Citește Descrierea Oficială

Institutul Internațional de Management Sport (IISM), O asociație de Eduhub Educație, este primul institut de învățământ dedicat de sport din India de acest gen. Acesta oferă valoare - adăugată cursuri în Sport Management, Una dintre căile de învățământ cele mai neexplorate. Noi oferi studenților și tinerilor profesioniști cu o înțelegere aprofundată a proiectării și punerea în aplicare a intervențiilor de formare sport-specifice bazate pe dovezi. Curriculum-ul nostru de compresie este un amestec judicios de învățare la clasă și o expunere la cele mai bune evenimente internaționale și misiuni ale industriei.

USP noastra vine din patronajul industriei noastre de invidiat sub formă de experți și profesioniști care vor veterinarul curriculum-ului nostru, cota de învățare experimentală și de a explora posibilitățile de stagiu pentru care merită IISM elevi. Mai mult de un institut, suntem o mișcare pentru a crea tineri eroi cu capacitatea și agilitatea de a desface un nou viitor al sportului și de afaceri pe care-l înconjoară. Imputernicirea va emana din mediul nostru cultivarea, care alimentează spiritul de anchetă, inițiativă și co - creație în elevii noștri în afară de a conferi educație clasă și de a facilita experiența pe teren.

De ce noi

Progres utilizator și Evaluări Curs Anexe lecție și întrebări Player audio și video găzduit pe cont propriu Extinse Profiluri utilizator personale Integrare WooCommerce Plugin

IISM Ethos Institutul Internațional de Management Sport este primul dedicat de sport institut de învățământ de acest gen din India. Mai mult de un institut de învățare, IISM este o mișcare, care să confere autoritate în devenire profesioniști pentru a desface viitorul sportului.

Valori IISM Noi credem în puterea transformatoare a educației care ajută tinerii depășesc viziunea elevilor cu rezultate lor de viață dincolo de simple cariere și vocații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International Institute of Sports Management (IISM)

Masterat în Sport Management (MSM) ... [+]

Campus: Mumbai, Jai Hind College de luni până vineri - 3:00 - 20:00

Semestrul 1 Managementul de perspectivă Contabilitate financiară Statistici afaceri Managementul Operatiunilor Economie managerială Marketing Management Business Communication Comportament organizațional Semestrul 2 Management Financiar Aspecte juridice ale Business & Impozitare Metode de cercetare de afaceri Mediul Economic de afaceri Aplicații de marketing și Practici Sport Management Managementul Resurselor Umane Sporturi Organizare Sport & Administrare Semestrul 3 afaceri internaționale Management Strategic Produse & Brand Management Sport Management Analytics Sporturi Management Financiar Sporturi de sponsorizare lui Legea Sport Vară Internship Semestrul 4 Management de Antreprenoriat Digital Marketing în Sport Media Marketing în Sport Relații cu publicul în Sport Sporturi Facility & Management evenimente Negocieri de afaceri Abilitati Munca de proiect Criterii de eligibilitate ... [-]
India Mumbai
Iulie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză