Indian School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ȘCOALA INDIAN DE AFACERI (ISB) a evoluat de la necesitatea de o scoala de afaceri de clasă mondială în Asia. Fondatorii, unele dintre cele mai strălucite minți din lumea corporative și academice, anticipat nevoile de conducere ale economiilor emergente din Asia.

Ei au recunoscut că peisajul de afaceri se schimbă rapid, ar avea nevoie de lideri tineri, care au nu numai o înțelegere a economiilor în curs de dezvoltare, dar care prezintă, de asemenea, o perspectivă globală. ISB se angajează să creeze astfel de lideri prin programele sale inovatoare, facultate restante și conducerea gândire. Finanțată în întregime de către corporații private, fundații și persoane din întreaga lume care cred în viziunea sa, ISB este o organizație non-profit.

Viziunea și misiunea

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a fi o, de cercetare-condus, instituție de management independent pe plan internațional mai bine clasate-miri că viitorii lideri de India și în lume.

Misiunea noastră

Pentru a crea și disemina cunoștințe bazate pe cercetare în management care influenteaza bursa, practică și politică. Pentru a dezvolta și consolida poziția de lider de afaceri prin intermediul programelor de clasă mondială inovatoare în management. Pentru a utiliza cunoștințele și expertiza de a se angaja cu mediul de afaceri, guvern și societate, precum și de a contribui la bunăstarea și dezvoltarea comunității la nivel local, național, și la nivel mondial. Pentru a avea facultate distins din India și în străinătate predau cursuri și să ofere o perspectivă globală în post programele postuniversitare și de educație executiv.

În 2011, ISB a sărbătorit zece ani de cultivarea tinerilor lideri în domeniul de educație de management. Suntem, de asemenea, prima scoala de afaceri din Asia de Sud pentru a primi Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) acreditare. Începând cu anul 2008, ISB-a prezentat în mod constant în clasamentul Global Top MBA de Financial Times, Londra a crescut cu globalizarea, ISB vede trei tendințe importante care vor influența direcția pentru cercetare și educație în următorii ani:

Cerința de competențe la nivel mondial în India și Asia Globalizarea a societăților indiene Creșterea interesului în cele mai bune practici de management de pe piețele emergente, inclusiv India

Locații

Hyderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, India