Citește Descrierea Oficială

Uită-te în jurul tău. Este posibil să fi citit acest lucru pe un ecran de computer sau într-o carte. Ați putea fi, într-un avion sau sta la un birou inconjurat de echipamente de comunicații moderne. Alternativ, ați putea fi în camera de zi la domiciliu care au mâncat o masă gătită într-un cuptor cu microunde, pentru a asculta un CD, înconjurat de textile moderne, încălzite sau răcite cu încălzire centrală sau de aer condiționat. Oriunde ai fi și indiferent de circumstanțele tale, ești înconjurat de dovada impactului ingineriei asupra vieții de zi cu zi.

Ingineri vin în diferite forme și mărimi. La o extremă sunt ingineri atomice și moleculare de manevră elemente pentru a crea noi materiale sau dispozitive semiconductoare. La altul, ele pot fi angajați în proiecte care necesită administrarea și înțelegerea mare - structuri la scară, cum ar fi motoarele cu reacție sau autostrăzi.

Engineering este foarte mult despre aplicarea cunoștințelor. Dezvoltarea unei noi stații de tratare a apei pentru a ajuta o populație de foame, sau introducerea de concepte de inginerie în proiectarea de inimi artificiale în mod normal inspira elevii să realizeze că aplicarea de inginerie poate atenua suferința umană, precum și sprijinirea evoluția generală a societății. Expresii cum ar fi "dezvoltarea durabilă" și "de fabricație responsabil sunt acum frecvent auzit în facultate, reflectând faptul că inginerii sunt cetățeni responsabili pe deplin conștienți de a împărtăși ceea ce fac ei.

Inginerie la ITM UNIVERSITATEA

Engineering este aplicarea principiilor fizice la soluționarea problemelor și necesită abilități de numerație, creativitate, ingeniozitate și practic. Engineering este o mare - profesie variind în care va folosi design-ul și abilitățile matematice de a beneficia societate și mediu. Inginerie de la Universitatea ITM oferă posibilitatea de a studia într-o atmosferă informală și prietenoasă, cu acces la laborator si de calcul facilități excelente.

Un program de cercetare, care include proiecte de colaborare cu industria ajută la menținerea programelor universitare de licență până la data de. Fiecare elev are la provocarea unui inovator final - proiect de an. Acest lucru implică de multe ori folosind echipament in curs de dezvoltare, ca parte a activităților de cercetare desfășurate în cadrul Universității.

Cererea pentru absolvenții de inginerie nu a fost niciodată mai mare. Universitatea ITM, cu bună reputație sale pentru ocuparea forței de muncă absolvent, este cel mai bun punct de plecare pentru o carieră în atât de afaceri și diverse discipline de inginerie.

Despre Departamentele noastre

Științe calculator Inginerie & Tehnologia Informatiei Inginerie mecanică. Electrice, Electronică și Inginerie Comunicare. Inginerie Civilă.

Toate gradele oferite la Universitatea ITM sunt recunoscute și aprobate de către Universitatea Grant Comisiei (UGC), Ministerul de Dezvoltare a Resurselor Umane, Guvernul Indiei, Direcția de Învățământ Superior, Guvernul de Haryana.

Computer Science & Engineering. Tehnologia Informatiei

Bine - tehnologia informației educat (IT) profesioniști sunt în mare a cererii, atât în ​​India și în străinătate. O gamă largă de cariere este disponibil pentru absolvenții de la cursuri de ITM Universității în Informatică și Tehnologia Informației. Multe urmeze o carieră ca analiști de sistem, manageri IT, ingineri de software sau consultanți, în timp ce altele folosesc gradul lor ca o rampă de lansare într-o gamă largă de locuri de muncă în comerț, industrie și guvern.

Acest curs își propune să răspundă nevoii tot mai mare de ingineri, care pot contribui atât la hardware-ul și software-ul de proiectare și de sistemul electronic. Universitatea ITM absolvenți acum lucrează în domenii, inclusiv rețele de calculatoare, sistem integrat, sisteme de control digitale pentru automobile, telecomunicatii si sisteme de televiziune prin cablu, hardware jocuri video, design de cip microprocesor și multimedia.

Universitatea ITM are legături foarte puternice cu profesioniștii din industria IT și cursurile oferite au o orientare profesionala puternic. Prin "Educația Plus", cursurile sunt actualizate și / sau completată pentru a se asigura că acestea răspund nevoilor actuale și să anticipeze cerințelor viitoare ale industriei și comerțului.

, Electronică și comunicare Inginerie Electrică

Inginerie electronică continuă să fie o industrie plutitor, după cum este indicat de cererea actuală pentru absolvenți. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se califica studenților pentru o carieră într-o gamă largă de industrii, precum și în organizațiile guvernamentale și comerciale. Acestea îmbrățișează de obicei, electronica de putere, tehnologia informației, hardware si software, automatizare, robotică și de control, de comunicații, radio și televiziune, inginerie calculator, solid - dispozitive de stat, microelectronica și VLSI.

Cursurile de ajutor pentru a pregăti studenții pentru cariere ca ingineri profesionale printr-o educație în principiile fundamentale prezentate în contextul aplicării reale și experiență de design. Cursul dezvoltă principiile fundamentale de calcul și de inginerie electronica rezultând într-un grad în Electronics & Comunicatii sau Electronice & Instrumentație.

Legătură cu industria, principalele instituții de cercetare, precum și societăți științifice asigură că cursuri continue pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale profesiei. Proiect de lucru pe tot parcursul stă la baza necesitatea de o combinație de competențe și abilități practice și teoretice.

inginerie mecanică

În lumea modernă, Inginerie Mecanică este esențială pentru multe activități care să conducă la creștere industrială și de afaceri. Inginerie Mecanică este preocupat, cu toate tipurile de utilaje din industriile și toate aspectele legate de mecanismul și funcționarea acestora - proiectarea, dezvoltarea, construcția, producția, instalarea, exploatarea și întreținerea. Un curs de inginerie mecanică oferă cunoștințele de bază pentru gama de carieră în aceste domenii. Ei sunt forța motrice din spatele multe din tehnologiile noastre și procese industriale. Ingineri mecanici sunt implicate în crearea viitorului.

Inginerie Mecanică este, de asemenea, baza pe care sunt evoluat alte ramuri ale ingineriei. Inginerii mecanice sunt de așteptat să se aplice concepte de baza din fizica, chimie, inginerie chimica, inginerie electrică, electronică și inginerie civilă. A beneficia de acest rol fundamental este că acoperirea largă de subiecte în Inginerie Mecanică oferă o gamă largă de locuri de muncă de carieră în industrii diverse precum inginerie grele, centrale electrice, centrale de oțel, ulei și petrol, produse chimice, produse alimentare, farmaceutice, de protecție a mediului și conservarea energiei.

inginerie civilă

Pentru a oferi universitare de clasă mondială și învățământul postuniversitar, de orientare de cercetare, consultanță profesională, informare și formare a forței de muncă, precum și de conducere în Inginerie Civilă.

Învățământ de licență în inginerie civilă oferi studenților, cu o fundație solidă în fundamentele științifice și de inginerie, împreună cu expunerea la științele umaniste și sociale. Obiectivul programului de Inginerie Civilă este de a pregăti absolvenți de a deveni lideri în rezolvarea problemelor societății în domeniile siguranței publice, protecția resurselor, atenuarea riscurilor naturale și a funcționării eficiente a sistemelor naturale urbane în India și pe plan internațional.

Obiectivul Departamentului este de a oferi educație profesional high-end pentru dezvoltarea resurselor umane cu cunoștințe și abilități foarte specializate în domeniul Inginerie Civila.

Departamentul are o facultate de înaltă calificare și cu experiență, cu record excelent academice de la universități de renume din India și în străinătate. Există un amestec proporțională de excelență academică și experiența în domeniul industrial între facultate, ceea ce este esențial în conferind dreptul de amestec de cunoștințe teoretice și practice pentru studenți.

Activități cum ar fi seminarii, proiecte, teste și astfel de concursuri se desfășoară în mod regulat pentru a induce competențelor profesionale a elevilor, care în cele din urmă le ajuta in obtinerea plasate în organizații de calitate de top. Aceasta, la rândul său, le conferă un avantaj față de alți candidați în competiția dură, și oferă un impuls pentru profilul lor de carieră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ITM University, School of Engineering and Technology

Industria global 300 miliarde dolari de semi-conductor cuprinde patru domenii diferite de exemplu, de proiectare, fabricație, asamblare, și de testare. India încearcă să ... [+]

MTech în VSLI design

Industria global 300 miliarde dolari de semi-conductor cuprinde patru domenii diferite de exemplu, de proiectare, fabricație, asamblare, și de testare. India încearcă să ia o poziție în piața de semiconductori la nivel mondial, prin crearea de muncă de mare valoare în proiectarea VLSI, proiectare bord, și sistemele integrate. Companiile cu expertiză în domeniu sunt de conducere companii indiene. India a devenit destinație din lume pentru proiectarea semiconductoare și sisteme integrate, și devine din ce în ce sursa, de asemenea. India sa dovedit a fi o experiență în verificare, digitale de ultimă oră, analogice si design de semnal mixt. În curs de dezvoltare rapid VLSI și sisteme integrate industria țării permite numeroase companii să se angajeze în domeniul hardware și software de co-dezvoltare și verificare. Cu toate acestea, odată cu apariția de progresele tehnologice, cunoașterea de modelare dispozitiv, design de circuit, de verificare, de fabricație, și de fabricație este extrem de important. Aceasta implică forței de muncă, precum și, învață bine educați în domeniu. Este foarte important pentru țară pentru a face o marcă în crearea de profesioniști VLSI calificați pentru a face față provocărilor de pe piața mondială Semiconductor. Prin urmare, este un moment mare pentru universitățile indiene și centre de cercetare pentru a dezvolta programe de inginerie și știință în domeniul de semiconductori, de la modelare dispozitiv, design de circuit, de verificare la nivel de sistem, sinteza de proiectare, design fizic, de fabricatie, MEMS, celule solare, LED-uri, OLED-uri, și afișează. Programul ITMU lui postuniversitar în... [-]

India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ITM University, School of Engineering and Technology

Master of Technology (M. Tech.) În programul de Inginerie Civilă este conceput pentru a avea opțiuni de specializare în inginerie structurală, Resurselor de Apă Inginerie ... [+]

MTech în Inginerie Civilă

Master of Technology (M. Tech.) În programul de Inginerie Civilă este conceput pentru a avea opțiuni de specializare în inginerie structurală, Resurselor de Apă Inginerie, Ingineria mediului, Inginerie Geotehnică și Tehnologie Construcții și Management. M. Tech. în programul de Inginerie Civilă va împărtăși cunoștințe avansate în domeniul de specializare și va pregăti studenții pentru o carieră strălucitoare în industrii, organizații de cercetare și academice în India și în străinătate.

Totalul creditelor pentru Master of Technology în programul de Inginerie Civilă a fost stabilit la 60. Pentru cursuri de bază programul de 70% din totalul creditelor și pentru programe și deschise electives de 30% din totalul creditelor sunt alocate. ... [-]

India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ITM University, School of Engineering and Technology

Desigur Universitatea ITM Master of Technology (M. Tech.) În Electronics & Communication este o foarte cuprinzătoare și în linie cu cele mai recente tendințe în indus ... [+]

MTech în Electronică și Inginerie Comunicare

Desigur Universitatea ITM Master of Technology (M. Tech.) În Electronics & Communication este o foarte cuprinzătoare și în linie cu cele mai recente tendințe în industria și mediul academic.

Unele dintre caracteristicile de bază ale programului (ECE) nostru M. Tech:

Curriculum la curent cu cele mai recente evoluții de inginerie și tehnologie Toate detaliat școlare sunt proiectate în conformitate cu cele mai bune scheme disponibile și în comparație cu IITs, nits, UGC / normelor AICTE și alte universități de conducere. Programa revizuite / actualizate luând în considerare în mod regulat feedback de la companiile multinaționale, experți industriale, academicieni din IITs, alte instituții reputate Conținut practic ridicat cu de stat-de-artă laboratoare in fiecare subiect Mediu propice și cel mai bine infrastructura de învățare MOU și alianțe cu companii finali și universități de top și dispozitive de suplimentare Prelegeri clienți Valoarea adăugată de specialitate și cursuri de flexibile pentru ca elevii să dezvolte lor de comunicare și de soft skills, precum si comanda câștig în industria domeniile preferate de tehnologie s, efectuate de agențiile de experți externi. Program orientat industrial, cu proiecte, dizertații și formare profesională în industrie Formare de predare laborator pentru a oferi expunerea la învățătură ... [-]
India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ITM University, School of Engineering and Technology

Este doi ani cu normă întreagă și un program regulat part-time trei ani care să conducă la gradul de master în inginerie mecanică, cu o opțiune de a obține specializare î ... [+]

MTech în Inginerie Mecanică

Prezentare generală

Este doi ani cu normă întreagă și un program regulat part-time trei ani care să conducă la gradul de master în inginerie mecanică, cu o opțiune de a obține specializare în următoarele domenii ca pe alegerea elevului:

Inginerie termică Mechanical Engineering Proiectare Inginerie industrială și de producție Automobile Inginerie

Unele dintre caracteristicile importante ale programului

Studentul înscris pentru acest program, după finalizarea programului va primi M. Tech în inginerie mecanică. Studentul înscris pentru acest program va avea o opțiune de a obține M. Tech în inginerie mecanică, împreună cu un certificat de specializare în oricare domeniu menționate mai sus ca pe alegerea lui / ei Pentru a obține M. Tech cu specializare în oricare dintre fluxul menționat mai sus, elevul va trebui să ia toate opționale în al treilea semestru al programului de la orice unul din Stream ca pe alegerea lui / ei, și el / ea va trebui să face proiect major în aceeași zonă. În cazul în care studentul dorește să își continue M. Tech în inginerie mecanică (fără specializare), atunci el / ea este liber să ia electives de la orice flux de oferit menționate mai sus, și nu va fi nici o constrângere în ceea ce privește zona de proiect major. ... [-]
India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ITM University, School of Engineering and Technology

Un curs îndreptată spre a face elevii de angajare pentru industria Embedded Systems, de îndată ce acestea le completeze. ... [+]

M. Tech. în Embedded Systems

IMPORTANTE ALE CURSULUI

Complet M. Tech. - Programul de sistem integrat este industrie orientată și este proiectat în conformitate cu nevoile industriei încorporate. Caracteristica unica a acestui curs este că acesta are sesiuni practice în toate domeniile, astfel încât studenții să poată avea mâini bune pe diferite platforme de sistem integrat și domenii care îi va ajuta să ajungă mai aproape de cerințele industriei. Acest program va genera candidați extrem de apte de muncă care pot îndeplini cerințele industriei în domeniu sistem integrat. Conceptul de proiecte industriale în baza a fost inclusă în acest program, ca... [-]
India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

ITM University, School of Engineering and Technology

La nivel post-universitar la departamentul oferă curs de gradul 2 ani în Master of Technology (M. Tech.) În Computer Science & Engineering, cu un aport de 20 de stude ... [+]

MTech în Informatică și Inginerie

La nivelul post-universitar la departamentul oferă curs de studii de 2 ani în Maestru de Tehnologie (M. Tech.) În Informatică și Inginerie cu un aport de 20 de studenți. Obiectivul programului este de a oferi studenților cu o oportunitate de a potoli foamea lor pentru învățământ superior. Programul oferă instruire intensivă pentru studenții de la nivel avansat pentru a le permite să aibă acces la activitățile de cercetare-dezvoltare. Atenție personală este acordată pentru fiecare elev cu instruirea practică intensivă. Curriculum-ul curs este conceput astfel încât pentru a satisface nevoile industriei, precum și organizațiile de cercetare-dezvoltare. Programul ajuta pe elevi să se specializeze într-o zonă de alegere a acestora, conducând astfel la creșterea lor în societățile academice și profesionale și care să le permită să sculpteze o nișă pentru ei înșiși. Unele dintre cursurile obligatorii sunt după cum urmează: Advance rețe Cerințe: Rețele de calculatoare Introducere în modele de bază, TCP / IP modelul și protocoalele sale în detaliu, IP, TCP, adresare și subnetting. Flux și controlul congestiei; Fereastră și Scheme Rate baza, Decbit, TCP. ATM, ABR,-hop-by-hop scheme, Quality of Service: de la ATM, IETF integrat model de servicii, diferențiate Servicii de model. Identificare Flow, Clasificarile pachete și filtre. Programarea. Network Management: ASN, SNMP, CMIP. Probleme în gestionarea de rețele mari. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, Mobilitate: IP Mobil. Și TCP. Arhitectura de înaltă performanță Computer Systems Cerințe preliminare: operare Concepte de sistem. Cuprins: Clasificarea structurilor de calcul paralel; Nivelul de instrucțiuni paralelism - conducte static și... [-]

India Gurugram
Iulie 2020
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză