The Hong Kong University of Science and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IntroHKUST","author_url":"","source":""}" />

Situată în Golful Clear Water din Hong Kong, The Hong Kong University of Science and Technology din Hong Kong ( HKUST ) este o instituție axată pe cercetare care se situează pe primul loc printre universitățile tinere de top din lume (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Cu o perspectivă internațională și o reputație globală, universitatea își propune să fie o universitate de lider, atât la nivel local, cât și internațional, prin excelență în predare și cercetare.

Odată cu cererea fără precedent de talente de ultimă generație în sprijinul dezvoltării Hong Kongului și a lumii, The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) va fi înființată la Nansha, la sud de Guangzhou, pentru face sinergie cu omologul său Clear Water Bay (CWB), cultivând talentele și facilitând colaborarea între Hong Kong, zona Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay (GBA) și nu numai în domeniul educației, cercetării și transferului de cunoștințe.

De ce HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Structura academică distinctă HKUST

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

În timp ce valorifică fundația disciplinară bine stabilită (științe, inginerie, afaceri, științe umane și științe sociale și programe interdisciplinare) în campusul Clear Water Bay, HKUST (GZ) va prezenta noi teritorii în pedagogia învățământului superior printr-un sistem unic și non -structura convențională a hub-ului constând din patru hub-uri academice ( funcție , informație , societate și sisteme ) și un spectru larg de domenii avansate de cercetare.

HKUST oferă o gamă largă de programe de studii postuniversitare care conduc la titlurile de masterat în filosofie și doctor în filosofie (doctorat). Pentru detalii despre program, vă rugăm să vizitați aici .

Bursă și finanțare

ScholarshipHKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST oferă burse generoase studenților pentru a-și continua studiile postuniversitare de cercetare, acoperind taxele de școlarizare ale studenților, taxele de cazare și costurile de trai în Hong Kong.

Studenții care urmează MPhil și doctorat cu normă întreagă programele vor avea cazare universitară garantată în primii doi ani de studii. Există, de asemenea, alte oportunități de finanțare, cum ar fi Premiul de cercetare peste mări și Premiul de cercetare pentru zona Golfului Mare și multe altele. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Admiterea schemei pilot HKUST (Guangzhou)

img 4HKUST","author_url":"","source":""}" />

În concordanță cu lucrările pregătitoare pentru înființarea HKUST (GZ), HKUST a lansat o schemă pilot Guangzhou pe campusul Clear Water Bay (CWB) pentru a începe înscrierea studenților de studii postuniversitare (RPg) din 2019/20. Schema pilot HKUST (GZ) 2021/22 este acum deschisă pentru aplicații. Aportul țintă este de 150 de studenți, pentru a fi admis la doctorat cu normă întreagă. sau programe MPhil. Studenții admiși în cadrul schemei vor primi bursă postuniversitară și cazare universitară garantată. Universitatea va oferi, de asemenea, un doctorat RedBird regenerabil. bursă de 40.000 de dolari SUA pe an la un excelent doctorat. candidați, ca recunoaștere a performanței academice remarcabile și a capacității de cercetare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Universitatea invită acum cereri de admitere pentru perioada de toamnă 2021/22 (începând cu septembrie 2021). Aplicați acum !

Locații

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Masterat
Această școală oferă și: