Sharda University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Salutări de la Universitatea Sharda, Delhi NCR, India

Vă mulțumesc pentru interesul arătat în Sharda Universitatea Sharda Universitatea este stabilită prin Legea de stat în 2009 și aprobat de către Universitatea de Granturi Comisiei din India (UGC). Se află în Greater Noida, Delhi NCR, la 27 km de la New Delhi, răspândit peste 63 de acri nou, plin Wi-Fi, campus. Universitatea Sharda oferind recunoscute pe plan internațional de studii aprobat de UGC, Govt.of India.

Universitatea Sharda prevede 180+ cursuri în diferite fluxuri, cum ar fi inginerie, management, Drept, Asistență Medicală, Medical, Arte, Arhitectură, Studii Media, Limbi, etc.

Unele dintre elementele de interes ale Universității Sharda sunt:

Universitatea Sharda are studenți din țări și 55+ toate statele indiene și ale Uniunii teritorii, oferind diversitatea culturală și Expunerea globală a studenților. State-of-the-art ambianță de 63 de acri cu sali de clasa AC, mijloace auxiliare AV, biblioteci bine aprovizionate, complet campusul Wi-Fi, o facilitate pentru sporturi de interior și în aer liber , iar instanțele la produsele alimentare , o universitate cu adevărat modern face. O bază de absolventi de elevi 40.000 Mai mult de 1200+ membri ai facultăților, cea mai mare parte titulari ai unui doctorat care au academice bune precum și experiența corporativă din IIT'S și universități din străinătate și au o expunere bogata industrie. Viata in campus este un creuzet de culturi diferite, regiuni, țări, etnii, arome, bucatarii, obiective turistice și sunete pe care a captivat deja studenți peste 20.000. Un Curriculum divers și strălucit artizanale cu metodologiile internaționale. Școala de Studii de afaceri - Universitatea Sharda prevede dezvoltarea portofoliului, stagiu ghidat & muncă de cercetare în cadrul mentoratului industrie Experiența practică privind software - uri analitice în avans , cum ar fi SAP, SPSS, Priceperea, CRM si Oracle, Finacle și alte instrumente analitice Școala de Studii de afaceri oferă expunere industriei prin vizite de studiu și proiecte Studiu de caz de la Harvard Business Review Evaluat de Dun & Bradstreet este una din India , scoli de afaceri 2011 Crisil de clasificare națională B School: NCR: A La Școala de Studii de afaceri - Universitatea Sharda, accentul este pe învățarea orientată spre aplicație se concentreze pe comunicare extensivă și abilități manageriale aplicate Universitatea Sharda are cravată-up cu peste 80+ Universități Internaționale pentru programul de schimb de studenți

Pentru a începe procedura de admitere pentru vizita www.sharda.ac.in Universitatea Sharda,

Plot nr .: 32-34,

Cunoștințe Park - 3,

Greater Noida - 201306

Locații

Mai mare Noida

Address
Plot No. 32-34, Knowledge
Park III,
Greater Noida, UP.

201306 Mai mare Noida, Uttar Pradesh, India