ITM University, School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

După ce a obținut recunoașterea și clasamentul în domeniul educației inginerie, ITM sa angajat într-o viziune de a se stabili ca un institut de lider de educație de management în India și în subcontinentul. Ca urmare, având în vedere statutul autonom, MBA a fost comparate cu cele mai bune institute din țară în ceea ce privește curriculum-ului, pedagogie, precum și alte facilități și servicii de sprijin.

Unul dintre elementele-cheie de conducere acest program de MBA este că ITM crede în conducere Transformational printr-o conducere antreprenorială și, prin urmare, MBA oferit va pune accentul pe focus antreprenoriale. Toți elevii care fac MBA lor la ITM va fi, în esență, îngrijit în mod antreprenorial de a conduce lui / ei de viață profesională. Astfel, MBA în ITM este gata să dezvolte elevilor să atingeți potențialul lor interior și apar profesioniști, de mare succes în acest mediu global determinate de piață dinamică și tehnologie.

Învățare este holistică și cuprinzătoare prin studiu de caz interactive și aplicații pentru situații de viață reale. Curriculum în ton cu nevoile industriei, regulate și vizitarea facultățile cu calificări de la instituții de conducere și experiență relevantă în industria. Facultățile sunt încurajate de a efectua cercetări în domeniul lor de specializare și sunt actualizate cu cele mai recente în domeniu. Stagii de vară și oportunități de plasament sunt facilitate pentru a îndeplini aspirațiile elevilor. Seminarii, conferințe, workshop-uri, industrie interacțiune instituție, facilitarea de celule Entrpreneurship și incubatoare, dezbateri, concursuri și atât culturale și sportive, etc sunt cele mai importante ale programului de MBA. Acestea sunt în primul rând scopul de a spori personalitatea și competențele elevilor în general, deoarece toți elevii vor fi implicați activ în toate aceste activități, cu sprijinul total al facultăților.

Locații

Gurugram

Address
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India

Programe

Această școală oferă și: