Citește Descrierea Oficială

cept01

Universitatea CEPT se concentrează pe înțelegerea, proiectarea, planificarea, construirea și gestionarea habitatelor umane. Programele sale de predare a construi profesioniști și bine gândite programele sale de cercetare să aprofundeze înțelegerea așezărilor umane. Universitatea CEPT se angajează, de asemenea, proiecte de consultanță pentru a promova obiectivul de a face habitate mai locuibile.

Universitatea cuprinde cinci facultăți. Facultatea de Arhitectură a fost stabilit ca "Școala de Arhitectură" în 1962. Acesta se concentrează pe design în domeniul privat. Facultatea de Planificare, axat pe planificarea în domeniul public, a fost înființată în 1972 ca "Școala de planificare". Facultatea de Tehnologie, care se concentrează pe inginerie și construcții, a fost înființată în 1982 ca "School of Building Știință și Tehnologie". Facultatea de Design a fost înființată în anul 1992 ca "Școala de Design Interior". Ea se ocupă cu interioare legate de habitat, de meserii, sisteme și produse. Facultatea de Management înființat în 2013 și se concentrează asupra habitatului și Project Management.

Universitatea CEPT ia numele de la "Centrul de Planificare și Tehnologie a Mediului" (CEPT). CEPT și diversele școli pe care cuprindea au fost stabilite de către Societatea de Educație Ahmedabad, cu sprijinul guvernului din Gujarat și Guvernul Indiei. Guvernul Gujarat incorporat CEPT ca o universitate în 2005. Granturi Comisia Universitatea a recunoscut Universitatea CEPT în conformitate cu secțiunea 2 litera (f) din Legea UGC, 1956 în 2007. Departamentul de Cercetare Științifică și Industrială (DSIR) al Guvernului Indiei recunoaște Universității ca o organizație de cercetare științifică și industrială (SIRO).

cept02

Stabilire

Societatea de Educație Ahmedabad (AES) înființat Centrul pentru Mediu Planificare & Tehnologie (CEPT), în anul 1962, cu începutul Școlii de Arhitectură (SA) prin granturi-in-ajutor din partea Guvernului din Gujarat. Școala de Planificare (SP) a fost înființată în 1972, cu sprijin financiar din partea Guvernului Indiei (MHRD), Guvernul Gujarat și Fundația Ford. Celelalte școli; School of Building Știință și Tehnologie (SBST) și Școala de Design Interior (SID), au fost stabilite în 1982 și 1991, respectiv, cu subvenție în ajutor din partea guvernului din Gujarat.

Inițial, CEPT a fost înființată și condusă de Ahmedabad Education Society (AES). In anul 1994, sa format o încredere separată și o societate CEPT societate. CEPT este înregistrată ca societate și încrederea publică Charitable. CEPT a fost înregistrată în cadrul Societăților dacă Societate înregistrate / Societate / Altele Act de înregistrare 1860 cu Asst. Registratorul Societăților, Ahmedabad Regiunea, Ahmedabad, vide de înregistrare nr GUJ / 4185 / Ahmedabad din 24 ianuarie 1994.

Încă de la începuturile CEPT a funcționat ca o instituție academică autonomă libertatea de a dezvolta programele sale academice și de atribuire a propriilor sale diplome la finalul diverselor programe de studii recunoscute de către statul Gujarat și organul statutar de reglementare pentru cursuri tehnice - All India Consiliul Educație Tehnic (AICTE). Din 2002 - 2005, CEPT a fost afiliată la Hemachandracharya Nord Gujarat Universitatea din Patan. În consecință, studenții diverse programe de completare la CEPT au fost acordate diplome de licență și master. CEPT a devenit o universitate de Legea Gujarat Legislativul de stat din 2005, cu începere de la 12 aprilie 2005. Universitatea CEPT a fost recunoscută de către Comisia de Granturi Universitatea în secțiunea 2 litera (f) din Legea UGC, 1956 în februarie 2007. Universitatea este recunoscut ca Stiinta si Cercetare Industriala (SIRO) de către Departamentul de cercetare științifică și industrială (DSIR).

cept03

Pedagogie

Programele de predare la Universitatea CEPT se concentreze pe consolidarea capacităților profesionale și, prin urmare, acestea sunt centrate pe "studiouri" sau "laboratoare". Aici, elevii se angajeze cu probleme de viață, cum ar fi bine concepute. Cursuri, seminarii și de cercetare misiuni, menite să dezvolte abilități conceptuale și analitice ale studenților, și ateliere de lucru menite să îmbunătățească învățarea de calificare sprijin în studiouri și laboratoare. Elevii au, de asemenea, să se înscrie în programele de călătorie și documentare și intern în birouri profesionale pentru a lărgi expunerea lor.

Universitatea CEPT prețuiește interesele și abilitățile individuale ale elevilor săi. Pentru a permite fiecărui elev să traseze un curs unic de studiu și să realizeze propriul său potențial individuale, programe de mandat doar trei sferturi din totalul creditelor pe care elevii trebuie să le completeze. Elevii pot completa creditele restante alegând din gama largă de cursuri elective oferite la oricare dintre cele cinci facultăți ale universității. Facultatile fac, de asemenea, toate încercările de a se asigura că, chiar și în interiorul porțiunii obligatorii a programului, studenții pot alege cursuri pentru a se potrivi cu orientarea lor practică.

Convingerea că educarea profesioniștilor impune practicarea profesioniști și cadre universitare să colaboreze strâns sprijină cu fermitate filosofia pedagogică a CEPT Universității. Prin urmare, Universitatea CEPT funcționează ca o colaborare de cadre universitare și practicieni. Practicanții au adepții aduc experiența lor în sălile de clasă și cadre universitare de luare a deciziilor conferă o abordare mai atentă și critică. Cadrele didactice de la Universitatea CEPT, se văd ca antrenori. Rolul lor este de a sprijini studenții individuali în explorările și în misiuni de consolidare a capacităților.

Misiune internațională Outreach

urbanizare din India este o transformare epocală în cazul în care o populație vastă se va muta din satele sale în orașe. Gestionarea acestui nivel fără precedent de dezvoltare va necesita număr mare de profesioniști talentați, calificați și cu experiență din întreaga lume pentru a planifica, proiecta și construi viitorul Indiei. Prin urmare, Universitatea CEPT a înființat Misiunea Internațională Outreach de a invita talente la nivel mondial să se alăture cu studenții CEPT, cadre universitare și cercetători să lucreze împreună la problemele de urbanizare din India și de a pregăti viitori profesioniști habitat.

Misiunea este însărcinat cu atragerea de absolvenți restante internaționale, profesioniști și cadre universitare pentru a studia, de muncă și a preda în India. Misiunea va coordona o serie de oportunități existente și noi pentru absolvenții internaționali, profesioniști, cadre universitare și cercetători să se alăture cu CEPT și pe rezolvarea provocărilor de urbanizare a Indiei.

Acestea includ:

 1. Călătorie în India
  Anuale de vară și de iarnă, școli la CEPT oferă programe de învățare structurate (pentru între două până la cinci săptămâni), care furnizează o experiență diversă în interiorul și în afara Indiei.
 2. Aflați mai în India
  programe de studii postuniversitare și universitare profesionale oferă o mare oportunitate de a efectua educație de studii, care își are rădăcinile în contextul local. Ele permit studenților să realizeze educație profesională internațională de calitate.
 3. Preda în India
  Prestigiosul Programul de predare Fellows la CEPT invita absolvenți internaționale restante și tineri profesioniști pentru a petrece un an la predarea CEPT.
 4. De cercetare în India
  oamenii de știință de cercetare au posibilitatea de a efectua cercetare in colaborare cu membri ai facultăților și studenții de la CEPT. Există mai multe colaborări existente cu universități partenere din întreaga lume și există o oportunitate de a explora în continuare noi colaborari.
 5. Design din India
  program de studii postuniversitare nou inovatoare / pentru tineri și profesioniști cu experiență din țările dezvoltate să realizeze un grad post-profesional master, ceea ce va permite, de asemenea, să lucreze în India.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


CEPT University

Programele de peisaj de la CEPT University sunt concepute pentru a permite o înțelegere cuprinzătoare și aprofundată a profesiei. Oferă educație profesională pentru a dez ... [+]

Maestru de Arhitectură Peisaj / Design

Facultatea de Arhitectură - CEPT University

Arhitecții peisagiști / proiectanții joacă un rol esențial într-o țară precum India, care se schimbă rapid în forma sa fizică. Peisajul profesionist de astăzi a fost instruit nu numai ca să fie grădinarul, ci și protector al resurselor naturale sensibile din punct de vedere ecologic, lucrând la scări, complexități și tipologii variate, care include proiecte în peisaje regionale, locuințe, instituții, recreere, patrimoniu, infrastructură, spații industriale și de uz casnic. În plus față de dezvoltarea capacităților tehnice, astăzi un profesionist de peisaj trebuie să dezvolte o înțelegere critică a sferei profesiei și să dezvolte un sistem de valori și un simț ambițios de anchetă pentru a permite răspunsuri adecvate în lumea în continuă schimbare./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Facultatea de Design de la CEPT University oferă un program postuniversitar de Design de Mobilă. M. Des. (Design de mobilier) este un program de 2 ani full-time, bazat pe ... [+]

Master de proiectare în design de mobilier

Facultatea de Design - CEPT University

Facultatea de Design de la CEPT University oferă un program postuniversitar de Design de Mobilă. M. Des. (Design de mobilier) este un program de 2 ani full-time, bazat pe competențe profesionale pentru a pregăti studenții ca designeri și inovatori pentru o industrie de mobilă rapid emergente./>

M. Des. (Design de mobilă) este un răspuns pragmatic la nevoile în creștere ale industriei mobilei și ale pieței. Astăzi, rata de dezvoltare a tuturor metrourilor indiene este exponențială în aproape toate sectoarele. Cererea de mobilier continuă de acolo în sectorul rezidențial, comercial și instituțional. În prezent, un procent mare de mobilier furnizat pieței provine din străinătate și ar putea fi ușor proiectat și fabricat în India.... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) permite expunerea elevilor la cele mai bune practici naționale și internaționale în planificarea urbană și le echipează cu cunoștințele și ... [+]

Master de planificare urbană

Facultatea de Planificare - CEPT University

Master of Urban Planning (MUP) permite expunerea elevilor la cele mai bune practici naționale și internaționale în planificarea urbană și le echipează cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru carierele lor profesionale în planificarea și gestionarea creșterii și dezvoltării orașelor și zonelor urbane./>

În timpul cursului, elevii învață să înțeleagă și să analizeze o varietate de factori care influențează orașele noastre și să aplice gândirea critică în furnizarea de soluții integrate, interdisciplinare. Prin cursuri de practică, cursuri teoretice, proiecte individuale de cercetare și vizite pe teren în India și în străinătate, cursul oferă studenților cunoștințe aprofundate privind pregătirea planurilor statutare și planuri care variază de la nivel regional la oraș și la nivel local. Membrii facultății includ medici de conducere, academicieni și cercetători, competenți și competenți în propriile domenii, cu experiență națională și globală.... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Acesta aspiră să aducă schimbări notabile în India urbană prin crearea unui grup de profesioniști de înaltă calitate dedicați managementului habitatelor umane. Programul ... [+]

Master în Managementul Urban

Facultatea de Management - CEPT University

Orașele indiene se dezvoltă într-un ritm foarte rapid din punct de vedere al populației și al geografiei. Ei au nevoie de o atenție constantă pentru a menține structurile existente și pentru a gestiona extinderea viitoare. Managementul urban este un domeniu viitoare care necesită cunoștințe specializate despre așezările urbane și principiile de bază ale managementului. Responsabilii urbani se concentrează pe înțelegerea modului în care funcționează orașe și orașe și se străduiesc să îmbunătățească funcționarea tehnologică, operațională și financiară a orașelor, în scopul îmbunătățirii viabilității./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

M.Tech in Geomatics este un curs profesionist multidisciplinar în care subiecte avansate, cum ar fi teledetecția, GIS, sisteme de management al bazelor de date, analiza d ... [+]

Maestru de Tehnologie în Geomatică

Facultatea de Tehnologie - CEPT University

GEOMATICS, cunoscut sub numele de Geo-Informatică, se referă la matematică, știință și tehnologie utilizate pentru studierea informațiilor spațiale. Este un domeniu cu rădăcini străvechi, relevanță modernă și un ochi pentru viitor. Acest curs multidisciplinar integrează achiziția, gestionarea, analiza, modelarea și prezentarea informațiilor geospațiale./>

M.Tech in Geomatics este un curs profesionist multidisciplinar în care subiecte avansate, cum ar fi teledetecția, GIS, sisteme de management al bazelor de date, analiza datelor spațiale, limbi de programare, fotogrammetrie, GPS și sisteme bazate pe locație, GIS LiDAR, Big Data, Web și Mobile , Tehnologii cu sursă deschisă, planificare de proiect și geo-vizualizare. Acesta oferă o oportunitate unică de a explora aplicațiile largi în domenii multidisciplinare de Inginerie, Construcții, Infrastructură, Utilități, Planificare, Management, Tehnologia Informației și Guvernare.... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

În cadrul M.Tech. Programul de construire a energiei Elevii învață să: utilizeze instrumentele de ultimă oră pentru a efectua simulări și a evalua performanța energetică ... [+]

Master în Tehnologie în Construirea Performanței Energetice

Facultatea de Tehnologie - CEPT University

Clădirile cu consum redus de energie reprezintă un imperativ social și economic pentru India și alte regiuni tropicale care vor vedea cea mai mare creștere în următoarele două decenii. Utilizarea energiei determină în mare măsură amprenta de mediu a unei clădiri pe durata acesteia. Cercetarea, politica și practica fac ca performanța energetică să devină o zonă de creștere intelectuală și profesională. Din ce în ce mai mult, este nevoie de un nou tip de profesionist în echipa de design sau de operațiuni pentru a economisi energie./>

În cadrul M.Tech. program în construirea de energie energetică elevii învață să:... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Maestrul de sisteme de transport urban își propune să ofere cunoștințe holistice privind planificarea, tehnologia, proiectarea, operarea și gestionarea transportului urba ... [+]

Maestru al sistemelor de transport urban

Facultatea de Planificare - CEPT University

Un sistem eficient și eficient de transport este esențial pentru creșterea economică a zonelor și regiunilor urbane. Planificarea și gestionarea transportului urban sunt complexe și necesită o înțelegere globală a diferitelor subsisteme, cum ar fi drumurile și căile ferate, modurile cum ar fi transportul public, privat și nemotorizat, mobilitatea pasagerilor și a mărfurilor, precum și alte dimensiuni conexe ale utilizării terenurilor, , energie, accesibilitate, finanțare și guvernanță. Numai atunci când se adoptă o abordare integrată pentru obținerea soluțiilor de transport, orașele vor putea să avanseze către o mobilitate eficientă și durabilă./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Specializarea de proiectare arhitecturală în cadrul M.Arch. Programul de la Facultatea de Arhitectură, CEPT University este un flux de proiectare avansat destinat arhitec ... [+]

Maestru de Arhitectură în Designul Arhitectural

Facultatea de Arhitectură - CEPT University

Specializarea de proiectare arhitecturală în cadrul M.Arch. Programul de la Facultatea de Arhitectură, CEPT University este un flux de proiectare avansat destinat arhitecților să exploreze, să experimenteze și să reimagineze critic designul ca disciplină, împuternicită de experiența practică. Specializarea are un mandat mai larg comparativ cu alte fluxuri M.Arch și permite studenților să exploreze următoarele teme - noi instrumente și tehnologii de proiectare, proiectare pentru schimbare socială, reimagining agenția de practicanți arhitecturali, printre altele. Elevii au, de asemenea, oportunități de a explora teoria designului, în special în domeniul formelor și esteticii, moduri de realizare, designul computațional, istoria designului și practica contemporană./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Programul de masterat de proiectare a produselor și sistemelor de construcție sintetizează o abordare interdisciplinară și interculturală, cu un accent puternic pe experi ... [+]

Master de proiectare în produse de construcții

Facultatea de Design - CEPT University

Programul de masterat de proiectare a produselor și sistemelor de construcție sintetizează o abordare interdisciplinară și interculturală, cu un accent puternic pe experimentele practice care lucrează în colaborare cu tehnologiile emergente și parteneriatele industriale. Scopul acestui program este de a oferi viitorilor designeri de produse cunoștințe și abilități aprofundate în domeniul designului industrial: în special proiectarea produselor care fac parte din spațiile construite. Programul se bazează pe abordarea de proiectare centrată pe om pentru rezolvarea problemelor, pornind de la oamenii pe care unul este conceput pentru și se termină cu noi soluții creative care echilibrează estetica, performanța produsului, durabilitatea și ușurința de fabricație./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Noul nostru curs se va concentra în special pe problemele de proiectare complexă pe scară largă referitoare la clădirile guvernamentale, birourile corporative, mall-urile ... [+]

Master of Design în Design Interior

Facultatea de Design - CEPT University

Designul interior este preocupat de mediul fizic imediat al unei ființe umane, care cuprinde relații spirituale, filosofice, mentale și emoționale care conectează omul și spațiul. Este o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi. Întrucât cerințele societății devin din ce în ce mai complexe, deci și răspunsurile la proiectare. Ca profesie, se ocupă de o gamă largă de abilități și cunoștințe tehnice necesare pentru a oferi soluții eficiente pentru a proiecta pliante./>

Noul nostru curs se va concentra în special pe problemele de proiectare complexă pe scară largă referitoare la clădirile guvernamentale, birourile corporative, mall-urile de retail și hotelurile. Cerințele de specialitate ale asistenței medicale și ale ospitalității vor fi, de asemenea, studiate în detaliu. Acestea vor fi dezvoltate prin exerciții de proiectare bazate pe studiouri, pe lângă dezvoltarea abilităților bazate pe atelier. Semestrul final va fi o teză independentă de proiectare realizată de student orientată spre o problemă bazată pe o industrie live.... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Master of Infrastructure Urban (MUI) pregătește profesioniști tineri pentru o carieră într-una sau mai multe dintre acestea: (i) pregătirea proiectelor de infrastructură ... [+]

Master of Infrastructură Urbană

Facultatea de Planificare - CEPT University

Master of Infrastructure Urban (MUI) pregătește profesioniști tineri pentru o carieră într-una sau mai multe dintre acestea: (i) pregătirea proiectelor de infrastructură pentru orașe și regiunile lor, (ii) inițierea sau consilierea privind guvernarea proiectelor și facilităților de infrastructură în orașe și regiunile lor , (iii) pregătirea proiectelor și supravegherea execuției acestora în domeniul infrastructurii urbane din India și a altor țări în curs de dezvoltare și (iv) realizarea de cercetări privind politicile și procesele de dezvoltare a infrastructurii urbane. De asemenea, expune elevii la dimensiunile de mediu, sociale, politice, economice și financiare ale dezvoltării infrastructurii urbane și la dimensiunile etice ale muncii profesionale./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Master of Urban Design (MUD) este destinat persoanelor fizice care au un interes puternic în practica de modelare a formei fizice a zonelor urbane și în proiectarea locur ... [+]

Master of Urban Design

Facultatea de Planificare - CEPT University

Urbanizarea rapidă a Indiei și transformarea rezultată a zonelor urbane reprezintă mari provocări pentru abordările existente de proiectare a domeniului public în orașe. Acest lucru creează, de asemenea, o oportunitate de a ne imagina scenariile viitoare ale orașelor cu un accent puternic pe design cu funcționalitate, viabilitate și durabilitate./>

Master of Urban Design (MUD) este destinat persoanelor fizice care au un interes puternic în practica de modelare a formei fizice a zonelor urbane și în proiectarea locurilor publice.

Studiourile de design se află în centrul programului MUD, care angajează mai multe subiecte de design care traversează o varietate de scale și scenarii urbane. Exercițiile de studiouri sunt structurate în jurul proiectelor reale care apar în discursul public într-un anumit oraș. Aceste proiecte vor fi preponderent preocupate de proiectarea cartierelor noi, de regenerarea urbana si de designul locurilor publice.... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Master of Urban Housing își propune să ofere cunoștințe aplicate despre piața locativă a locuințelor, elaborarea de politici, planificarea, proiectarea și aspectele tehno ... [+]

Master of Urban Housing

Facultatea de Planificare - CEPT University

Locuințele urbane, în afară de a fi un adăpost, sunt văzute ca mijloace de acces la locuri de muncă și mijloace de trai, servicii urbane și comunitare, apropierea de vecinii de dorit. Majoritatea locuințelor urbane este furnizată de piața în care terenul și finanțele joacă un rol major. Accesul la locuințe decente, accesibil tuturor, este esențial pentru un oraș locuitor. Cu toate acestea, orașele din țările dezvoltate și în curs de dezvoltare se confruntă cu diferite grade de indisponibilitate a locuințelor, în conformitate cu specificul piețelor locale de pe piața muncii. Elaborarea de politici și planificarea asigurării accesului la locuințe decente pentru toate grupurile de venituri este un proces complex și necesită o abordare multiplă. Aceasta necesită încadrarea unor politici și reglementări care să permită piețelor locale să genereze stocuri de locuințe adecvate, accesibile și decente. În același timp, aceasta necesită elaborarea unor politici, programe și reglementări care să ofere asistență gospodăriilor casnice, care trăiesc în locuințe care nu corespund cerințelor piețelor formale, pentru a avea acces la locuințe decente la prețuri accesibile. Numai atunci când se adoptă o astfel de abordare multiprovizionată, orașele vor putea să abordeze în mod eficient problema inexistenței locuințelor pe propriul teren și piața muncii./>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Programul de conservare și regenerare este o educație specializată de doi ani în teorie și practică a conservării și conservării clădirilor, care au condus la regenerarea ... [+]

Master în arhitectură în conservare și regenerare / Master of Arts în conservare și regenerare

Facultatea de Arhitectură - CEPT University

Programul de conservare și regenerare este o educație specializată de doi ani în teorie și practică a conservării și conservării clădirilor, care au condus la regenerarea urbană. Programul se situează în contextul Orașului Patrimoniului Mondial Ahmedabad și se angajează în mediile istorice construite, istoriile și teoriile urbane, abordările de proiectare contextuală și angajamentul comunității de a explora relația dintre practica de conservare și regenerarea urbană. Acest lucru se face cu accent pe dezvoltarea abilităților necesare pentru practică și cu angajamentul activ cu proiecte naționale și globale, private și publice care conservă mediile istorice. La sfârșitul acestui program s-ar putea:/>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEPT University

Noul program postuniversitar de istorie și teorie arhitecturală este destinat arhitecților și absolvenților altor discipline interesate de formarea avansată în domeniul c ... [+]

Master în arhitectură în istoria și teoria arhitecturii / Master of Arts în istoria și teoria arhitecturii

Facultatea de Arhitectură - CEPT University

Noul program postuniversitar de istorie și teorie arhitecturală este destinat arhitecților și absolvenților altor discipline interesate de formarea avansată în domeniul cercetării mediului construit. Bazat pe tradiția puternică de cercetare de la CEPT University , programul oferă o fundamentare temeinică metodologice și abilități critice de comunicare esențiale pentru cercetătorii contemporani. O mare parte din învățare se va desfășura folosind o pedagogie bazată pe studiouri, unde se vor implica empiric site-uri, procese și reprezentări contemporane și vor fi susținute de o serie de cursuri de seminarii și de metode teoretice. Singurul de acest fel din regiunea Asiei de Sud, programul va fi de interes pentru cei care aspiră să lucreze ca educatori (în arhitectură și în domeniile aliate), cercetători profesioniști și antreprenori în domeniile culturii și patrimoniului. La sfârșitul acestui program s-ar putea:/>... [-]

India Ahmedabad
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză