Webster University Athens

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Webster Atena Este dedicată încurajării unei culturi a campusului care cuprinde și sărbătorește diversitatea și incluziunea și promovează înțelegerea și aprecierea internațională. Pregătirea studenților noștri pentru o implicare eficientă, responsabilă și dinamică în societățile moderne în care trăiesc și servesc și pentru excelență și conducere în viața personală și profesională. Campusul nostru este situat în Atena, Grecia - în cartierul istoric al Plaka.

Educația de calitate

Obiectivul nostru este atingerea aspirațiilor dvs. educaționale. Primirea unei experiențe educaționale unice la Webster Atena se poate realiza cu ajutorul nostru, sunând la biroul de admitere la +30 211-990-5309 și +30 211-990-5329.

Aflați de Fac

Indiferent dacă interesul dvs. este de afaceri sau de comunicare, veți fi un cursant activ la Webster Atena. Dacă sala de clasă nu vă oferă suficientă experiență "hands-on", locația noastră din capitala Greciei va oferi o mulțime de oportunități de stagiu.

Pe bază de nume

Cu o rată scăzută a studenților la facultate și o mărime medie a claselor, Webster Atena vă face educația personală. Facultatea cunoaște studenții pe bază de nume și este disponibilă imediat pentru a ajuta elevii atunci când este necesar.

Webster Atena este dedicată excelenței în predare, încorporând o perspectivă internațională pe tot parcursul curriculum-ului. Fiecare pas al drumului, veți primi atenția și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta.

Oferim diplome americane de licență și master într-o structură flexibilă care promovează profunzimea academică și vă încurajează să explorați interese diverse. La Webster Atena veți avea ocazia să construiți abilități și competențe prin călătorii de studiu, conferințe și stagii. În campusul nostru, veți studia într-un mediu divers din punct de vedere cultural - care va crea o rețea internațională de-a lungul vieții.

Universitatea Webster, înființată în St. Louis, Missouri în 1915, este o universitate non-profit din SUA, care este acreditată de Comisia Învățământului Superior. Mediul educațional al Universității Webster îmbină facilitățile unei mici universități cu oportunitățile unei universități de dimensiuni mari. Totul este în loc în campusul nostru pentru a vă oferi o abordare practică a educației care este legată de lumea profesională pe care o veți intra curând.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Predarea Limbii Engleze Ca A Doua Limbă (tesl)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Grecia Atena

Programul de absolvent al TESL este conceput pentru profesioniștii din domeniul educației cu sau fără experiență didactică. Învățătorii cu licență de predare au posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele de predare. Învățătorii de limbă engleză K-12 și alți profesioniști, fără acreditare de predare, pot studia în acest program pentru a deveni viitorii educatori ai cursanților adulți. [+]

Promovarea strategiilor eficiente de învățare și comunicare, studenții care dobândesc un Master of Arts în predarea limbii engleze ca a doua limbă (TESL) ajută vorbitorii non-nativi de limba engleză să își dezvolte abilitățile lingvistice. Webster oferă, de asemenea, un program combinat de licență / diplomă de licență care conduce la certificarea cadrelor didactice în învățământul elementar la sfârșitul programului BA și la finalizarea MA în TESL, candidatul este eligibil pentru certificare în ESOL. Programul de absolvent al TESL este conceput pentru profesioniștii din domeniul educației cu sau fără experiență didactică. Învățătorii cu licență de predare au posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele de predare. Învățătorii de limbă engleză K-12 și alți profesioniști, fără acreditare de predare, pot studia în acest program pentru a deveni viitorii educatori ai cursanților adulți. În timp ce urmăresc titlul de master în TESL, studenții absolvenți își perfecționează cunoștințele despre sistemul de limba engleză și despre achiziția de limbi străine. Ele studiază fonologia, dialectele și politicile juridice care influențează standardele de predare. Studenții Webster TESL se concentrează, de asemenea, asupra teoriei privind cultura, structura lingvistică și metodologiile de predare pentru a se asigura că vor deveni profesori influenți în viitor. Puncte de Distincție TESL Cursurile ESL ale lui Webster utilizează o abordare comunicativă cu patru abilități pentru a învăța limba. Clasele sunt interactive, pline de viață și mici pentru a încuraja mai multă participare și pentru a oferi instructorilor mai mult timp cu fiecare elev. Instructorii au diplome de master, cel mai mult în TESL / TEFL.... [-]

Master în Relații Internaționale (ma)

Campus Cu normă întreagă September 2018 Grecia Atena

Master of Arts (MA) în relațiile internaționale permite studenților să analizeze complexitatea și procesele implicate în politica mondială și afacerile internaționale. Cursuri oferă expunerea la subdomenii cheie ale disciplinei și aspectele relevante, cum ar fi globalizarea, drepturile omului, acțiuni umanitare, și dezvoltarea economică. [+]

Master of Arts (MA) în relațiile internaționale permite studenților să analizeze complexitatea și procesele implicate în politica mondială și afacerile internaționale. Cursuri oferă expunerea la subdomenii cheie ale disciplinei și aspectele relevante, cum ar fi globalizarea, drepturile omului, acțiuni umanitare, și dezvoltarea economică. Programul poate ajuta la pregătirea studenților pentru a concura pentru lucrul cu o agenție guvernamentală, o organizație interguvernamentală, o organizație neguvernamentală, sau o corporație multinațională. Acest program este, de asemenea, recomandat pentru studenții care intenționează să urmeze un doctorat sau o carieră academică la o altă instituție. Gradul necesită finalizarea satisfăcătoare de 27 de ore de credit ale curriculum-ului INTL și 9 ore de credit de electives absolvent pentru un total de 36 de ore de credit. Acest program este oferit on-line, la campusul acasă St Louis, și la selectați din SUA și campusuri internaționale. Webster oferă, de asemenea, un program global MA în relații internaționale. Învățare Rezultate Elevii care termina acest program va fi capabil să: Să demonstreze cunoștințe de lucru de mai multe subrubrici ale disciplinei relațiilor internaționale. Demonstreze puternice abilități de cercetare. analiza Critically evenimente internaționale și probleme. Aplică teorii ale relațiilor internaționale. Demonstreze abilitățile de comunicare eficiente scrise. Curriculum Program Cele 36 de ore de credit necesare pentru gradul de master (MA) în relațiile internaționale trebuie să includă următoarele cursuri: INTL 5000 Introducere în Relații Internaționale (3 ore) Metode și perspective de cercetare INTL 5100 (3 ore) INTL 6000 Capstone în Relații Internaționale (3 ore) Sau teza INTL 6250 (6 ore) și INTL... [-]

Contactează
Adresa locaţie
9 Ipitou Street
Athens, 105 57 GR
Mass-Media Socială