării... [-]
India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Master în Design de comunicare vizuală va permite unui astfel de absolvent să integreze modelele existente de gândire și de a face cu tehnologii și metode în curs de dezv ... [+]

Absolvenții tineri de artă aplicată, artă comercială, design grafic și design de comunicare vizuală adesea simt nevoia de a ieși din cerințele zilnice ale profesiei de a se angaja în învățarea nouă, de a experimenta și de a-și îmbunătăți capacitățile creative și de a-și îmbunătăți gândirea și abilitățile astfel încât să-și transforme abilitățile și să devină practicieni competenți. Specializarea în comunicarea vizuală va permite unui astfel de absolvent să integreze modelele existente de gândire și de a face cu tehnologii și metode emergente în domeniul comunicării vizuale. Cursul va oferi tinerilor absolvenți abilități profesionale agile, va deveni sensibil însuflețit, înclinat artistic și orientat spre proces în domeniul comunicării vizuale. Studiul naturii procesării și înțelegerii informațiilor vizuale formează baza acestui curs. Elevii intersectează învățarea lor cu șase domenii cheie ale designului de comunicare vizuală: estetică, funcțională, istorică, simbolică, perceptuală și culturală. Disciplina comunicării vizuale se concentrează pe furnizarea de competențe de bază în dezvoltarea alfabetizării vizuale, a gândirii vizuale, a percepției vizuale, a imaginilor și a reprezentării. Procesele de proiectare, metodele de cercetare, istoria și teoriile de design formează blocurile pentru dezvoltarea de strategii cuprinzătoare și de succes de branding și materiale de comunicare creativă. Curriculum-ul abordează comunicarea vizuală prin cadre teoretice care nu numai că informează și consolidează practica, dar încurajează, de asemenea, studenții să pună în discuție normele și să limiteze limitele tradiționale. Cursul va oferi o platformă pentru a utiliza gândirea de proiectare pentru a sparge regulile, pentru a exprima idei unice, a pune la îndoială norme și... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

MA în Design în Educație propune dezvoltarea profesioniștilor din domeniul educației și alianțelor de învățare care sunt: • cercetători de-a lungul vieții cu privire la s ... [+]

În lumea schimbătoare rapidă a secolului XXI, perspectivele de învățământ și educație care apar în lumile lumii oferă un impuls urgent profesioniștilor de a se redefini pe ei înșiși și pe practica lor. Astăzi și profesioniștii de mâine se confruntă cu noi cerințe și așteptări în modul în care acestea navighează realități complexe și oportunități de a conduce ambele transformări pentru ei înșiși și în lumea învățării.

Cum putem hrăni în noi înșine o conștiință de a ne adapta, de a ne îmbrățișa incertitudinile, de a deveni facilitatori și lideri ai transformării?

Vizăm specializarea "Design în educație" ca o oportunitate de învățare pentru profesioniștii care caută să răspundă nevoilor dinamice și în schimbare ale societăților de învățare și un mijloc de susținere a practicii lor critice și reflective. Prin urmare, viziunea este de a dezvolta profesioniști în domeniul educației și în domeniile conexe de învățare care sunt:... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

La Srishti, credem că învățarea academică nu se poate întâmpla în mod izolat, de la nevoile și cerințele societale și industriale. Credem că trebuie să existe un dialog c ... [+]

MA în designul de experiență

Viziunea acestei specializări este de a crea designeri de interacțiune digitală calificați și de experiență care să se gândească critic și creativ la viitorul designului interacțiunii.

Acest curs are următorii parteneri din industrie.

Moduri de învățare oferite de specializarea curs de design ExperiențăStructura cursului

Curriculumul cuprinde diferite moduri de învățare după cum urmează:

Studiourile încurajează învățarea activă, contextuală, în care elevii dezvoltă abilități și cunoștințe disciplinare de bază. Studiourile facilitează soluții de colaborare și creativitate pentru soluții complexe, deschise.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Srishti oferă specializarea de proiectare și dezvoltare de jocuri la campusul principal din Bangalore. Elevii pot alege să lucreze cu academicieni pasionați și experți di ... [+]

Viziune

Specializarea de design și dezvoltare a jocului la Srishti oferă o abordare holistică în ceea ce privește designul și dezvoltarea jocurilor. Industria de jocuri este diversă și se dezvoltă rapid și atrage atât tehnologiști, cât și artiști. Oferă provocări creative și tehnologice incitante și o carieră plină de satisfacții pentru absolvenții motivați într-un sector industrial, precum și în sectorul independent de proiectare a jocurilor. Curriculumul nostru este axat pe dezvoltarea, atât a sensibilităților artistice, cât și a abilităților tehnice.

Srishti oferă specializarea de proiectare și dezvoltare de jocuri la campusul principal din Bangalore. Elevii pot alege să lucreze cu academicieni pasionați și experți din industrie pentru a-și dezvolta abilitățile ca designeri de jocuri, programatori de jocuri și designeri narațioși. Curriculum-ul include elemente fundamentale în designul jocului, programarea jocurilor, jocul artistic și estetic, designul experienței utilizatorilor, design-ul narativ, povestirea, designul de nivel, afacerea jocurilor, procesele de creare a imaginilor și îmbunătățirea calificărilor. De asemenea, oferim oportunități de experimentare, inovație și colaborări creative.... [-]

India Bengaluru
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Întreprinderile bazate pe piață care reunesc, strategia de afaceri, gândirea de proiectare, execuția, leadershipul, proprietatea incluzivă și Capitalul poate fi o forță d ... [+]

Întreprinderile bazate pe piață care reunesc, strategia de afaceri, gândirea de proiectare, execuția, leadershipul, proprietatea incluzivă și Capitalul poate fi o forță decisivă pentru a pune capăt sărăciei globale, creând în cele din urmă un nou capitalist mai blând pentru o viață mai deliberată. Aceste întreprinderi au nevoie de lideri care sunt empatici, dar profesioniști, îngrijitori, dar axați pe durabilitate, flexibili și adaptabili în gândire, dar care se concentrează pe implementare și operațiuni și infuză un sentiment de scop și de semnificație în organizațiile pe care le conduc.

Prezentare generală

Specializarea în cursul Impact Entrepreneurship este unic în ceea ce privește gândirea de a aduce gândirea în afaceri și proiectare împreună într-un cadru de incubație. Acesta urmărește să creeze următoarea generație de antreprenori de impact impulsionați de proiectare pentru a rezolva unele dintre marile probleme sociale cu care se confruntă lumea.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Practica Profesională în Istoria Orală (PPOH) este un program de masterat. Programul este adaptat pentru profesioniștii care lucrează în domeniul istoriei, etnografiei, f ... [+]

[-]
India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Masteratul în istoria publicului și interpretarea patrimoniului din orașul Srishti oferă studenților un program ca niciun altul, îmbogățit de idei de gândire din domeniul ... [+]

Ce valori poate aduce trecutul la prezentarea rapidă și rapidă în schimbare? Cum putem descoperi și interpreta unde se află rădăcinile prezentei? Momentul contemporan ne oferă noi oportunități și noi tehnologii prin care să explorăm istoricul, să aducem în prim plan experiențele oamenilor din trecut și prin această nouă înțelegere să recreăm și să prezentăm noi perspective asupra patrimoniului.

Noi înțelegem interpretarea Istoriei Publice și a Patrimoniului ca o ocazie de a învăța noi modalități de a se implica în site-uri, monumente și instituții istorice, abordând astfel provocările contemporane ale interpretării istoriei. Această specializare va permite studenților să includă în interpretările lor moștenirea diferitelor voci care au fost ignorate până acum și astfel să se angajeze cu istoria în afara practicilor academice convenționale. Această specializare va crea profesioniști care au capacitatea de a transforma muzeele, site-urile de patrimoniu și arhivele în spații care interpretează dinamic trecutul reimaginând istoria cu noile tehnologii.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Programul de masterat în Mediu și societate își propune să examineze critic relațiile dintre om și mediul lor. Căutăm să înțelegem modul în care oamenii și comunitățile v ... [+]

Programul de masterat în Mediu și societate își propune să examineze critic relațiile dintre om și mediul lor. Căutăm să înțelegem modul în care oamenii și comunitățile văd și transformă lumea în jurul lor și, la rândul lor, sunt modelate în mod material și cultural de mediul lor. Acest program cuprinde domenii de cercetare care includ i) Dezvoltare și progres, ii) drepturile, echitatea și justiția; iii) Ecologie și rezistență. Folosim metode și perspective transdisciplinare, extrase din științele naturale și sociale, pentru a aborda și a naviga în probleme complexe contemporane ale societății naturale. În cele din urmă, ne propunem să ne imaginăm, să concepem și să proiectăm pentru societăți și ecosisteme sănătoase, care sunt bine integrate, adaptabile și durabile. ... [-]

India Bengaluru
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Srishti Institute of Art, Design and Technology