Citește Descrierea Oficială

Universitatea Aristotel din Salonic

Universitatea Aristotel din Thessaloniki Universitatea Aristotel din Salonic a fost fondată în 1925 și este cea mai mare universitate cuprinzătoare în Grecia. Campusul principal este situat în centrul orașului Salonic, și acoperă o suprafață de aproximativ 33,4 hectare. Acesta cuprinde 10 facultăți care constau din 40 de școli și 1 Facultatea singură școală. Unele facilități educaționale și administrative sunt situate în afara campusului din motive practice și operaționale. O serie de aceste facilități sunt situate în afara orașului Salonic, sau chiar in alte orase. Comunitatea Universitatea Aristotel include aproximativ 75.000 de studenți (65.000 studenți și 9.000 de absolventii de studii universitare și doctoranzilor), 2.024 membri ai facultăților, mai mult de 800 de cercetare și laborator de personal și de aproape 900 de personalul administrativ.

Scoala de Jurnalism si Mass Communications

Școala de Jurnalism și Comunicare de masă (http://www.jour.auth.gr/en/) a Universității Aristotel din Salonic a fost fondat în 1991, cu scopul de a oferi studenților cu pregătire teoretică și practică în jurnalism, să promoveze cercetarea în jurnalism și comunicarea în masă, precum și să respecte drepturile și responsabilitățile jurnaliștilor greci. Ea ocupă o clădire neoclasică cu sase etaje situat la 46 de Egnatias Street, în centrul orașului Salonic. Secretariatul este situat la primul etaj. Media și informatice laboratoarele școlii se află într-o altă clădire, în apropiere de campusul central. Școala de Jurnalism și Mass Communications oferă de patru ani de grade BA Onoruri (echivalentul a 240 ECTS), într-o) Jurnalism, și b) comunicare in masa. Operează un program de internship cu drepturi depline și finanțate, elevii ambelor specializări au posibilitatea de a dobândi abilități de valoare in situ, în timpul unui stagiu lung semestru într-o varietate de organizații de media (posturi de televiziune și de radio, ziare și reviste, media web, publicitate și Agentii de relatii publice), precum și la posturile de presă / comunicare în privat și sectorul public. Program de studii postuniversitare la Școala a fost inaugurat în anul 2008, iar în prezent include un master în Jurnalism și New Media și un master în Comunicare și Cultură (ambii durata de 2 ani și echivalentul a 120 ECTS), precum și un program de doctorat (3 ani / 180 ECTS). Scoala de curent populație de studenți include aproape 700 de studenti, absolventi si 57 de 64 doctoranzi. În plus, în fiecare an, Școala primește o medie de 15 de studenți Erasmus în timp ce, în același timp, se pregătește zeci de profesioniști la mijlocul carierei printr-o gamă largă de programe de învățare continuă, special concepute.

Salonic istoric una dintre cele mai vechi și multietnice orașe din Europa, Salonic are o populație de aproximativ un milion de oameni, și, datorită celor patru universități și multitudinea de alte instituții de învățământ superior, are o populatie student puternic de mai mult de 150.000. Înzestrat cu patrimoniul său în vârstă de mii de ani, multicultural, legat de istoria greacă, romană, bizantină, otomană și evreu sefard, Salonic este centrul unei mișcări plin de viață, cultură creativă, care include unele dintre trupele cele mai apreciate din țară, artiști vizuali și designeri, precum și festivaluri recunoscute internațional, cum ar fi iarna Festivalul Internațional de Film și de primăvară din Salonic Documentar Festivalul.

Am nevoie să ia IELTS / TOEFL / Cambridge, etc examen pentru cererea mea? Vi se cere să prezinte un rezultat examen în limba engleză, dacă nici tu prima ta limbă nu este limba engleză întregul grad de licență nu a fost predat în limba engleză Pentru mai multe detalii, consultați Cerințe de limbă engleză. Vă rugăm să rețineți că nu trebuie să prezinte un test de limbă cu aplicația dvs. ca selectoarele nu se va lua în considerare acest lucru atunci când se decide dacă este sau nu de a recomanda o ofertă de admitere. În cazul în care primiți o ofertă de admitere, va fi adăugată condiția limbă corespunzătoare. Trebuie să furnizați dovezi de competență în limba dumneavoastră înainte de a vi se datorează să se înregistreze pentru programul.

Am nevoie pentru a trimite orice alte documente?

Administrația vă va cere să trimită rezultate examen, care nu au fost incluse în formularul de cerere, precum și orice alte informații suplimentare care pot fi considerate necesare.

De ce am nevoie pentru înregistrarea mea?

Odată ce ați fost acceptat, vom fi în contact cu tine despre documentele pe care trebuie să le trimiteți la înregistrarea. Aceste copii includ de obicei, certificate de gradul dumneavoastră și examenul de limba engleză rezultă o fotocopie a paginii de identitate a pașaportului dumneavoastră două identitate carte de fotografii color dimensiune

Eu nu vin dintr-o țară a Uniunii Europene. Am nevoie de viză? Toți studenții care nu provin din țările UE trebuie să verifice cu Ambasada Greciei din țările lor, a reglementărilor privind vizele de student pentru Grecia. Ele trebuie să se aplice pentru o viză de student în țara lor de origine cât mai curând posibil, deoarece timpul de procesare pentru astfel de vize, poate fi destul de lungă.

Ce ar trebui să fac pentru a se pregăti pentru program?

Odată ce ați fost acceptat, vom fi în contact cu tine despre detaliile și cerințele programului. Este o idee bună de a face unele de lucru Prep înainte de începerea programului, și anume împrospătez abilitățile de limba engleză sau cunoștințe speciale terminologie citind o carte relevantă pentru calea pe care ați ales (vezi de ex. Bibliografia curs de bază).

Pot vizita Școala de Jurnalism și Mass Communications?

Da, poți. Vă rugăm să contactați Administrația Ofițer al Programului (vezi mai sus) și de a asigura o vizită în orice moment până la sfârșitul perioadei de examinare de vară (30 din iunie), sau după începerea perioadei de examinare toamna (01 septembrie).

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Aristotle University Thessaloniki

AM oferă trei căi, fiecare dintre care este proiectat pentru a răspunde la o zonă vitală de interes contemporan și cererea de cercetători și profesioniști în domeniile de ... [+]

Μaster of Arts în Digital Media, Comunicare și Jurnalism Mesajul directorului Programului

De la înființarea sa, în 1991, Școala de Jurnalism și masă Comunicațiilor Universitatea Aristotel din Salonic oferă full-time, programe de BA lung de patru ani, atât în ​​Jurnalism și în mass Communications. Crearea programului unui limbaj de Master engleză în domeniile de Jurnalism și Comunicare, primul de acest gen între universități publice din Grecia, se bazează pe succesul de-a lungul 25 ani Școala în promovarea învățării prin constructii de teorie, de tăiere abilități tehnice margine și profesionale formare, și reflectă angajamentul ferm pentru inovație, excelență, educație interdisciplinar și internațional outlook.What face programul de Master noastre relevant este integrarea consecventă a elevilor de studiu, competențe și proiecte în lumea reală. Inovație și gândire au fost întotdeauna singura cale pentru studenți, dar nu mă pot gândi la un moment mai important decât în ​​prezent, în risc călărit, societățile noastre extrem de complexe, globalizate și rețea, pentru toate gândire pentru a deveni mai metodic, reflexiv și inovatoare . ... [-]

Grecia Thessaloniki
Înscriere Deschisă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Aristotle University of Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni
Address
Aristotle University of Thessaloniki, School of Journalism and Mass Communications, 46 Egnatia Str.
Thessaloniki Thessaloniki, Thessaloniki, Grecia
Număr de telefon
+30 231 099 6000