University of Macedonia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

118814_16255880117_4def23218d_o1.jpg

University of Macedonia . Destinație: excelență

În a șasea decadă de funcționare, University of Macedonia , continuitatea Școlii istorice de absolvire a studiilor industriale din Salonic, este o instituție modernă de învățământ superior de stat, renumită pentru ambianța calității, libertății, democrației, meritocrației și dezvoltării individuale pe care o oferă. tuturor membrilor săi: studenți, personal academic și de cercetare și angajați universitari.

Misiunea noastră a fost mult timp să contribuim la societate, la dezvoltarea socio-economică a țării noastre prin subiectele pe care le oferim în cele patru școli ale noastre, cercetările efectuate și promovarea și diseminarea cunoștințelor.

Mii de absolvenți ai University of Macedonia urmează cariere de succes în Grecia și în străinătate. Din partea noastră, având în vedere situația economică adversă actuală care afectează tinerii greci, afectată de șomaj, noi, la Universitate, facem tot posibilul să susținem absolvenții și studenții noștri pentru a-și îmbunătăți perspectivele de intrare pe piața muncii prin intermediul carierelor noastre și Birouri de stagii și prin actualizarea programelor de studiu în toate departamentele noastre.

Rezultatele pozitive ale evaluării primite de majoritatea covârșitoare a departamentelor University of Macedonia , funcționarea sa lină pe parcursul întregului an universitar, gestionarea economică prudentă a fondurilor sale și resursele umane cunoscute, ambițioase și talentate, garantează calitatea Universitatea de astăzi și vă promovați dezvoltarea noastră viitoare într-o universitate de dimensiuni medii în creștere dinamică nu numai în Grecia, ci și în regiunile înconjurătoare.

Comunitatea noastră universitară stabilește Excelența ca obiectiv ne-negociabil. Eforturile noastre zilnice de a răspunde cerințelor proceselor de evaluare universitară sunt de departe cel mai bun mijloc de a ne atinge obiectivele.

Cred cu adevărat că universitățile ca instituții, în general, și în special University of Macedonia , își pot asuma un rol de frunte în acest moment de cotitură pentru țara noastră. Dezvoltarea este asociată direct cu cercetarea și avansarea cunoștințelor. Doar prin colaborarea strânsă a agențiilor guvernamentale, sectorul privat, universitățile și centrele de cercetare putem avea succes.

Scopul meu în timpul mandatului meu de rector este de a insufla atitudinea de excelență tuturor membrilor universității: studenți, personal academic și de cercetare, precum și angajați ai universității, pentru a atinge cooperarea maximă cu entitățile publice și private. În acest fel, University of Macedonia va fi deschisă tuturor și își va îndeplini zilnic misiunea socială ca universitate de stat, făcându-ne pe toți mândri.

Rectorul University of Macedonia
Achilleas Zapranis

118809_kastra2.jpg

Locație

University of Macedonia este situată în Salonic. Este adăpostit într-un grup de clădiri cu o suprafață totală de aproximativ 40.000 mp, format din amfiteatre, săli de predare și seminarii, birouri și zonele secțiilor de administrare, un restaurant, care funcționează pe parcursul întregului an universitar, o sală de gimnaziu și o librarie; de asemenea, în curând va funcționa o stație de îngrijire a copiilor. Există, de asemenea, două camere în care pot fi găzduite 4-8 persoane (mai ales vizitatori oficiali). Universitatea a adăugat recent un auditorium principal care va deveni unul dintre cele mai contemporane centre de conferințe cu standarde internaționale și va găzdui, de asemenea, evenimente culturale importante ale orașului.

Facilități și echipamente

Studenților li se oferă un sprijin substanțial de către Biblioteca și Serviciul de Informații (LIS), Biroul de Carieră și de Centrul de Operațiuni de Calculatoare și Rețele. Activitățile sportive, culturale și politice ale universității sunt deschise tuturor studenților.

Mediul internațional

University of Macedonia întâmpină studenți din întreaga lume. Știm că calitatea programului este îmbogățită de diversitatea experiențelor culturale și educaționale ale studenților noștri internaționali. Prin urmare, studenții noștri primesc tot felul de sprijin din partea secretarului absolvent și sunt primiți cu căldură de rețelele de studenți independenți care îi ajută să se implice rapid în viața studenților locali.

Marturii Alumni și Studenți

118819_martinidis2.jpg

Dr. George Martinidis (doctorat), Grecia

"În afară de a fi o experiență captivantă și iluminatoare și o oportunitate de a întâlni oameni foarte interesanți, MA UoM în Politică și Economie E Contemporană

118818_rodjetton.jpg

Rod Jetton, SUA

about.me/rodjetton

"Timpul meu la University of Macedonia fost extrem de important să mă ajute să îmi ating obiectivele de carieră. Concentrarea pe toate țările din sud-estul Europei a fost de neprețuit și am găsit accentul pe economie util în mod revigorant. Profesorii erau exigenti, ceea ce necesită o muncă grea și concentrare să reușesc, dar au fost cel mai bun grup de instructori pe care l-am studiat vreodată. Cred că fiecare dintre ei nu numai că și-a luat un interes personal în a mă ajuta să învăț materialul, dar și-au oferit sfatul, sfatul și sprijinul tuturor eforturilor mele. Încă de la absolvire, interesul UOM de a mă ajuta să reușesc, precum și calitatea instrucției lor, au depășit cu mult așteptările mele în calitate de american care studiază în străinătate. Recomand cu drag acest program oricui dorește să obțină o mai bună înțelegere a impactului asupra politicii și economiei guvernului. în sud-estul Europei și în Uniunea Europeană în ansamblu. "

Locații

Salonic

Address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

540 06 Salonic, Salonic, Grecia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră