ITM University, School of Engineering and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Uită-te în jurul tău. Este posibil să fi citit acest lucru pe un ecran de computer sau într-o carte. Ați putea fi, într-un avion sau sta la un birou inconjurat de echipamente de comunicații moderne. Alternativ, ați putea fi în camera de zi la domiciliu care au mâncat o masă gătită într-un cuptor cu microunde, pentru a asculta un CD, înconjurat de textile moderne, încălzite sau răcite cu încălzire centrală sau de aer condiționat. Oriunde ai fi și indiferent de circumstanțele tale, ești înconjurat de dovada impactului ingineriei asupra vieții de zi cu zi.

Ingineri vin în diferite forme și mărimi. La o extremă sunt ingineri atomice și moleculare de manevră elemente pentru a crea noi materiale sau dispozitive semiconductoare. La altul, ele pot fi angajați în proiecte care necesită administrarea și înțelegerea mare - structuri la scară, cum ar fi motoarele cu reacție sau autostrăzi.

Engineering este foarte mult despre aplicarea cunoștințelor. Dezvoltarea unei noi stații de tratare a apei pentru a ajuta o populație de foame, sau introducerea de concepte de inginerie în proiectarea de inimi artificiale în mod normal inspira elevii să realizeze că aplicarea de inginerie poate atenua suferința umană, precum și sprijinirea evoluția generală a societății. Expresii cum ar fi "dezvoltarea durabilă" și "de fabricație responsabil sunt acum frecvent auzit în facultate, reflectând faptul că inginerii sunt cetățeni responsabili pe deplin conștienți de a împărtăși ceea ce fac ei.

Inginerie la ITM UNIVERSITATEA

Engineering este aplicarea principiilor fizice la soluționarea problemelor și necesită abilități de numerație, creativitate, ingeniozitate și practic. Engineering este o mare - profesie variind în care va folosi design-ul și abilitățile matematice de a beneficia societate și mediu. Inginerie de la Universitatea ITM oferă posibilitatea de a studia într-o atmosferă informală și prietenoasă, cu acces la laborator si de calcul facilități excelente.

Un program de cercetare, care include proiecte de colaborare cu industria ajută la menținerea programelor universitare de licență până la data de. Fiecare elev are la provocarea unui inovator final - proiect de an. Acest lucru implică de multe ori folosind echipament in curs de dezvoltare, ca parte a activităților de cercetare desfășurate în cadrul Universității.

Cererea pentru absolvenții de inginerie nu a fost niciodată mai mare. Universitatea ITM, cu bună reputație sale pentru ocuparea forței de muncă absolvent, este cel mai bun punct de plecare pentru o carieră în atât de afaceri și diverse discipline de inginerie.

Despre Departamentele noastre

Științe calculator Inginerie & Tehnologia Informatiei Inginerie mecanică. Electrice, Electronică și Inginerie Comunicare. Inginerie Civilă.

Toate gradele oferite la Universitatea ITM sunt recunoscute și aprobate de către Universitatea Grant Comisiei (UGC), Ministerul de Dezvoltare a Resurselor Umane, Guvernul Indiei, Direcția de Învățământ Superior, Guvernul de Haryana.

Computer Science & Engineering. Tehnologia Informatiei

Bine - tehnologia informației educat (IT) profesioniști sunt în mare a cererii, atât în ​​India și în străinătate. O gamă largă de cariere este disponibil pentru absolvenții de la cursuri de ITM Universității în Informatică și Tehnologia Informației. Multe urmeze o carieră ca analiști de sistem, manageri IT, ingineri de software sau consultanți, în timp ce altele folosesc gradul lor ca o rampă de lansare într-o gamă largă de locuri de muncă în comerț, industrie și guvern.

Acest curs își propune să răspundă nevoii tot mai mare de ingineri, care pot contribui atât la hardware-ul și software-ul de proiectare și de sistemul electronic. Universitatea ITM absolvenți acum lucrează în domenii, inclusiv rețele de calculatoare, sistem integrat, sisteme de control digitale pentru automobile, telecomunicatii si sisteme de televiziune prin cablu, hardware jocuri video, design de cip microprocesor și multimedia.

Universitatea ITM are legături foarte puternice cu profesioniștii din industria IT și cursurile oferite au o orientare profesionala puternic. Prin "Educația Plus", cursurile sunt actualizate și / sau completată pentru a se asigura că acestea răspund nevoilor actuale și să anticipeze cerințelor viitoare ale industriei și comerțului.

, Electronică și comunicare Inginerie Electrică

Inginerie electronică continuă să fie o industrie plutitor, după cum este indicat de cererea actuală pentru absolvenți. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se califica studenților pentru o carieră într-o gamă largă de industrii, precum și în organizațiile guvernamentale și comerciale. Acestea îmbrățișează de obicei, electronica de putere, tehnologia informației, hardware si software, automatizare, robotică și de control, de comunicații, radio și televiziune, inginerie calculator, solid - dispozitive de stat, microelectronica și VLSI.

Cursurile de ajutor pentru a pregăti studenții pentru cariere ca ingineri profesionale printr-o educație în principiile fundamentale prezentate în contextul aplicării reale și experiență de design. Cursul dezvoltă principiile fundamentale de calcul și de inginerie electronica rezultând într-un grad în Electronics & Comunicatii sau Electronice & Instrumentație.

Legătură cu industria, principalele instituții de cercetare, precum și societăți științifice asigură că cursuri continue pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale profesiei. Proiect de lucru pe tot parcursul stă la baza necesitatea de o combinație de competențe și abilități practice și teoretice.

inginerie mecanică

În lumea modernă, Inginerie Mecanică este esențială pentru multe activități care să conducă la creștere industrială și de afaceri. Inginerie Mecanică este preocupat, cu toate tipurile de utilaje din industriile și toate aspectele legate de mecanismul și funcționarea acestora - proiectarea, dezvoltarea, construcția, producția, instalarea, exploatarea și întreținerea. Un curs de inginerie mecanică oferă cunoștințele de bază pentru gama de carieră în aceste domenii. Ei sunt forța motrice din spatele multe din tehnologiile noastre și procese industriale. Ingineri mecanici sunt implicate în crearea viitorului.

Inginerie Mecanică este, de asemenea, baza pe care sunt evoluat alte ramuri ale ingineriei. Inginerii mecanice sunt de așteptat să se aplice concepte de baza din fizica, chimie, inginerie chimica, inginerie electrică, electronică și inginerie civilă. A beneficia de acest rol fundamental este că acoperirea largă de subiecte în Inginerie Mecanică oferă o gamă largă de locuri de muncă de carieră în industrii diverse precum inginerie grele, centrale electrice, centrale de oțel, ulei și petrol, produse chimice, produse alimentare, farmaceutice, de protecție a mediului și conservarea energiei.

inginerie civilă

Pentru a oferi universitare de clasă mondială și învățământul postuniversitar, de orientare de cercetare, consultanță profesională, informare și formare a forței de muncă, precum și de conducere în Inginerie Civilă.

Învățământ de licență în inginerie civilă oferi studenților, cu o fundație solidă în fundamentele științifice și de inginerie, împreună cu expunerea la științele umaniste și sociale. Obiectivul programului de Inginerie Civilă este de a pregăti absolvenți de a deveni lideri în rezolvarea problemelor societății în domeniile siguranței publice, protecția resurselor, atenuarea riscurilor naturale și a funcționării eficiente a sistemelor naturale urbane în India și pe plan internațional.

Obiectivul Departamentului este de a oferi educație profesional high-end pentru dezvoltarea resurselor umane cu cunoștințe și abilități foarte specializate în domeniul Inginerie Civila.

Departamentul are o facultate de înaltă calificare și cu experiență, cu record excelent academice de la universități de renume din India și în străinătate. Există un amestec proporțională de excelență academică și experiența în domeniul industrial între facultate, ceea ce este esențial în conferind dreptul de amestec de cunoștințe teoretice și practice pentru studenți.

Activități cum ar fi seminarii, proiecte, teste și astfel de concursuri se desfășoară în mod regulat pentru a induce competențelor profesionale a elevilor, care în cele din urmă le ajuta in obtinerea plasate în organizații de calitate de top. Aceasta, la rândul său, le conferă un avantaj față de alți candidați în competiția dură, și oferă un impuls pentru profilul lor de carieră.

Locații

Gurugram

Address
HUDA Sector 23-A
122017 Gurugram, Haryana, India