WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Împărțind aceeași viziune de a oferi o educație de calitate și de a se strădui pentru excelență, WMG de la Universitatea din Warwick și Consiliul de Formare Profesională (VTC) s-au aliniat pentru a oferi o alegere valoroasă celor care doresc să dobândească valori, cunoștințe și abilități pentru a- angajare.

Odată cu înființarea Școlii de dezvoltare profesională WMG în cadrul Universității de Vară, studenții pot primi o educație de înaltă calitate în Hong Kong de la o universitate de clasă mondială.

Despre Universitatea din Warwick

Înființată în 1965, Universitatea din Warwick este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Marea Britanie. Este o instituție cu un succes deosebit, cu o reputație recunoscută pentru excelență atât în ​​cercetare, cât și în predare, pentru inovație și pentru legăturile cu mediul de afaceri și industrie. ( Universitatea din Warwick ).

Universitatea din Warwick, Marea Britanie, a ocupat locul 10 în topul claselor naționale ale Universității din Marea Britanie și a 57-a în lume.

Clasat pe locul 57 - QS World Rankings University, 2018

Ranked No. 8 - Ghidul universitar complet 2018

Clasat pe locul 7 - Ghidul universitar Times Good Times și Good Times 2017

Ranked No. 8 - Ghidul Universității Guardian 2018

Beneficiile studiului la WMG

  • Studiați într-un oraș cosmopolit internațional din Asia, la costuri mai accesibile
  • Programul include un proiect industrial în Hong Kong / China continentală
  • Aveți flexibilitatea de a primi cel mult două module la alte centre de peste mări ale WMG din Thailanda, Malaezia, Singapore sau Marea Britanie.

Despre Consiliul de Formare Profesională

Înființată în 1982, Consiliul de Formare Profesională (VTC) este cel mai mare grup de formare profesională, formare și dezvoltare profesională din Hong Kong. VTC oferă acreditări valoroase pentru aproximativ 250.000 de studenți în fiecare an, printr-o gamă completă de programe prealabile și în curs de desfășurare, cu calificări recunoscute la nivel internațional.

VTC a colaborat cu Universitatea din Warwick, Marea Britanie, pentru a lansa primul program de masterat în Hong Kong, în 2009, pentru a îngriji mai mulți profesioniști de înaltă calitate pentru Hong Kong, pentru a stimula creșterea industriilor. ( VTC ).

Despre WMG

Este un departament universitar multidisciplinar de la Universitatea din Warwick, înființat de profesorul Lord Kumar Bhattacharyya în 1980. Acesta oferă educație postuniversitară de neegalat la peste 1500 de studenți din întreaga lume în fiecare an.

  • Activitatea de cercetare și dezvoltare se desfășoară în colaborare cu industria din Marea Britanie și din străinătate și este dedicată găsirii de soluții la problemele din lumea reală.
  • Antreprenorii sunt înalt calificați, cu o experiență semnificativă în afaceri sau în industrie.

Locații

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hong Kong