European Law and Governance School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

In prezent, necurmat epoca globalizării, există, fără nici o îndoială, o nevoie de programele de omogenizat, la un nivel european și o necesitate pentru instituțiile care pot oferi calificări studenților, cunoștințe și abilități care sunt recunoscute dincolo de frontierele naționale. Cu scopul de a fi în permanență în prim-planul cercetării și învățământului, Organizația de Drept Public European (EPLO) a creat o instituție de învățământ superior sub numele de "Legislația europeană și Școala de Guvernare "(ELGS), Care constituie materializarea acestei nevoi. Legislația europeană și Școala de Guvernare se bazează pe convingerea că Uniunea Europeană joacă un rol esențial în asigurarea stabilității globale, promovarea democrației, precum și progresul general al omenirii, și că valorile de bază ale Uniunii Europene trebuie să fie admis în timp ce se străduiește pentru o mai bună integrare. O ELGS De asemenea, consideră că principala sursă de speranță și singura cale de a se integra cu succes este prin educarea și formarea tineretului european propriu-zis. Astfel, Viziunea este de a crea o generație de tineri care se vor identifica ca europeni, care va servi Europa, și care va disemina ideea, cultura și valorile Europei în întreaga lume.

Inspirate de valorile care stau la baza Uniunii Europene, precum drepturile fundamentale, libera circulație a profesioniștilor, bunuri și servicii, precum și crearea unui sistem de piață unică, precum și de provocările și oportunitățile create de aceste politici , ELGS a identificat necesitatea de a crea o nouă formă de educație, care este Pan-european în caracter. Această educație trebuie să înceapă de la nivelul ciclului de licență, în scopul de a crea și de a pregăti următoarea generație de oameni de știință juridice și de guvernare de a lucra în postul în evoluție structurilor instituționale europene și internaționale.

AEH

Domeniu de aplicare și obiective

Legislația europeană și Școala de Guvernare (ELGS) este o școală internațională modernă, cu scopul și misiunea de a oferi excelență în nivelurile de educație terțiară în domeniile de drept și guvernanța europeană.

Școala își propune să modeleze lideri responsabili social ai viitorului cu mințile curioase și spirite libere. Acesta își propune să modeleze cetățenilor europeni de mâine, care aparțin Europei și să servească la promovarea valorilor europene.

ELGS este angajat în educarea următoarea generație a Europei și practicienii juridice din lume, administratorii publici și lideri mondiali prin conferirea lor cu cunoștințele necesare pentru a lucra eficient în evoluție rapidă structurile instituționale europene și globale care trec dincolo de cadrele naționale, precum și competențele pentru se confruntă și să abordeze noile oportunități și provocări globale.

ELGS oferă universitare interdisciplinare, cursuri postuniversitare și cursuri Executive Education, cu materiale proaspete si un design unic.

Trei piloni cuprind politici și valorile acestei unități ":

  • pentru a oferi excelență în educație prin teorie, dezvoltarea practică și competențe transversale,
  • pentru a promova inovația și curiozitatea intelectuală printr-un mediu de susținere și flexibil,
  • pentru a încuraja schimbarea în societate prin cultivarea cetățenilor europeni de mâine.

De ce studia la ELGS

  • Acesta oferă-o de-un fel curriculum interdisciplinar
  • predate de către o rețea facultate de cel mai bun World
  • dedicat pentru a crea liderii de mâine
  • livrate într-o locație uimitoare și cultural bogat
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri » Vedea Law LLB » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma în guvernare

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Grecia Athens

Acesta an programul de studii predate oferă studenților o privire în profunzime la problemele majore ale guvernării, și permite elevilor să aleagă dintr-o varietate de cursuri elective care abordează temele cele mai presante fiind discutate în toată Europa. [+]

Acesta an programul de studii predate oferă studenților o privire în profunzime la problemele majore ale guvernării, și permite elevilor să aleagă dintr-o varietate de cursuri elective care abordează temele cele mai presante fiind discutate în toată Europa.

Cui îi este adresată

Este ideal pentru studenții cu primele grade în domeniul politic și / sau științe juridice care doresc sau necesită cunoștințe aprofundate în teme cheie legate de guvernare, cu un accent special pe UE, pentru avansarea lor profesională.

Elevii ar trebui să rețineți că acest program poate fi un prim pas spre un grad de cercetare în domeniul studiilor de guvernare, în special MPhil sau doctorat.... [-]


Masterat

Maestru al filozofiei în studii de cercetare sau de guvernare juridice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Grecia Athens

Maestrul ELGS de Filosofie este un program de gradul 2 ani, care permite studenților să efectueze cercetări independente în domeniul cercetării juridice, Studii de Guvernare, sau pe un subiect interdisciplinar. Acesta este sprijinit de rețeaua expansivă ELGS Facultatea Internațională de peste 100 de savanți juridice și de guvernare și practicieni din întreaga lume, a "Universitățile ELGS partenere din Europa și din lume, și EPLO. [+]

Maestrul ELGS de Filosofie este un program de gradul 2 ani, care permite studenților să efectueze cercetări independente în domeniul cercetării juridice, Studii de Guvernare, sau pe un subiect interdisciplinar. Acesta este sprijinit de rețeaua expansivă ELGS Facultatea Internațională de peste 100 de savanți juridice și de guvernare și practicieni din întreaga lume, a "Universitățile ELGS partenere din Europa și din lume, și EPLO. Foarte important, studenții programului vor beneficia de acces la a participa la evenimente EPLO pe teme-cheie în legislația și guvernanța UE, precum și de a interacționa cu renume liderii UE și factorii de decizie. Elevii absolvent cu o înțelegere clară și conștientizare a mai up-to-date de cercetare științifică, precum și o rețea solidă pentru a le sprijini în cariera lor după ELGS. ... [-]


Maestru de studii (MST) în studii de cercetare sau de guvernare juridice

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Grecia Athens

ELGS Maestru de Studii este un program de gradul 1 an, care permite studenților să efectueze cercetări independente în domeniul cercetării juridice, Studii de Guvernare, sau pe un subiect interdisciplinar. [+]

ELGS Maestru de Studii este un program de gradul 1 an, care permite studenților să efectueze cercetări independente în domeniul cercetării juridice, Studii de Guvernare, sau pe un subiect interdisciplinar.

Acesta este sprijinit de rețeaua expansivă ELGS Facultatea Internațională de peste 100 de savanți juridice și de guvernare și practicieni din întreaga lume, a "Universitățile ELGS partenere din Europa și din lume, și EPLO. Foarte important, studenții programului vor beneficia de acces la a participa la evenimente EPLO pe teme-cheie în legislația și guvernanța UE, precum și de a interacționa cu renume liderii UE și factorii de decizie. Elevii absolvent cu o înțelegere clară și conștientizare a mai up-to-date de cercetare științifică, precum și o rețea solidă pentru a le sprijini în cariera lor după ELGS. ... [-]