Citește Descrierea Oficială

Universitatea Aristotel din Salonic

Universitatea Aristotel din Thessaloniki Universitatea Aristotel din Salonic a fost fondată în 1925 și este cea mai mare universitate cuprinzătoare în Grecia. Campusul principal este situat în centrul orașului Salonic, și acoperă o suprafață de aproximativ 33,4 hectare. Acesta cuprinde 10 facultăți care constau din 40 de școli și 1 Facultatea singură școală. Unele facilități educaționale și administrative sunt situate în afara campusului din motive practice și operaționale. O serie de aceste facilități sunt situate în afara orașului Salonic, sau chiar in alte orase. Comunitatea Universitatea Aristotel include aproximativ 75.000 de studenți (65.000 studenți și 9.000 de absolventii de studii universitare și doctoranzilor), 2.024 membri ai facultăților, mai mult de 800 de cercetare și laborator de personal și de aproape 900 de personalul administrativ.

Scoala de Jurnalism si Mass Communications

Școala de Jurnalism și Comunicare de masă (http://www.jour.auth.gr/en/) a Universității Aristotel din Salonic a fost fondat în 1991, cu scopul de a oferi studenților cu pregătire teoretică și practică în jurnalism, să promoveze cercetarea în jurnalism și comunicarea în masă, precum și să respecte drepturile și responsabilitățile jurnaliștilor greci. Ea ocupă o clădire neoclasică cu sase etaje situat la 46 de Egnatias Street, în centrul orașului Salonic. Secretariatul este situat la primul etaj. Media și informatice laboratoarele școlii se află într-o altă clădire, în apropiere de campusul central. Școala de Jurnalism și Mass Communications oferă de patru ani de grade BA Onoruri (echivalentul a 240 ECTS), într-o) Jurnalism, și b) comunicare in masa. Operează un program de internship cu drepturi depline și finanțate, elevii ambelor specializări au posibilitatea de a dobândi abilități de valoare in situ, în timpul unui stagiu lung semestru într-o varietate de organizații de media (posturi de televiziune și de radio, ziare și reviste, media web, publicitate și Agentii de relatii publice), precum și la posturile de presă / comunicare în privat și sectorul public. Program de studii postuniversitare la Școala a fost inaugurat în anul 2008, iar în prezent include un master în Jurnalism și New Media și un master în Comunicare și Cultură (ambii durata de 2 ani și echivalentul a 120 ECTS), precum și un program de doctorat (3 ani / 180 ECTS). Scoala de curent populație de studenți include aproape 700 de studenti, absolventi si 57 de 64 doctoranzi. În plus, în fiecare an, Școala primește o medie de 15 de studenți Erasmus în timp ce, în același timp, se pregătește zeci de profesioniști la mijlocul carierei printr-o gamă largă de programe de învățare continuă, special concepute.

Salonic istoric una dintre cele mai vechi și multietnice orașe din Europa, Salonic are o populație de aproximativ un milion de oameni, și, datorită celor patru universități și multitudinea de alte instituții de învățământ superior, are o populatie student puternic de mai mult de 150.000. Înzestrat cu patrimoniul său în vârstă de mii de ani, multicultural, legat de istoria greacă, romană, bizantină, otomană și evreu sefard, Salonic este centrul unei mișcări plin de viață, cultură creativă, care include unele dintre trupele cele mai apreciate din țară, artiști vizuali și designeri, precum și festivaluri recunoscute internațional, cum ar fi iarna Festivalul Internațional de Film și de primăvară din Salonic Documentar Festivalul.

Am nevoie să ia IELTS / TOEFL / Cambridge, etc examen pentru cererea mea? Vi se cere să prezinte un rezultat examen în limba engleză, dacă nici tu prima ta limbă nu este limba engleză întregul grad de licență nu a fost predat în limba engleză Pentru mai multe detalii, consultați Cerințe de limbă engleză. Vă rugăm să rețineți că nu trebuie să prezinte un test de limbă cu aplicația dvs. ca selectoarele nu se va lua în considerare acest lucru atunci când se decide dacă este sau nu de a recomanda o ofertă de admitere. În cazul în care primiți o ofertă de admitere, va fi adăugată condiția limbă corespunzătoare. Trebuie să furnizați dovezi de competență în limba dumneavoastră înainte de a vi se datorează să se înregistreze pentru programul.

Am nevoie pentru a trimite orice alte documente?

Administrația vă va cere să trimită rezultate examen, care nu au fost incluse în formularul de cerere, precum și orice alte informații suplimentare care pot fi considerate necesare.

De ce am nevoie pentru înregistrarea mea?

Odată ce ați fost acceptat, vom fi în contact cu tine despre documentele pe care trebuie să le trimiteți la înregistrarea. Aceste copii includ de obicei, certificate de gradul dumneavoastră și examenul de limba engleză rezultă o fotocopie a paginii de identitate a pașaportului dumneavoastră două identitate carte de fotografii color dimensiune

Eu nu vin dintr-o țară a Uniunii Europene. Am nevoie de viză? Toți studenții care nu provin din țările UE trebuie să verifice cu Ambasada Greciei din țările lor, a reglementărilor privind vizele de student pentru Grecia. Ele trebuie să se aplice pentru o viză de student în țara lor de origine cât mai curând posibil, deoarece timpul de procesare pentru astfel de vize, poate fi destul de lungă.

Ce ar trebui să fac pentru a se pregăti pentru program?

Odată ce ați fost acceptat, vom fi în contact cu tine despre detaliile și cerințele programului. Este o idee bună de a face unele de lucru Prep înainte de începerea programului, și anume împrospătez abilitățile de limba engleză sau cunoștințe speciale terminologie citind o carte relevantă pentru calea pe care ați ales (vezi de ex. Bibliografia curs de bază).

Pot vizita Școala de Jurnalism și Mass Communications?

Da, poți. Vă rugăm să contactați Administrația Ofițer al Programului (vezi mai sus) și de a asigura o vizită în orice moment până la sfârșitul perioadei de examinare de vară (30 din iunie), sau după începerea perioadei de examinare toamna (01 septembrie).

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Aristotle University Thessaloniki

Crearea unui program de masterat în limbile engleză în domeniul jurnalismului și comunicațiilor este primul de acest gen din rândul universităților publice grecești. Pe b ... [+]

Cerințe de intrare

Diplomă de licență în jurnalism, comunicare, marketing publicitar, studii politice, sociale și culturale, economie, studii comparative, europene și internaționale, istorie, antropologie, psihologie, sociologie, filozofie, arheologie, (de exemplu, B, foarte bine, etc).

Experiența profesională sau de cercetare relevante pentru preferat Pathway .

Două litere de referințăLimba engleză cerințe

Toate materialele de predare, cursuri și cursuri vor fi în limba engleză. Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză și / sau a căror limbă principală de instruire universitară nu a fost engleza trebuie să furnizeze dovezi că au o competență suficientă atât a limbii engleze vorbite, cât și a celor scrise, care corespund cel puțin nivelului C1 al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbile (CEFR) nivelurile de competență.... [-]

Grecia Thessaloniki
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Aristotle University of Thessaloniki

Aristotle University of Thessaloni
Address
egnatias 46
54625 Thessaloniki, Thessaloniki, Grecia
Număr de telefon
+30 231 099 6000