International Institute of Sports Management (IISM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Internațional de Management Sport (IISM), O asociație de Eduhub Educație, este primul institut de învățământ dedicat de sport din India de acest gen. Acesta oferă valoare - adăugată cursuri în Sport Management, Una dintre căile de învățământ cele mai neexplorate. Noi oferi studenților și tinerilor profesioniști cu o înțelegere aprofundată a proiectării și punerea în aplicare a intervențiilor de formare sport-specifice bazate pe dovezi. Curriculum-ul nostru de compresie este un amestec judicios de învățare la clasă și o expunere la cele mai bune evenimente internaționale și misiuni ale industriei.

USP noastra vine din patronajul industriei noastre de invidiat sub formă de experți și profesioniști care vor veterinarul curriculum-ului nostru, cota de învățare experimentală și de a explora posibilitățile de stagiu pentru care merită IISM elevi. Mai mult de un institut, suntem o mișcare pentru a crea tineri eroi cu capacitatea și agilitatea de a desface un nou viitor al sportului și de afaceri pe care-l înconjoară. Imputernicirea va emana din mediul nostru cultivarea, care alimentează spiritul de anchetă, inițiativă și co - creație în elevii noștri în afară de a conferi educație clasă și de a facilita experiența pe teren.

De ce noi

Progres utilizator și Evaluări Curs Anexe lecție și întrebări Player audio și video găzduit pe cont propriu Extinse Profiluri utilizator personale Integrare WooCommerce Plugin

IISM Ethos Institutul Internațional de Management Sport este primul dedicat de sport institut de învățământ de acest gen din India. Mai mult de un institut de învățare, IISM este o mișcare, care să confere autoritate în devenire profesioniști pentru a desface viitorul sportului.

Valori IISM Noi credem în puterea transformatoare a educației care ajută tinerii depășesc viziunea elevilor cu rezultate lor de viață dincolo de simple cariere și vocații.

Locații

Mumbai

International Institute of Sports Management (IISM World)

Address
International Institute of Sports Management (IISM)
Jai Hind College “A” Road, Churchgate

400 020 Mumbai, Maharashtra, India
Număr de telefon
+91 22 6511 8871