City University of Hong Kong

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ai venit președintele

119668_119654_campus.jpg

Bine ați venit la City University of Hong Kong (CityU). Suntem o universitate dinamică înființată în 1994 și situată în mod unic în inima orașului mondial din Hong Kong, Asia. Obiectivele noastre sunt să urmărim niveluri ridicate de excelență, să promovăm inovația și să alimentăm creativitatea cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Într-un oraș în care Estul se întâlnește cu Vestul, viziunea noastră este să devenim recunoscuți la nivel mondial pentru educația profesională, una care accentuează îmbogățirea reciprocă a diferitelor culturi și tradiții intelectuale și pentru cercetarea care face o diferență reală.

CityU este în creștere. Acesta cuprinde Colegiul de afaceri, Colegiul de Inginerie, Colegiul de Arte Liberale și Științele Sociale, Colegiul de Științe, Jockey Club Colegiul de Medicină Veterinară și Științele Vieții și Școala de Media Creative, Școala de Știință a Datelor, Școala de Energie și Mediu și Școala de Drept. Programul de licență în Medicină Veterinară din Hong Kong, la Colegiul Jockey Club de Medicină Veterinară și Științele Vieții, a început în anul universitar 2017/18 în parteneriat cu Universitatea Cornell, una dintre școlile veterinare de top clasate din lume. Programele noastre sunt concepute pentru a promova crearea de cunoștințe, descoperirile originale și gândirea inovatoare, prin integrarea predării și cercetării la toate nivelurile.

Planul nostru strategic pentru 2015-2020, intitulat „Faceți o diferență prin excelență în cercetare și educație profesională” servește ca o extensie a aspirațiilor la nivel înalt definite în planul nostru anterior pentru 2010-2015. Ultimul nostru document prezintă cinci teme strategice care ridică excelența noastră academică, poziția internațională și contribuțiile societății.

Ca universitate internațională, subliniem diversitatea, învățarea interculturală și o viziune globală. Distincția noastră facultate este recrutată din toată lumea. Am stabilit o rețea internațională excelentă de colaborări academice și am dezvoltat acorduri globale cu aproximativ 450 de instituții de prestigiu din mai mult de 40 de țări / jurisdicții. Absolvenții noștri sunt profesioniști gânditori, adaptabili și cu minte deschisă, care aduc contribuții pozitive la societate.

CityU a evoluat puternic în clasamentele internaționale. Potrivit lui Quacquarelli Symonds (QS) pentru anul 2019, CityU se află pe locul 55 în lume și pe locul 5 printre primele 50 de universități din lume sub 50 de ani. În clasamentele Universității Mondiale Times Higher Education, pentru anul 2019, CityU este pe locul 1 pentru Outlook International.

Vă invit să explorați site-ul nostru web pentru un tur virtual sau să ne vizitați personal. Vei fi impresionat de armonia grădinii noastre antice chinezesti, impotriva arhitecturii artistice mai contemporane.

Way Kuo

Președinte și profesor distins la Universitate

Ianuarie 2019

Introducere în CityU

Cu accent pe educația și cercetarea profesională, CityU produce absolvenți cu capacitatea de a anticipa și precipita schimbările într-o lume globalizată, cu evoluție rapidă.

În ultimii ani, CityU a evoluat puternic în clasamentele universitare și este în prezent printre primii 10 din Asia și primii 100 din lume. Este o instituție în creștere rapidă, cu studenți universitari și postuniversitari și personal academic în afaceri, mass-media creativă, știința datelor, energie și mediu, inginerie, științe umaniste și sociale, drept, știință și medicină veterinară și științele vieții.

Curriculumul nostru pune accent pe inovație și creativitate, iar acest principiu stă la baza tuturor aspectelor educației profesionale ale Universității și cercetării bazate pe probleme. Susținut de spații și facilități noi de învățare în clădiri noi, programa cuprinde Planul strategic al CityU pentru o nouă eră de creștere.

CityU s-a stabilit ca una dintre cele mai inovatoare universități din Asia, cercetare de pionierat în diverse domenii care au o relevanță ridicată în problemele presante. Succesul programelor sale de cercetare se reflectă atât în volumul finanțării primite, cât și în numărul de proiecte finanțate, precum și în calitatea producției sale de cercetare.

Apropierea de CityU și relațiile strânse cu China continentală, precum și parteneriatele și perspectivele sale internaționale fac ca Universitatea să fie poziționată ideal pentru a oferi un mediu de învățare și cercetare dinamic studenților și facultăților din întreaga lume. Atât statura, cât și volumul relațiilor CityU cu instituțiile globale continuă să crească.

Ca și orașul incredibil în care joacă un rol atât de integral, CityU continuă să se miște, să inoveze, să învețe, să învețe și să prospere.

Viziune și misiune

Viziune: City University of Hong Kong aspiră să devină o universitate mondială de vârf, excelând în cercetare și educație profesională.

Misiunea: să alimenteze și să dezvolte talentele studenților și să creeze cunoștințe aplicabile pentru a sprijini progresul social și economic.

(Consiliul a aprobat noua viziune și misiune la 26 martie 2009)

Principii directoare

 1. Succesul studentului în realizarea academică și dezvoltarea carierei
 2. Excelență în învățare și cercetare, inovare tehnologică și transfer de cunoștințe
 3. Beneficiile pentru bunăstarea socială și economică a Hong Kong-ului
 4. Responsabilitatea în utilizarea resurselor publice
 5. Concursul global și competitivitatea internațională

Logo CityU

119670_119652_logo_horizontal_cmyk.pngBrandul nostru este mai mult decât un simplu logo. Reprezintă cine suntem, ce facem și cum facem diferența prin programele educaționale profesionale pe care le oferim și cercetările de ultimă oră pe care le desfășurăm.

Am oferit brandului CityU un machiaj complet. A fost reîmprospătat pentru a reflecta valorile noastre de bază, natura dinamică a oamenilor și programelor noastre, statutul nostru în creștere și direcția orientată spre viitor ca instituție globală de învățământ superior.

Clasament și reputație

Realizările recente în clasamentele globale evidențiază puterea cercetării, internaționalizării, reputației, facultății, studenților și programelor de la City University of Hong Kong (CityU).

În afară de urmările clasamentelor realizate de Quacquarelli Symonds (QS) și Times Higher Education World World Rankings, absolvenții CityU s-au clasat printre primii 150 de trei ani consecutivi în ceea ce privește angajabilitatea lor, conform Global Employability University Survey and Ranking , un sondaj anual realizat de grupul consultant francez Emerging și institutul german de cercetare Trendence.

Organizare academică

Cele cinci colegii: afaceri, inginerie, arte liberale și științe sociale, știință, medicină veterinară și științele vieții; și Școala de mass-media creativă, Școala de știință a datelor, Școala de energie și mediu și Școala de drept oferă programe academice la nivel de licență, postuniversitar și doctorat.

Școala Chow Yei Ching de studii superioare consolidează funcționarea și dezvoltarea tuturor programelor postuniversitare și favorizează o ambianță pentru studiile universitare.

Structura generală a organizației academice este prezentată mai jos:

Colegiul de Afaceri

 • Contabilitate
 • Economie și Finanțe
 • Sisteme de informare
 • administrare
 • Științele managementului
 • Marketing

Colegiul de Inginerie

 • Arhitectură și inginerie civilă
 • Inginerie biomedicala
 • Informatică
 • Inginerie Electrică
 • Știința și ingineria materialelor
 • Inginerie Mecanică
 • Ingineria sistemelor și managementul ingineriei
 • Divizia de știință și tehnologie a construcțiilor

Colegiul de arte liberale și științe sociale

 • Studii asiatice și internaționale
 • Chineză și istorie
 • Engleză
 • Lingvistică și traducere
 • Media și comunicare
 • Politici publice
 • Științe sociale și comportamentale
 • Centrul de Limba Engleza Chan Feng Men-ling Chan Shuk-lin

Colegiul de Științe

 • Chimie
 • Matematică
 • Fizică

Jockey Club Colegiul de Medicină Veterinară și Științele Vieții

 • Stiinte biomedicale
 • Boli infecțioase și sănătate publică
 • Neuroscience

Școala de mass-media creativă

Școala de Știința Datelor

Școala de energie și mediu

Școala de drept

Școala Chow Yei Ching de studii superioare

119669_119653_campus2.jpg

Locații

Kowloon Tong

Address
Tat Chee Avenue,83
Kowloon Tong, Kowloon, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră