Amity University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu 45.000 de studenți, 22 de campusuri, 133 programe profesionale și 70 de instituții de clasă mondială, Amiciție este una dintre cel mai mare furnizor educație de calitate în țară. De la Pepiniera de doctorat și Inginerie a nanotehnologiilor Amity acoperă aproape toate domeniile și profesiile care un tânăr student ar putea căuta.

În afară de programele sale obișnuite Amity a făcut un pas în această direcție pentru a oferi învățare on-line prin intermediul Direcția Amity de la distanță și online Education pentru a da persoanelor și organizațiilor avantajul competitiv. În acest mediu conținut este mobil. Acesta este disponibil oricând, oriunde, în cazul în care doriți și este actualizat în mod dinamic. Învățare este doar un click distanta.

De ce ADDOE este cel mai bun furnizor de Educație Online & Distanță:

Numai modul Distanța University cu organismele internaționale Acreditari & afilieri PCP sistematică și structurată pentru toate programele Prelegeri live interactive de experți eminenți facultate Convenabil și economice Cursuri Crash Bogat multimedia orientate interactiv e-book Opțiune de transfer inter-Mode Materiale de studiu Curriculum și actualizate în fiecare an LMS ușor de utilizat și platformă de învățare Suport 24x7 Academic & Technical Student Prelegeri arhivate cu drepturi depline (Facultatea desprinse din normă întreagă Facultatea de membri universitar) Manipulare plângere centralizată Servicii Student carieră Eficientă a programului Mentor-mentee Ocazie deplină și participarea la Universitatea "extra-curriculare și activități sportive Prevede statutul Alumni Blended program de MBA Interfață puternică industrie Industrie gata & validat curriculum Moduri convenabile de examene

• Furnizarea de Easy plată Taxa inclusiv rate si planuri de EMIS

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBAs » Vedea MBA » Vedea Certificate » Vedea BScs »

Videoclipuri

Why Amity Distance & Online Programs?