Nalanda University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nalanda este un cuvânt cunoscut în întreaga lume și timp de secole. Ea vine de la o universitate care a atras studenți și cercetători din toată Asia și chiar mai departe. A fost un centru de excelență nu numai pentru studii budiste și filosofie, ci pentru medicină și matematică, de asemenea. Dupa ce a predat mii de studenți de secole, Nalanda a încetat existența la fel ca și universitățile au fost deschiderea în Bologna, Paris și Oxford de la începutul celui de al doilea mileniu CE. Trecerea de centre de cunoaștere de la est la vest a fost un simbol al eventuala transferul de putere care a urmat într-o jumătate de mileniu. Există acum o oportunitate perfectă de a recrea universalismul sfințit de Nalanda ca un centru de cunoaștere. Al doilea mileniu CE sa încheiat cu o renaștere imens de Asia, după secole de stagnare, diviziune și declin. Asia este astăzi sinonim cu o cultură antreprenorială și inovatoare dinamic, bazat pe cunoaștere și întreprindere nu uită de trecutul său încă nu se tem să se confrunte în viitor. Țările din Asia se reunesc pentru a crea un continent bazat pe bazele de pace și armonie. Decizia a Summit-ului din Asia de Est în 2007, la reuniunea sa de la Cebu, Filipine, pentru a aproba planul de a restabili Universitatea Nalanda subliniaza angajamentul față de aceste valori. Provocarea noastra este de a se potrivi cu excelența Nalanda a primului mileniu CE pentru a treia mileniu CE. O universitate de-al treilea mileniu trebuie să fie universalist în concepția sa, deschis la curente de gândire și practică din întreaga lume, și trebuie să răspundă nevoilor unei lumi care are mila de a călători înainte de a putea asigura pacea și prosperitatea cu capitaluri proprii și speranță pentru toți oamenii din lume.

Mai presus de toate, Nalanda trebuie să fie un centru de cunoaștere și una mai excelent. Funcția sa principală trebuie să fie de a valorifica cele mai bune talente pentru crearea și difuzarea de noi cunoștințe, precum și pentru recuperarea și restaurarea perspective vechi valoroase, care au suferit neglijare neintenționată. Nalanda trebuie să fie deschis pentru studenții din întreaga lume ales pentru dorința lor de a și capacitatea de a absorbi cunoștințe în diverse domenii. Aceasta trebuie să aibă din nou, așa cum a făcut-o mai înainte, cei mai buni savanți și cercetători pentru a crea și de a recrea cunoștințe. El trebuie să le produce un mediu de viață vibrant, care va fi, de asemenea, potrivit pentru îngrijirea generației următoare - copiii celor crearea și recrearea centrul de excelență. Acesta trebuie să fie adaptată la ritmul naturii în cazul în care acesta este amplasat și îmbogăți viața oamenilor din cartier.

Nalanda va fi nou, dar se va aspira sa fie la fel de bun ca vechiul ei de sine, dacă nu mai bine. Numele său trebuie să reverbera în întreaga lume ca un loc unde oamenii merg să caute, precum și pentru a adăuga la fondul de cunoștințe și pentru a merge departe de ea difuzarea roadele sale peste tot. Acesta trebuie să bazeze pe cele mai bune resurse din Asia și într-adevăr lumea și rambursa colector în monedele de perspective noi și valoroase pentru a face lumea mai bună pentru toți.

Înființarea Universității Nalanda

Universitatea Nalanda a fost stabilit în urma trecerii Legii Universității Nalanda 2010 în ambele camere ale Parlamentului indian. Operațiile de academice de la Universitatea a început în septembrie 2010.

Moștenirea predecesor

Din moment ce semnul distinctiv al Nalanda Universității Antic internaționalismului, noul Nalanda este, de asemenea, pornind de la premisa aceeași. Este o renaștere Universitatea care ia numele de la predecesorul său antic, care rămâne cel mai vechi centru cunoscut de învățământ superior organizate în lume. Avand in vedere rezonanta mare de Nalanda mai ales în Asia de Est sa decis că o nouă Nalanda să fie stabilită în apropierea site-ul original.

Mandat pentru Universitatea Nalanda

Este o universitate internațională de charter și, de asemenea, o cercetare de la Universitatea deschis la studii post-universitare și de mai sus .Acest Universitatea a fost desemnată o instituție de importanță de guvernul Indiei.

Pedagogie internațională

Din cauza caracterului internațional al Universității, era imperios necesar ca pedagogia furnizarea de cunoștințe la Nalanda ar trebui să fie unice și globale .Cele diversificate de membri ai Consiliului Academic, Facultatea și studenți din diferite părți ale actului mondial ca un catalizator în realizarea acestui feat.

admitere 2017-2018

Cererile sunt invitați de doi ani rezidențiale programe post-universitare în următoarele Școlile de la Universitatea Nalanda:

Școala de Studii Istorice Școala de Ecologie și Mediu Studii Școala de Studii budiste, Filosofie, și religiilor comparate

Admitere la rulare

Universitatea urmează Admitere Rolling. Universitatea evaluează cererile, prin intervievarea și preselecția candidaților la intervale regulate. Candidații selectați vor fi intervievați din ianuarie 2017 incoace. Candidații care apar la examinarea lor finală de gradul lor de licență, în 2017, de asemenea, pot înregistra pentru admitere locuri .Cele sunt limitate și sunt completate pe baza principiului primul venit, primul servit. Early aplicatii de ajutor în asigurarea scaunului în școală și cazare de alegere. Pentru a evita dezamăgirea pe aceste fronturi, este recomandabil să se aplice pentru admitere cel mai devreme. Studii postuniversitare în Universitatea Nalanda este intens și intelectual exigent. Solicitanții trebuie să fie pregătiți să se cufunda într-un program academic riguros, care implică atât la clasă și munca de teren.

Ultima dată pentru cererile pentru prima rundă de admitere este 1. aprilie 2017.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Masters in Buddhist Studies, Philosophy and Comparative Religions

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 India Delhi

[+]

[-]

Masterat

Masterat în Studii De Ecologie și Mediu

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 India Patna

Înrădăcinat în tradiția Universității antice Nalanda, Școala aspiră să dezvolte cunoștințe cu privire la aspectele de mediu, care trec dincolo de constrângerile impuse de granițele disciplinare. Acesta promovează cercetarea și educația cu privire la diverse probleme de mediu la nivel local, regional și global. Provocările unice de mediu din Asia sunt recunoscute de către Școala, și sunt evidențiate studii relevante pentru regiune. [+]

ȘCOALA DE ECOLOGIE ȘI DE MEDIU STUDII

Înrădăcinat în tradiția Universității antice Nalanda, Școala aspiră să dezvolte cunoștințe cu privire la aspectele de mediu, care trec dincolo de constrângerile impuse de granițele disciplinare. Acesta promovează cercetarea și educația cu privire la diverse probleme de mediu la nivel local, regional și global. Provocările unice de mediu din Asia sunt recunoscute de către Școala, și sunt evidențiate studii relevante pentru regiune. Perspective diferite sunt folosite pentru a analiza preocupările contemporane de mediu, în scopul de a dezvolta soluții semnificative. Școala traversează o gamă largă de preocupări academice peste științele naturale și științele sociale, pentru a promova educația și cercetarea privind interacțiunile dintre mediul natural și activitățile umane.... [-]


Masterat în Studii Istorice

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2018 India Delhi

Școala de Studii Istorice (SHS) este o comunitate dinamică de membri ai facultatilor si studenti absolvent, angajat într-o anchetă sistematică și riguroasă, în unele dintre întrebările fundamentale care se referă la experiențele istorice din cadrul și dincolo de Asia. Cele cinci împingerile ale Școlii, Arheologie, interconectările din Asia, istoria artei, istoria globală și istoria economică, sunt construite pe temelia Nalanda antice, mai ales rolul său ca o conductă de legături intelectuale, religioase și economice vibrante ale Indiei cu lumea, și scopul Școlii de Studii istorice este de a deschide noi frontiere ale cunoașterii pe interconexiuni între istorie, memorie și de timp, în contexte din Asia și non-asiatice culturale, istorice și filozofice este, de asemenea, inspirată și susținută de moștenirea scolastic glorioasă a Nalanda antice. [+]

Școala de Studii Istorice

Școala de Studii Istorice (SHS) este o comunitate dinamică de membri ai facultatilor si studenti absolvent, angajat într-o anchetă sistematică și riguroasă, în unele dintre întrebările fundamentale care se referă la experiențele istorice din cadrul și dincolo de Asia. Cele cinci împingerile ale Școlii, Arheologie, interconectările din Asia, istoria artei, istoria globală și istoria economică, sunt construite pe temelia Nalanda antice, mai ales rolul său ca o conductă de legături intelectuale, religioase și economice vibrante ale Indiei cu lumea, și scopul Școlii de Studii istorice este de a deschide noi frontiere ale cunoașterii pe interconexiuni între istorie, memorie și de timp, în contexte din Asia și non-asiatice culturale, istorice și filozofice este, de asemenea, inspirată și susținută de moștenirea scolastic glorioasă a Nalanda antice. ... [-]