The Hong Kong University of Science and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

img 1Situată în inima Asiei, The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) este o tânără și distinsă universitate de cercetare din Hong Kong. Clasat pe locul 32 în lume în clasamentele universitare QS World (2019), HKUST oferă o selecție largă de studii postuniversitare de cercetare în știință, inginerie, afaceri și management, științe umane și științe sociale, studii de mediu și politici publice care conduc la master de filozofie (MPhil) și doctorat în filozofie (doctorat). Toate programele sunt predate în engleză.

Comunitatea de cercetare globală și diversă

img 2 Locul cel mai mare este întotdeauna format din cei mai mari oameni. HKUST are o echipă puternică din

Excelență în cercetare în HKUST

img 3 Alăturați-vă comunității de cercetare de la HKUST , veți fi unul dintre noi pentru a inova lumea împreună. Cu profesorii noștri renumiți și facilitățile de cercetare de ultimă generație, HKUST conduce întotdeauna avansuri tehnologice și științifice majore. Excelența sa în cercetare ar putea fi exemplificată prin rezultatul său nr. 1 din toate instituțiile locale în exercițiul de evaluare a cercetării realizat de guvernul Hong Kong în 2014. De asemenea, HKUST

Studii postuniversitare de cercetare finanțate integral

Pentru a vă sprijini studiile, HKUST oferă, de asemenea, o Studență postuniversitară cu un indemnizație lunară de 17,330 USD HK (~ 2,200 USD) studenților postuniversitari de cercetare cu normă întreagă. Finanțarea este de până la 2 ani pentru studenții MPhil cu normă întreagă și 4 ani pentru doctoranți cu normă întreagă. În plus, Universitatea va oferi unități de cazare garantate în primii doi ani ai studiilor de cercetare. Și mai bine, există diverse oportunități de finanțare și burse pentru a vă sprijini studiile de cercetare la HKUST , inclusiv premiile de cercetare de peste mări, premiile Fulbright Junior Research, granturi de călătorie pentru cercetare etc.

Universitatea invită acum cereri de admitere pentru 2020/21.

Locații

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hong Kong

Programe

Cursuri Executive
Această școală oferă și: