Pearl Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia perla este un catalizator de exprimare creativă și oferă mediul perfect pentru a hrăni și de a hrăni viitorul creative de afaceri din India. Fiind una dintre instituțiile creative de conducere din India, Pearl Academy combină cele mai bune în infrastructură, cele mai bune din facultate cu industria de neegalat și expunere la nivel mondial pentru a oferi studenților marginea perfectă în urmărirea lor la #BESOMEBODY.

perla Academy

perla Academy

Pearl Academia a finalizat mai mult de două decenii de abilitare minți creative. Încă de la începuturile sale în 1993, Academia a evoluat într-o instituție la nivel global de renume de învățământ superior, cu accent pe internaționalism; spiritului antreprenorial și de inserție profesională; de catering la nevoile de design, moda, de afaceri și industria de retail.

Industria este în creștere multiple și viitoare beholds o piață foarte competitivă a condus prin adoptarea de tehnologii superioare, organizarea afacerilor la o scară mai mare de funcționare, și inter-play a strategiilor de afaceri.

Pearl Academia a metamorfozat într-un lider al industriei, care dezvoltă cursuri cu un puls pe nevoile întregul spectru al industriei. Academia asigură că industriile le satisfacă, sunt echipate cu oameni care au skillset necesară pentru vârful de lance de creștere, inovare și dezvoltare socială. Academia perla este un pionier pe piața indiană, care combină hibrid amestecat cursuri de învățare și în timp real, într-un mod structurat, făcând astfel învățarea mai eficientă și angajarea.

perla Academy

Alianțe globale

La Pearl Academy, studenții obține o oportunitate de a învăța cele mai bune practici la nivel mondial prin intermediul mai multor platforme internaționale, cum ar fi programe de schimb, programe de vară, festivaluri de artă, ateliere de lucru și multe altele. Cu o expunere globală constantă oferite, Pearl face studenții gata atât pe piața națională și internațională.

Academia perla este, de asemenea, un membru al Premiului Nobel pentru Educație, Inc. este lider mondial furnizor de învățământ superior. mai mult de 80 de universitati Laureate a educa mai mult de 1.000.000 de studenți din 28 de țări din America, Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. universitățile oferă Laureate programe de licență, masterat și doctorat în domenii cum ar fi arhitectura, de afaceri, inginerie, management hotelier, drept și medicină. Multe instituții de Laureate sunt clasate printre principalii furnizori de învățământ superior în regiuni, țările și domeniile lor respective și au primit recunoaștere internațională pentru calitatea lor academică.

perla Academy

perla Academy
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Certificate de licență » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De Master în Design (modă și Textile)

Campus Cu normă întreagă 2 anii July 2018 India Noida New Delhi + 1 mai mult

Acest lucru MA oferă un design și stil de viață legate de factori de producție generice, care sunt aranjate pentru a genera și de a încuraja anumite aplicații de proiectare bazate pe zona aleasă a unui student. [+]

Acest lucru MA oferă un design și stil de viață legate de factori de producție generice, care sunt aranjate pentru a genera și de a încuraja anumite aplicații de proiectare bazate pe zona aleasă a unui student. Obiectivele AM ​​sunt:

Pentru a educa persoane care provin din medii calificate corespunzător pentru a funcționa ca manageri și specialiști de mare industria modei dinamic în India și în străinătate. Pentru a perfecționa creativitate, inițiativă, inovație și judecata, împreună cu perspicacitate intelectuale și conceptuale compatibile cu industria modei. Să inculce absolvenți cu o capacitate de angajare profesională și atitudine critică de investigație, în contextul de afaceri de moda. Pentru a dezvolta și de a îmbunătăți abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții unui absolvent și de dezvoltare personală, astfel încât să fie capabil să lucreze cu auto-direcție, profesionalism și originalitate, care este esențială pentru a contribui la afaceri și a societății în general, prin domeniul modei. ... [-]

Maestru în Marketing De Moda

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii July 2018 India New Delhi + 1 mai mult

MA în marketing de moda oferă o cale holistică și extinsă pentru a transforma elevii în lideri de opinie cu o abordare strategică. Calea de facilitează învățarea elevilor pentru a rezolva probleme complexe și dificile, în contextul de afaceri de moda. [+]

MA în marketing de moda oferă o cale holistică și extinsă pentru a transforma elevii în lideri de opinie cu o abordare strategică. Calea de facilitează învățarea elevilor pentru a rezolva probleme complexe și dificile, în contextul de afaceri de moda.

Acest lucru MA se uită la dezvoltarea de persoane pentru a lucra ca manageri și specialiști în industria modei dinamice în India și în străinătate, consolidând în același timp capacitatea lor de a lucra cu auto-direcție, profesionalism și originalitate în domeniul modei. Acest program are o structură duală, care să permită accesul candidaților cu calificări de moda anterioare sau experiență echivalentă industria modei (categoria A) sau în alt mod, (categoria B).... [-]


Videoclipuri

Be Somebody!!!