Universidad Galileo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

despre U

 • Astăzi, schimbări dramatice, cunoștințele și tehnologia au devenit elemente care fac parte din viața de zi cu zi pentru om, în principal datorită faptului că acestea sunt legate de întregul proces social productiv, de muncă și nu doar țara noastră, ci întreaga lume. În acest context, învățământul superior reprezintă o fundamentală pentru a dezvolta abilitățile și de a dobândi competențele necesare cerute de noul pilon economic. Acest factor delegat la colegiu un rol foarte important nu numai pentru formarea de profesioniști, dar mai ales pentru generarea de noi cunoștințe pentru a satisface nevoile unei lumi tot mai competitiv.
 • Universitatea Galileo este o instituție de învățământ superior, produsul de 37 de ani de muncă și de efort constant al unui grup select de profesionisti condusa de Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., fondator si rector, care a reușit să formeze o propunere de învățământ complet diferit tradiționale și este impulsadora printr - un motto foarte clar: " de a educa este de a schimba viziunile și transforma viața."
 • În acest context galilean, mediul academic este subordonat dezvoltării umane și a creșterii competitivității. Are la credit sale, cu mai mult de 25 de ani de experiență în domeniul învățământului universitar al țării noastre, inițial ca Facultatea de Ingineria Sistemelor, Calculatoare si Informatica, Universitatea Francisco Marroquín, iar acum ca o casă învățământ superior angajat la formarea și pregătirea profesioniștilor de recunoaștere la nivel mondial.
 • Acesta a fost autorizat de Consiliul Superior al Educației private în octombrie 2000, care este prima universitate din Guatemala cu abordarea tehnologică face. Din acest motiv, pentru noi este foarte important să aveți cunoștințe despre formarea universității noastre, instituțiile academice, cursurile oferite și toate detaliile care ne identifică ca o instituție de avangardă, care a marcat activitatea sa, inserția competitivă din țara noastră în epoca tehnologică și noua globalizare a secolului 21.
 • Universitatea Galileo a cunoscut o creștere semnificativă, care a fost descris ca fiind "extraordinar" în ultimii ani. Acest lucru a fost în același timp numărul de studenți și numărul de programe și a făcut Galileo, în mod notoriu una dintre cele mai importante centre universitare din America Centrală. Acesta este produsul unei viziuni clare și a unui angajament ferm de ea.

fundal

 • Secolul al XX-lea a asistat la avansarea cea mai spectaculoasă și surprinzătoare a științei și tehnologiei. Nu numai că a permis să asiste la apariția vârstei atomice, dar, de asemenea, de calculator și spațiu era electronică. Ca urmare a acestui succes științific și tehnologic, universitățile au avut o cerere mare pentru servicii educaționale în aceste domenii de studiu. În special, domeniul de Informatica a experimentat o cerere mare, care este rezultatul creșterii transversale a Computer Science în aproape fiecare domeniu al cunoașterii umane și chiar și în practicile cotidiene ale societății.
 • In 1977 Facultatea de Ingineria Sistemelor, Calculatoare și Informatică, FISICC a apărut ca facultatea tehnologică a Universității Francisco Marroquín, ca răspuns la nevoia tot mai mare de profesioniști instruiți în informatică.
 • Cu 22 de ani de experiență de succes și la schimbările rapide ale timpului și globalizarea cunoașterii, FISICC a căutat să ocupe un loc important în educarea noilor generații în Guatemala și America Latină.
 • Constituția din Guatemala recunoaște necesitatea urgentă de a crea noi surse și mai bune de educație pentru guatemalezi, ca parte în citire a articolului 71, care prevede: "Acesta este declarat de utilitate publică și necesitatea stabilirii și întreținerea școlilor, culturale și muzee ".
 • Ca răspuns la aceste nevoi, Fundația Santo Domingo, institutie non-profit care a apărut, în scopul de a contribui în mod eficient la dezvoltarea țării noastre, în special în domeniile educaționale, tehnologice, culturale și artistice a fost creat.
 • Decretul 82-87, Congresul de Guatemala, în articolul său 1 "Natura și scopuri", spune: "Universitățile private ca instituții independente pentru a dezvolta și de a organiza învățământul superior particular al națiunii corespunzătoare, se bucură de libertatea de a crea facultățile lor, departamente și institute, să își dezvolte activitățile academice și de predare, precum și pentru elaborarea planurilor și programelor lor, pentru a contribui la formarea profesională, cercetarea științifică, diseminarea cultură și studiul și soluționarea problemelor la nivel național ". Pe baza celor de mai sus, Domingo Fundația Santo a decis să creeze Universitatea Galileo.

vedere

Noi promovam evoluția gândirii umane, revoluționând învățământului superior.

misiune

Misiunea noastră este formarea de profesioniști cu excelență de clasă mondială academice, un înalt spirit de dreptate și umane și a valorilor etice în serviciul societății noastre, care încorporează științei și tehnicii contemporane. Ne-am angajat în țara noastră pentru a da posibilitatea de a avea acces la studii universitare tuturor persoanelor, indiferent de rasă, statut social sau localizarea geografică Scopul nostru este formarea participanților reale în rezolvarea problemelor de dezvoltare socială a comunității Guatemalei. Suntem o instituție de învățământ care promovează utilizarea științei și tehnologiei pentru a rezolva problemele naționale.

Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Diplomație și Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii February 2018 Guatemala Guatemala City + 1 mai mult

Maestru de diplomație și relații internaționale rezultă din necesitatea de a instrui experți în managementul internațional și inter-agenții, cunoscând legislația și practica internațională, formarea și practica academică, care permite crearea și utilizarea oportunităților de dezvoltare în domeniile cooperare, diplomație, politică, comerț, industrie și cultură în beneficiul Guatemala și guatemalezi. [+]

despre Maestru de diplomație și relații internaționale rezultă din necesitatea de a instrui experți în managementul internațional și inter-agenții, cunoscând legislația și practica internațională, formarea și practica academică, care permite crearea și utilizarea oportunităților de dezvoltare în domeniile cooperare, diplomație, politică, comerț, industrie și cultură în beneficiul Guatemala și guatemalezi. Scopuri Pregăti profesioniști cu abilitățile de a participa cu succes la orice activitate care implică, relații instituționale, corporative ale organizațiilor de stat și internaționale și sucursalele acestora în domeniul protocolului și a competențelor internaționale de management al serviciilor. pensum PRIMUL AN primul ciclu ECONOMIE INTERNAȚIONALĂ PROTOCOL DIPLOMATICĂ CEREMONIAL ȘI AVANSATE INTERNAȚIONALĂ COMUNICAREA ȘI GESTIONAREA PROFESIONALĂ EFICIENT E-COMMERCE ciclul 2ND ETICHETA ȘI ANFITRIONIA UNIVERSAL CONTEMPORANĂ ISTORIE Teoria generală a statului STRATEGII ÎN UTILIZAREA ȘI ÎNȚELEGERE DE MEDIA ciclul 3RD ISTORIA GUATEMALA DREPT INTERNAȚIONAL PUBLIC ANALIZA IMAGE PUBLIC DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI POLITICE ciclul 4TH SEMINARII ANALIZA DE IMAGINE PUBLICĂ, DIPLOMAȚIE, TAG ȘI PROTOCOL US RELAȚII AMERICA LATINĂ RELAȚII STATELE UNITE Asia-Pacific LEGEA CONSULARĂ DREPT DIPLOMATIC ANUL II ciclul 5TH TEHNOLOGIE SEMINAR Negocieri internaționale UNIVERSAL GEOGRAFIE DEZVOLTAREA ȘI DISCURSUL PUBLICE PREZENTĂRILE ciclul 6TH GEOPOLITICA ANALIZA ATELIER DE CASE GEOPOLITICA MODERN ȘI MANAGEMENTUL STRATEGIC PROIECTUL DE DEZVOLTARE PUBLICĂ IMAGE CERERE DE TEHNOLOGIC II gestiune administrativă PRACTICA DE NEGOCIERI INTERNAȚIONALE ciclul 7TH ANALIZA CAZURI DE PROTOCOL ȘI CEREMONIAL DIPLOMATICE POLITICA EXTERNĂ GUATEMALA LEGEA TRATATE și a organizațiilor internaționale COMUNICAREA DE MANAGEMENT ȘI MASS-MEDIA DE PRESĂ ciclul 8TH ATELIER PRIVIND NEGOCIERILOR, COOPERARE ȘI COMERȚULUI INTERNAȚIONAL COMUNICARE STRATEGIC și Corporate CERCETARE ISTORIC-DIPLOMATICE NEGOCIERI TRADE INTERNATIONAL TEZA DE... [-]

Expertiza De Consultanta In Imagine Strategica Publice De Planificare și Mass-media

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii July 2018 Guatemala Guatemala City + 1 mai mult

Să contribuie la formarea de profesioniști de înaltă calificare care dezvoltă complet și competitiv în domeniul proiectării strategice și a punerii în aplicare a proiectelor imaginii publice pentru persoane fizice, instituții și companii cu o cunoaștere profundă de manipulare relații publice, imagistică și mass-media comunicare. [+]

despre Obiective: Să contribuie la formarea de profesioniști de înaltă calificare care dezvoltă complet și competitiv în domeniul proiectării strategice și a punerii în aplicare a proiectelor imaginii publice pentru persoane fizice, instituții și companii cu o cunoaștere profundă de manipulare relații publice, imagistică și mass-media comunicare. pensum PRIMUL AN primul ciclu ANALIZA AUDIERI ȘI GESTIONAREA OPINIEI PUBLICE EXPRIMARE ȘI NU VORBIRE VORBIRE corp Imagine ciclul 2ND INTERVIU DE PRESĂ BROADCAST IMAGE POLITIC (marketing politic, PROPAGANDA ȘI PUBLICITATEA) IMAGE MEDIA TECHNOLOGY PUBLIC ciclul 3RD COMUNICARE ȘI POLITICA PUBLICĂ ETICHETA ȘI PROTOCOL Purtătorul de cuvânt a și mesajul ciclul 4TH IMAGE SOCIAL ATELIER PROIECTE CORPORATE ȘI RELAȚII PUBLICE PUTERE Mediatic ȘI ANCHETE OPINIA Semiologie COLOR IMAGINE ȘI PSIHOLOGIA ANUL II ciclul 5TH ANTREPRENORIATUL IMAGE ȘI SOCIO-POLITIC SISTEMUL DE GUATEMALA MANAGEMENTUL ȘI MASS-MEDIA DE FORMARE AUDIOVIZUAL ciclul 6TH ADMINISTRARE IMAGE DE MEDIU ATELIER: PROIECTARE CAMPANIA POLITICE, PLANIFICARE ȘI MANAGEMENTUL STRATEGIC MEDIA DE PRESĂ ciclul 7TH ZIARUL GENURI ȘI ANUNȚURI IMAGE PUBLIC ENGINEERING GRUPAREA EVENIMENTE ȘI PRESĂ CONFERINȚĂ ciclul 8TH ATELIER: MANAGER COMUNITATE ȘI SITE-URI COSTURI ȘI GESTIONAREA BUGETULUI COMPANY IMAGE PUBLIC PROIECT PUBLIC PREZENTARI credite academice Total: se obține 78 * In grad absolvent primul an și în gradul al doilea an de master se obține. Durata Comandantul are o durată de doi ani, împărțit în opt trimestre, noi oferim ciclul din ianuarie până în decembrie. Zi Noapte: sâmbătă de la 16:00 până la 20:40 ore. Ciclul american: deschis de inscriere pentru ciclul american de 6 până la 18 ani iulie, în... [-]

Videoclipuri

Documental Universidad Galileo