Lingnan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Lingnan, Hong Kong

香港嶺南大學 (denumit Lingnan Lingnan, limba engleză: Lingnan University , LU ) , în Hong Kong, Fu Tei în Tuen Mun, segmentul Castle Peak Road Lingnan.

Lingda este singura instituție de învățământ superior din Hong Kong, care oferă o educație de arte liberă de calitate. Oferă o diplomă de master în filosofie, afaceri și științe sociale și o diplomă de doctorat. Școala oferă studenților un mediu academic de înaltă calitate, tutorii fiecărui departament sunt învățători remarcabili din întreaga lume, sunt toți orientați spre studenți și oferă studenților îndrumări și sprijin hârtie adecvate, iar profesorii și studenții sunt de asemenea prieteni.

Următoarele cursuri de Master of Philosophy și Doctor of Philosophy sunt oferite la Universitatea Lingda. Studenții absolvenți vor primi cercetări aprofundate pe domenii specifice, cursul urmând să înceapă în septembrie 2016.

Colegiul de Literatură - Chineză, Studii Culturale, Engleză, Istorie, Filosofie, Traducere și Studii Vizuale ;

Business School - Contabilitate, Finanțe, Managementul sistemelor informatice, Asigurări, Afaceri Internaționale, Management, Marketing, Managementul Operațiunilor și Științele Deciziei

și

Academia de Științe Sociale - Economie, Științe Politice, Psihologie și Sociologie și / sau Politică Socială

În plus, Ling este mai mare de 2016-17 și va oferi 8 cursuri postuniversitare pentru a permite studenților să învețe teorii și practici relevante în anumite discipline.

Locații

Tuen Mun

Address
Castle Peak Road,8
Tuen Mun, Teritorii noi, Hong Kong
Număr de telefon
(852) 2616 8750

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe