ADEN Tegucigalpa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ADEN este o rețea internațională de învățământ acreditate de ACBSP, a cărei principală activitate este Scoala sa de afaceri, fondat în anul 1992. Acesta este axat pe dezvoltarea profesională a directori și manageri de afaceri, atât modalitate ca e-learning; iar în prezent are 26 de birouri răspândite în 17 țări din America Latină și Europa.

Sediul central este situat în zona metropolitană a capitalei Honduras, principalul centru urban și comercial. Economia din Honduras se afla pe locul al optulea ca cea mai mare economie zecea din America Latină.

În ADEN Business School am căutat să dezvolte o propunere cu o gamă largă de programe, masterat și cursuri postuniversitare pentru a se potrivi cu dimensiunea și cerințele profesioniștilor în viitorul Honduras.

ATELIERE INTERNATIONAL

Ca parte a propunerii educaționale pentru Allumni noastre am dezvoltat o serie de workshop-uri internaționale, care va avea loc în următoarele orașe: Miami, Panama și Bogota.

Globalizarea, concurența și tehnologia au estompat granițele de afaceri. În timpul săptămânii academice, sunt oferite instrumente de management care oferă o armonie și sincronizare între diferitele variabile implicate în afaceri internaționale de concert.

Teoria și practica în procesele geopolitice, comerciale, financiare este integrat, precum și de gestionare umane ale echipelor interculturale. Ce ar trebui să fie de așteptat al acestui curs este viziunea direcției, adică, decizia politică cu privire la deciziile de gestionare și deciziile operaționale.

Cursul va rula de la o expunere dialogat, cu exemple reale și "live" de idei, situații și planteos generate de studenți în viața reală, și luați legătura cu conceptele ridicate în timpul aceleași cazuri de curs.

Scopul este de a realiza un forum de dialog, crearea de rețele și schimbul de noi tendințe în lumea afacerilor.

Atelierele de lucru sunt organizate în orașe diferite și în diferite luni:

Panamaluna iulie

Bogotáluna septembrie

Miamiluna octombrie

Locații

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Departamentul Francisco Morazán, Honduras

Programe

Această școală oferă și: