Alfred Nobel Open Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alfred Nobel Deschideți Business School

Alfred Nobel Deschideți Business School Ltd. este un holding umbrelă profesional, care utilizează relațiile sale instituționale pentru a oferi cele mai înalte standarde ale activităților academice. Suntem mandri de a externaliza alți parteneri universitari și de colegiu de prestigiu și oamenii de știință de renume și curricula lor de lupta pentru excelență academică dintr-o perspectivă mai pragmatică, legate de afaceri.

Această strategie coerentă ne permite să joace un rol de lider în lumea de învățământ la distanță în patru continente. În același timp, nu numai beneficiază de cea mai mare fond tehnologic din Hong Kong SAR, dar și din normele sale flexibile de învățământ legale.

Holdingul înregistrată în Hong Kong Regiunea Administrativă Specială de PR China (reg. nu. 1709134) a câștigat sprijinul ZSKF regelui Sigismund colegiu acreditate de guvern (Budapesta), unul dintre cei mai instituțiilor Ungaria de învățământ superior, precum și de către alți parteneri strategici universitare din Asia și țările cele mai dezvoltate din Asia.

Bazat pe parteneriatul nostru puternic cu mai mulți parteneri din Europa si Asia de învățământ superior, avem o reputație în creștere pentru cursuri postuniversitare online. Cu toate acestea, noi rămânem la fel de adevărat pentru angajamentul nostru de a excelenței în predare și contact strâns între studenți și membri ai facultăților. Oferind o lume de posibilități, toate deschise MBA tradiționale, programele școlii de pregătire și de doctorat au fost internaționalizat larg pentru a oferi studenților competența global de care au nevoie pentru a concura atât în ​​țările lor de reședință și de peste hotare.

"Cunoașterea este renăscut." Acesta este motto-ul nostru foarte important în perioadele de criză mondială, și reprezintă modul în care ne simțim cu privire la oportunitățile și responsabilitățile. Prin aderarea ne la Alfred Nobel deschide Business School, se poate experimenta oportunitățile multiple în conformitate cu mandatul și angajamentul continuu al școlii de afaceri.

Cu noile noastre standarde în domeniul educației de afaceri deschis, veți câștiga cunoștințele teoretice și practice necesare pentru a trăi o lume în cunoștință de cauză, și pentru a atinge succesul necesar pentru o viață profesională satisfăcătoare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea DBA » Vedea Cursuri »

Programe