The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Hang Seng Management College, Școala de Afaceri

În calitate de decan nou ales al școlii, este o mare onoare să vă urez bun venit la Hang Seng Management College . Ca o școală de afaceri, suntem dedicați furnizării unei educații de afaceri de calitate, prin angajamentul nostru de a urma abordarea "învățământului liberal profesionist" al HSMC . Liberal, pentru că ne propunem să îngrijim tinerii inovatori prin oferirea unui curriculum de bază larg care să asigure expunerea elevilor atât în ​​cadrul disciplinei, cât și în cadrul artelor liberale. Profesional, în ceea ce privește distilarea legăturilor noastre puternice cu industria, comerțul și profesiile, pentru ca studenții să devină cetățeni responsabili și bine echipați pentru a intra în locul de muncă și în societate bazat pe cunoaștere.

Așteptăm să oferim una dintre cele mai bune experiențe studențești în domeniul educației pentru afaceri din Hong Kong și suntem hotărâți să oferim o experiență educațională bazată în principal pe livrarea de grupuri mici, care promovează implicarea elevilor. Calitatea programelor noastre este demonstrată de numeroasele premii câștigate de studenții noștri în diferite competiții, precum și de multele complimente oferite de diverși angajatori.

Școala oferă în prezent un program Bachelor cu licență de administrare a afacerilor (BBA) de patru ani, cu concentrații în Pathway în contabilitate, bancar și finanțe și marketing; o BBA în guvernanța corporativă; o BBA în analiza financiară și o BBA în management. Recent, școala sa angajat într-o nouă inițiativă de a lansa un Master of Science în Managementul Antreprenorial și acest lucru va fi oferit în anul școlar 2018/19.

În concordanță cu viziunea de a deveni o școală de afaceri de renume mondial și de a ne baza pe punctele forte în predare, învățare și cercetare, intenționăm să căutăm acreditarea AACSB și pregătirea este în curs de desfășurare. Succesul școlii constă în efortul concertat atât al membrilor facultății, cât și al studenților. Membrii facultății noastre constau, în principal, din cadre didactice calificate academice și / sau practicieni din industrie, care sunt experți recunoscuți în domeniul lor. Toți împărtășesc un înalt grad de entuziasm și se angajează să sprijine studenții să-și atingă potențialul ca lideri de afaceri de mâine.

Vă încurajez să veniți să vizitați Școala noastră și să vă vedeți mediul excelent pe care l-ați putea alătura. Vă rugăm să nu ezitați să vizitați site-ul nostru și să aflați mai multe despre Școala de Afaceri. Vă mulțumim pentru feedback, deci dacă aveți sugestii sau comentarii, vă putem contacta la sbus@hsmc.edu.hk.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la HSMC.

Profesorul Bradley R. Barnes
Dean, Școala de Afaceri

Locații

Hong Kong

Address
Hang Shin Link, Siu Lek Yuen, Shatin, N.T.,
Hong Kong, Hong Kong