WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Împărțind aceeași viziune de a oferi o educație de calitate și de a se strădui pentru excelență, WMG de la Universitatea din Warwick și Consiliul de Formare Profesională (VTC) s-au aliniat pentru a oferi o alegere valoroasă celor care doresc să dobândească valori, cunoștințe și abilități pentru a- angajare.

Odată cu înființarea Școlii de dezvoltare profesională WMG în cadrul Universității de Vară, studenții pot primi o educație de înaltă calitate în Hong Kong de la o universitate de clasă mondială.

Despre Universitatea din Warwick

Înființată în 1965, Universitatea din Warwick este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Marea Britanie. Este o instituție cu un succes deosebit, cu o reputație recunoscută pentru excelență atât în ​​cercetare, cât și în predare, pentru inovație și pentru legăturile cu mediul de afaceri și industrie. ( Universitatea din Warwick ).

Universitatea din Warwick, Marea Britanie, a ocupat locul 10 în topul claselor naționale ale Universității din Marea Britanie și a 57-a în lume.

Clasat pe locul 57 - QS World Rankings University, 2018

Ranked No. 8 - Ghidul universitar complet 2018

Clasat pe locul 7 - Ghidul universitar Times Good Times și Good Times 2017

Ranked No. 8 - Ghidul Universității Guardian 2018

Beneficiile studiului la WMG

  • Studiați într-un oraș cosmopolit internațional din Asia, la costuri mai accesibile
  • Programul include un proiect industrial în Hong Kong / China continentală
  • Aveți flexibilitatea de a primi cel mult două module la alte centre de peste mări ale WMG din Thailanda, Malaezia, Singapore sau Marea Britanie.

Despre Consiliul de Formare Profesională

Înființată în 1982, Consiliul de Formare Profesională (VTC) este cel mai mare grup de formare profesională, formare și dezvoltare profesională din Hong Kong. VTC oferă acreditări valoroase pentru aproximativ 250.000 de studenți în fiecare an, printr-o gamă completă de programe prealabile și în curs de desfășurare, cu calificări recunoscute la nivel internațional.

VTC a colaborat cu Universitatea din Warwick, Marea Britanie, pentru a lansa primul program de masterat în Hong Kong, în 2009, pentru a îngriji mai mulți profesioniști de înaltă calitate pentru Hong Kong, pentru a stimula creșterea industriilor. ( VTC ).

Despre WMG

Este un departament universitar multidisciplinar de la Universitatea din Warwick, înființat de profesorul Lord Kumar Bhattacharyya în 1980. Acesta oferă educație postuniversitară de neegalat la peste 1500 de studenți din întreaga lume în fiecare an.

  • Activitatea de cercetare și dezvoltare se desfășoară în colaborare cu industria din Marea Britanie și din străinătate și este dedicată găsirii de soluții la problemele din lumea reală.
  • Antreprenorii sunt înalt calificați, cu o experiență semnificativă în afaceri sau în industrie.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Managementul Programelor și al Proiectelor (PPM)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Hong Kong

Doriți să vă mișcați în managementul de proiect, fie în domeniul dvs. tehnic și de afaceri curent, fie într-un nou domeniu de expertiză? Participanții la acest curs pot avea o gamă foarte largă de medii academice și profesionale. Este potrivit pentru cei cu experiență de lucru, precum și pentru cei cu puțin sau deloc background în afaceri. [+]

Numărul de înregistrare (Ordonanța non-locală privind învățământul superior și profesional (regulament): 251907)

Doriți să vă mișcați în managementul de proiect, fie în domeniul dvs. tehnic și de afaceri curent, fie într-un nou domeniu de expertiză? Participanții la acest curs pot avea o gamă foarte largă de medii academice și profesionale. Este potrivit pentru cei cu experiență de lucru, precum și pentru cei cu puțin sau deloc background în afaceri.

Ce va oferi cursul?

Cursul oferă metodologiile, instrumentele, principiile și filozofiile care contribuie în mod eficient la dezvoltarea și gestionarea proiectelor și a programelor la scară mică și la scară largă. Veți învăța despre gestionarea resurselor umane în proiecte și programe, precum și despre gestionarea riscurilor și gestionarea schimbărilor. De asemenea, veți dezvolta o abordare metodică privind gestionarea aspectelor financiare ale proiectelor și programelor.... [-]


Master în Management și Design de Service (SMD)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Hong Kong

În mediul de afaceri complex de astăzi, unde atât de mult din PIB-ul mondial este acum legat de servicii, știința serviciilor este atât un domeniu interesant și esențial în care afacerile trebuie să-și mărească expertiza pentru a rămâne în continuare. Acest program ia în considerare complexitatea serviciilor care reunesc o rețea de organizații, oameni, tehnologii și informații pentru a oferi valoare clientului. [+]

Număr de înregistrare (Ordonanța de învățământ superior și profesional non-local (regulament): 252569)

În mediul de afaceri complex de astăzi, unde atât de mult din PIB-ul mondial este acum legat de servicii, știința serviciilor este atât un domeniu interesant și esențial în care afacerile trebuie să-și mărească expertiza pentru a rămâne în continuare. Acest program ia în considerare complexitatea serviciilor care reunesc o rețea de organizații, oameni, tehnologii și informații pentru a oferi valoare clientului.

Ce va oferi cursul?

Veți învăța să structurați o organizație de servicii și să vă uitați la excelența în serviciu din diferite perspective ale sectorului internațional. Prin înțelegerea pe deplin a nevoilor atât a clienților, cât și a părților interesate, veți putea să vă informați cu privire la designul serviciului pentru a obține un efect optim folosind cele mai potrivite instrumente și tehnici. Veți fi învățați să faceți o viziune sistemică asupra serviciilor; având în vedere proiectarea, dezvoltarea, livrarea, întreținerea și eventuala înlocuire, pentru a asigura obținerea celor mai bune rezultate.... [-]


MSc în Managementul Tehnologiei Internaționale (ITM)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Hong Kong

Vreți să vă asumați un rol de lider în gestionarea inovației și a schimbărilor tehnologice într-un mediu internațional? INT oferă o perspectivă interdisciplinară asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile globale. [+]

Numărul de înregistrare (Ordonanța de învățământ superior și profesional non-local (Regulament): 252137)

Vreți să vă asumați un rol de lider în gestionarea inovației și a schimbărilor tehnologice într-un mediu internațional? ITM oferă o perspectivă interdisciplinară asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile globale și este potrivită pentru cei care provin dintr-o gamă largă de medii de învățământ și experiență de lucru.

Ce va oferi cursul?

Cursul oferă cunoștințe pentru a gestiona dezvoltarea, achiziționarea și funcționarea tehnologiei într-un mediu concurențial global. Veți dezvolta abilitățile de a genera soluții prin dezvoltarea de produse și procese și veți învăța despre tehnologiile e-business și aspectele strategice ale managementului de proiectare. Acest curs este conceput pentru a produce gânditori analitici bine pregătiți, care sunt pregătiți să facă față provocărilor intelectuale și practice ale gestionării inovației și schimbărilor tehnologice pentru a spori competitivitatea.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hong Kong