Citește Descrierea Oficială

Ne excetezi pentru că ...

Suntem un furnizor de învățământ superior de conducere din 1977 Fiind primul colegiu privat care a fost fondat în Grecia în 1977, suntem mândri de inițiativele noastre de pionierat care au modelat învățământul superior privat, în Grecia.

Suntem parteneri cu universități de renume din Marea Britanie Noi susținem parteneriate strategice cu universități din Marea Britanie care ne oferă un avantaj competitiv în dezvoltarea carierei noastre.

Pentru noi fiecare student este unic Am dezvoltat sisteme și servicii centrate pe studenți care vizează sprijinul individual al elevilor și conduc la performanțe academice ridicate.

Investim în personalul nostru Aplicăm un sistem sofisticat de selecție și evaluare a personalului și un plan anual de dezvoltare a personalului structurat pentru a ne îndeplini promisiunea de "excelență în educație".

Ne concentrăm pe capacitatea de angajare a studenților noștri Programul nostru de angajare MC oferă un avantaj elevilor noștri în desfășurarea carierei.

Oferim oportunități multiple de dezvoltare Prin diversele noastre activități academice, culturale, sportive și sociale, contribuim la dezvoltarea profesională și personală a studenților noștri.

Promitem o viață bogată a studenților Activitățile extra-mural ale Uniunii Studenților și Cluburile Studenților

Istoria noastra

Colegiul mediteranean este primul colegiu independent anglofon care se găsește în Grecia, în 1977. De atunci, funcționează în mod continuu în conformitate cu standardele țărilor cu o tradiție îndelungată în învățământul superior, cum ar fi Statele Unite și Regatul Unit. Marea Mediterană a fost primul colegiu din Grecia (în 1992) care a "francizat" un program de diplomă de la o Britanică de Stat.

Astăzi, în parteneriat cu universități de renume din Marea Britanie și organisme de acordare a premiilor, Colegiul Mediterranean oferă un portofoliu larg de cursuri francizate de licență, postuniversitare și dezvoltare profesională continuă (CPD). Elevii au opțiunea de a se înscrie în programele care sunt livrate pe un modul full-time sau part-time / flexibil și sunt predate în engleză sau greacă.

După finalizarea cu succes a cursurilor, elevii primesc diplome și calificări eliberate de organismele de atribuire a universităților colaboratoare. Mediterana este un colegiu licențiat și aprobat de Ministerul Educației din Grecia, iar diplomele sale sunt recunoscute pe plan internațional și echivalente cu cele acordate de universitățile de stat din Grecia. Gradele sunt, de asemenea, recunoscute de UK NARIC.

Colegiul se conformează mai multor standarde de calitate: este acreditat de British Accreditation Council (BAC), ca instituție care oferă studii superioare și este revizuit de Agenția britanică de asigurare a calității (QAA), o organizație care monitorizează standardele de calitate ale universităților britanice. În prezent, Colegiul Mediteranean operează două campusuri în Atena și Salonic, situate în centrul orașelor, fiind astfel ușor accesibile prin toate mijloacele de transport în comun.

Într-un mediu de învățare contemporană, Colegiul oferă cursurile sale în 7 Școli Academice: Școala de Afaceri, Școala de Turism

Colegiul a întreprins, de asemenea, inițiative de conducere, inclusiv dezvoltarea unui program holistic de angajare care să sporească capacitatea de angajare a studenților, în colaborare cu o rețea vastă de parteneri din industrie.

În calitate de colegiu centrat pe elev, Marea Mediterană face toate încercările de a dezvolta puncte forte și capacități la fiecare student prin oferirea de servicii de suport, cum ar fi Tutoringul personal, consiliere, suport pentru învățare și servicii de carieră, burse

Misiunea noastră

În secolul XXI, Colegiul Mediteranean - în colaborare cu universități de renume din străinătate - a evoluat într-o instituție de învățământ superior cu rol de conducere în Grecia, în domeniile studiilor Economie, Afaceri, Computere, Științe Sociale, Turism, Profesii în domeniul sănătății și Inginerie. Programele academice de înaltă calitate ale Colegiului sunt oferite într-un mediu educațional în care calitatea se potrivește întotdeauna cu nevoile studenților.

Pentru a-și realiza misiunea pentru excelența academică, succesul studenților, inovațiile academice și tehnologice , precum și o contribuție socială , Colegiul lucrează cu profesioniști și personal academic specializat, de înaltă calificare, distinsi pentru predarea, sprijinul studenților, cercetarea și realizările profesionale.

Structurat pe fundații și principii solide, Colegiul Mediteranean își propune să își pună în aplicare misiunea și să devină un renumit centru de învățare internațional în Grecia . Obiectivele noastre specifice sunt:

 • Oferiți studenților noștri o pregătire amănunțită în domeniul lor ales, pentru a sprijini intrarea lor cu succes pe piața muncii.
 • Să susțină studenții noștri și să creeze un mediu de învățare care să le "provoace" și să le disciplineze, promovând astfel etica, responsabilitatea și integritatea.
 • Ajutați elevii noștri să dezvolte abilități transferabile, cum ar fi gândirea critică, creativitatea, capacitatea de analiză și sinteză, abilitățile de comunicare pe care le vor putea aplica în orice context profesional, academic sau social.
 • Îmbunătățirea capacității de angajare a studenților noștri prin toate mijloacele posibile și contribuirea activă la câștigarea experienței și ocupării forței de muncă din industrie.
 • Pregătiți elevii noștri pentru funcții de conducere în economiile naționale și internaționale, oferindu-le o experiență academică largă și variată.
 • Oferiți personalului nostru academic oportunități de dezvoltare, îmbogățind baza de cunoștințe și abilitățile de predare în beneficiul studenților noștri.
 • Evaluați și dezvoltați constant programele și serviciile noastre, pentru a proteja realizarea viziunii noastre.
 • Faceți colegiul accesibil tuturor studenților care posedă calificările academice corespunzătoare, oferind modele flexibile de predare și burse academice / sociale.
 • Consolidarea statutului nostru internațional prin atragerea studenților și personalului internațional.
 • Extindeți relațiile academice și de cercetare cu instituțiile de învățământ naționale și internaționale și academicienii cu reputație internațională.
 • Participați la viața socială a comunității noastre, stimulând activitățile culturale și științifice.

Programe predate în:
 • Engleză
 • Greacă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Mediterranean College, Athens

Acest program este validat de Universitatea din Derby și își propune să pregătească studenții ca absolvenți de ingineri civili pentru o carieră de succes în domeniul cons ... [+]

Școala de Inginerie a Colegiului Mediteranean - înființată în 2005 - este pionierul în furnizarea de cursuri de învățământ superior în Grecia .Cursul poate conduce la recunoașterea și practica profesională , în conformitate cu cerințele Consiliului de Inginerie al Regatului Unit, și poate conduce, de asemenea, la obținerea de drepturi profesionale depline în Grecia (statutul de inginer charter).Cursul acoperă cele patru domenii principale de inginerie civilă : structurale, geotehnice, hidraulice și infrastructură, fiind contextualizate în industria ingineriei grecești (probleme legislative etc.).Cursul include proiectarea asistată de calculator , proiectarea și managementul de proiect , și se axează, de asemenea, pe dinamică, analiză structurală, beton armat și structuri din oțel .Elevii au acces la facilități moderne , atât la atelierele de lucru ale colegiului, cât și la laboratoarele de ultimă oră ale organizațiilor partenere, pentru a-și face pregătirea practică, proiectele și stagiile .... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză,Greacă
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Acest program este validat de Universitatea din Derby și își propune să ofere studenților cu un background solid în Inginerie Mecanică oferind în același timp posibilitat ... [+]

Colegiul Mediterranean a fost primul colegiu care a oferit diplome de licență academică în domeniul Ingineriei Mecanice din Grecia.Universitatea din Derby este o universitate de top din Marea Britanie pentru Inginerie Mecanică (a 18-a în Ghidul Universității Guardian din 2019).Cursul poate conduce la recunoașterea și practica profesională , în conformitate cu cerințele Consiliului de Inginerie al Regatului Unit, iar studiul ulterior poate conduce, de asemenea, la obținerea de drepturi profesionale complete în Grecia (statutul de inginer charter).Cursul acoperă cele trei domenii de bază ale Ingineriei Mecanice: Energie, Fabricare și Management Industrial, fiind contextualizată cu industria greacă (probleme legislative etc.).Acesta include proiectarea și modelarea asistată de calculator , cu ajutorul software-ului de ultimă oră și se concentrează pe dinamică, procese de fabricație și materiale , conducând la absolvenți cu înaltă calificare.Elevii au acces la facilități moderne , atât la atelierele de lucru ale colegiului, cât și la laboratoarele de ultimă oră ale organizațiilor partenere, pentru a-și face pregătirea practică, proiectele și stagiile .... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Mediterranean College, Athens

Într-un moment de creștere a interesului mondial pentru egalitate și incluziune în educație, programul de unu (sau jumătate de normă) de doi ani de la Universitatea Derby ... [+]

Universitatea din Derby se află în TOP-18 la universitățile britanice din domeniul științelor educaționale (Guardian, 2018).Programul inovator MA ISEND este conceput pentru a fi la curent cu cercetarea și practicile internaționale și naționale în domeniul incluziunii și nevoilor educaționale speciale și a persoanelor cu handicap.250 de ore de experiență de plasare în instituții colaboratoare de educație specială, integrate pe deplin în programul de studii.Noul MA ISEND îndeplinește cerințele Institutului Grec de Politici Educaționale pentru recunoașterea gradului 7 (Master) pentru SEND.Abordare extrem de interactivă și experiență de predare și învățare, cu studenți-profesioniști dintr-o varietate de sectoare educaționale și tutori de înaltă calitate academică.... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză,Greacă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Programul de 2 ani de învățământ cu frecvență redusă (TESOL) este destinat absolvenților recenți sau profesorilor și tutorilor care doresc să lucreze ca profesori de limb ... [+]

Programul MA Educație (TESOL) este conceput pentru a fi la curent cu cercetarea și practicile internaționale și naționale în domeniul predării limbii engleze a vorbitorilor de limbi străine.Posibilități de plasare în instituții colaboratoare, cum ar fi Școlile internaționale de vară, ONG-uri, cursuri de pregătire a limbilor străine în universitățile britanice, etc.Universitatea din Derby se clasează în topul 20 al studiilor universitare britanice pentru educație (Guardian 2019).Module inovatoare care au ca scop dezvoltarea practicii didactice a studenților participanți și oferirea de expertiză în domeniul științific al TESOL.Foarte program interactiv, cu strategii de predare ajustate pentru studenții și profesioniștii maturi (livrare la sâmbătă și 1 zi lucrătoare, resurse electronice extinse și cursuri scrise).... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Scopul acestui program este de a ajuta absolvenții de diferite discipline să urmeze o carieră în educație, cu un accent de Leadership și Management, oferind în același ti ... [+]

Un maestru unic în Grecia, pe LeadershipUniversitatea din Derby ocupă locul 16 în Regatul Unit pentru studii educaționale (Guardian 2017).Serveste ca o calificare recunoscuta a profesorilor pentru absolventii non-educatiei (de exemplu, matematicieni, fizicieni, etc.).Profesionale echivalente cu diplomele de masterat de la universitățile de stat din Grecia (acceptate de ASEP).învățământConținut adaptat intereselor profesionale ale studenților. Oportunități pentru plasarea opțională în setările de gestionare a educației.Învățarea extrem de interactivă și experimentală, deoarece elevii provin din diferite domenii ale educației.Subvenții speciale de școlarizare pentru profesori.... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Mediterranean College, Athens

Master Inginerie Mecanică și Design este un curs unic și în special contemporan de studiu, care cuprinde cunoștințe din toate domeniile legate de profesia de inginer meca ... [+]

Un curs conceput în consultare cu companii importante pentru a răspunde nevoilor industriei locale și internaționale.Include module deosebit de inovatoare și distincte din toate domeniile științei mecanice (Construcții, Energie, Managementul Producției).Personalul academic este un profesionist și cercetător activ care transmite studenților evoluții contemporane în domeniul lor.Elevii leagă cunoștințele academice cu aplicații industriale reale, angajându-se în proiecte vii ca parte a studiilor lor.Elevii realizează cercetări individuale care pot duce la publicații în conferințe și jurnale internaționale.

Master Inginerie Mecanică și Design este un curs unic și în special contemporan de studiu, care cuprinde cunoștințe din toate domeniile legate de profesia de inginer mecanic și include module care predau cele mai recente evoluții ale industriei și aplicarea lor pe probleme reale de inginerie. Obiectivul său este de a oferi studenților cunoștințele tehnice necesare și fundamentele teoretice pentru dezvoltarea proiectelor de Inginerie Mecanică în domeniul Construcțiilor sau al Energiei.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Rețelele de comunicare leagă lumea calculatoarelor și telecomunicațiilor, iar rețelele de calculatoare, internetul și comunicațiile mobile se numără printre cele mai căut ... [+]

Mediterana este un colegiu foarte specializat pentru rețeleProgramul se remarcă pentru accentul pus pe managementul rețelelor, securitatea rețelelor și rețelele fără fir .Cursul urmează cursurile de rutare și de comutare recunoscute de industrie Cisco Certified Network Professional (CCNP) .Abilitățile practice ale elevilor se dezvoltă și mai mult prin utilizarea laboratoarelor noastre de networking certificate certificate Cisco .Acest curs este predat de specialiști cu experiență în rețele de calculatoare și profesioniști din industria activă .Elevii produc cercetări de nivel înalt care pot conduce la publicații în conferințe și jurnale internaționale.

Rețelele de comunicare leagă lumea calculatoarelor și telecomunicațiilor, iar rețelele de calculatoare, internetul și comunicațiile mobile se numără printre cele mai căutate competențe din industria computerizată de astăzi.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Master în Psihologie Aplicată: Psihologie de sănătate și consiliere este conceput pentru a ajuta studenții să lucreze în mod eficient ca psihologi de sănătate cu pacienți ... [+]

Un program unic care se concentrează asupra aplicațiilor psihologiei sănătății, îmbogățind în același timp abilitățile de consiliere a elevilor .Cunoștințe aprofundate care combină două domenii de studiu : psihologia sănătății și consilierea, cu accent pe cognitiv .Instruire de înaltă calitate de la cadre universitare cu experiență și profesioniști activi.Accesul la o suită de observare complet echipată (cu o oglindă unidirecțională și înregistrare audio-vizuale) potrivită pentru grupurile de focus, interviuri, jocuri de rol și studii observaționale.Înrădăcinate în practică prin utilizarea exemplelor din viața reală, a studiilor de caz și a plasamentului.... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Master în Psihologie Aplicată: Psihologie Clinică și Consiliere este conceput pentru a ajuta studenții să lucreze în mod eficient ca un psiholog clinic cu indivizi clinic ... [+]

Un program unic, axat pe aplicațiile psihologiei clinice, îmbogățind în același timp abilitățile de consiliere a elevilor .Cunoștințe aprofundate care combină două domenii de studiu : psihologie clinică și consiliere, cu accent pe terapia comportamentală cognitivă .Instruire de înaltă calitate de la cadre universitare cu experiență și profesioniști activi.Accesul la o suită de observare complet echipată (cu o oglindă unidirecțională și înregistrare audio-vizuale) potrivită pentru grupurile de focus, interviuri, jocuri de rol și studii observaționale.Înrădăcinate în practică prin utilizarea exemplelor din viața reală, a studiilor de caz și a plasamentului.... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

MSc Big Data Analytics este un program perfect structurat, care echipează studenții atât cu pregătirea teoretică cât și cu abilitățile practice privind o gamă largă de su ... [+]

Colegiul Mediteranean este Colegiul specializat în Grecia pentru studii de informatică.MSc Big Data Analytics este un program perfect structurat, care echipează studenții atât cu privire la fundamentarea teoretică, cât și cu abilitățile practice privind o gamă largă de subiecte legate de extragerea, analiza, exploatarea și gestionarea informațiilor din datele mari .Unul dintre punctele forte ale cursului este că este proiectat în colaborare cu SAS Analytics , liderii mondiali în analiza datelor, a căror platformă de date miniere și de business intelligence este utilizată pe scară largă în mediul academic și în industrie.Modulele de curs echipează studenții cu mediul teoretic necesar și cu abilitățile practice necesare, folosind o varietate de tehnici științifice și instrumente software.Acest curs este predat de oameni de știință de top informatică, specialiști și profesioniști din industria activă .Elevii produc cercetări de nivel înalt care pot duce la publicații în cadrul lucrărilor internaționale de conferințe și în reviste științifice.Elevii utilizează noul nostru laborator "High Performance Computing (HPC)" , setat corespunzător pentru procesarea datelor... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Consilierea Integrativă a MSC ... [+]

Singurul Master of Science în Grecia în Consiliere Integrativă și Psihoterapie .Elevii devin membri studenți ai Asociației Britanice de Consiliere și Psihoterapie (BACP), iar după absolvire pot fi înscriși în Registrul Psihoterapeuților BACP.Respectă standardele academice de înregistrare la Societatea de Consiliere Hellenic și Asociația Europeană pentru Consiliere (EAC) .Include 300 de ore de practică clinică și supraveghere internă .Predă cele trei abordări psihoterapeutice cele mai esențiale ( abordarea umanistă, psihodinamică și cognitiv-comportamentală).Metode de predare experimentale utilizate de cercetători academici cu experiență și de profesioniști activi.... [-]
Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Master în Consiliere ... [+]

Un program unic, axat pe aplicațiile psihologiei în educație , îmbogățind simultan abilitățile de consiliere a elevilor.Cunoștințe aprofundate într-o combinație a două domenii de studiu: psihologie educațională și consiliere, cu accent pe terapia sistemicăInstruire de înaltă calitate de la cadre universitare cu experiență și profesioniști activiAccesul la o suită de observare complet echipată (cu o oglindă unidirecțională și înregistrare audio-vizuale) potrivită pentru grupurile de focus, interviuri, jocuri de rol și studii observaționaleÎnrădăcinate în practică prin utilizarea exemplelor din viața reală, a studiilor de caz și a plasamentului

Programul este conceput pentru studenții care doresc să se specializeze în psihologia aplicată la educație / școală setări. Master în Consiliere... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

MSc Inginerie Civilă și Construcții este un curs unic și deosebit de contemporan de studiu, care cuprinde cunoștințe din toate domeniile legate de profesia de inginer civ ... [+]

Un curs conceput în consultare cu companii importante pentru a răspunde nevoilor industriei locale și internaționale.Include module deosebit de inovatoare și distincte din toate domeniile științei ingineriei civile ( structurale, hidraulice, infrastructură, managementul construcțiilor ).Personalul academic este un profesionist și cercetător activ care transmite studenților evoluții contemporane în domeniul lor.Elevii leagă cunoștințele academice cu aplicații industriale reale, prin implicarea în proiecte de construcție în cadrul studiilor lor.Elevii realizează cercetări individuale care pot duce la publicații în conferințe și jurnale internaționale.

MSc Inginerie Civilă și Construcții este un curs unic și deosebit de contemporan de studiu, care cuprinde cunoștințe din toate domeniile legate de profesia de inginer civil și include module care predau cele mai recente evoluții ale industriei și aplicarea lor pe probleme reale de inginerie. Obiectivul său este de a oferi studenților cunoștințele tehnice necesare și fundamentele teoretice pentru proiectarea și construirea de noi infrastructuri complexe sau consolidarea construcțiilor existente.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Acest management al marketingului foarte apreciat va spori înțelegerea a ceea ce este marketingul - și nu este - și cum poate fi aplicat eficient și creativ în scenariile ... [+]

Scorurile GMAT de 600 și peste sunt eligibile pentru o bursă de 65%

Singurul Master of Science din Grecia, care se concentrează pe managementul marketingului , oferind studenților o înțelegere strategică a marketingului .Universitatea din Derby este Universitatea din Marea Britanie din Grecia pentru Studii de Marketing (Ghidul Universității Guardian 2016) și se situează printre universitățile TOP-50 din Marea Britanie.Conținut recent actualizat, punând accentul pe creativitate și pe globalizare.Suport integrat pentru studenții postuniversitari (mediu virtual de învățare, bibliotecă electronică, seminarii și suport personal).

Acest management al marketingului foarte apreciat va spori înțelegerea a ceea ce este marketingul - și nu este - și cum poate fi aplicat eficient și creativ în scenariile din lumea reală. Conducatorii patronali din întreaga lume se așteaptă din ce în ce mai mult ca personalul lor de marketing - profesioniști cu experiență și noi recruți - să aibă o diplomă de specialitate, cum ar fi un MSc. Cursul nostru este conceput pentru a vă oferi o înțelegere aprofundată a conceptelor de bază ale marketingului și pentru a le practica în situații sigure, dar realiste, de afaceri și marketing.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

Acest curs este ideal pentru dvs. dacă sunteți un profesionist care caută progresul carierei în managementul ospitalității sau un profesionist dintr-o altă disciplină car ... [+]

Un puternic curs postuniversitar într-o industrie cu o dezvoltare înaltă .Diplomă universitară recunoscută de Universitatea din Derby, Universitatea TOP-6 din Marea Britanie pentru studii de turism și ospitalitate (Ghidul Universității Guardian 2017).Acreditat de Institutul de Ospitalitate .Excelente perspective de angajare în principalele întreprinderi grecești și multinaționale și abilități de carieră internațională.Personalul didactic este unul dintre cei mai respectați profesioniști din industria ospitalității.

Acest grad foarte respectat MSc Master International Hospitality Management este acreditat de către Institutul de Ospitalitate. Aceasta va spori potențialul dvs. de lider și management în industria ospitalității.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mediterranean College, Athens

MSc Psihoterapia Comportamentală Cognitivă (Adult) este un program inovativ postuniversitar care este unic în Grecia și oferă o pregătire profesională în domeniul terapie ... [+]

Singurul program psihoterapeutic CBT din Grecia, la nivel de masterat .Absolvenții sunt eligibili să depună o cerere de înregistrare la Asociația Britanică de CognitivăRespectă standardele academice de înregistrare la Societatea de Consiliere Hellenic și Asociația Europeană pentru Consiliere (EAC)Include 320 de ore de practică clinică și supraveghere internă .Include cele mai contemporane metode CBP (CBP bazată pe mentalitate, schema terapeutică, terapia focalizată pe compasiune).

MSc Psihoterapia Comportamentală Cognitivă (Adult) este un program inovativ postuniversitar care este unic în Grecia și oferă o pregătire profesională în domeniul terapiei cognitive / comportamentale. Printr-o varietate de metode de predare și evaluare, pregătește elevii să devină psihoterapeuți cognitivi comportamentali independenți.... [-]

Grecia Atena
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Address
2-4 Egnatia St.
54626 Salonic, Salonic, Grecia
Website
Număr de telefon
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Atena, Atena centrală, Grecia
Website
Număr de telefon
+30 210 8899600