Hellenic Open University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Hellenic Open a fost înființată ca o universitate de stat cu sediul în Grecia Patras . Universitatea a acceptat primii studenți în 1998. Are patru școli (Științe sociale, Arte aplicate, Știință și Tehnologie și Științe Umane).

În prezent sunt înscriși peste 30.000 de studenți universitari și postuniversitari. Ele sunt educați de o facultate academică de aproximativ 50 de membri, susținută de 2000 de lectori adjuncți, profesori, cercetători postdoctorali, personal de suport de laborator, instructori, precum și în jurul 200 de personal administrativ.

Misiunea UNIVERSITĂȚII HELLENIC OPEN (HOU) este de a oferi o educație universitară de înaltă calitate, prin învățământ la distanță atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar. În acest scop, dezvoltă și implementează materiale de învățare adecvate și metode de predare. Promovarea cercetării științifice, precum și dezvoltarea tehnologiei și metodologiei relevante în domeniul învățământului la distanță, intră în sfera obiectivelor sale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:


Language Education for Refugees and Migrants Program

Campus Cu normă întreagă 4 semestre March 2019 Grecia Patras

[+]

să își completeze abilitățile de a preda lecția de limbă în diferite limbi, adoptând o abordare repertorială (translaționistă)

Cursul este oferit în limba engleză.

Module

*

[-]

Predarea limbii engleze ca program lingvistic străin / internațional

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Grecia Patras

[+]

Structura cursului [-]

Predarea limbii germane ca program de limbă străină

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Grecia Patras

[+]

Structura cursului [-]

The Teaching of French as a Foreign Language Program

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Grecia Patras

[+]

să elaboreze, să elaboreze și să evalueze programe de studii în conformitate cu cele mai importante teorii din domeniul limbajului, comunicării și interacțiunii și să dezvolte materiale instructive pentru predarea limbii franceze;

Anul 2

[-]

Contactează

Adresă, linia 1 Parodos Aristotelous 18
26 335 Patras, Achaea, Grecia