Citește Descrierea Oficială

Laboratorul de Geologie, Petrologie și Mineralogie și Laboratorul de Meteorologie și Climatologie fac parte din Facultatea de Fizică și Matematică și și-au deschis porțile în toamna anului 1928.

Laboratorul de Geologie, Petrologie și Mineralogie a fost apoi divizat în Laboratorul de Geologie și Paleontologie și Laboratorul de Mineralogie și Petrologie, ambele încorporate în Școala de Științe Naturale, înființată în toamna anului 1943. Laboratorul de Meteorologie și Climatologie a fost pentru prima oară încorporat în Facultatea de Fizică și mai târziu în Școala de Geologie.

Școala de Științe Naturale a pregătit studenți în discipline legate de geologie și biologie. Laboratoarele noi au fost înființate pe o perioadă de treizeci de ani, cum ar fi Laboratorul de Geografie Fizică, Laboratorul de Geofizică și Laboratorul Sistematic de Mineralogie-Petrologie. În 1973, Școala de Științe Naturale a fost împărțită în Școala de Geologie și Școala de Biologie.


Școala de Geologie a fost înființată în 1973, în conformitate cu Decretul regal 290 / 5-4-1973, și a fost angajat de absolvenți ai Școlii de Științe Naturale. În 1983, Școala de Geologie a fost împărțită în departamente care coordonează predarea și cercetarea, oferind programe care pregătesc studenții într-o mare varietate de discipline legate de domeniul lor principal de studiu. Numărul de cursuri oferite a crescut și mai mult după înființarea unor noi laboratoare. Muzeul Paleontologiei și Muzeul de mineralogie și petrologie, stația seismologică și Centrul Meteorologic Mount Olympus fac parte, de asemenea, din Școala de Geologie.


Școala se asigură că elevii primesc o pregătire completă și cuprinzătoare pe o gamă largă de subiecte din domeniul științelor geo-științifice, cum ar fi Minerale industriale și roci, Sisteme geografice de informare, Geotermie, Geofizică, Geochimie, Geologie aplicată, Sedimentologie, Climatologie și Meteorologie, Geologie economică, combustibili fosili, mineralogie, paleomagnetism, paleontologie, geologie de mediu, geochemie de mediu, petrologie, seismologie, stratigrafie, geologie structurală, geologie tehnică, hidrogeologie, geografie fizică, oceanografie. Cursuri de calculator și cursuri legate de tehnologiile digitale sunt, de asemenea, oferite studenților. Personalul didactic și de cercetare al școlii este experimentat, cu înaltă calificare și puternic angajat în predare și cercetare.

Școala de Geologie se numără printre primele zece școli ale Universității Aristotel din Salonic pentru a atrage finanțarea cercetării dintr-o gamă largă de surse. De-a lungul anilor, Școala de Geologie a reușit să își atingă obiectivele, oferind educație de înaltă calitate, consolidând cercetarea și contribuind la comunitate și societate în orice mod posibil.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Greacă

Această școală oferă și:

MSc

Aristotle University of Thessaloniki - School of Geology

Acest curs postuniversitar este un curs de doi ani, cu normă întreagă, multidisciplinar care acoperă o gamă de științe pământ, inginerie, economie și subiecte conexe, pre ... [+]

Acest curs este un program multi-disciplinar cu durata de doi ani, care acoperă o gamă largă de discipline ale științei pământului, inginerie și economie aplicate explorării și producției de hidrocarburi. Conduce la o diplomă de master în explorarea și exploatarea hidrocarburilor .

Programul se bucură de legături strânse cu industria petrolieră elenă, care oferă date pentru utilizarea în cursuri, prezentări pentru a completa materialele de curs și pentru a ajuta studenții să-și conducă stagiile și proiectele individuale de cercetare cu o industrie gazdă.

Patru universități din Grecia sunt implicate:

Școala de Geologie, Universitatea Aristotel din Salonic (Coordonare),Școala de Inginerie Minieră și Metalurgică, Universitatea Tehnică Națională din Atena,Facultatea de Geologie și Geo-MediuȘcoala de Economie, Universitatea Democrată din Tracia.... [-]
Grecia Thessaloniki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză