Hellenic Open University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Hellenic Open a fost înființată ca o universitate de stat cu sediul în Grecia Patras . Universitatea a acceptat primii studenți în 1998. Are patru școli (Științe sociale, Arte aplicate, Știință și Tehnologie și Științe Umane).

În prezent sunt înscriși peste 30.000 de studenți universitari și postuniversitari. Ele sunt educați de o facultate academică de aproximativ 50 de membri, susținută de 2000 de lectori adjuncți, profesori, cercetători postdoctorali, personal de suport de laborator, instructori, precum și în jurul 200 de personal administrativ.

Misiunea UNIVERSITĂȚII HELLENIC OPEN (HOU) este de a oferi o educație universitară de înaltă calitate, prin învățământ la distanță atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar. În acest scop, dezvoltă și implementează materiale de învățare adecvate și metode de predare. Promovarea cercetării științifice, precum și dezvoltarea tehnologiei și metodologiei relevante în domeniul învățământului la distanță, intră în sfera obiectivelor sale.

Locații

Patras

Address
Parodos Aristotelous 18
26 335 Patras, Ahaia, Grecia