The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Când vine vorba de creșterea calificărilor în industria turismului și a ospitalității, trebuie să fii acolo unde este acțiunea. Aceasta este Asia, cea mai rapidă regiune din lume pentru turism. Cultura asiatică este în mod tradițional primitor, iar atenția acordată detaliilor este semnul distinctiv al serviciului asiatic. Călătorii internaționali clasifică companiile aeriene, aeroporturile, atracțiile și hoteluri printre cele mai bune din lume. Și nu există un loc mai bun pentru a merge pe acest val "asiatic" decât Hong Kong.

Hotel de clasă mondială și școală de turism

shtm20

Clasat pe locul 1 în lume în categoria „Managementul ospitalității și turismului”, conform clasamentului global al disciplinelor academice din ShanghaiRanking 2019, plasat pe locul 1 la nivel global în categoria „Comerț, Management, Turism și Servicii” din Clasamentul Universității prin Performanță Academică în 2017/2018 și clasat pe locul 1 în lume în „Ospitalitate, timp liber, sport

Hotel de predare și cercetare - Hotel ICON

Odată cu înființarea hotelului ICON, hotelul nostru unic de predare și cercetare, rolul de lider al SHTM în cercetarea în domeniul ospitalității este de asemenea îmbunătățit. Proiecte de cercetare cu focare diferite au fost deja implementate în hotel. Trei camere de oaspeți dedicate - "Camere de mâine" - sunt create pentru a facilita o cercetare aprofundată a aplicării conceptelor avansate în domeniul managementului hotelier pentru avansarea întregii industrii.

shtm21

Împreună cu Hotel ICON, programele noastre inovatoare inspiră o nouă generație de profesioniști pasionați, de pionierat și studenți, pentru a-și asuma poziția de lider în industria ospitalității și turismului. Prin aceasta, ne mutăm de la urmărirea unei viziuni a educației în domeniul ospitalității și a turismului la a fi o icoană cu adevărat globală.

Facultatea Internațională și Programe Diverse

Așa că permiteți-ne personalului nostru internațional talentat, format din peste 70 de medici universitari din 21 de țări și regiuni, să vă parinteze în cariere noi, fie că este vorba de industria hotelieră, de servicii alimentare, de călătorie sau de turism. Școala oferă cursuri postuniversitare și postuniversitare în Management hotelier și / sau turism, conducând la doctor în filozofie, doctor în management hotelier și turistic, master în știință și licență în știință.

Alăturați-vă și excelați!

Locații

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hong Kong
Număr de telefon
+852 3400 2200