Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Am ghida elevii să se implice lor interioară motivație, independența și încrederea în sine, care le va permite să atingă potențialul maxim și, pentru a deveni competitive din interior.

Ori schimbarea nevoie de măsuri flexibile și adaptabile, care sunt receptive la nevoile în creștere ale societății. Modelele existente de învățământul de masă în India sunt adesea considerate învechite, rigid și desincronizat cu o lume în schimbare rapidă. Multe zone și discipline de studiu în continuare par încă neexploatat. Institutele convenționale pot face atât de mult pentru a merge dincolo de vechiul sistem bazat pe rost de memorare care face elevii care nu pot să gândească diferit sau Excel în mai multe competențe numai.

Acest lucru a condus, eventual, la diferența mare între speranța societății și calitatea educației, care este în curs de împărtășit.

IFIM consideră că pentru a rămâne la curent cu un etos global evoluție continuu copiii noștri au nevoie de o educație care să le miri în ființe umane independente și capabile, care au competența de a lua cu privire la lumea și toate provocările sale cu abilitate și încredere.

Misiune și Viziune

Misiune - Hraniti profesioniști holistice, responsabile social și continuu utilizabili.

Viziune - Pentru a fi cele mai căutate după destinație pentru educație de management al calității în India.

Locații

Bengaluru

Address
IFIM Business School
(Opp. Infosys Campus Gate # 4)
# 8P & 9P, KIADB Industrial Area
Electronics City 1st Phase

560100 Bengaluru, Karnataka, India