Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Macedonia. Destinație: excelență

În al șaselea deceniu al operațiunii, Universitatea din Macedonia, Continuitatea istorică Graduate School de Studii industriale de Salonic, este o instituție de învățământ superior de stat modern, renumit pentru atmosfera de calitate, libertății, democrației, meritocrație și dezvoltare individuală oferă tuturor membrilor săi: studenți, personal universitar și de cercetare și angajații universitare.

Misiunea noastră a fost mult timp pentru a contribui la societate, la dezvoltarea socio-economică a țării noastre, prin subiectele pe care le oferim în patru școli noastre, cercetările efectuate și progresul și difuzarea cunoștințelor.

Mii de Universitatea din Macedonia absolvenți urmeze o carieră de succes în Grecia și în străinătate. Din partea noastră, având în vedere situația economică actuală afectează negativ tineretul grec, afectat de șomaj, noi de la Universitatea, face tot posibilul pentru a sprijini absolvenții noștri și studenților noștri pentru a îmbunătăți perspectivele lor de intrare pe piața forței de muncă prin intermediul Cariere noastre și Birouri de internship și prin actualizarea programelor de studiu în toate departamentele noastre.

Rezultatele pozitive de evaluare primite de majoritatea covârșitoare a departamentelor de la Universitatea din Macedonia, buna desfășurare a operațiilor de-a lungul întregului an universitar, conducerea economică prudentă a fondurilor proprii, precum și în cunoștință, ambițioase, și talentați resurselor umane, garantarea calității Universitatea de astăzi și garanta pentru dezvoltarea noastră viitoare într-o universitate de dimensiuni medii dinamic în creștere nu numai în Grecia, ci și în regiunile înconjurătoare.

Seturi comunitatea noastră Universitatea de Excelenta ca obiectiv non-negociabile. Eforturile noastre de zi cu zi pentru a răspunde la cerințele Evaluare universitate procesele sunt de departe cele mai bune mijloace de realizare a obiectivelor noastre.

Cred cu adevărat că universitățile ca instituții, în general, și la Universitatea din Macedonia, în special, își poate asuma un rol de lider în acest punct de cotitură pentru țara noastră. Dezvoltare este direct asociată cu cercetarea și progresul cunoașterii. Numai prin colaborarea strânsă de agenții guvernamentale, sectorul privat, universități și centre de cercetare, putem reuși.

Scopul meu în timpul mandatului meu în calitate de rector este de a insufla atitudinea de excelență în toate statele membre ale Universității: elevi, academice și de cercetare și a angajaților universitare, în scopul de a obține cooperarea maxim posibil cu entități publice și private. În acest fel la Universitatea din Macedonia vor fi deschise tuturor și va îndeplini pe o bază de zi cu zi misiunea sa socială ca o universitate de stat, făcându-ne mândri.

Rectorul Universității din Macedonia

Achilleas Zapranis

Localizare

O Universitatea din Macedonia este situat în Thessaloniki. Acesta este găzduit într-un grup de cladiri cu o suprafata totala de aproximativ 40.000 de metri patrati, compus din amfiteatre, predare și camere, birouri și zone ale secțiunilor de administrare seminar, un restaurant, care funcționează pe parcursul întregului an universitar, o sală de gimnastică și un magazin de carte; de asemenea, o stație de îngrijire a copilului va fi în curând de operare. Există, de asemenea, două camere în care 4-8 persoane (mai ales vizitatori oficiale) pot fi cazați. Universitatea a adăugat recent un auditoriu principal, care va deveni unul dintre cele mai moderne centre de conferinta cu standardele internaționale și va găzdui, de asemenea, evenimente culturale importante ale orasului.

Instalații și echipamente

Studenții sunt prevăzute cu un sprijin substanțial de către Serviciul de bibliotecă și informare (LIS), Biroul de carieră, precum și de computer și de rețea Center Operations. sportive, activități culturale și politice ale universității sunt deschise tuturor studenților.

Mediu internațional

Universitatea din Macedonia întâmpină studenții din întreaga lume. Noi știm că calitatea programului este îmbogățit prin varietatea de experiențe culturale și educaționale ale elevilor noștri internaționali. Prin urmare, studenții noștri sosite primesc tot felul de sprijin din partea secretarului Universitar și sunt salutat călduros de către rețelele de studenți independente care să le ajute să devină rapid implicați în viața de student locale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Macedonia

MA în Politica și Economia Europei de Est și Sud-Est contemporane își propune să ofere o analiză cuprinzătoare a dezvoltării politice și economice în regiune, subliniind ... [+]

Doctori duble

Științe Politice (Universitatea din Bamberg)

și

MA în politică și economie a Europei contemporane de est și sud-est ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

Gradul Double Masters vă permite:

Obțineți două grade MA în termen de doi ani.Dobândi expertiza teoretică în instituțiile și procesele politice într-un cadru internațional.Dezvoltă cunoștințe empirice considerabile în Europa de Est și Sud-Est, beneficiind de o componentă dublă a programului Double Degree.Bursele sunt disponibile.Limba de instruire este engleza în ambele locații. Modulele predate în limba germană la Bamberg sunt deschise tuturor studenților cu cunoștințe adecvate de limba germană.Un accent interdisciplinar și regional în Salonic... [-]
Germania Bamberg Grecia Thessaloniki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
13 - 25 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR